Νέα

Οξεία μουνοδουλίαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στις περισσότερες περιπτώσεις η παρέα με γκόμενες οδηγεί σε αλλίωση των ανδρικών χαρακτηριστικών του χαρακτήρα.. Κουτσομπολιό για τους γύρω, ψυχολογικές ανασφάλειες, προβλήματα στη σχέση με το γαμιά τους και ποιος είναι ωραίος-α, άσχημος-η, ψώνιο κλπ  :2funny: Ευχαριστώ δεν θα πάρω.. Δυστυχώς αυτά είναι πλέον κύρια θέματα συζήτησης και σε παρέες πιρφόρων :2funny:

Φυσικά υπάρχουν γυναίκες όμως που χαίρεσαι να συνομιλείς μαζί τους ακόμα και αν δεν υπάρχει ερωτική έλξη ή συμφέρον, αλλά φυσικά είναι η μειοψηφία όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους άντρες.. Γενικά όσο περνάνε τα χρόνια το επίπεδο των νέων πέφτει..

Οπα.... αρα υποστηριζεις οτι δεν διαθέτεις δυνατη και ισχυρη προσωπικοτητα????
και οτι μπορει να στην αλλάξει μια απλη ελληνιδα??? χαχαα για αυτο δεν κανεις παρεα μαζι τους?
τις φοβασαι?

Επισκέπτης
στιν ελλαδα γαμαι μονο ο πιρφοροσ και ο γλιφτισ!!!
αν τη μαθεις τη γκομενα οτι δε σηκωνεις πολα τη γαμας και εισαι και αρχηγος οι γλιφτες ναι γαμανε ρουφιανεβοντας αλους ετσι και πετυχω τετοιο του γαμαω τη ψυχολογια με εκφοβισμο και ριχνω και καμια μπατσα οποτε μετα λακιζει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αν τη μαθεις τη γκομενα οτι δε σηκωνεις πολα τη γαμας και εισαι και αρχηγος οι γλιφτες ναι γαμανε ρουφιανεβοντας αλους ετσι και πετυχω τετοιο του γαμαω τη ψυχολογια με εκφοβισμο και ριχνω και καμια μπατσα οποτε μετα λακιζει
τυπε την εσπρηξες την εριναλ τι εγινε τελικα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Καλως τον αγριο  :P

ελα εσυ μας ελειπες... τωρα ειμαστε η καλυτερη ομαδα !

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Παλικάρια ξεκολλήστε.
Μια παρέα την διαλέγεις γιατί έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα και περνάς ευχάριστα με αυτή είτε τα μέλη της παρέας είναι άντρες είτε γυναίκες. Αν υπάρχει χημεία μπορεί να υπάρχει και sex όμως το να απορρίπτεις μέλος της παρέας επειδή δεν σου κάθεται είναι παράλογο.
Όπως παράλογο είναι να μπαίνεις σε παρέες που δε σε καλύπτουν με αποκλειστικό σκοπό να πηδήξεις  μια γκόμενα που σου γυάλισε.
Με λίγα λόγια μη μπερδεύετε τις παρέες με το sex. Αν σου αρέσει μια γυναίκα πιάστην σαν άντρας και πες της ότι τη γουστάρεις. Το να μπλέκεις στη μέση φίλους, φίλες και λοιπούς μεσάζοντες το μόνο που καταφέρνεις είναι η γελοιοποίηση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παλικάρια ξεκολλήστε.
Μια παρέα την διαλέγεις γιατί έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα και περνάς ευχάριστα με αυτή είτε τα μέλη της παρέας είναι άντρες είτε γυναίκες. Αν υπάρχει χημεία μπορεί να υπάρχει και sex όμως το να απορρίπτεις μέλος της παρέας επειδή δεν σου κάθεται είναι παράλογο.
Όπως παράλογο είναι να μπαίνεις σε παρέες που δε σε καλύπτουν με αποκλειστικό σκοπό να πηδήξεις  μια γκόμενα που σου γυάλισε.
Με λίγα λόγια μη μπερδεύετε τις παρέες με το sex. Αν σου αρέσει μια γυναίκα πιάστην σαν άντρας και πες της ότι τη γουστάρεις. Το να μπλέκεις στη μέση φίλους, φίλες και λοιπούς μεσάζοντες το μόνο που καταφέρνεις είναι η γελοιοποίηση.

Δεν αποριψαμε καμια επειδη δεν μας καθισε.
Την βάζουμε στην άκρη ομως (χωρις να εχουμε κατι μαζι της) απο την στιγμη
που δεν ενδιαφερεται για την συνολικη παρεα αλλα μονο για την παρτη της.

