Νέα

Όσες πέφτουν αμέσως και οι άλλες ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οι γυναίκες έλκονται από τη δύναμη. Το πως μεταφράζεται αυτό εξαρτάται από τη γυναίκα. Μπορεί να είναι χρήμα, θέση, οικογενειακό όνομα, αλητεία, παραβατικότητα, δημοσιότητα.

Καμία γυναίκα, όσο κι αν όλες κλαίγονται, δεν ενδιαφέρεται για κάτι άλλο.

Το γιατί οι άντρες καταφεύγουν στις πουτάνες είναι άλλη ιστορία. ʼλλοι είναι ηδονιστές και πλεονέκτες, άλλοι, άλλοι απλώς ικανοποιούν μία φυσική ανάγκη αντί να παρακαλάνε την κάθε καριόλα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
λυπαμαι
αλλα οχι
εγω δεν ενδιαφερομαι για τπτ απ αυτα που λες για να μ αρεσει καποιος

βεβαια μια = καμια

αλλα ενιγουει...  :P :P :P

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ε νταξει
αναλογα κ που ψαχνουν :grin:
ετσι κ αλλιως αμα εχουν κατακλυσει την χωρα οι χαζογκομενες
λογικο ειναι να μην γουσταρουν τις ελληνιδες οι ανδρες
μια δυο τρεις τεσσερεις φορες να σου σπασουν τα @@
τα παρατας

ασε που το ξενο ειναι πιο γλυκο :grin:
φαντασου  λοιπον να σου εχουν σπασει τα @@ χιλιαδες φορες...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κοιτα ειναι δυσκολο εως αδυνατο να φανταστω οτι μου σπανε τα @@
αλλα θα προσπαθησω :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Η...διατριβή του Λάκη αφορά γκόμενες που ξέρει κάποιος,ή και τις άγνωστες;Στην πρώτη περίπτωση συμφωνώ,αλλά στη δεύτερη είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα.Η γκόμενα που σε κοιτάει στη στάση του λεωφορείου,δεν ξέρεις αν σε κοιτάει από ενδιαφέρον ή από περισσή περιέργεια.Δεν ξέρεις αν είναι ελεύθερη ή διατεθημένη να γίνει ελεύθερη.Δεν ξέρεις απολύτως τίποτα.Η προσέγγιση,λοιπόν,πρέπει να είναι πιο "κρατημένη".Όχι για να μη φας το "πύλινο" αλλά κυρίως για να μη χάσεις τις όποιες ελπίδες μπορεί να είχες με μια πιο συγκρατημένη προσέγγιση.Επίσης,αν η γκόμενα "παίσει με τη μία" ποιος μπορεί να πιστέψει ότι ήταν από τη γοητεία του ή από το...impals;!Μπορεί να είναι συνηθισμένη σε αυτό.Κι εδώ τίθεται το ερώτημα,τι γκόμενα ψάχνει κάποιος;Μια να τη γαμήσει από το πρώτο ραντεβού,ή μια πιο σοβαρή να μπορέσει να κάνει σχέση;Αν είσαι 20-22 ετών δέχομαι ότι το πήδηγμα είναι άμεση προτεραιότητα.Αλλά μετά,σε άλλες ηλικίες απλώς ψάχνεις για μια πιο σοβαρή σχέση.Εξάλλου μια γκόμενα που από το πρώτο ραντεβού ανοίγει τα πόδια,είναι επίφοβη να το κάνει και μέσα στη σχέση όταν δει και "εντυπωσιαστεί" από έναν άλλο μαλάκα στην ίδια στάση!Προσωπικά ποτέ δε συμπάθησα τις γκόμενες που στο πρώτο ραντεβού έδειχναν να θέλουν να φάνε το καυλί...Τις..τάιζα αλλά μετά την έκανα με γοργό βήμα,διότι δε γουστάρω γκόμενες που υποκρίνονται.

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σιγουρα η τακτικη του αιφνιδιασμου εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται κι απο τις συνθηκες που την εφαρμοζεις...

Ο δάσκαλος αυτός λοιπόν έλεγε ότι πρέπει να ακολουθείς τον κανόνα των 3 δευτερολέπτων! Στα 3 δευτερόλεπτα πρέπει να έχεις χτυπήσει τη γκόμενα. Μετά οι πιθανότητες σου αρχίζουν να μειώνονται!

Ρίχτε μια ματιά :
www.layguide.com/3seconds.htm]http://www.layguide.com/3seconds.htm[/url]

Ο δασκαλος εχει παει κανα βραδυ προς ψυρρη?? :-

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πιασαμε θεμα...

Τις γκομενες στα σκυλαδικα κι εγω χαμηλου επιπεδου τις θεωρω!
Οπως και αυτους που την βρισκουν με το να τις κυνηγουν!
Το κακο ειναι οτι αποτελουν πλειοψηφια!
Το κολπο ειναι το target group!
Σε τι τομεα εχεις περαση? Χτυπα εκει... Σκυλουδες? Rockουδες? Κουλτουριαρες? Metalουδες? Ακυρες?

Δεν μπορει να αντεξεις στην τελικη με καποια που δεν μπορεις να βγεις σε μαγαζι που να αρεσει και στους 2!
Μπορεις οποιαδηποτε να την ριξεις στο κρεβατι αλλα το θεμα ειναι που σε παιρνει! Τα σκυλε ποτε δεν καταλαβα τι το ωραιο εχουν οποτε ποτε δεν καταλαβα την νοοτροπια των γυναικων  που την ακουν! Χαζη μουσικη, Χαζες γκομενες...

Στο θεμα που ξεκινησε πιστευω οτι δεν ειναι 3Sec, λιγο παραπανω! Το θεμα ειναι αν θα καταφερεις να σε προσεξει με θετικη διαθεση! Αν δεν σε γουσταρει απο την αρχη δεν θα κανει τιποτα μαζι σου! Αν θα ηθελε να κανει κατι θα σε προσεξει απο την αρχη!

Μια γρηγορη και διακρητικη προσεγκιση του στυλ "σε θελω αλλα δεν καιγομαι" ειναι η καλυτερη! Λιγο μυστηριο! Σεβασμος και οτι χαρακτηρηστικο εχει καλιεργησει ο καθενας!
Τα φραγκα δεν παιζουν ρολο και αν παιζουν αντε γεια(οι επαγγελματιες παιρνουν λιγοτερα)!

Ααα στο θεμα με την κοπελα που θα ανοιξει ευκολα τα ποδια σε εσενα δεν σημαινει οτι θα το κανει σε ολους! Φιλη μου, μου λεει εξαρταται τι βγαζεις στην κοπελα! Μπορει να θελει τρομερα να παει μαζι σου αλλα εσυ εισαι εσυ! Καποιος αλλος ειναι καποιος αλλος!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.868
Πόντοι
216
ε δεν φταιει η γκομενα αμα ο αλλος μοστραρει κατι που δεν ειναι κ αυτης της αρεσει αυτο που μοστραρει
κ δεν μιλαω για υλικα αγαθα
αυτος φταιει.. ας δειξει τι ειναι κ αν γουσταρει η αλλη.. σιγα.. εεεχει κ αλλου πορτοκαλιες :P
Συμφωνω!Εχουμε γεμισει μαλακες κομπαρσους που το παιζουν ιστορια χρησιμοποιωντας ο,τι μπορουν να προσφερουν οι 12μηνες δοσεις της eurobank!
Εχουν φτασει σε σημειο μερικοι να βγαινουν οχι για να περασουν καλα,απλα για να μοστραρουν αμαξι,στυλ και υφακι!
Με τετοιους μαλακες στην πιατσα,να πασχουν μονιμα απο ελλειψη προσωπικοτητας, θα βγει η καθε βλαμμενη που πηδηχτηκε με κανα δυο τετοιους να πει"αααχ δεν υπαρχουν αντρες"-
Κατα ποσο βεβαια υπαρχουν γυναικες ειναι αλλο θεμα...Γιατι αν μια τετοια μπουζουκοψωναρα θεωρειται γυναικα,τοτε ουε κι αλλοιμονο-εγω αμφιβαλλω αν θεωρειται καν ανθρωπος to begin with!
Συνηθως (εχω παρατηρησει) οτι αυτες οι περιπτωσεις ψωναρας μπουζουκλερους αντικατοπτριζει χαμηλο επιπεδο (και κοινωνικο-μορφωτικο-ισως και οικονομικο) και η συμπεριφορα αυτη μαλλον ειναι κατι σαν αμυνα,και παραδοξως υπαρχουν ανθρωποι που ασχολουνται με τετοιες γκομενες.-Βεβαια,δεν πανε και πολυ πισω οι ιδιοι.
Εγω προσωπικα τετοιες γκομενες δεν τις αντεχω να τις βλεπω η να τις ακουω να μιλανε μεταξυ τους,με πιανει πονοκεφαλος!Αμα ειναι η γκομενα να με γουσταρει λογω πορσε η μαζερατι,να παει να τα φτιαξει με την ιδια την μαζερατι και εμενα ας μ αφησει ησυχο.Στο κατω-κατω τα υλικα αγαθα του ενος δεν τους ανηκουν αμεσα,οποτε δεν βλεπω και το νοημα.
Οι γκομενες που εχουν καποια οικονομικη επιφανεια και ειναι ομορφες,συνηθως εχουν ξεπερασει αυτα τα κομπλεξ,πολυ απλα γιατι δεν ειναι στερημενες απο τετοια πραματα,και δεν ειναι απιθανο να κοιτανε καποια αλλα πραματα σε ανθρωπους.
Αμα καποιος ζει με την ιδεα οτι καμμια γκομενα δεν γουσταρει αντρα γι αυτο που ειναι και για χαρακτηρα,και γουσταρει μονο λογω υλικων αγαθων,τοτε καταλαβετε με τι γκομενες εχει μπλεξει και ποσες γυναικες εχει γνωρισει στην ζωη του!Εξου και τα κερατωματα στην ελληνικη κοινωνια,οι σκαρτες οικογενειες-διαζυγια,και λοιπα δραματα...
Αμα δεν εχεις αυτοπεποιηθηση σ αυτην την ζων,τοτε δεν παε Π Ο Υ Θ Ε Ν Α μαγκες.

