ε δεν φταιει η γκομενα αμα ο αλλος μοστραρει κατι που δεν ειναι κ αυτης της αρεσει αυτο που μοστραρει
κ δεν μιλαω για υλικα αγαθα
αυτος φταιει.. ας δειξει τι ειναι κ αν γουσταρει η αλλη.. σιγα.. εεεχει κ αλλου πορτοκαλιες
Συμφωνω!Εχουμε γεμισει μαλακες κομπαρσους που το παιζουν ιστορια χρησιμοποιωντας ο,τι μπορουν να προσφερουν οι 12μηνες δοσεις της eurobank!
Εχουν φτασει σε σημειο μερικοι να βγαινουν οχι για να περασουν καλα,απλα για να μοστραρουν αμαξι,στυλ και υφακι!
Με τετοιους μαλακες στην πιατσα,να πασχουν μονιμα απο ελλειψη προσωπικοτητας, θα βγει η καθε βλαμμενη που πηδηχτηκε με κανα δυο τετοιους να πει"αααχ δεν υπαρχουν αντρες"-
Κατα ποσο βεβαια υπαρχουν γυναικες ειναι αλλο θεμα...Γιατι αν μια τετοια μπουζουκοψωναρα θεωρειται γυναικα,τοτε ουε κι αλλοιμονο-εγω αμφιβαλλω αν θεωρειται καν ανθρωπος to begin with!
Συνηθως (εχω παρατηρησει) οτι αυτες οι περιπτωσεις ψωναρας μπουζουκλερους αντικατοπτριζει χαμηλο επιπεδο (και κοινωνικο-μορφωτικο-ισως και οικονομικο) και η συμπεριφορα αυτη μαλλον ειναι κατι σαν αμυνα,και παραδοξως υπαρχουν ανθρωποι που ασχολουνται με τετοιες γκομενες.-Βεβαια,δεν πανε και πολυ πισω οι ιδιοι.
Εγω προσωπικα τετοιες γκομενες δεν τις αντεχω να τις βλεπω η να τις ακουω να μιλανε μεταξυ τους,με πιανει πονοκεφαλος!Αμα ειναι η γκομενα να με γουσταρει λογω πορσε η μαζερατι,να παει να τα φτιαξει με την ιδια την μαζερατι και εμενα ας μ αφησει ησυχο.Στο κατω-κατω τα υλικα αγαθα του ενος δεν τους ανηκουν αμεσα,οποτε δεν βλεπω και το νοημα.
Οι γκομενες που εχουν καποια οικονομικη επιφανεια και ειναι ομορφες,συνηθως εχουν ξεπερασει αυτα τα κομπλεξ,πολυ απλα γιατι δεν ειναι στερημενες απο τετοια πραματα,και δεν ειναι απιθανο να κοιτανε καποια αλλα πραματα σε ανθρωπους.
Αμα καποιος ζει με την ιδεα οτι καμμια γκομενα δεν γουσταρει αντρα γι αυτο που ειναι και για χαρακτηρα,και γουσταρει μονο λογω υλικων αγαθων,τοτε καταλαβετε με τι γκομενες εχει μπλεξει και ποσες γυναικες εχει γνωρισει στην ζωη του!Εξου και τα κερατωματα στην ελληνικη κοινωνια,οι σκαρτες οικογενειες-διαζυγια,και λοιπα δραματα...
Αμα δεν εχεις αυτοπεποιηθηση σ αυτην την ζων,τοτε δεν παε Π Ο Υ Θ Ε Ν Α μαγκες.