gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
2 bbw μαζι κανει η αννουλα.....160 τωρα η γυναικα μου 84 εγω σταθερα
2 bbw μαζι κανει η αννουλα.....160 τωρα η γυναικα μου 84 εγω σταθερα
πρεπει να χασεις 4 κιλα η να παρει αυτη 8...160 τωρα η γυναικα μου 84 εγω σταθερα
Yψός;!εγω ειμαι αδυνατος
βασικα κοιτωντας το avatar σου πρεπει να κανεται μια παρτουζα εσεις οι 2.. θα πουλησει τρελα ρεεεεεεπρεπει να χασεις 4 κιλα η να παρει αυτη 8...
μετα θα εχετε μια ισορροπημενη σχεση bbwlover
Yψός;!
Πάντως περαστικά σου με την φάλαινα που έχεις,ήταν ποτέ αδύνατη;!
βασικα κοιτωντας το avatar σου πρεπει να κανεται μια [glow=red,2,300]παρτουζα[/glow] εσεις οι[glow=red,2,300] 2[/glow].. θα πουλησει τρελα ρεεεεεε
σιγα ρε μαλακα χοντρε παρτε και τον giasoy soy
Κάυλωσα ρε φίλε!!!αυτη ειναι η γυναικα μου στην παραλια. Την εχω κοψει γιατι δεν θελω να δειχνω προσωπο
Περαστικάαααα!!!ηταν πιο χοντρη πριν παντρευτουμε. Πρωτου παντρευτουμε εκανε φοβερη διαιτα και εχασε 40 κιλα. Ηθελε να της χωραει το νυφικο.
τωρα ομως τα ξαναπηρε
ηταν πιο χοντρη πριν παντρευτουμε. Πρωτου παντρευτουμε εκανε φοβερη διαιτα και εχασε 40 κιλα. Ηθελε να της χωραει το νυφικο.
τωρα ομως τα ξαναπηρε
αυτη ειναι η γυναικα μου στην παραλια. Την εχω κοψει γιατι δεν θελω να δειχνω προσωπο
Οχι ωραιο ηταν αλλα σκιστηκε και πληρωναμε μετα. τα ραβουν στενα στην μεση.
ας το ράβατε εξαρχής σε μοδίστρα που στριφώνει κουρτίνες για τρίφυλλες μπαλκονόπορτεςΟχι ωραιο ηταν αλλα σκιστηκε και πληρωναμε μετα. τα ραβουν στενα στην μεση.
Η γυναικα μου θελει ψυχολογικη υποστηριξει και γιαυτο ποζαρει γυμνη για να δει αν πραγματικα την θελουν και αλλοι αντρες. Της αρεσει παρα πολυ και νομιζει πως ειναι πολυ σεξυ. Οσοι την εχετε δει σε διαφορα sites ερασιτεχνικα θα ηθελα να γραψετε την γνωμη σας.
Πιστευει πως ειναι απο τις πιο σεξυ Ελληνιδες παρολο που ειναι και λιγακι παχουλη
ειχε μαζευτει το χωριο να δει
απο την εποχη του γυφτου με την αρκουδα θα χε να ζησει το χωριο τετοια μαζωξη ε;ειχε μαζευτει το χωριο να δει