Φιλη που παει σε ενα παρτυ μονη της ενω εχει την δυνατοτητα να καλεσει και σενα
αυτη η κινηση δειχνει παρτακισμο. Εχω μαθει να ερμηνευω κινησεις ... αυτες με βοηθανε στο να μαθω τι ατομο ειναι το ατομο που εχω απεναντι μου.

Μια φιλη που σκεφτεται την παρτη της δεν ειναι καλη φιλη και πρεπει να αντικατασταθει με καποια που ΔΕΝ την κοιταει επειδη με την δευτερη θα περασουμε καλυτερα απο οτι με την πρωτη. Απλο.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Οπα.... αρα υποστηριζεις οτι δεν διαθέτεις δυνατη και ισχυρη προσωπικοτητα????
και οτι μπορει να στην αλλάξει μια απλη ελληνιδα??? χαχαα για αυτο δεν κανεις παρεα μαζι τους?
τις φοβασαι?

Οι παρέες που κάνεις επηρεάζουν τα ενδιαφέροντα σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι και συμπεριφέρεσαι.. Η πολύ παρέα με χαζογκόμενες που δε γαμάς σε "λουλεύει"  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αμα εισαι σε μια παρεα απο γκομενες ειναι λιγο δυσκολο να μην γαμας.

Ειστε συνεχεια μαζι...... με ποιον θα γαμηθει αμα δεν γαμηθει μαζι σου
εστω μια απο αυτες ?

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Φιλη που παει σε ενα παρτυ μονη της ενω εχει την δυνατοτητα να καλεσει και σενα

Όπου πας εσύ τη παίρνεις παρέα?
Και το ότι είναι φίλη σου σημαίνει ότι όπου πάει πρέπει να παίρνει και σένα μαζί??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν εχω προβλημα οπου παω να την παρω παρεα αν ρωτας αυτο.

Για αυτο σου ειπα πριν οτι ψαχνω ατομακια στην παρεα με τα οποια να μπορω να συνεννοουμαι.

Να λεμε οτι αποψε θα βγουμε εκει... φερε εσυ αυτην εγω εκεινη να οργανωθουμε να μην σκασουμε ψωλαρια... αν ο αλλος δεν καταλαβαινει ειναι μπουφος παιζει να τον κλασω απο το να καταδικαστω σε ενα βραδακι μαλακιας χωρις νοημα .

Οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν.... ξεκινανε εξαρχης σαν μαλακες κ μετα κλαιγονται... αυτο προσπαθω να προλαβω  :P

Επισκέπτης
Οι παρέες που κάνεις επηρεάζουν τα ενδιαφέροντα σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι και συμπεριφέρεσαι.. Η πολύ παρέα με χαζογκόμενες που δε γαμάς σε "λουλεύει"  :2funny:
αχαχαχαχαχα!!!
αβισοσ ι ψιχι του πιρφορου μιστι μου!!!!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Για αυτο σου ειπα πριν οτι ψαχνω ατομακια στην παρεα με τα οποια να μπορω να συνεννοουμαι.

Να λεμε οτι αποψε θα βγουμε εκει... φερε εσυ αυτην εγω εκεινη να οργανωθουμε να μην σκασουμε ψωλαρια...

Αυτό μου μοιάζει περισσότερο σαν συναλλαγή και όχι σαν παρέα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτό μου μοιάζει περισσότερο σαν συναλλαγή και όχι σαν παρέα.

Συναλλαγη ειναι η παρεα. Αλλα ειναι εκούσια. Δηλαδη δεν μπορεις να πιέσεις κάποιον ο οποιος εχει μαθει να ειναι κλειστος χαρακτηρας και παρτάκιας να ανοιξει την παρεα... ωστοσο εχεις την επιλογη να τον παρεις πρεφα και να μην περιμενεις κατι απο αυτον.

Η παρεα ειναι ακριβως αυτο που ειπες... συναλλαγη αλλα με ατομα που κανεις και λιγο κεφι. Οχι με τελειως μαλακες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι δυνατον.... να βγεις με τον πιτσιλιστη πχ σαββατο βραδυ κ να περιμενεις
οτι θα βγαλεις γκομενα ή θα τον παρεις παρεα σε παρεα με γυναικες... να μιλαει για ρωσιδες ? και για μπουρδελα ? σορρυ δεν θελω να ξεφτιλιστω  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom