apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
λοιπον σας εχω μια ερωτηση δυσκολη παγιδα.
πιον-πια θα γαμαγατε
1 την γυνεκα του bbwlover
2 τον λιλα
να δω απαντησεις
λοιπον σας εχω μια ερωτηση δυσκολη παγιδα.
πιον-πια θα γαμαγατε
1 την γυνεκα του bbwlover
2 τον λιλα
να δω απαντησεις
ρε τυπε η χοντρη παει μονο με αλβανους και νιγηριανους δεν το ξερεις?Αυτό να δω και τα έχω δει όλα!!!
Η χοντρή να του ρίχνει κέρατο με κανένα πιπίνι!!!
όχι φίλε..... ο bbwlover είναι μοναδικός!!!
O καιει οκαίει, για να το λέτε εσείς πάο πάσω.καμια σχεση ρε τυπε
ο bbwlover ειναι παμμεγιστος τυπος
μια σοβαρή ερωτηση θα σε καμω ,αλλα να απαντησεισ ειλικρινά!Η γυναικα μου θελει ψυχολογικη υποστηριξει και γιαυτο ποζαρει γυμνη για να δει αν πραγματικα την θελουν και αλλοι αντρες. Της αρεσει παρα πολυ και νομιζει πως ειναι πολυ σεξυ. Οσοι την εχετε δει σε διαφορα sites ερασιτεχνικα θα ηθελα να γραψετε την γνωμη σας.
Πιστευει πως ειναι απο τις πιο σεξυ Ελληνιδες παρολο που ειναι και λιγακι παχουλη
τυπε αυτα τα κανει η χοντρη οπως εχει πει ο bbwloverμια σοβαρή ερωτηση θα σε καμω ,αλλα να απαντησεισ ειλικρινά!
η γυναίκα σοθ καμει γκωνλικό ερωτα απο πίσω?
ρουφάει τα μπαλάκια ?
γοθστάρει πιτσιλισμα στην περμαναντ?
αν ναι τοτε κανοθμε τριο καβαλερο!!!
αν οχι τοτε................(θα σοθ πω μετα την απαντηση)!
;) Παιχτη !!!
τυπε ο γιασου θελει να την γαμησει λεειτα παντα κανει οτι της ζητησω δεν εχει κανενα προβλημα. ειναι πολυ καλη. Αυτο ελειπε να μου εφερνε και αντιρησεις.και αρχιδια γλυφει και κωλο και ολα. Της αρεσει απο πισω ....τα παντα.
μπαινεις να οδηγησεις κορσακι αμα μαθεις στο τριαξονικο;δεν ειναι η εικονιζομενη εγω δεν παω με γυναικες τοσο αδυνατες
με μαυρη μεσαμπαινεις να οδηγησεις [glow=red,2,300]κορσακι[/glow] αμα μαθεις στο τριαξονικο;
βαλε και μια δικια σου να δει ο κοσμος.....αυτη ειναι η γυναικα μου στην παραλια. Την εχω κοψει γιατι δεν θελω να δειχνω προσωπο
εγω ειμαι αδυνατος