Επισκέπτης
Μη κάνετε απαντηση γτ θέλω να το σβήσω
σβησε την παραθεση μανΑνοιξε λιγο ακομα το φερμουαρ ρε κοπελια
Καλά πουλί δεν πιάνεσαι εσύ!μαλιστα
βλεφαριασα τη φωτο σου
ειδα χειλαρες
αυτο αποκλειει να εισαι ψωλαρας με την τεχνικη εννοια του ορου
επισης παιρνω πισω και το οτι ειναι μεγαλη, μικρη φαινεσαι
ΟΜΩΣ
δεν εχει λυθει ακομα το μυστηριο με οσα ειπε ο λαδακιας οτι μπορει να εισαι hybrid (τρανσακι)
χειλαρες μεν αλλα χειλαρες εχει και η τανια κελλη
Τρανσ .
Καλά πουλί δεν πιάνεσαι εσύ!
Χαχαχαχα
μαλιστα
βλεφαριασα τη φωτο σου
ειδα χειλαρες
αυτο αποκλειει να εισαι ψωλαρας με την τεχνικη εννοια του ορου
επισης παιρνω πισω και το οτι ειναι μεγαλη, μικρη φαινεσαι
ΟΜΩΣ
δεν εχει λυθει ακομα το μυστηριο με οσα ειπε ο λαδακιας οτι μπορει να εισαι hybrid (τρανσακι)
χειλαρες μεν αλλα χειλαρες εχει και η τανια κελλη
σε αυτες τις φωτο ειναι λιγο χειροτερη απο την προηγουμενη που ηταν ξαπλα στην παραλιαΒάλε Μαριάννα Αναγνωστοπούλου στο google και
θα δεις πολλές φωτό της
http://[URL unfurl="true"]www.parapolitika.gr/sites/default/files/marianna_anagnostopoulou_4.jpg[/img[/URL]]
[img]http://flashstar.skaipatras.gr/site/wp-content/uploads/2013/09/flashstars-patras-gossip-news-patras-event-2013-photos-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF-promothion-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%89%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD-manager-2-patrasevent-patraevents-patrasevents-flashstar-patras-jdete.gr-thebest.gr-pelop.gr-contraseolous-contra37848.jpg
Καλά πουλί δεν πιάνεσαι εσύ!
Χαχαχαχα
να σου πω μωρηΚαλά πουλί δεν πιάνεσαι εσύ!
Χαχαχαχα
αγκαπη μο
πανω απο τον μεσο οροσε αυτες τις φωτο ειναι λιγο χειροτερη απο την προηγουμενη που ηταν ξαπλα στην παραλια
εγω παντως δεν θα την ελεγα χοντρη
μπαμπατσικια ναι, τροφαντη ναι, μπουταρες ναι, αλλα χοντρη οχι
δεν ξερω αν ηταν πρωην μπετονιερα, δεν ξερω αν εχει γαμηθει στο φωτοσοπ, αλλα ειναι καλη, πανω απο το μεσο ορο
τυπε τουλαχιστον το πουλι δεν εχει στειλει τιποταελα μεταξυ μας τωρα ποσοι εχετε στειλει πμ στο mystiko οτι θελετε να την γαμησετε και οτι της δινετε οσα οσα για ενα πουτσο ?
εγω δεν εχω κανει ακομα κινηση παντως. περιμενω να δω και βυζαρες αλλιως δεν παιζει
ναιπανω απο τον μεσο ορο
να σου πω μωρη
εισαι σιγουρα πανω απο 18 μην τρεχουμε βραδιατικο;
Λοιπόν βγάλαμε τη φώτο άντε φτάνει τώρα τροποποιήστε το μηνυμα
Για προσπαθησε να στειλεις και θα καταλαβεις ποσα πμ έχω δεχτειελα μεταξυ μας τωρα ποσοι εχετε στειλει πμ στο mystiko οτι θελετε να την γαμησετε και οτι της δινετε οσα οσα για ενα πουτσο ?
εγω δεν εχω κανει ακομα κινηση παντως. περιμενω να δω και βυζαρες αλλιως δεν παιζει