το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
ψιτ δε θελω μαλακιεςΈλα ψυχάκια άραξε! Μέχρι και το πουλί λιγότερο σπ@σαρχίδη ήταν.
Σβήνε τώρα
αντε μη κανω κανενα cum tribute με τις τσιμπουκοχειλαρες μη γαμησω μεσα
ψιτ δε θελω μαλακιεςΈλα ψυχάκια άραξε! Μέχρι και το πουλί λιγότερο σπ@σαρχίδη ήταν.
Σβήνε τώρα
ψιτ δε θελω μαλακιες
αντε μη κανω κανενα cum tribute με τις τσιμπουκοχειλαρες μη γαμησω μεσα
Έλα ψυχάκια άραξε! Μέχρι και το πουλί λιγότερο σπ@σαρχίδη ήταν.
Σβήνε τώρα
αβυζη χοντρη. the worst kind. εχω μια περιπτερου τετοια
Ωπα ! Εντάξει ρε φιλάρα , μην παρεξηγείσαι .
Μόνο τα χείλια έδειξες .Τίποτα, ουσιαστικά .
Μην πουλάς όμως πολύ μαγκιά , γιατί δεν σε παίρνει ;)
Εσύ καταντάς σπασ@ρχίδη όμως. Και σιγά μην έδειχνε κάποια σε σενα παραπάνω πράγματαΩπα ! Εντάξει ρε φιλάρα , μην παρεξηγείσαι .
Μόνο τα χείλια έδειξες .Τίποτα, ουσιαστικά .
Μην πουλάς όμως πολύ μαγκιά , γιατί δεν σε παίρνει ;)
Εσύ καταντάς σπασ@ρχίδη όμως. Και σιγά μην έδειχνε κάποια σε σενα παραπάνω πράγματα
σε ειπε ψυχακια μαν. μεγαλη προσβολη απο μεταλλαγμενο τρανσακι. δεν ξερω πως θα το αντιμετωπιζα
Εσύ καταντάς σπασ@ρχίδη όμως. Και σιγά μην έδειχνε κάποια σε σενα παραπάνω πράγματα
με τις μαλακιες σας εβγαλε τα τσιμπουκοχειλα και εβαλε μαυροματικα σαλατα για αβαταρ
οχι αλλα δεν το εξακριβωσαμε αυτοΣε ενδιαφέρουν τα τρανσ ;
τυπε ποσο χρονων εισαι;
ελεος ρεεεε παιδια μην ποσταρετε την φωτο δεν θελει το κοριτσι χαχα
οχι αλλα δεν το εξακριβωσαμε αυτο
πεσατε σα βησιγοτθοι πανω και λακισε
τυπε ποσο χρονων εισαι;
το 1976 ειναι ημερομηνια γεννησης η ασχετο;
πσσσσασχετο μαν το 1989 ειμαι απλα εβαλα το 1976 να το παιζω και καλα μεγαλος γιατι τα περισσοτερα πουτανακια απο εδω μεσα γουσταρουνε μεγαλους και μολις ακουσουν οτι εισαι μικρος πεφτει ακυρο....οποτε το παιζω 40αρης τρελος και ετσι
ασχετο μαν το 1989 ειμαι απλα εβαλα το 1976 να το παιζω και καλα μεγαλος γιατι τα περισσοτερα πουτανακια απο εδω μεσα γουσταρουνε μεγαλους και μολις ακουσουν οτι εισαι μικρος πεφτει ακυρο....οποτε το παιζω 40αρης τρελος και ετσι
τυπε τη μαριαννα την πετσωνες;Τόσα χρόνια είσαι στην πιάτσα,
δεν κατάλαβες ότι μάλλον είναι 90 % πουστράκι ,
ή 10% χοντρή ;
Η Μαριάννα που είναι του γιατρού, δεν φέρεται τόσο
απότομα , αντρικά θα έλεγε κανείς...
πσσσσ
σατανικο