Νέα

Οξεία μουνοδουλίαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ΟΙ ιεροδουλες ειναι ακριβο αθλημα φιλε.

Aμα εισαι πιρφορος ναι. Αν ξερεις τι κανεις και γιατι και σουρχεται λιγοτερο απο βενζινες.
Ειπαμε υπαρχουν και αλλα πραγματα στη ζωη και πρεπει να μπαινουν σωστες προτεραιοτητες.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Είστε σοβαροί ρε? Εγώ μπορεί να γουστάρω να βγω με 3 άλλους φίλους μου να λιώσουμε πρώτα ένα τρίωρο προ εβολούσιον, μετά να χτυπήσουμε μπυρόνι και να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, γυμναστήρια, γκόμενες, σχολή.. Από πότε το να βγαίνεις με ψωλοπαρέα σε κάνει μπάκουρο και αγάμητο? Ξυπνήστε και σταματήστε να βάζετε ταμπέλες..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Aμα εισαι πιρφορος ναι. Αν ξερεις τι κανεις και γιατι και σουρχεται λιγοτερο απο βενζινες.
Ειπαμε υπαρχουν και αλλα πραγματα στη ζωη και πρεπει να μπαινουν σωστες προτεραιοτητες.

ΚΟιτα εγω σε πιστευω......

Ολοι ετσι λεμε....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είστε σοβαροί ρε? Εγώ μπορεί να γουστάρω να βγω με 3 άλλους φίλους μου να λιώσουμε πρώτα ένα τρίωρο προ εβολούσιον, μετά να χτυπήσουμε μπυρόνι και να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, γυμναστήρια, γκόμενες, σχολή.. Από πότε το να βγαίνεις με ψωλοπαρέα σε κάνει μπάκουρο και αγάμητο? Ξυπνήστε και σταματήστε να βάζετε ταμπέλες..
Την ταμπελα την βαζω για να ξερω ποιος εισαι και τι ρολο βαρας.
Βγες με τα φιλαρακια σου εσυ να τρωτε πιτσες και να μιλατε για το στημενο ελληνικο πρωταθλημα
το απωγειο της διασκεδασης.....

OP
OP
G

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Επίσης, ο Boldemort έχει πολύ δίκιο για αυτό που έγραφε πριν για την συνεργασία. Η συνεργασία σε τέτοια θέματα, και το να ενώνεις την παρέα σου με άλλες παρέες για να κερδίσεις και εσύ και ο άλλος είναι πολύ αποτελεσματική στρατηγική. Απλά οι περισσότεροι φοβούνται μην τους φάνε τις "γκόμενες"....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

ετσι :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επίσης, ο Boldemort έχει πολύ δίκιο για αυτό που έγραφε πριν για την συνεργασία. Η συνεργασία σε τέτοια θέματα, και το να ενώνεις την παρέα σου με άλλες παρέες για να κερδίσεις και εσύ και ο άλλος είναι πολύ αποτελεσματική στρατηγική. Απλά οι περισσότεροι φοβούνται μην τους φάνε τις "γκόμενες"....

Εννοειται. Για αυτο πρεπει να τους αναγνωριζεις και να τους αποφευγεις.
Δεν πρεπει να μπλεκεις με μαλακες και μιζερους .

Το παν ειναι να δημιουργηθει μια μεγαλη υγιης παρεα που αποτελειται και απο αγορια και απο κοριτσια
οτιδηποτε αλλο... ειναι για 2-3 φορες το μηνα. Οχι για συνεχεια.

OP
OP
G

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1

Δεν είναι κακό αυτό. Αλλά όταν βγαίνεις για να γνωρίσεις γκόμενες, η μπακουροπαρέα κάνει κακό.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν βγαινεις για να γνωρισεις γκομενες.... εγω βλεπω οι περισσοτεροι κοινωνικοποιημενοι και νορμαλ γνωστοι μου στο φβ ολο φωτογραφιες με γυναικες και παρεες τετοιες βαζουν.

Ενταξει τωρα αυτοι που εχουν παραιτηθει... βγαινουν σολο συνεχεια. Μαλακιες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τιποτα. ΔΙαφωνουμε απλα. Καλα κανεις και εχεις τις αποψεις σου
εχω και εγω τις δικες μου  :grin: δεν θα καταληξει καπου η κουβεντα μας.

υ.γ Τα αρθρα αναφερονται σε εναν απο τους ισχυροτερους αντρες του κοσμου.... κρυβεται παντα απο πισω μια γυναικα που ειναι ικανη να τους καταστρεψει κ εσυ μου λες οτι λιγα κτλπ  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πιο εξυπνος απο τον αρχηγο της Cia δεν εισαΙ... κανεις μας δεν ειναι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Mη τα μπερδευεις ρε δικε μου. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Δεν εχει να κανει με εξυπναδα , ουτε με του συγκεκριμενου ειδους εξυπναδα.
Μιλαμε για ενα συγκεκριμενο πραγμα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Τι μας λες; Πριτς! Εγω είμαι εξυπνότερος από αυτόν τον λακαμά.

Εμένα δεν με βρήκαν ποτέ με ποιες πουτάνες κάνω σεξ, να μου βγάλουν τα απλυτα στη φόρα...

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τιποτα. ΔΙαφωνουμε απλα. Καλα κανεις και εχεις τις αποψεις σου
εχω και εγω τις δικες μου  :grin: δεν θα καταληξει καπου η κουβεντα μας.

υ.γ Τα αρθρα αναφερονται σε εναν απο τους ισχυροτερους αντρες του κοσμου.... κρυβεται παντα απο πισω μια γυναικα που ειναι ικανη να τους καταστρεψει κ εσυ μου λες οτι λιγα κτλπ  :grin:

Για πες ρε εξυπνοπουλι σε τι διαφωνουμε ακριβως? Ποιο το αντικειμενο της διαφωνιας?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ολα εχουν να κανουν με την εξυπναδα... η εύρεση δουλειας... η κοινωνικοποιηση.... η ευρεση σωστης συντροφου τα παντα....

απλα καποιοι εχουν ξεχασει οτι ζουν μεσα σε μια κοινωνια η οποια εχει ορισμενους κανονες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.606
Πόντοι
25.467
Mη τα μπερδευεις ρε δικε μου. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Δεν εχει να κανει με εξυπναδα , ουτε με του συγκεκριμενου ειδους εξυπναδα.
Μιλαμε για ενα συγκεκριμενο πραγμα.

Ή είστε ήρωας, ή βαριέσται αφόρητα. Δεν εξηγήται αλλιώς η ενδελεχής ενασχόληση σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom