Νέα

Οξεία μουνοδουλίαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Δεν εχεις ελπιδες να ριξεις γκομενα.... οταν βγαινεις με αγορια....

αν δεν εχει ουτε μια γυναικα η παρεα .... γαμησετα. ΨΩλαρια - αρχιδοκαμπος... αποτυχιες.

ΜΙσες δουλειες.... πως θα ιντριγκαρεις την φιλη να γαμηθει μαζι σου αμα δεν δει οτι η θεση της
δεν ειναι σιγουρη? και οτι ψαχνεσαι και αλλου... δεν ξερετε να κινηθειτε... μετα σας φταινε οι γυναικες !

δεν χρειαζεται ιντριγκα φιλε μου...αυτα μου θυμιζουν γυμνασιακα χρονια...σιγα μην χαλασω φαια ουσια για να κατσω να καταστρωσω σχεδιο ιντριγκας για να ριξω μουνι...?χρειαζεται να εισαι ο εαυτος σου κ να το χεις...να εμπνεεις αυτοπεποιθεση κ να μη μασας...σου πα το αναφερω σαν φιλοσοφια...γκομενες καλλιστα μπορω να βαλω στην παρεα,αλλα τις βαριεμαι...τις προαλλες εκανα παρτυ σε ενα χοροπηδηχταδικο στο κεντρο κ μαζεψα 15 για πλακα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαλιστα...

Καποιος βαριεται τις γκομενες στην παρεα αλλα θελει να παει για καμακι
να βρει καινουργιες.

Σορρυ που θα στο πω αλλα το στυλακι σου δειχνει μοναχικο καμακια που απλα βγαινει
εξω και την πεφτει χωρις νοημα. Μπορει και να μην εχεις καν για να μην φερνεις τεσπα
πολυ απολυτο το στυλ σου δεν νομιζω οτι θα εχει επιτυχια ολο αυτο.

Οταν βρισκεις καποιες και αξιζουν μια χαρα τις φερνεις στην παρεα τι θα πει τις βαριεμαι
οταν τις καμακωνες δεν τις βαριοσουν? ή μηπως καμακωνεις ολες αυτες με τις ανασφαλειες κ τις κουτσομπολες... χαχα δεν κολλαει η εξηγηση αυτη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εγω ρε παιδια δεν καταλαβαινω το εξης. γιατι πρεπει η να εισαι τερμα μουνοδουλος ειτε τερμα απο την αλλη ; μια ενδιαμεση κατασταση δεν υπαρχει που ειναι και το πιο φυσιολογικο;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω ρε παιδια δεν καταλαβαινω το εξης. γιατι πρεπει η να εισαι τερμα μουνοδουλος ειτε τερμα απο την αλλη ; μια ενδιαμεση κατασταση δεν υπαρχει που ειναι και το πιο φυσιολογικο;

εγω δεν καταλαβαινω γιατι να βγαινουν οι μεν γυναικοπαρεα 10 ατομα και οι δε ψωλαρια 10 ατομα.

αντικοινωνικοτητα δειχνει αυτο με ατομα του αντιθετου φυλλου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γιατι δεν καθεσαι στον ρεπα ρε  :tickedoff:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εγω δεν καταλαβαινω γιατι να βγαινουν οι μεν γυναικοπαρεα 10 ατομα και οι δε ψωλαρια 10 ατομα.

οπως θελουν να βγαινουν ρε ανθρωπε. φτανει να περνανε καλα. θα βαλουμε και κανονες στο πως θα βγαινει κανεις;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οπως θελουν να βγαινουν ρε ανθρωπε. φτανει να περνανε καλα. θα βαλουμε και κανονες στο πως θα βγαινει κανεις;

Ναι αρκει μετα να μην μας ζαλιζουν τα αρχιδια
οτι ειναι χωρις γκομενα. Οκ?

Βγες οπως θες κανενα προβλημα... μετα ομως δεν θα παραπονιεσαι.

Για μενα ειναι ανιτκοινωνικοτητα ποαντως αυτο.....
Γυναικες και αντρες που βγαινουν μονοι τους.... εχουν προβλημα επικοινωνιας με το αντιθετο φυλλο
αν συνεχιζεται αυτο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

οι γαμιόλες οι ελλεηνίδες ευθύνονται γι'αυτό μαν ;) αφού είναι κομπλεξικές και προτιμούν να βγαίνουν μεταξύ τους δεν αφήνουν περιθώρια επιλογής στους άντρες και αναγκαστικά βγαίνουν και εκείνοι μεταξύ τους ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι αρκει μετα να μην μας ζαλιζουν τα αρχιδια
οτι ειναι χωρις γκομενα. Οκ?

Βγες οπως θες κανενα προβλημα... μετα ομως δεν θα παραπονιεσαι.

και να ειχαν γκομενα παλι θα παραπονιοσαντο ααχαχαχχαχαχαχαχα αν ειναι γκρινιαρης ο ανθρωπος ολοι του φταινε

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
οταν μιλαω για πορτοφολα δεν εννοω οτι θα πλησιασεις την γκομενα με μονο σου οπλο το χρημα,αλλα ειναι ενα βοηθημα...δεν μπορεις να εμπνεεις οτι εισαι large κ ανετος αν δεν νιωθεις κ στην τσεπη το ιδιο...αλλιως βγαζεις κακομοιρια...ειναι κ θεμα ψυχολογιας...απο την αλλη οταν αναφερομαι στην λεξη killer εννοω την νοοτροπια του κυνηγου...οπως το λιονταρι που πλησιαζει το θυμα του αποφασιστικα κ αυτο απλα παραδινεται...μπορει βεβαια κ να του ξεφυγει,αλλα το λιονταρι μεχρι να βρει το θυμα του δεν εγκαταλειπει κ τις προσπαθειες του...ειναι θεμα ενστικτου..αλλωστε κ η ζωη μια ζουγκλα ειναι κ χρειαζεταια να ειναι καποιος εξοπλισμενος με αναλογα ενστικτα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
οι γαμιόλες οι ελλεηνίδες ευθύνονται γι'αυτό μαν ;) αφού είναι κομπλεξικές και προτιμούν να βγαίνουν μεταξύ τους δεν αφήνουν περιθώρια επιλογής στους άντρες και αναγκαστικά βγαίνουν και εκείνοι μεταξύ τους ;)

ειναι γιατι κανουμε πλακομουνια οταν ειμαστε μεταξυ μας και αυτο το απαλο τριψιμο μουνιου ειναι πιο ευχαριστο απο το να βγαινουμε με αντρες :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
sperminator εισαι κιλλερ ναι και μπορεις να φερεις 15 για πλακα
για αυτο στελνεις πμ σε γκομενες απο εδω μεσα.  :2funny:

Αστο σε μάγκωσα.... με αυτο που κανεις δεν θα εχεις επιτυχια
αν συνεχισεις να το κανεις γιατι παιζεις λαθος. Βγαινεις εξω με αντροπαρεα
σε βλεπουν οι γκομενες και θεωρουν οτι εχεις προβλημα κοινωνικοτητας με τις γυναικες
για να μην τις παιρνεις μαζι στην παρεα σου... μια δυο... τρεις.... σταματα να ειναι συμπτωση
και επιλογη. Και καλα βγηκα μονο με τα φιλαρακια μου αποψε.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ειναι γιατι κανουμε πλακομουνια οταν ειμαστε μεταξυ μας και αυτο το απαλο τριψιμο μουνιου ειναι πιο ευχαριστο απο το να βγαινουμε με αντρες :rolleyes:
λογικά για τα τούρκικα θα συζητάνε οι γκόμενες :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.605
Πόντοι
25.467

Όταν  πέσει κανείς στα σκληρά δεν υπάρχει επιστροφή.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Μαλιστα...

Καποιος βαριεται τις γκομενες στην παρεα αλλα θελει να παει για καμακι
να βρει καινουργιες.

Σορρυ που θα στο πω αλλα το στυλακι σου δειχνει μοναχικο καμακια που απλα βγαινει
εξω και την πεφτει χωρις νοημα. Μπορει και να μην εχεις καν για να μην φερνεις τεσπα
πολυ απολυτο το στυλ σου δεν νομιζω οτι θα εχει επιτυχια ολο αυτο.

