jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Πέρασα Παρασκευή πρωί από το ίδρυμα κατά τις 12. Λέω ας πάω από τους πρώτους να τις πετύχω μαζεμένες να διαλέξω οποια θέλω. Αλλά κούνια που με κουναγε, στο 35 όλα τα δωμάτια γεμάτα. Πάω λοιπόν απέναντι που ήταν η ρούλα και μου δείχνει τις κοπέλες. Ήταν η μαρία η αντριάννα η νταιάννα και μια άλλη κάπως μελαψή. Μου έκανε εντύπωση η Μαρία την οποία και πήρα αφού ρώτησα τη ρούλα αν είναι καλή και μου είπε ναι. Η μαρία είναι μετρίου αναστήματος ξανθούλα πιπινάκι 19 ετών από Βουλγαρία οπως μου είπε, με αδύνατο σωματάκι 3άρι βυζί όχι ιδιαίτερα στητό όμως και μέτριο αλλά γλυκο πρόσωπο. Από μασάζ χάδεμα, από τα υπόλοιπα δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί μολις πήγα να προχωρήσω μου λέει sorry αλλά εχω περίοδο, οπότε περιοριστήκαμε στο Είναι η 2η φορά μετά την αντριάννα που το ρουλάκι με πιάνει κώτσο. Στη 3η θα φάνε άκυρο. Δεν είναι δυνατόν ρούλα να μη ξέρεις τί παίζεται με τις κοπέλες και ακόμα και τότε είναι υποχρεωμένη η κοπέλα να σε ειδοποιεί ή να το λέει στον πελάτη πριν ξεκινήσει τη συνεδρία. Τέλος πάντων μάλλον είναι ψιλά γράμματα αυτά.
Πάντως μου έκανε εντύπωση ότι και στο 44 υπήρχε μόνο 1 δωμάτιο ελεύθερο. Καλά ρε παιδιά τί γίνεται? Κανείς που να δουλεύει υπάρχει σε αυτή τη χώρα? Και να φανταστείτε πήγα και νωρίς για να προλάβω
Πάντως μου έκανε εντύπωση ότι και στο 44 υπήρχε μόνο 1 δωμάτιο ελεύθερο. Καλά ρε παιδιά τί γίνεται? Κανείς που να δουλεύει υπάρχει σε αυτή τη χώρα? Και να φανταστείτε πήγα και νωρίς για να προλάβω