Νέα

Όσες πέφτουν αμέσως και οι άλλες ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Kαι με ποιό μέτρο ήταν η 2η καλύτερη γκόμενα; Με βάση την κουλτούρα της; Την καλλιεργειά της; Το πνεύμα της και τον ανώτερο χαρακτήρα της;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
για τους 2 κυριους δν εχω ασχοληθει με τα κεντρα που τραγουδουν να δω σε γενικοτερο επιπεδο τι γκομενακια παιζουν...π αντως στον Πλουταρχο κ την Πεγκυ παιζουν καλες γκομενες σε δυσκολες στιγμες κ ευχαριστες στιγμες αντιστοιχα...Για χαζογκομενακια θα εβαζα στο προγραμμα τον Καλλιδη κ την Παολα....πο υ μαζευουν οτι χειριστο υπαρχει στην πιατσα...
Καναμε κ μπουζουκοσυ ζητηση+αναλυση!!!.
..
α ναι... απ τα αγαπημενα μου θεματα :grin:
τι να σου πω δεν ξερω τι παιζει σε καθε μπουζουκερι γιατι δεν ειναι του γουστου μου
αλλα εχω παρατηρησει οτι συνηθως οι πιο εκνευριστικες ψωναρες γυναικες ειναι αυτες

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τυφλοι????????? εθελοτυφλουν απλα....ή ακομα απλουστερα ειναι τοσο ζωα κ εχουν πιτουρα αντι για μυαλο κ πιστευουν πραγματικα πως μια γκομενα τους γουσταρει πραγματικα κ οχι για τα υλικα αγαθα τους...

ε κατι τετοιους βλεπουν κ μετα λενε δεν υπαρχουν ανδρες

Επισκέπτης
Kαι με ποιό μέτρο ήταν η 2η καλύτερη γκόμενα; Με βάση την κουλτούρα της; Την καλλιεργειά της; Το πνεύμα της και τον ανώτερο χαρακτήρα της;
σε ολα τα επιπεδα....ξεκινωντας απ την εμφανιση (απ την οποια παντα ξεκιναω) κ καταληγοντας στο μυαλο κ το χαρακτηρα...(βεβαια για τα δικα μου στανταρ κ ζητουμενα μιλαω παντα καθως για πολλους ανθρωπους ολα αυτα ειναι αδιαφορα...)!!!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
το θεμα ειναι ποιος θελει ¨αγορασμενες¨ γυναικες

ολες σημερα αγοραζονται, αν προκειται να αγορασω θα παρω επαγγελματια...  εγω θελω να  με αγαπησει ,αλλιως τον λοπου...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
στ αληθεια θεωρεις πως ολες αγοραζονται κωστα?

δλδ δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν γυναικες που να μην νοιαζονται ουτε για τα λεφτα του καθενος ουτε για τ αυτοκινητα του κ απλα να τον γουσταρουν γι αυτο που ειναι?

Επισκέπτης
..
α ναι... απ τα αγαπημενα μου θεματα :grin:
τι να σου πω δεν ξερω τι παιζει σε καθε μπουζουκερι γιατι δεν ειναι του γουστου μου
αλλα εχω παρατηρησει οτι συνηθως οι πιο εκνευριστικες ψωναρες γυναικες ειναι αυτες
εκνευριστικες ----- ψωναρες ---- ????????? Αναλυσε μου αν θελεις πως προσδιοριζεις τους ορους για καθε γυναικα....

Γιατι...1.θεωρω οτι ολες οι γυναικες κ γενικα ολοι οι ανθρωποι ειναι εκνευριστικοι κ ψωνια...ορισμενες στιγμες....
2.πιστευω πως μερικες γυναικες ειναι απολυτα φυσικο να ειναι ψωνια με την παρτη τους γιατι πολυ απλα ειτε ειναι θεογκομενες εμφανησιακα ειτε ειναι εξυπνες σαν τον αιντσταιν ειτε...ειτε...ειτε...ειναι ψωνια με καποιο τους υπερ-προτερημα...

Επισκέπτης
στ αληθεια θεωρεις πως ολες αγοραζονται κωστα?

