Νέα

Οξεία μουνοδουλίαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
πηγα για 8 μηνες στο βελος διπλα απο το αβερωφ αλλα ειχε λιγα ατομα δυστυχως και παιζαμε 1-1 ,και 4 μηνες στο σκαραμαγκα.Απλο κονεδακι ειχα δεν ημασταν και φιλοι ....
δεν υπάρχει καλύτερο θέαμα από το να βλέπεις τα μεγάλα βύσματα να τρώνε τα μικρά :thefinge: :thefinge:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εσυ που πηγες εβρο μην μιλας :birdman:
το είχα ακούσει και αυτό :idiot: ο άλλος λέει είχε βάλει βύσμα να πάει έβρο για να υπηρετήσει μετά την παραμεθόριο κοντά στο σπίτι του :idiot: και γαμώ τα βύσματα μιλάμε :idiot:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πηγα για 8 μηνες στο βελος διπλα απο το αβερωφ αλλα ειχε λιγα ατομα δυστυχως και παιζαμε 1-1 ,και 4 μηνες στο σκαραμαγκα.Απλο κονεδακι ειχα δεν ημασταν και φιλοι ....

ναι ισχυει αμα εχουν λιγα ατομα και δεν βγαινουν οι υπηρεσιες παιζεις 1-1  :-
μεταξυ μας αν σκεφτεις πως αλλοι παιζουν 10 μεσα 1 έξω και αυτη υπηρεσιακη και οχι ολοκληρη απλα το απογευμα... μια χαρα εισαι... δεν μιλας καθολου.

Δηλαδη μην ειμαστε και μαλακες. 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλο θα ηταν να εχουνε περισσοτερες μερες αδειας απολυσεως αυτοι που υπηρετουν στον Εβρο
και λιγοτερες αυτοι που υπηρετουν Αθηνα.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πολύ το κουράζετε το θέμα. Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό κάποιου αγάμητου που βρίσκει γκόμενα και αφιερώνει το χρόνο του σε αυτήν στα πρωταρχικά στάδια της σχέσης και καταλαβαίνω τα άκυρα που θα μου ρίξει σε πρόταση για έξοδο, επειδή θέλει να βγει με την γκόμενα.. Είναι φυσιολογικό και όλοι το έχουμε κάνει κάποια στιγμή της ζωής μας.. Ιδιαιτέρως όσοι βρίσκουν πολύ σπάνια γκόμενα και είχαν πολύ λίγες σχέσεις.

Αν όμως ο άλλος πέρα από κάποια άκυρα σε δικές μου προτάσεις για έξω, σταματήσει να τηλεφωνεί και να δείχνει κάποιο έστω μικρό ενδιαφέρον και χάσει γενικά επαφές για μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν οι καταστάσεις με την γκόμενα στραβώσουν και αρχίσει να παίρνει τηλέφωνα θα φάει χοντρό άκυρο. ;)

Επισκέπτης
Πολύ το κουράζετε το θέμα. Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό κάποιου αγάμητου που βρίσκει γκόμενα και αφιερώνει το χρόνο του σε αυτήν στα πρωταρχικά στάδια της σχέσης και καταλαβαίνω τα άκυρα που θα μου ρίξει σε πρόταση για έξοδο, επειδή θέλει να βγει με την γκόμενα.. Είναι φυσιολογικό και όλοι το έχουμε κάνει κάποια στιγμή της ζωής μας.. Ιδιαιτέρως όσοι βρίσκουν πολύ σπάνια γκόμενα και είχαν πολύ λίγες σχέσεις.

Αν όμως ο άλλος πέρα από κάποια άκυρα σε δικές μου προτάσεις για έξω, σταματήσει να τηλεφωνεί και να δείχνει κάποιο έστω μικρό ενδιαφέρον και χάσει γενικά επαφές για μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν οι καταστάσεις με την γκόμενα στραβώσουν και αρχίσει να παίρνει τηλέφωνα θα φάει χοντρό άκυρο. ;)
οι πιρφοροι και οι γλιφτεσ ειναι προδοτεσ!
στιν ελλαδα γαμαι ομοσ μονο ο πιρφοροσ και ο γλιφτισ!

ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙ ΤΟΡΑΑΑΑΑΑ!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ουτε να γραψεις δεν ξερεις ρε πιτσιλιστη θες και να γαμησεις.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ΕΝταξει ρε φιλε... αυτα ειναι δεδομενα. Οτι δινει παιρνει ο καθενας.
Και εγω ειχα μια φιλη που εβγαινε μαζι μου μονο οταν χωριζε με τον γκομενο της  :P

το ψιλιαστηκα διοτι τις εποχες που τα εβρισκε με τον δικο της.... εφερνε ολο δυσκολιες . Και γενικα δεν εβγαινε.... φυσικα δεν επαιζε σκηνικο να την φαω γιατι οποτε βγαιναμε εφερνε επιτηδες και καποιο ασχετο ατομο επιτηδες για να αποφυγει καποιο τετ α τετ.

Τις προαλλες ηρθε και μου ζητησε βοηθεια σε κάτι εργασιες που εχουν στην σχολη της.... ενταξει εκει έφαγε άκυρο οχι για εκδικηση αλλα επειδη δεν το μυριστηκα οτι θελει να με εκμεταλευτει και απλα το μπλοκαρισα... απλα τα πραγματα.

Η συγεκριμενη επισης εχει παει σε 2-3 παρτυ με φιλες της και δεν μου εχει πει τιποτα... ενω πηγε μονη.... αρα ειναι αδιαφορη. Τι να την κανω?

Ετσι και εσυ.... μην το βλεπεις εκδικητικα οτι α τον μαλακα θα με παρει τηλεφωνο και θα του την φερω... δες τι αποκομοιζεις... και αν ΔΕΝ.... τοτε κλαστον εσυ πρωτος... οχι απο εκδικηση αλλα για να βρεις αλλον φιλο καλυτερο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ΕΝταξει ρε φιλε... αυτα ειναι δεδομενα. Οτι δινει παιρνει ο καθενας.
Και εγω ειχα μια φιλη που εβγαινε μαζι μου μονο οταν χωριζε με τον γκομενο της  :P

το ψιλιαστηκα διοτι τις εποχες που τα εβρισκε με τον δικο της.... εφερνε ολο δυσκολιες . Και γενικα δεν εβγαινε.... φυσικα δεν επαιζε σκηνικο να την φαω γιατι οποτε βγαιναμε εφερνε επιτηδες και καποιο ασχετο ατομο επιτηδες για να αποφυγει καποιο τετ α τετ.

Τις προαλλες ηρθε και μου ζητησε βοηθεια σε κάτι εργασιες που εχουν στην σχολη της.... ενταξει εκει έφαγε άκυρο οχι για εκδικηση αλλα επειδη δεν το μυριστηκα οτι θελει να με εκμεταλευτει και απλα το μπλοκαρισα... απλα τα πραγματα.

Η συγεκριμενη επισης εχει παει σε 2-3 παρτυ με φιλες της και δεν μου εχει πει τιποτα... ενω πηγε μονη.... αρα ειναι αδιαφορη. Τι να την κανω?

Ετσι και εσυ.... μην το βλεπεις εκδικητικα οτι α τον μαλακα θα με παρει τηλεφωνο και θα του την φερω... δες τι αποκομοιζεις... και αν ΔΕΝ.... τοτε κλαστον εσυ πρωτος... οχι απο εκδικηση αλλα για να βρεις αλλον φιλο καλυτερο.
κλασικες πουτσοαναφτρες!
θα βγουν θα σου πουν τον πονο τους αλλα ΠΟΤΕ δεν θα γαμηθουν μαζι σου!!
ΤΕΛΟΣ σε τετοιες γκομενες!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν ο αλλος ειναι σε τοσο βαθμο παρτακιας... τι να τον κανεις? δεν μπορει να ειναι φιλος επειδη ποτε δεν εμαθε να μοιραζεται πραγματα... να ανοιγει τον κυκλο... να δημιουργει την παρεα.... να προσφερει κτλπ κτλπ.