Οταν βρισκεις καποιες και αξιζουν μια χαρα τις φερνεις στην παρεα τι θα πει τις βαριεμαι
οταν τις καμακωνες δεν τις βαριοσουν? ή μηπως καμακωνεις ολες αυτες με τις ανασφαλειες κ τις κουτσομπολες... χαχα δεν κολλαει η εξηγηση αυτη.

βαριεμαι εννοω φιλε να εχω καποιες γκομενες που αναγκαστικα θα βγαινω με τις ιδιες κ με τις ιδιες για να τις χρησιμοποιησω αποκλειστικα κ μονο σαν δολωματα...το κανουν πολυ αυτο..καθε βδομαδα εχουν εναν πυρηνα απο ψωλοφιλεναδες κ βγαινουν συνεχως με τις ιδιες μηπως κ γνωρισουν κ αλλες...εγω προτιμω να βασιστω στις δικες μου δυναμεις κ οχι στα δεκανικια της εκαστοτε γκομενας-φιλης...παμε για καινουργια με αλλα λογια...με γκομενες τσουρμο θα βγω αν με καλεσει καποια στην παρεα της η αν οργανωσω κατι μια γιορτη,γεννεθλια...εκει αναγκαστικα θα φωναξεις γυναικες...αντε να πιω κανα καφε με μια γυναικοπαρεα...αλλα οχι καθε βδομαδα θα χω μπαστακα διπλα μου την καθε χαζογμομενα επειδη διαφορετικα δεν μπορω να βρω μουνι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
βαριεμαι εννοω φιλε να εχω καποιες γκομενες που αναγκαστικα θα βγαινω με τις ιδιες κ με τις ιδιες για να τις χρησιμοποιησω αποκλειστικα κ μονο σαν δολωματα...το κανουν πολυ αυτο..καθε βδομαδα εχουν εναν πυρηνα απο ψωλοφιλεναδες κ βγαινουν συνεχως με τις ιδιες μηπως κ γνωρισουν κ αλλες...εγω προτιμω να βασιστω στις δικες μου δυναμεις κ οχι στα δεκανικια της εκαστοτε γκομενας-φιλης...παμε για καινουργια με αλλα λογια...με γκομενες τσουρμο θα βγω αν με καλεσει καποια στην παρεα της η αν οργανωσω κατι μια γιορτη,γεννεθλια...εκει αναγκαστικα θα φωναξεις γυναικες...αντε να πιω κανα καφε με μια γυναικοπαρεα...αλλα οχι καθε βδομαδα θα χω μπαστακα διπλα μου την καθε χαζογμομενα επειδη διαφορετικα δεν μπορω να βρω μουνι

εισαι τελειως καμμενος, θα σε εβριζα αλλα μαλλον δεν θα καταλαβεις ουτε το βρισιμο

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
sperminator εισαι κιλλερ ναι και μπορεις να φερεις 15 για πλακα
για αυτο στελνεις πμ σε γκομενες απο εδω μεσα.  :2funny:

Αστο σε μάγκωσα.... με αυτο που κανεις δεν θα εχεις επιτυχια
αν συνεχισεις να το κανεις γιατι παιζεις λαθος. Βγαινεις εξω με αντροπαρεα
σε βλεπουν οι γκομενες και θεωρουν οτι εχεις προβλημα κοινωνικοτητας με τις γυναικες
για να μην τις παιρνεις μαζι στην παρεα σου... μια δυο... τρεις.... σταματα να ειναι συμπτωση
και επιλογη. Και καλα βγηκα μονο με τα φιλαρακια μου αποψε.

ο killer μαν μου δεν μασαει την πουτσα του...κ pm θα στειλει κ θα την πεσει στον δρομο κ στο διαδικτυο κ στην σταση του τραμ κ στο σουπερμαρκετ,σε συνεδρια,σε malls,μεχρι κ στο ασανσερ,οπου φανταστεις δηλαδη κ γενικα δεν φοβαται να τσαλακωσει την εικονα του...ετσι θα επεκτεινει τον κυκλο του...εγω προσωπικα ετσι εχω κανει κυκλο...αλλα τον χρησιμοποιω οποτε θελω εγω...εγω κανω παιχνιδι,εγω αποφασιζω...δεν με κατευθυνει,τον κατευθυνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom