Νέα

Οποιος εχει δει την γυναικα μου γυμνη να γραψει πως την βρισκει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 645
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Πολυ ομορφη η εν λογω κορασιδα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι την ΧΑΙΡΕΣΑΙ τυχερουλη .....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
πηγατε στο site το γνωστο να δειτε που της κανω διαφορα

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
αμα θες να ξερεις εχουμε γυρισει πορνο ερασιτεχνικο. τι νομισες. Με φιλο σκηνοθετη. Ηταν ο πρωην της γυναικας μου οταν δουλευε ιεροδουλος

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αμα θες να ξερεις εχουμε γυρισει πορνο ερασιτεχνικο. τι νομισες. Με φιλο σκηνοθετη. Ηταν ο πρωην της γυναικας μου οταν δουλευε ιεροδουλος

εσυ ο Ντι Καπριο και αυτη ο Τιτανικος να υποθεσω

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μιλαμε για υπερπαραγωγη δηλαδη,με τετοιους συνεργατες...κασκαντερ ειχατε? :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μιλαμε για υπερπαραγωγη δηλαδη,με τετοιους συνεργατες...κασκαντερ ειχατε? :2funny: :2funny:

κασκαντερ οχι, αλλα ειχανε ντουμπλερ. Δυστυχως μονο μεχρι τη μεση του εργου, μετα ο ρινοκερος γεννησε  :2funny:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
χαμηλού budget η ταινία για να μην έχει και κανα βουβάλι για αντικατάσταση στο ντουμπλάρισμα.
Αντί να την προωθείς σε ταινία για προβολή, δεν την κόβεις μπριζόλες καλύτερα ρε bbw??

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
δεν ντρεπεστε να λετε την γυναικα μου βουβαλι . Ρε δεν ξερετε απο γυναικες.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
δεν ντρεπεστε να λετε την γυναικα μου βουβαλι . Ρε δεν ξερετε απο γυναικες.

δεν συγκρινανε τα παιδια την γυνεκα σου με τον ρινοκερο..... ο ρινοκερος ειναι ενα αξιογαπητο ζωο  :birdman:

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
παντος ρε παιδια δεν τρωει πολυ. Το πρωι τρωει μαρμελαδα με φρυγανιες διαιτης. Τρωει καπου 7 περιπου . μετα το μεσιμερι ενα ολοκληρο κοτοπουλο γιατι κανει διαιτα. Μετα πλακωνετε στις σοκολατες. και το βραδυ 2 γιαρτια για διαιτα. Σηκωνετε και τρωει κατα της 4 το πρωι οτι βρει. Χτες ξυπνησα απο τον θορυβο γιατι ετρωγε πατατακια στη κουζινα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παντος ρε παιδια δεν τρωει πολυ. Το πρωι τρωει μαρμελαδα με φρυγανιες διαιτης. Τρωει καπου 7 περιπου . μετα το μεσιμερι ενα ολοκληρο κοτοπουλο γιατι κανει διαιτα. Μετα πλακωνετε στις σοκολατες. και το βραδυ 2 γιαρτια για διαιτα. Σηκωνετε και τρωει κατα της 4 το πρωι οτι βρει. Χτες ξυπνησα απο τον θορυβο γιατι ετρωγε πατατακια στη κουζινα
:rockon:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
σωπα ρε λιγα κατεβαζει!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Να δοκιμαζες να της κοψεις το ενα γιαουρτι το βραδυ μηπως?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom