You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όταν κάτι μας πειράζει το λέμε;;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Larisseos4
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 567
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
εφυγε το μωρο μου με το στηθος τηγανι. τα πετανω
Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχ !
Τα πετάνω !
kostas1976gre
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
nick παιρνεις καμια σκονη πριν ή μετα το workout ? με υδατανθρακες μεσα ή χωρίς ?
nickolaosthedck
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
κομματια !
σε αυτη εδω εχεις 8% ποσοστο λιπους ?
Ευχαριστω φιλε! Ε ενταξει σε αυτην δεν ειμαι τοσο κομματια αλλα εχω αρκετο ογκο. Σε γενικες γραμμες οταν ειμαι στα καλα μου εχω πολυ περισσοτερη φλεβικοτητα αλλα και λιγο λιγοτερη μαζα . Σε αυτη ειμαι κανα 10-11%
nickolaosthedck
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
nick παιρνεις καμια σκονη πριν ή μετα το workout ? με υδατανθρακες μεσα ή χωρίς ?
Οχι ρε τι σκονες...μονο καθαρη διατροφη. 5 γευματα την ημερα αν και τωρα το παω για 6.
Αυτες οι σκονες πρωτεινες με την ζαχαρη υδατανθρακα ειναι χαλια...
kostas1976gre
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Οχι ρε τι σκονες...μονο καθαρη διατροφη. 5 γευματα την ημερα αν και τωρα το παω για 6.
Αυτες οι σκονες πρωτεινες με την ζαχαρη υδατανθρακα ειναι χαλια...
αυτα ειναι. ωραιος μαν !
Επισκέπτης
ρουμανα ειναικοιτα απο την φατσα της δεν ξετρελενομαι αλλα στα τεσσερα γουσταρω να την σφυροκοπαω ανελεητα.
για μια φορα καλη ητανε. αν πηγαινα δευτερη θα ητανε αποκλειστικα για αυτο το τελειο γλυψαρχιδι που κανει
kostas1976gre
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
ρουμανα ειναι
δεν μου φανηκε για ρουμανα. δεν ξερω παντως.
αν δεν εχεις παει παντως μια επισκεψη ειναι must. το καλυτερο γλυψαρχιδι της Αθηνας με διαφορα.
για να σου δωσω να καταλαβεις λενε πως η λαουρα απο μπουζιανη σου ρουφαει τελεια τα αρχιδια. ε βαλε το γλυψιμο της λαουρας επι 10. η τυπισσα εχει κανει μαστερ στο γλυψιμο αρχιδιων χαχα
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
ακόμη και να μου πει έφαγα για μεσημεριανό μακαρόνια και να μάθω ότι έφαγε ρύζι..
χοντρο...
πως σου είπε ότι έφαγε τα μακαρόνια ? σκέτα ?
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.865
- Πόντοι
- 2.606
γκομενατυπε αρχαριος εισαι η προχωρημενος;
ογκο θελεις η γραμμωση;
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Curvy is the new skinny... Πες πες μπας και την πιστεψει κανενας τελικα. Οποια πραγματικα πιστευει οτι ειναι ομορφη και σεξυ δε γραφει τετοιες μπαρουφες στις μισες φωτογραφιες. Γραφει "αγορια καβλωστε, τελος".
πηγη:
Επισκέπτης
Χαχα καλά δεν είμαι του γούστου σου...στεναχωρήθηκα τρ
εσυ τι ειδους αντρες προτιμας απο αποψη εμφανισης?
απλη απορια.
kostas1976gre
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Αν προσέξετε τα χείλια , έχουν μπαλάκια
από τις ενέσεις σιλικόνης , για να φουσκώσουν .
πωπωπωπω ενα καυλακι τρελο !
αγαπαμε τρανςςςς με τρελαααα ρε
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Καργα φωτοσοπ!
