Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Δωσ' μου το τηλέφωνο. Έχει what's up να μη χρεώνομαι;
Εχω what's up αλλα δεν ειμαι εγω η υπηρεσια
Δωσ' μου το τηλέφωνο. Έχει what's up να μη χρεώνομαι;
Ρε σαν κοντός προς κοντό,τον ζηλεύεις τον μόρτη ναι ή όχι;;;Δωσ' μου το τηλέφωνο. Έχει what's up να μη χρεώνομαι;
κοπρολαγνα εισαι ρε :Sπρωι ηταν στις 7 που ξυπνησα, τωρα ειναι μεσημερι πινω καφε και εχω ορεξη να ξεχεσω το μισο σαιτ. οποτε κανονισε
Ρε σαν κοντός προς κοντό,τον ζηλεύεις τον μόρτη ναι ή όχι;;;
κοπρολαγνα εισαι ρε :S
ο απολυτος λεει οτι ειμαι ο μπολ. Κανονισε να βριστουμε που μιλας ειρωνικα για τον κλωνο μουΤέτοια λεβεντιά είναι να μην τη ζηλεύεις;
τρελο χιουμορ βλεπω
ο απολυτος λεει οτι ειμαι ο μπολ. Κανονισε να βριστουμε που μιλας ειρωνικα για τον κλωνο μου
Εεε φυσικά να ξεφύγει,που να βρει το θάρρος ο κοντός να απαντήσει στα ίσα αν σε ζηλεύει ή όχι...χαχαχαχ τι βλακας
για να ξεφυγει !
ρε μορτη εγω στο ναυτικο με κονε τον υποναυαρχο επαιζα 1-1 και δεν ειχα χρονο να γραφω και στο μπου ολη μερα,εσυ τι σκατα πεζικο εισαι?
ΥΓ εγινε 12 μηνο το πεζικο κατι τετοια ακουω
αεροπορια φανταζομαι τοτεΔεν ειμαι πεζικο.
αεροπορια φανταζομαι τοτε
Φαντάσου πόσο μαλάκας είναι,ούτε το κονε του δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί σωστά.καλα ρε νεε ειχες κοννε υποναυαρχο και δεν σε έβαλε σε κανα πολεμικο μουσειο
να πηγαινεις 2 και να καθεσαι 5 ?
για να δουμε εσυ που θα παςΦαντάσου πόσο μαλάκας είναι,ούτε το κονε του δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί σωστά.
Άρα μόρτη μάθε τους μπαλίτσα!!!!
πηγα για 8 μηνες στο βελος διπλα απο το αβερωφ αλλα ειχε λιγα ατομα δυστυχως και παιζαμε 1-1 ,και 4 μηνες στο σκαραμαγκα.Απλο κονεδακι ειχα δεν ημασταν και φιλοι ....καλα ρε νεε ειχες κοννε υποναυαρχο και δεν σε έβαλε σε κανα πολεμικο μουσειο
να πηγαινεις 2 και να καθεσαι 5 ?