pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Εμένα οι άκρες μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με βγάλανε ανίκανο στράτευσης κ δεν θα πάω,κλάψε.για να δουμε εσυ που θα πας
Εμένα οι άκρες μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με βγάλανε ανίκανο στράτευσης κ δεν θα πάω,κλάψε.για να δουμε εσυ που θα πας
δεν υπάρχει καλύτερο θέαμα από το να βλέπεις τα μεγάλα βύσματα να τρώνε τα μικράπηγα για 8 μηνες στο βελος διπλα απο το αβερωφ αλλα ειχε λιγα ατομα δυστυχως και παιζαμε 1-1 ,και 4 μηνες στο σκαραμαγκα.Απλο κονεδακι ειχα δεν ημασταν και φιλοι ....
εσυ που πηγες εβρο μην μιλαςδεν υπάρχει καλύτερο θέαμα από το να βλέπεις τα μεγάλα βύσματα να τρώνε τα μικρά
νταξει δεν θες ακρες οταν εισαι πουστηςΕμένα οι άκρες μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με βγάλανε ανίκανο στράτευσης κ δεν θα πάω,κλάψε.
Λάθος κάνεις,τους πούστηδες του παίρνουν κυριολεκτικά κ μεταφορικά.νταξει δεν θες ακρες οταν εισαι πουστης
το είχα ακούσει και αυτό ο άλλος λέει είχε βάλει βύσμα να πάει έβρο για να υπηρετήσει μετά την παραμεθόριο κοντά στο σπίτι του και γαμώ τα βύσματα μιλάμεεσυ που πηγες εβρο μην μιλας
δεν χρειαζοταν ακρες τυπε για αυτοΕμένα οι άκρες μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με βγάλανε ανίκανο στράτευσης κ δεν θα πάω,κλάψε.
πηγα για 8 μηνες στο βελος διπλα απο το αβερωφ αλλα ειχε λιγα ατομα δυστυχως και παιζαμε 1-1 ,και 4 μηνες στο σκαραμαγκα.Απλο κονεδακι ειχα δεν ημασταν και φιλοι ....
οι πιρφοροι και οι γλιφτεσ ειναι προδοτεσ!Πολύ το κουράζετε το θέμα. Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό κάποιου αγάμητου που βρίσκει γκόμενα και αφιερώνει το χρόνο του σε αυτήν στα πρωταρχικά στάδια της σχέσης και καταλαβαίνω τα άκυρα που θα μου ρίξει σε πρόταση για έξοδο, επειδή θέλει να βγει με την γκόμενα.. Είναι φυσιολογικό και όλοι το έχουμε κάνει κάποια στιγμή της ζωής μας.. Ιδιαιτέρως όσοι βρίσκουν πολύ σπάνια γκόμενα και είχαν πολύ λίγες σχέσεις.
Αν όμως ο άλλος πέρα από κάποια άκυρα σε δικές μου προτάσεις για έξω, σταματήσει να τηλεφωνεί και να δείχνει κάποιο έστω μικρό ενδιαφέρον και χάσει γενικά επαφές για μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν οι καταστάσεις με την γκόμενα στραβώσουν και αρχίσει να παίρνει τηλέφωνα θα φάει χοντρό άκυρο. ;)
Πολύ το κουράζετε το θέμα. Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό κάποιου αγάμητου που βρίσκει γκόμενα και αφιερώνει το χρόνο του σε αυτήν στα πρωταρχικά στάδια της σχέσης και καταλαβαίνω τα άκυρα που θα μου ρίξει σε πρόταση για έξοδο, επειδή θέλει να βγει με την γκόμενα.. Είναι φυσιολογικό και όλοι το έχουμε κάνει κάποια στιγμή της ζωής μας.. Ιδιαιτέρως όσοι βρίσκουν πολύ σπάνια γκόμενα και είχαν πολύ λίγες σχέσεις.
Αν όμως ο άλλος πέρα από κάποια άκυρα σε δικές μου προτάσεις για έξω, σταματήσει να τηλεφωνεί και να δείχνει κάποιο έστω μικρό ενδιαφέρον και χάσει γενικά επαφές για μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν οι καταστάσεις με την γκόμενα στραβώσουν και αρχίσει να παίρνει τηλέφωνα θα φάει χοντρό άκυρο. ;)
κλασικες πουτσοαναφτρες!ΕΝταξει ρε φιλε... αυτα ειναι δεδομενα. Οτι δινει παιρνει ο καθενας.
Και εγω ειχα μια φιλη που εβγαινε μαζι μου μονο οταν χωριζε με τον γκομενο της
το ψιλιαστηκα διοτι τις εποχες που τα εβρισκε με τον δικο της.... εφερνε ολο δυσκολιες . Και γενικα δεν εβγαινε.... φυσικα δεν επαιζε σκηνικο να την φαω γιατι οποτε βγαιναμε εφερνε επιτηδες και καποιο ασχετο ατομο επιτηδες για να αποφυγει καποιο τετ α τετ.
Τις προαλλες ηρθε και μου ζητησε βοηθεια σε κάτι εργασιες που εχουν στην σχολη της.... ενταξει εκει έφαγε άκυρο οχι για εκδικηση αλλα επειδη δεν το μυριστηκα οτι θελει να με εκμεταλευτει και απλα το μπλοκαρισα... απλα τα πραγματα.
Η συγεκριμενη επισης εχει παει σε 2-3 παρτυ με φιλες της και δεν μου εχει πει τιποτα... ενω πηγε μονη.... αρα ειναι αδιαφορη. Τι να την κανω?
Ετσι και εσυ.... μην το βλεπεις εκδικητικα οτι α τον μαλακα θα με παρει τηλεφωνο και θα του την φερω... δες τι αποκομοιζεις... και αν ΔΕΝ.... τοτε κλαστον εσυ πρωτος... οχι απο εκδικηση αλλα για να βρεις αλλον φιλο καλυτερο.
Ουτε να γραψεις δεν ξερεις ρε πιτσιλιστη θες και να γαμησεις.....
κλασικες πουτσοαναφτρες!
θα βγουν θα σου πουν τον πονο τους αλλα ΠΟΤΕ δεν θα γαμηθουν μαζι σου!!
ΤΕΛΟΣ σε τετοιες γκομενες!
οι πιρφοροι και οι γλιφτεσ ειναι προδοτεσ!
στιν ελλαδα γαμαι ομοσ μονο ο πιρφοροσ και ο γλιφτισ!
ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙ ΤΟΡΑΑΑΑΑΑ!!!!
ναι εσυ χαρηκες που σε καλυψε ο αγαμητος σπερμινειτορ που απο την μια ζητα ραντευα στα πμ και απο την αλλη κραζει τους φιλους που εχουν γκομενα
Χύστη μου τι κάνεις? Πως πάει το χτίσιμο? Άκουσα ότι ετοιμάζεσαι να την κάνεις από Ελλαδιστάν, ισχύει?