δλδ δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν γυναικες που να μην νοιαζονται ουτε για τα λεφτα του καθενος ουτε για τ αυτοκινητα του κ απλα να τον γουσταρουν γι αυτο που ειναι?
ΧΑΛΑΡΑ δν το πιστευω....ΓΙΑΤΙ????? γιατι πολυ απλα κ τπτ να μην εχει απο υλικα αγαθα...σιγουρα μια γκομενα θα γουσταρει καποιον για την περισσια μαγκια...κλανια κλπ του....Παντως θα γουσταρει την ΜΟΣΤΡΑ κ οχι το ΕΙΝΑΙ...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
προφανως κ δεν εννοω εκνευριστικες ψωναρες ολες οσες ενδιαφερονται για την εμφανιση τους κ το πνευμα τους
ολοι το κανουμε ως καποιο βαθμο

ψωναρες ειναι αυτες που θεωρουν οτι αυτες ειναι κ αλλος κανενας... που θεωρουν οτι ο καθε ανδρας πρεπει να πεσει στα ποδια τους κ να τις προσκυνα, που αν δεν εχει λεφτα δεν αξιζει να του ριξουν ενα βλεμμα

που το μονο που τις νοιαζει ειναι ποσα ρουχα θ αγορασουν ποσα παπουτσια κ ποσο θα θαψουν στις φιλεναδες τους ολους τους αλλους
δεν πα να ναι θεες η μπαζα
δεν εχει να κανει... ειναι θεμα ηλιθιου εγκεφαλου

κ επειδη το πηγαμε κ στη μουσικη.. ε σου λεω οτι απ οσο εχω παρατηρησει εγω οι πιο πολλες που φερονται ετσι γουσταρουν να κατοικοεδρευουν στα σκυλαδικα
κ κατα τη γνωμη μου εντελως υποκειμενικα κ σορρυ εκ των προτερων.. το να κοβεις φλεβες για βερτη τσαλικη πετρελη κ δεν συμμαζευεται (οχι εσυ.. ο Χ Ψ αγνωστος/η)... ε καποιο καλο στον εγκεφαλο θα χεις... δεν εξηγειται!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σιγουρα μια γκομενα θα γουσταρει καποιον για την περισσια μαγκια...κλανια κλπ του....Παντως θα γουσταρει την ΜΟΣΤΡΑ κ οχι το ΕΙΝΑΙ...

ε σορρυ αλλα κανενα νοημα
αν γουσταρει την μαγκια του η οτι αλλο τελοςπαντων χαρακτηριστικο της προσωπικοτητας του.... αυτον γουσταρει σημαινει...
δλδ τι αλλο εννοεις με το ειναι του... αν οχι την προσωπικοτητα του?

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
προφανως κ δεν εννοω εκνευριστικες ψωναρες ολες οσες ενδιαφερονται για την εμφανιση τους κ το πνευμα τους
ολοι το κανουμε ως καποιο βαθμο

ψωναρες ειναι αυτες που θεωρουν οτι αυτες ειναι κ αλλος κανενας... που θεωρουν οτι ο καθε ανδρας πρεπει να πεσει στα ποδια τους κ να της προσκυνα, που αν δεν εχει λεφτα δεν αξιζει να του ριξουν ενα βλεμμα

που το μονο που τις νοιαζει ειναι ποσα ρουχα θ αγορασουν ποσα παπουτσια κ ποσο θα θαψουν στις φιλεναδες τους ολους τους αλλους
δεν πα να ναι θεες η μπαζα
δεν εχει να κανει... ειναι θεμα ηλιθιου εγκεφαλου

κ επειδη το πηγαμε κ στη μουσικη.. ε σου λεω οτι απ οσο εχω παρατηρησει εγω οι πιο πολλες μου φερονται ετσι γουσταρουν να κατοικοεδρευουν στα σκυλαδικα
κ κατα τη γνωμη μου εντελως υποκειμενικα κ σορρυ εκ των προτερων.. το να κοβεις φλεβες για βερτη τσαλικη πετρελη κ δεν συμμαζευεται... ε καποιο καλο στον εγκεφαλο θα χεις... δεν εξηγειται!
εσυ σε αυτο το site που εισαι τι καταλαβες? γιατι ολοι πληρωνουν για sex?  γιατι ενω ολες φαινονται ευκολες και ξεκωλα, εμεις πληρωνουμε? τις πταιει?

Επισκέπτης
ε σορρυ αλλα κανενα νοημα
αν γουσταρει την μαγκια του η οτι αλλο τελοςπαντων χαρακτηριστικο της προσωπικοτητας του.... αυτον γουσταρει σημαινει...
δλδ τι αλλο εννοεις με το ειναι του... αν οχι την προσωπικοτητα του?
αλλο αυτο που μοστραρει ενας αντρας κ αλλο αυτο που ειναι....
1.το αμαξι-τα λεφτα..τα...τα...τα...ειναι υλικα κ μπορουν μονο να επιδειχθουν..
2.αλλο η προσωπικοτητα,που ειναι κατι αρκετα βαθυ κ μεχρι να το δει κ να το εκτιμησει μια γκομενα....ζησε μαη μου.....αλλο η μοστρα της προσωπικοτητας...δλδ αυτο που πουλαει καποιος που δν εχει υλικα αγαθα...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τα σκυλάδικα υποδηλώνουν έλλειψη καλλιέργειας, οπότε είναι φυσικό οι γυναίκες (και όχι μόνο) που συχνάζουν εκεί να είναι χαμηλότερου επιπέδου.

Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι και όσοι δεν πηγαίνουν εκεί (πχ κάτι υπουργοί που διαβάζουν αρχαίους συγγραφείς και φιλοσόφους) είναι ανώτεροι άνθρωποι, αλλά πάντως αποτελεί δείγμα υποκουλτούρας.

Εκ των πραγμάτων πάντως οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται για το χαρακτήρα του άντρα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω καταλαβαινω οτι ακριβως επειδη ως επι το πλειστον εχουμε γεμισει χαζογκομενακια που ψαχνουν να τα φανε απ τον εναν κ απ τον αλλον
γι αυτο κ οι ανδρες βρισκουν λυση στα μπουρδελα...
τουλαχιστον εκει πληρωνουν κ παιρνουν οτι πληρωνουν αμεσα :P

συμφωνω μαζι σας, κ πριν μπω στα μπουρδελα κ σας διαβασω, κ εξω απο εδω δεν εχει να κανει...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αλλο αυτο που μοστραρει ενας αντρας κ αλλο αυτο που ειναι....
1.το αμαξι-τα λεφτα..τα...τα...τα...ειναι υλικα κ μπορουν μονο να επιδειχθουν..
2.αλλο η προσωπικοτητα,που ειναι κατι αρκετα βαθυ κ μεχρι να το δει κ να το εκτιμησει μια γκομενα....ζησε μαη μου.....αλλο η μοστρα της προσωπικοτητας...δλδ αυτο που πουλαει καποιος που δν εχει υλικα αγαθα...

ε δεν φταιει η γκομενα αμα ο αλλος μοστραρει κατι που δεν ειναι κ αυτης της αρεσει αυτο που μοστραρει
κ δεν μιλαω για υλικα αγαθα
αυτος φταιει.. ας δειξει τι ειναι κ αν γουσταρει η αλλη.. σιγα.. εεεχει κ αλλου πορτοκαλιες :P

Επισκέπτης
Τα σκυλάδικα υποδηλώνουν έλλειψη καλλιέργειας, οπότε είναι φυσικό οι γυναίκες (και όχι μόνο) που συχνάζουν εκεί να είναι χαμηλότερου επιπέδου.
Νο comment....κ αυτο γιατι δν υπαρχει λογος να τσακωθουμε...:):):):):)....
παντως νομιζω οτι κανεις λαθος...

Επισκέπτης
ε δεν φταιει η γκομενα αμα ο αλλος μοστραρει κατι που δεν ειναι κ αυτης της αρεσει αυτο που μοστραρει
κ δεν μιλαω για υλικα αγαθα
αυτος φταιει.. ας δειξει τι ειναι κ αν γουσταρει η αλλη.. σιγα.. εεεχει κ αλλου πορτοκαλιες :P
εγω δν ειπα οτι φταιει καποιος....ειπα οτι κ στις 2 περιπτωσεις οι γκομενες γουσταρουν τη ΒΙΤΡΙΝΑ (υλικα αγαθα Vs προσωπικοτητα)....απλα εκανα αναλυση αυτων που δεν ερμηνευθηκαν σωστα!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι και όσοι δεν πηγαίνουν εκεί (πχ κάτι υπουργοί που διαβάζουν αρχαίους συγγραφείς και φιλοσόφους) είναι ανώτεροι άνθρωποι, αλλά πάντως αποτελεί δείγμα υποκουλτούρας.

Εκ των πραγμάτων πάντως οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται για το χαρακτήρα του άντρα.

συμφωνησαμε κ σε κατι.. θα βρεξει

εκτος απ το τελευταιο...

εγω προσωπικα δεν μπορω καν να κατανοησω πως γυναικες εχουν σχεσεις με ανδρες επειδη εχουν λεφτα κ οχι επειδη τους γουσταρουν
κ αν θελετε το πιστευετε  :P

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγω καταλαβαινω οτι ακριβως επειδη ως επι το πλειστον εχουμε γεμισει χαζογκομενακια που ψαχνουν να τα φανε απ τον εναν κ απ τον αλλον

συμφωνω μαζι σας, κ πριν μπω στα μπουρδελα κ σας διαβασω, κ εξω απο εδω δεν εχει να κανει...

ΤΙΜΗ σου που αφουγκραζεσαι τις ανησυχιες των ελληνων αντρων, και μην παραβλεπουμε οτι οι ελληνες δεν θελουν τις ελληνιδες ουτε επι πληρωμη...  τις πταιει?   παλι λεω...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε νταξει
αναλογα κ που ψαχνουν :grin:
ετσι κ αλλιως αμα εχουν κατακλυσει την χωρα οι χαζογκομενες
λογικο ειναι να μην γουσταρουν τις ελληνιδες οι ανδρες