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Συνηθως (εχω παρατηρησει) οτι αυτες οι περιπτωσεις ψωναρας μπουζουκλερους αντικατοπτριζει χαμηλο επιπεδο (και κοινωνικο-μορφωτικο-ισως και οικονομικο)
Εχω δει τετοιες φραγκατες σπουδασμενες στο εξωτερικο με γαλλικα και πιανο και το βραδυ...

Συνηθως ειναι ή μπαζα στο μυαλο ή μπαζα γενικως ή και τα δυο. Και την βλεπεις με μινι και εναν μαλακα να την κυνηγαει απο πισω κι εκεινη να μην θελει! Ουστ καριολες...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
μακλειν
αν δεν της κανεις κλικ απ την αρχη γι αυτο που εισαι (δεν σημαινει οτι θα σου κατσει κιολας απ την 1η στιγμη)

...Θα είσαι μια προσωρινή καβάντζα γι' αυτήν, μέχρι να βρει αυτόν που θα της κάνει κλικ.

Και δεν χρειάζεται να είναι καλύτερός σου...Το ΚΛΙΚ είναι άλυτο μυστήριο. Απλά το δέχεσαι. Δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα....

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
...Θα είσαι μια προσωρινή καβάντζα γι' αυτήν, μέχρι να βρει αυτόν που θα της κάνει κλικ.

Και δεν χρειάζεται να είναι καλύτερός σου...Το ΚΛΙΚ είναι άλυτο μυστήριο. Απλά το δέχεσαι. Δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα....
+1

Επισκέπτης
Οι γκομενες που εχουν καποια οικονομικη επιφανεια και ειναι ομορφες,συνηθως εχουν ξεπερασει αυτα τα κομπλεξ,πολυ απλα γιατι δεν ειναι στερημενες απο τετοια πραματα,και δεν ειναι απιθανο να κοιτανε καποια αλλα πραματα σε ανθρωπους.
Σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις...Αλλα χεις δει πολλες γκομενες φραγκατες να πηγαινουν με καποιον κατωτερης οικονομικης δυναμης???? Φιλε μου το χρημα στο χρημα παει...

Τις γκομενες στα σκυλαδικα κι εγω χαμηλου επιπεδου τις θεωρω!
Οπως και αυτους που την βρισκουν με το να τις κυνηγουν!
Το κακο ειναι οτι αποτελουν πλειοψηφια!
Το κολπο ειναι το target group!
Σε τι τομεα εχεις περαση? Χτυπα εκει... Σκυλουδες? Rockουδες? Κουλτουριαρες? Metalουδες? Ακυρες?
Δεν μπορει να αντεξεις στην τελικη με καποια που δεν μπορεις να βγεις σε μαγαζι που να αρεσει και στους 2!
Μπορεις οποιαδηποτε να την ριξεις στο κρεβατι αλλα το θεμα ειναι που σε παιρνει! Τα σκυλε ποτε δεν καταλαβα τι το ωραιο εχουν οποτε ποτε δεν καταλαβα την νοοτροπια των γυναικων  που την ακουν! Χαζη μουσικη, Χαζες γκομενες...
1.Μπορεις να μου εξηγησεις (κ οποιος αλλος εχει την ιδια αποψη) τι εννοεις με χαμηλο επιπεδο γκομενας που συχναζει σε σκυλαδικο?????
2.Δν συμφωνω οτι αποτελουν πληοψηφια...
3.Τι θα πει σε ποιο τομεα εχεις περαση???? Για ποιο λογο να υπαρχει ταμπελα σε καθε γκομενα κ αυτοματα σε καθε αντρα που προσεγγιζει αυτην????Δλδ εγω που πεθαινω για Πλουταρχο...δν μπορω να εχω γκομενα που ακουει οπερα??? Τι θα με εμποδισει??? Οτι ειναι υψηλοτερου επιπεδου....:):):):):)!!!
4.συμβιβαζεσαι σε μια σχεση φιλε μου....κ τα μαγαζια που θα κυκλοφορειτε ειναι ο μικροτερος συμβιβασμος....(αν θελει καποιος να κρατησει η σχεση του..)
5.Ουτε οι γκομενες που ακουνε σκυλαδικα / οπερα η οτιδηποτε διαφορετικο απο εσενα καταλαβαν γιατι εσυ ακους τη μουσικη που ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...(για τον ιδιο λογο που σ'αρεσει καποιο ειδος μουσικης εσενα...για τον ιδιο περιπου αρεσει κ σε μια γκομενα το σκυλαδικο...)
6.Χαζη γκομενα...Χαζη μουσικη....Νομιζω οτι εισαι ισοπεδωτικος...κ προσβλητικος...

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Στο 6 θα απαντησω ισως, εσυ ομως γιατι θιχτηκες...
Δηθεν τα θεωρω και δεν τα γουσταρω! Το οτι δεν εκανα εξαιρεσεις δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν! Κρινω με οτι βλεπω!
Διαφωνω με το οτι το σκυλαδικο ειναι μουσικη! Γι`αυτο το θεωρω χαζο! Μια καλοστημενη μηχανη παραγωγης χρηματος, με το life style του και τους κανονες του...

Το Target group ειναι οπως ειπε ο φιλος "τα λεφτα με τα λεφτα". Παλι υπαρχουν εξαιρεσεις(τα ευκολως ενοουμενα). Δεν ειμαι απολυτος...

Επισκέπτης
Στο 6 θα απαντησω ισως, εσυ ομως γιατι θιχτηκες...
γιατι....
1.ακουω που κ που αυτη τη μουσικη...γιατι->ειναι δικο μου θεμα...
2.γουσταρω εκτος απο ολες τις αλλες γκομενες ΚΑΙ αυτες που ακουνε σκυλαδικα κ δν το θεωρω μειωνεκτημα...ουτε δικο μου που τις γουσταρω ουτε δικο τους που ακουν τη μουσικη που γουσταρουν...
3.δν μπορω να πω παραπανω στο φορουμ... :):):):):)....

Επισκέπτης
Μια διευκρίνηση:

Με το "όσες πέφτουν εύκολα" δεν εννοώ όσες πηδιούνται αναγκαστικά με το "χαίρω πολύ". Εννοώ όσες δείχνουν αποφασισμένες να δεχθούν να βγούν με κάποιον και να τον γνωρίσουν πραγματικά, χωρίς να χρειάζεται να το σκεφθούν για μέρες/βδομάδες/μήνες/χρόνια/αιώνες.
ʼπαξ και γίνει αυτό , το πιθανότερο είναι ότι θα έρθει και το πήδημα σε λογικό διάστημα.

Από την άλλη αυτές που είναι ακατάλληλες για να ασχοληθεί κανείς είναι όσες πρέπει να το σκεφθούν αν είναι να βγούν με κάποιον και να τον γνωρίσουν. Που θέλουν να του πουν όχι την πρώτη φορά που θα τους ζητήσει να βγουν αλλά θέλουν να τους το ξαναζητήσει για να του ξαναπούν όχι και να τους το ξαναζητήσει για να του πουν ΟΧΙ και να τους το ζητήσει 100 φορές για να βγούν τελικά για καφέ την 101η και τότε επειδή δεν τους έδωσε την απάντηση που περίμεναν σε θεμελιώδη ερωτήματα, όπως το τι εννοεί με το άλλη η Πέγκυ Ζήνα στο κλασσικό πλέον ποιοτικό της άσμα "Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι" , δεν ξαναασχολούνται μαζί του!!!!!!

Με τέτοια ξώανα θεωρώ ότι δεν πρέπει να δαπανά κανείς χρόνο και το κακό είναι ότι αυτά τα γύναια δεν σπανίζουν.

Όσο για τα σκυλάδικα, νομίζω ότι το βλέπετε λίγο μονόπλευρα. Μόνο στα σκυλάδικα συχνάζουν τα νούμερα που πολύ σωστά περιγράφετε;

Αυτές που πάνε στα club-lounge-restaurant-bar με ξένη μουσική λέτε ότι είναι καλύτερες; Κατά τη γνώμη μου παίζουν τα ίδια νούμερα και στα είδη είδη στεκιών.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όχι μόνο δε σπανίζουν αλλά είναι η πλειοψηφία από τις "απλές κοπέλλες" πλέον.

Τώρα για τα σκυλάδικα, θα συμφωνήσω ότι και οι μη σκυλούδες δεν είναι προκοπής, αλλά οι σκυλούδες συχνά δε διαθέτουν ούτε την επίφαση σωστής συμπεριφοράς που παρουσιάζουν πολλές "καθώς πρέπει" καριόλες.

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μαλακισμένες γκομενες παιζουν παντου..Τωρα οσον αφορα τα μπουζουκια πειτε μου εσεις αν ξερετε αλλα μαγαζια που θα δεις γυναικες μονες τους και σε πολυ καλη αναλογια με τους αντρες ,κι ενιοτε περισσοτερες απο αντρες(βλ.ποσειδωνιο).
Βεβαια το θεμα ειναι το να γουσταρεις και την μουσικη και το μαγαζι..Αν πας καθαρα για γκομενες δεν προκειται να περασεις καλα..
Και για να σας προλαβω επειδη θα μου πειτε οτι ολες αυτες ειναι βουρλα , πιστευω οτι ο καθενας μας μπορει να ξεχωρισει σε γενικες γραμμες τι ρολο βαραει η καθε μια σε γενικες γραμμες και αν βρει κατι καλο να το ψαξει περαιτερω..(το βουρλο μεσα σε 5-10 λεπτα θα το χεις καταλαβει,το πολυ βουρλο θα το καταλαβεις οπτικα και μονο)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
1.Μπορεις να μου εξηγησεις (κ οποιος αλλος εχει την ιδια αποψη) τι εννοεις με χαμηλο επιπεδο γκομενας που συχναζει σε σκυλαδικο?????
2.Δν συμφωνω οτι αποτελουν πληοψηφια...
3.Τι θα πει σε ποιο τομεα εχεις περαση???? Για ποιο λογο να υπαρχει ταμπελα σε καθε γκομενα κ αυτοματα σε καθε αντρα που προσεγγιζει αυτην????Δλδ εγω που πεθαινω για Πλουταρχο...δν μπορω να εχω γκομενα που ακουει οπερα??? Τι θα με εμποδισει??? Οτι ειναι υψηλοτερου επιπεδου....:):):):):)!!!
4.συμβιβαζεσαι σε μια σχεση φιλε μου....κ τα μαγαζια που θα κυκλοφορειτε ειναι ο μικροτερος συμβιβασμος....(αν θελει καποιος να κρατησει η σχεση του..)
5.Ουτε οι γκομενες που ακουνε σκυλαδικα / οπερα η οτιδηποτε διαφορετικο απο εσενα καταλαβαν γιατι εσυ ακους τη μουσικη που ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...(για τον ιδιο λογο που σ'αρεσει καποιο ειδος μουσικης εσενα...για τον ιδιο περιπου αρεσει κ σε μια γκομενα το σκυλαδικο...)
6.Χαζη γκομενα...Χαζη μουσικη....Νομιζω οτι εισαι ισοπεδωτικος...κ προσβλητικος...

Φίλε mclein, αν και γενικά έχεις σωστές απόψεις εδώ πέφτεις στην λούμπα που οι περισσότεροι Έλληνες πέφτουν. Να πιστεύουν ασυνείδητα δηλαδή ότι οι διαφορές Μπαχ και Τσιτσάνη ή Μότσαρτ και Φοίβου είναι μικρές. Είναι τα γνωστά ιδεολογήματα - παπαρολογίες: "η μουσική είναι μία", "ανάλογα με τη στιγμή ακούω άλλη μουσική" (εν μέρει σωστό). Δυστυχώς ή ευτυχώς η διαφορά ανάμεσα σε μια άρια από τον Μαγικό Αυλό και ένα τραγούδι του Πλούταρχου είναι τεράστια (από άποψη τεχνικής, έμπνευσης, εν τέλει πολιτιστικού επιπέδου). Είναι μεγαλύτερη από την διαφορά που έχει μια Ford του 1920 με μια Porsche Carrera σημερινή, τηρουμένων των αναλογιών.

Σε μια σχέση βέβαια παίζουν πολλά πράγματα. Από την καύλα μέχρι το συμφέρον. Όλη η γκάμα. Αλλά δεν νομίζεις ότι το πολιτιστικό επίπεδο έχει έναν πρωτεύοντα ρόλο, όσον αφορά τουλάχιστον τη συνεννόηση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom