Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ΕΝταξει ρε φιλε... αυτα ειναι δεδομενα. Οτι δινει παιρνει ο καθενας.
Και εγω ειχα μια φιλη που εβγαινε μαζι μου μονο οταν χωριζε με τον γκομενο της
το ψιλιαστηκα διοτι τις εποχες που τα εβρισκε με τον δικο της.... εφερνε ολο δυσκολιες . Και γενικα δεν εβγαινε.... φυσικα δεν επαιζε σκηνικο να την φαω γιατι οποτε βγαιναμε εφερνε επιτηδες και καποιο ασχετο ατομο επιτηδες για να αποφυγει καποιο τετ α τετ.
Τις προαλλες ηρθε και μου ζητησε βοηθεια σε κάτι εργασιες που εχουν στην σχολη της.... ενταξει εκει έφαγε άκυρο οχι για εκδικηση αλλα επειδη δεν το μυριστηκα οτι θελει να με εκμεταλευτει και απλα το μπλοκαρισα... απλα τα πραγματα.
Η συγεκριμενη επισης εχει παει σε 2-3 παρτυ με φιλες της και δεν μου εχει πει τιποτα... ενω πηγε μονη.... αρα ειναι αδιαφορη. Τι να την κανω?
Ετσι και εσυ.... μην το βλεπεις εκδικητικα οτι α τον μαλακα θα με παρει τηλεφωνο και θα του την φερω... δες τι αποκομοιζεις... και αν ΔΕΝ.... τοτε κλαστον εσυ πρωτος... οχι απο εκδικηση αλλα για να βρεις αλλον φιλο καλυτερο.
Γκόμενες που δεν πρόκειται να γαμήσουμε, δεν πρόκειται να μας γνωρίσουν τίποτα και δεν έχουν κάποια προσωπικότητα δηλαδή δεν προσφέρονται ούτε για κάποια σοβαρή συζήτηση τις κάνουμε στην άκρη αμέσως