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Larisseos4
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Λοιπόν παίδες αληθινό περιστατικό, θα το βάλω και στις «Ελλεηνίδες» αλλά σε αυτό το τόπικ που για μένα πρέπει να μετονομαστεί «ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΨΕΜΑΤΑΚΙ = ΑΙΤΙΑ ΧΩΡΙΣΜΟΥ». Τέλος. Αυτή είναι η άποψη μου και ας με λέτε τρελό.
Φιλαράκι μου (συγνώμη φίλε που γράφω για τα προσωπικά σου) έχει σχέση εδώ και 2 χρόνια (αρραβωνιασμένος) η κοπέλα του λόγω δουλειάς πρέπει να ταξιδεύει σε συνέδρια. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά, έλειπε για 8 μέρες σε συνέδριο στην Ιταλία, όταν την ρώτησε με ποιες αερογραμμές πήγε απέφυγε την απάντηση.
Κι ακόμη δεν του παρουσίασε ένα στοιχείο που να λέει ότι όντως βρισκόταν στην Ιταλία..
Εγώ του είπα να την χωρίσει ΧΘΕΣ…!
Άλλοι του λένε μα καλά τι σε έπιασε τώρα, τόσα ταξίδια κάνει κάθε χρόνο, αν ήθελε να σου την κάνει έχει τόσες ευκαιρίες, εξάλλου μπορεί να σου κρύβει τώρα κάτι σαν αθώο ψεματάκι ή επειδή δεν αντέχει τη ζήλια σου.. (μ#$%κίες βασικά που μου γράφατε πολλοί και στο τόπικ εδώ)..
Ε λοιπόν εγώ σας λέω ότι αυτή δεν ήταν Ιταλία, κι αν ο λόγος ήταν επειδή ήθελε να μείνει να βλέπει την άρρωστη γιαγιά της εγώ πάλι θα την χώριζα.. ΨΕΜΑ = ΧΩΡΙΣΜΟΣ.. Πώς να εμπιστευθώ πχ ότι δεν ήταν σε ένα νησί και έβγαζε τα μάτια της;;;
Φιλαράκι μου (συγνώμη φίλε που γράφω για τα προσωπικά σου) έχει σχέση εδώ και 2 χρόνια (αρραβωνιασμένος) η κοπέλα του λόγω δουλειάς πρέπει να ταξιδεύει σε συνέδρια. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά, έλειπε για 8 μέρες σε συνέδριο στην Ιταλία, όταν την ρώτησε με ποιες αερογραμμές πήγε απέφυγε την απάντηση.
Κι ακόμη δεν του παρουσίασε ένα στοιχείο που να λέει ότι όντως βρισκόταν στην Ιταλία..
Εγώ του είπα να την χωρίσει ΧΘΕΣ…!
Άλλοι του λένε μα καλά τι σε έπιασε τώρα, τόσα ταξίδια κάνει κάθε χρόνο, αν ήθελε να σου την κάνει έχει τόσες ευκαιρίες, εξάλλου μπορεί να σου κρύβει τώρα κάτι σαν αθώο ψεματάκι ή επειδή δεν αντέχει τη ζήλια σου.. (μ#$%κίες βασικά που μου γράφατε πολλοί και στο τόπικ εδώ)..
Ε λοιπόν εγώ σας λέω ότι αυτή δεν ήταν Ιταλία, κι αν ο λόγος ήταν επειδή ήθελε να μείνει να βλέπει την άρρωστη γιαγιά της εγώ πάλι θα την χώριζα.. ΨΕΜΑ = ΧΩΡΙΣΜΟΣ.. Πώς να εμπιστευθώ πχ ότι δεν ήταν σε ένα νησί και έβγαζε τα μάτια της;;;
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 564
- Πόντοι
- 96
ΨΕΜΑ = ΧΩΡΙΣΜΟΣ
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Αν δεν υπήρχε το ψέμα, η ζωή θα ήταν φρικτή.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις
- 31K