Σιγουρεψου οτι ειναι οντως μαλακας. Και κλαστον πρωτος (χωρις φυσικα να τσακωθειτε επειδη μπορει να τον χρειαστεις καπου στο μελλον) για να ψαξεις κατι καλυτερο.

Επισκέπτης
Ουτε να γραψεις δεν ξερεις ρε πιτσιλιστη θες και να γαμησεις.....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
[size=30pt]στιν ελλαδα γαμαι μονο ο πιρφοροσ κ ο γλιφτισ!!!
οι πιρφοροι κατεστρεψαν τιν ελλαδα!!!
μια φορα πιρφοροσ = για παντα πιρφοροσ!!!
[/size]
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κλασικες πουτσοαναφτρες!
θα βγουν θα σου πουν τον πονο τους αλλα ΠΟΤΕ δεν θα γαμηθουν μαζι σου!!
ΤΕΛΟΣ σε τετοιες γκομενες!

Καλα δεν ειχα ποτε την απαιτηση να γαμηθει μαζι μου.... ισως παρεξηγηθηκα επειδη εγραψα οτι εφερνε παντα γνωστο για να αποφυγει το τετ α τετ , αυτο το ειπα για να μην αρχισουν τα κλασσικα... δεν της την επεσες και δεν την γαμησες κτλπ κτλπ... κυκλοφορουν πολλοι δασκαλοι εδω μεσα μην νομιζεις αλλα εμφανιζονται που και που στοχευμενα να πουν την σοφεια τους  :P

Τετοιες γκομενες γενικα δεν εχω να τις κανω κατι γιατι δεν ανοιγουν την παρεα.... το θεμα μας ειναι να ανοιγουν οι παρεες !!!! Να υπαρχει μιξη να μην δινουμε στοχο.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
οι πιρφοροι και οι γλιφτεσ ειναι προδοτεσ!
στιν ελλαδα γαμαι ομοσ μονο ο πιρφοροσ και ο γλιφτισ!

ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙ ΤΟΡΑΑΑΑΑΑ!!!!

Χύστη μου τι κάνεις? Πως πάει το χτίσιμο? Άκουσα ότι ετοιμάζεσαι να την κάνεις από Ελλαδιστάν, ισχύει?

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
ναι εσυ χαρηκες που σε καλυψε ο αγαμητος σπερμινειτορ που απο την μια ζητα ραντευα στα πμ και απο την αλλη κραζει τους φιλους που εχουν γκομενα :2funny:

σου χω ξαναπει,αλλα δεν θελεις να το καταλαβεις...καταρχας δεν κατηγορω οσους εχουν γκομενα,αλλα οσους ξεπερνανε τα ορια κ γινονται μουνοδουλοι...ο sperminator λοιπον επειδη ακριβως δεν ειναι αγαμητος,αλλα γουσταρει τη ζωη,το γαμησι,τις γυναικες δεν εχει αρνηθει οτι εχει επιχειρησει να γνωρισει θηλυκα του σαιτ με το σκεπτικο οτι καποια που επισκεφτεται το bourdela ειναι ανοιχτομυαλη οπως κ επισης ανοιχτη σε προτασεις...που να φανταστει ομως οτι ειστε γαλοτσες κ οτι για να ξημεροβραδιαζεστε σε αντρικα φορουμς πιθανων ο κωλος σας δεν θα χωραει ουτε στην καρεκλα καλα καλα κ ειστε γεματες κομπλεξ...μονο στην ελλαδα θα μπορουσε να συμβει σε ενα σαιτ που φερει αυτη την ονομασια να εχει γεμισει τοσες σεμνοτυφες παρθενες που παρολαυτα διψανε για σπερμα εκ του ασφαλους πισω απο την οθονη του υπολογιστη τους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χύστη μου τι κάνεις? Πως πάει το χτίσιμο? Άκουσα ότι ετοιμάζεσαι να την κάνεις από Ελλαδιστάν, ισχύει?

Καλα ειναι ο ξύστης... έχει βαλει σημάδι στον τοιχο
και τρομπάρει με πορνώδη ρυθμο για να φτασει τον στοχο του  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom