Νέα

Οξεία μουνοδουλίαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ΕΝταξει ρε φιλε... αυτα ειναι δεδομενα. Οτι δινει παιρνει ο καθενας.
Και εγω ειχα μια φιλη που εβγαινε μαζι μου μονο οταν χωριζε με τον γκομενο της  :P

το ψιλιαστηκα διοτι τις εποχες που τα εβρισκε με τον δικο της.... εφερνε ολο δυσκολιες . Και γενικα δεν εβγαινε.... φυσικα δεν επαιζε σκηνικο να την φαω γιατι οποτε βγαιναμε εφερνε επιτηδες και καποιο ασχετο ατομο επιτηδες για να αποφυγει καποιο τετ α τετ.

Τις προαλλες ηρθε και μου ζητησε βοηθεια σε κάτι εργασιες που εχουν στην σχολη της.... ενταξει εκει έφαγε άκυρο οχι για εκδικηση αλλα επειδη δεν το μυριστηκα οτι θελει να με εκμεταλευτει και απλα το μπλοκαρισα... απλα τα πραγματα.

Η συγεκριμενη επισης εχει παει σε 2-3 παρτυ με φιλες της και δεν μου εχει πει τιποτα... ενω πηγε μονη.... αρα ειναι αδιαφορη. Τι να την κανω?

Ετσι και εσυ.... μην το βλεπεις εκδικητικα οτι α τον μαλακα θα με παρει τηλεφωνο και θα του την φερω... δες τι αποκομοιζεις... και αν ΔΕΝ.... τοτε κλαστον εσυ πρωτος... οχι απο εκδικηση αλλα για να βρεις αλλον φιλο καλυτερο.

Γκόμενες που δεν πρόκειται να γαμήσουμε, δεν πρόκειται να μας γνωρίσουν τίποτα και δεν έχουν κάποια προσωπικότητα δηλαδή δεν προσφέρονται ούτε για κάποια σοβαρή συζήτηση τις κάνουμε στην άκρη αμέσως  :sunglasses:

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
ΕΝταξει ρε φιλε... αυτα ειναι δεδομενα. Οτι δινει παιρνει ο καθενας.
Και εγω ειχα μια φιλη που εβγαινε μαζι μου μονο οταν χωριζε με τον γκομενο της  :P

το ψιλιαστηκα διοτι τις εποχες που τα εβρισκε με τον δικο της.... εφερνε ολο δυσκολιες . Και γενικα δεν εβγαινε.... φυσικα δεν επαιζε σκηνικο να την φαω γιατι οποτε βγαιναμε εφερνε επιτηδες και καποιο ασχετο ατομο επιτηδες για να αποφυγει καποιο τετ α τετ.

Τις προαλλες ηρθε και μου ζητησε βοηθεια σε κάτι εργασιες που εχουν στην σχολη της.... ενταξει εκει έφαγε άκυρο οχι για εκδικηση αλλα επειδη δεν το μυριστηκα οτι θελει να με εκμεταλευτει και απλα το μπλοκαρισα... απλα τα πραγματα.

Η συγεκριμενη επισης εχει παει σε 2-3 παρτυ με φιλες της και δεν μου εχει πει τιποτα... ενω πηγε μονη.... αρα ειναι αδιαφορη. Τι να την κανω?

Ετσι και εσυ.... μην το βλεπεις εκδικητικα οτι α τον μαλακα θα με παρει τηλεφωνο και θα του την φερω... δες τι αποκομοιζεις... και αν ΔΕΝ.... τοτε κλαστον εσυ πρωτος... οχι απο εκδικηση αλλα για να βρεις αλλον φιλο καλυτερο.

κακως αρχηγε μου τοτε που εξακολουθουσες να βγαινεις ενω εφερνε ασχετους μαζι της κ σε επαιρνε τηλ οποτε εμενε μπακουρι...δεν θελει πολυ να το καταλαβεις...

Επισκέπτης
Χύστη μου τι κάνεις? Πως πάει το χτίσιμο? Άκουσα ότι ετοιμάζεσαι να την κάνεις από Ελλαδιστάν, ισχύει?
ελα πορνε μου!ο δρομοσ προσ τιν πορνομεταναστευσι ειναι πλεον μονοδρομοσ!!!!
ειμαστε ετιμι για τιν πομποδεσ πορνομεταναστευσι! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
κακως αρχηγε μου τοτε που εξακολουθουσες να βγαινεις ενω εφερνε ασχετους μαζι της κ σε επαιρνε τηλ οποτε εμενε μπακουρι...δεν θελει πολυ να το καταλαβεις...
ετσι ακριβως!!
αλλα μην ξεχνας οτι ακομη ειναι και σε μια σχολη και πρεπει να κρατας και διπλωματικες σχεσεις!!
το να φερνει τ αλλο!  (οχι μονο γκομενακια) !!!

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Γκόμενες που δεν πρόκειται να γαμήσουμε, δεν πρόκειται να μας γνωρίσουν τίποτα και δεν έχουν κάποια προσωπικότητα δηλαδή δεν προσφέρονται ούτε για κάποια σοβαρή συζήτηση τις κάνουμε στην άκρη αμέσως  :sunglasses:

φιλες κανουμε μονο οσες γκομενες εχουμε πηδηξει πρωτα κ θελησουμε να κρατησουμε μια επαφη μαζι τους για τον α η β λογο...επισης μονο οσες δεν μας καυλωνουν,αλλα πχ ειναι οκ ατομακια κ γουσταρουμε την παρεα τους κ τριτον αν οι περιστασεις τα εχουν φερει ετσι...παλιες συμμαθητριες,οικογενειακες φιλες κτλπ...οποιος διατηρει φιλια με γυναικα για αλλο λογο ενω πχ την γουσταρει ειναι απλα looser κ μαλακας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ρε εγω και σαν φιλη δεν εχω προβλημα... αλλα να πηγαινει σε παρτυ
και να μην με παιρνει για να παει μονη της ρε φιλε?  :P μαλακια
επισης της ειχα πει οτι μια περιοδο ημουν μονος και αν εχει καμια φιλη
να φερει... αλλα ελεγε πιπες οτι δεν εχει  :P

ωστοσο αναγνωριζω οτι παλια με ειχε βοηθησει με μια αλλη γκομενα και καλα να την κανουμε να ζηλεψει αλλα πρωτον δεν την χωνευε ουτε η ιδια και ηθελε να της την σπασει αρα ειχε κινητρο και επισης αυτο εγινε πριν 2-3 χρονια !!!!! Απο τοτε αρχιδια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

2 φορες βγηκα ενω εφερνε ασχετους. Δεν υπηρξε τριτη.
Τις αλλες τα λεγαμε στην σχολή ή βρισκομασταν σε μεγαλυτερη παρεα (δικια μου)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κανονιστε να ακουτε τον πιτσιλιστη που καθεται μονος σπιτι του και πιτσιλαει τους τοιχους...
και αμα νιωσετε ποτε γυναικειο κωλαρακι να κτυπαει τα αρχιδια σας χωρις πληρωμη εγω θα χασω στοιχημα.

Ειναι πορνοσαλεμενος.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
898
Πόντοι
6.755
Κανονιστε να ακουτε τον πιτσιλιστη που καθεται μονος σπιτι του και πιτσιλαει τους τοιχους...
και αμα νιωσετε ποτε γυναικειο κωλαρακι να κτυπαει τα αρχιδια σας χωρις πληρωμη εγω θα χασω στοιχημα.

Ειναι πορνοσαλεμενος.
Μόνο Αυτός?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Για τον πιτσιλιστη αμα εχεις μια παρεα η οποια έχει και κοριτσια και αγορια μεσα
απο την σχολη σου κτλπ εισαι πιρφορος... εν τω μεταξυ αυτο το πιρφορος.... ειναι μια βλακεια και μιση
γιατι και αυτος με τις πορνομεταναστευσεις που παει μια χαρα θα τον εχουν πιασει κοτσο και θα χει γινει και αυτος πιρφορακος....

Σκεψου σου λεει εσενα οτι κατεστρεψες την Ελλαδα ένας ο οποιος ταιζει και θρεφει πουτανες οι οποιες κλεβουν το κρατος.... και εσυ αν εχεις απλα σχεση με ενα κοριτσακι και δεν εισαι δημοσιος ή φοροφυγας σε λεει αυτος οτι κατεστρεψες το κρατος μονο και μονο επειδη δεν συμφωνεις με τις πορνομαλακιες που καθεται και γραφει.  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να δεις πως δουλευει το "μυαλο" των περισσοτερων στην Ελλαδα για να καταλαβεις γιατι βουλιαξαμε  :P

Επισκέπτης

Ειναι πορνοσαλεμενος.
[size=60pt]αβισοσ ι ψιχι του πιρφορου!!![/size]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
[size=60pt]αβισοσ ι ψιχι του πιρφορου!!![/size]

Κοιτα πιτσιλιστη εμενα δεν μπορεις να με κοροιδεψεις με την προπαγανδα σου  :P
ο φιλος σου ο μ.θ μια χαρα εξαφανιστηκε... τι επαθε?μηπως παντρευτηκε με ελλεινιδα??????  :P

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Στις περισσότερες περιπτώσεις η παρέα με γκόμενες οδηγεί σε αλλίωση των ανδρικών χαρακτηριστικών του χαρακτήρα.. Κουτσομπολιό για τους γύρω, ψυχολογικές ανασφάλειες, προβλήματα στη σχέση με το γαμιά τους και ποιος είναι ωραίος-α, άσχημος-η, ψώνιο κλπ  :2funny: Ευχαριστώ δεν θα πάρω.. Δυστυχώς αυτά είναι πλέον κύρια θέματα συζήτησης και σε παρέες πιρφόρων :2funny:

Φυσικά υπάρχουν γυναίκες όμως που χαίρεσαι να συνομιλείς μαζί τους ακόμα και αν δεν υπάρχει ερωτική έλξη ή συμφέρον, αλλά φυσικά είναι η μειοψηφία όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους άντρες.. Γενικά όσο περνάνε τα χρόνια το επίπεδο των νέων πέφτει..

Επισκέπτης
Κοιτα πιτσιλιστη εμενα δεν μπορεις να με κοροιδεψεις με την προπαγανδα σου  :P
ο φιλος σου ο μ.θ μια χαρα εξαφανιστηκε... τι επαθε?μηπως παντρευτηκε με ελλεινιδα??????  :P
στιν ελλαδα γαμαι μονο ο πιρφοροσ και ο γλιφτισ!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και ο απολυτος μας το παιζει ζορικο αρσενικο
αλλα μπροστα στο τουιτερ της ελληνιδας γκομενας του καθεται παναγιτσα
και για προσευχη του εχει συγκεκριμενη ρομαντζαδα καθε βραδυ που της αφιερωνει πριν κοιμηθει σαν καλο παιδακι  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom