Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Δωσ' μου το τηλέφωνο. Έχει what's up να μη χρεώνομαι;
Εχω what's up αλλα δεν ειμαι εγω η υπηρεσια
Δωσ' μου το τηλέφωνο. Έχει what's up να μη χρεώνομαι;
Ρε σαν κοντός προς κοντό,τον ζηλεύεις τον μόρτη ναι ή όχι;;;Δωσ' μου το τηλέφωνο. Έχει what's up να μη χρεώνομαι;
κοπρολαγνα εισαι ρε :Sπρωι ηταν στις 7 που ξυπνησα, τωρα ειναι μεσημερι πινω καφε και εχω ορεξη να ξεχεσω το μισο σαιτ. οποτε κανονισε![]()
Ρε σαν κοντός προς κοντό,τον ζηλεύεις τον μόρτη ναι ή όχι;;;![]()
κοπρολαγνα εισαι ρε :S
ο απολυτος λεει οτι ειμαι ο μπολ. Κανονισε να βριστουμε που μιλας ειρωνικα για τον κλωνο μουΤέτοια λεβεντιά είναι να μην τη ζηλεύεις;
τρελο χιουμορ βλεπω
ο απολυτος λεει οτι ειμαι ο μπολ. Κανονισε να βριστουμε που μιλας ειρωνικα για τον κλωνο μου![]()
Εεε φυσικά να ξεφύγει,που να βρει το θάρρος ο κοντός να απαντήσει στα ίσα αν σε ζηλεύει ή όχι...χαχαχαχ τι βλακας
για να ξεφυγει !
ρε μορτη εγω στο ναυτικο με κονε τον υποναυαρχο επαιζα 1-1 και δεν ειχα χρονο να γραφω και στο μπου ολη μερα,εσυ τι σκατα πεζικο εισαι?
ΥΓ εγινε 12 μηνο το πεζικο κατι τετοια ακουω![]()
αεροπορια φανταζομαι τοτεΔεν ειμαι πεζικο.
αεροπορια φανταζομαι τοτε![]()
Φαντάσου πόσο μαλάκας είναι,ούτε το κονε του δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί σωστά.καλα ρε νεε ειχες κοννε υποναυαρχο και δεν σε έβαλε σε κανα πολεμικο μουσειο
να πηγαινεις 2 και να καθεσαι 5 ?![]()
![]()
![]()
για να δουμε εσυ που θα παςΦαντάσου πόσο μαλάκας είναι,ούτε το κονε του δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί σωστά.
Άρα μόρτη μάθε τους μπαλίτσα!!!!![]()
πηγα για 8 μηνες στο βελος διπλα απο το αβερωφ αλλα ειχε λιγα ατομα δυστυχως και παιζαμε 1-1 ,και 4 μηνες στο σκαραμαγκα.Απλο κονεδακι ειχα δεν ημασταν και φιλοι ....καλα ρε νεε ειχες κοννε υποναυαρχο και δεν σε έβαλε σε κανα πολεμικο μουσειο
να πηγαινεις 2 και να καθεσαι 5 ?![]()
![]()
![]()