Νέα

Clubs στη Θεσσαλονίκη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα krokidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

krokidis

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Γεια σας τυποι, ειμαι 35 χρονων απο επαρχια, λεω να παω Θεσσαλονικη το Σαββατο βραδυ, ξερετε κανενα club που να μαζευει μεγαλες ηλικιες 35 και πανω ? να μην ειναι ολα 18χρονα. Κανονικο κλαμπ εννοω οχι κωλομπαρο ουτε τιποτα περιεργο σαν μαγαζι, και αν ξερετε να μου πειτε κανα μαγαζι που να γινεται παιχνιδι με κανονικες κοπελες οχι ιεροδουλες?

Απολλύων

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.177
Πόντοι
2.356
Γεια σας τυποι, ειμαι 35 χρονων απο επαρχια, λεω να παω Θεσσαλονικη το Σαββατο βραδυ, ξερετε κανενα club που να μαζευει μεγαλες ηλικιες 35 και πανω ? να μην ειναι ολα 18χρονα. Κανονικο κλαμπ εννοω οχι κωλομπαρο ουτε τιποτα περιεργο σαν μαγαζι, και αν ξερετε να μου πειτε κανα μαγαζι που να γινεται παιχνιδι με κανονικες κοπελες οχι ιεροδουλες?
πανε στην ντισκο....blue sky

Εγγρ.
1 Μαΐ 2022
Like
172
Πόντοι
1
Προτείνω να πας στα λαδάδικα να κάνεις μια βόλτα και να μπεις όπου σου αρέσει. Είναι καλύτερα η να έχεις κράτηση η να μην πάτε πάνω απο δύο τρία άτομα. Για μεγαλύτερες ηλικίες σου προτείνω να πας σε μπαρ. Στα κλαμπ είναι πολύ μικρότερες ηλικίες.

OP
OP
K

krokidis

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Προτείνω να πας στα λαδάδικα να κάνεις μια βόλτα και να μπεις όπου σου αρέσει. Είναι καλύτερα η να έχεις κράτηση η να μην πάτε πάνω απο δύο τρία άτομα. Για μεγαλύτερες ηλικίες σου προτείνω να πας σε μπαρ. Στα κλαμπ είναι πολύ μικρότερες ηλικίες.
Στο μπαρ ομως δε γινεται παιχνιδι ετσι δεν ειναι ?

Εγγρ.
1 Μαΐ 2022
Like
172
Πόντοι
1
Στο μπαρ ομως δε γινεται παιχνιδι ετσι δεν ειναι ?
Παντού γίνεται. Και σε καφετέρια γίνεται αν σου αρέσει κάποια και βολέψουν οι συνθήκες. Το μπαρ έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι η μουσική είναι λίγο πιο χαμηλά και μπορεις να μιλήσεις. Επιπλέον στα περισσότερα μπαρ δεν έχει πόρτα. Επίσης προτείνω να κλείσεις ξενοδοχείο κοντά στα λαδάδικα. Τα περισσότερα μαγαζια ειναι εκεί κοντά και αν κάτσει κάτι καλό είναι πιο ευκολα τα πράγματα όταν είσαι κοντά. Έυχομαι καλή επιτυχία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom