Manoliskalousis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2024
- Like
- 282
- Πόντοι
- 21
Αφού ξέρεις καλύτερα από εμένα
Δε φαντάζεσαι πόσο.
Γι' αυτό σιλάνς με τις φώτο, τα ακαποτα, τους δράκους και τις συμβουλές. Δίπλα την έχω τη μεζούρα.
Αφού ξέρεις καλύτερα από εμένα
Δικαίωμά μου να ισχυρίζομαι ότι θέλω, δικαίωμά σου να το αμφισβητείς. Αφού ξέρεις τόσο καλά την προσωπική μου ζωή τί να πω; Ποιά φωτό μου αμφισβήτησες και δεν το θυμάμαι αλήθεια; Τέλος πάντων βαριέμαι τώρα να πιάνω κουβέντα με κάποιον άγνωστο σε ένα site ανωνυμίας, σε βάζω σε παράβλεψη οπότε και να μου απαντήσεις δεν θα το δω.Δε φαντάζεσαι πόσο.
Γι' αυτό σιλάνς με τις φώτο, τα ακαποτα, τους δράκους και τις συμβουλές. Δίπλα την έχω τη μεζούρα.
Δικαίωμά μου να ισχυρίζομαι ότι θέλω, δικαίωμά σου να το αμφισβητείς. Αφού ξέρεις τόσο καλά την προσωπική μου ζωή τί να πω; Ποιά φωτό μου αμφισβήτησες και δεν το θυμάμαι αλήθεια; Τέλος πάντων βαριέμαι τώρα να πιάνω κουβέντα με κάποιον άγνωστο σε ένα site ανωνυμίας, σε βάζω σε παράβλεψη οπότε και να μου απαντήσεις δεν θα το δω.
Φίλε δύο ημέρες είναι αρκετός καιρός για να είσαι με κάποια που δεν ταιριάζεις. Καλύτερα να διαλέξεις κάποια που έχεις πάει, ταιριάζετε και περνάς καλά. Αν πας στα τυφλά είναι πολύ πιθανόν να πληρώσεις ένα σεβαστό πόσο χωρίς να περάσεις όσο καλά θα ήθελες.καμμια προταση ...που να μην ζηταει ...μεζονετα με πισινα στο Κολωνακι ?? ---για αμοιβη ......και να μπορεις να την ''κυκλοφορησεις'' κιολας ..η ζηταω πολλα ?
Τυπε οποια και να παρεις οι πουτανες κανουν μπαμ αν τις δεις εξω. Κανεναν δε θα κοροϊδεψεις.Εκτός αν θέλεις να την παρουσιάσεις ως γκόμενά σου σε κανά συνέδριο ή σ΄επιχειρηματικό ταξίδι.Σε μια τέτοια περίπτωση πρέπει να βρεις High Class πουτάνα η οποία να μπορεί να μιλήσει και να μην πετάει κοτσάνες.
Μα το θεό ρε συνάδελφε δεν σε πιάνω με τίποτα θα με στείλεις αδιάβατο ούτε ο Αγιος Νεκτάριος δεν με σώνει. Εξηγώ στα προηγούμενα μηνύματα ότι με το καλημέρα έφυγαν 2.500€ στη γκόμενα και ακόμα σχεδόν 2.000€ σε όλα τα άλλα μέχρι το τέλος τι Ύδρα;Ξέρεις τι τιμές παίζουν Ιούλιο στην Ύδρα;Και μετά μου το αποτελειώνεις και μου λες Μύκονο και Σαντορίνη και με αεροπορικά και την άλλη την πήγαν Μύκονο με ελικόπτερο θα μας τρελάνεις; Μια χαρά ήταν η Αίγινα βοήθησε και ο Άγιος Νεκτάριος και μου φτάσαν τα λεφτά μαλακας είμαι που δεν σκέφτηκα νωρίτερα τον Πόρο σχεδόν ένα χρόνο έκανα να σηκώσω κεφάλι οικονομικά μέχρι και το τσιγάρο κόντεψα να κόψω.Αν μου περίσσευαν τα φράγκα θα ήμουν μόνιμα Ναβαρίνο με 2 διαφορετικές σελεμπριτι βίζιτες κάθε μέρα 5 και κάτι χιλιάρικα είχα και χάλασα τα 4.5 ο μαλακας.Παλι καλά που δεν κατάντησα σαν τον Σωτήρη Μουστάκα στην ταινία που έπαιζε βιολί έξω από το ξενοδοχείο γιατί δεν είχε να πληρώσει.Τύπε έδωσες που έδωσες τα 2,5Κ, στην Αίγινα πήγες μαζί με τις γιαγιάδες που πάνε στον Άγιο Νεκτάριο, δεν πήγαινες λόγο παρακάτω στην Ύδρα με το flying έστω, μη σου πω για Μύκονο και Σαντορίνη αεροπορικώς.
Τη φίλη μου που την είχα πάει στη Ρώμη κάποιος την είχε πάει στη Μύκονο με ελικόπτερο! Κάνεις που κάνεις τη λαρτζιά, κάντην ολόκληρη!
Αν μου περίσσευαν τα φράγκα θα ήμουν μόνιμα Ναβαρίνο με 2 διαφορετικές σελεμπριτι βίζιτες κάθε μέρα 5 και κάτι χιλιάρικα είχα και χάλασα τα 4.5 ο μαλακας.Παλι καλά που δεν κατάντησα σαν τον Σωτήρη Μουστάκα στην ταινία που έπαιζε βιολί έξω από το ξενοδοχείο γιατί δεν είχε να πληρώσει.
Σε ευχαριστώ συνάδελφε κάνω ότι μπορώ.Εισαι γνησιος συναγωνιστης τυπε
αλογο!!!
κερβερος!!!
αιθερας!!!
ογκολιθος!!!
τιτανας!!!
ειδωλο!!!
Να σου δωσω το τηλ. μιας φιλης μ. (πρωην) και μια βδομαδα θα κατσει αυτη δεν εχει θεμα.καμμια προταση ...που να μην ζηταει ...μεζονετα με πισινα στο Κολωνακι ?? ---για αμοιβη ......και να μπορεις να την ''κυκλοφορησεις'' κιολας ..η ζηταω πολλα ?
Τύπε αφιερωμένο !Μα το θεό ρε συνάδελφε δεν σε πιάνω με τίποτα θα με στείλεις αδιάβατο ούτε ο Αγιος Νεκτάριος δεν με σώνει. Εξηγώ στα προηγούμενα μηνύματα ότι με το καλημέρα έφυγαν 2.500€ στη γκόμενα και ακόμα σχεδόν 2.000€ σε όλα τα άλλα μέχρι το τέλος τι Ύδρα;Ξέρεις τι τιμές παίζουν Ιούλιο στην Ύδρα;Και μετά μου το αποτελειώνεις και μου λες Μύκονο και Σαντορίνη και με αεροπορικά και την άλλη την πήγαν Μύκονο με ελικόπτερο θα μας τρελάνεις; Μια χαρά ήταν η Αίγινα βοήθησε και ο Άγιος Νεκτάριος και μου φτάσαν τα λεφτά μαλακας είμαι που δεν σκέφτηκα νωρίτερα τον Πόρο σχεδόν ένα χρόνο έκανα να σηκώσω κεφάλι οικονομικά μέχρι και το τσιγάρο κόντεψα να κόψω.Αν μου περίσσευαν τα φράγκα θα ήμουν μόνιμα Ναβαρίνο με 2 διαφορετικές σελεμπριτι βίζιτες κάθε μέρα 5 και κάτι χιλιάρικα είχα και χάλασα τα 4.5 ο μαλακας.Παλι καλά που δεν κατάντησα σαν τον Σωτήρη Μουστάκα στην ταινία που έπαιζε βιολί έξω από το ξενοδοχείο γιατί δεν είχε
Δεν είχα κάνει ένα νήμα για το θέμα ρε τσακαλοι?
Για ξεθαψτε το κάποιος να θυμηθούμε τι είχαμε γράψει τότε, ίσως βοηθήσει τον κύριο εδώ.
Αν ταιριάξει η χημεία και υπάρχει μαρούλι περνάς ζάχαρη λέμεΚαλά, λέτε εσείς ότι θα τη βαρεθείτε αν την πάρετε έστω διήμερο, αλλά αν βρεθεί η μια που σας κάνει να περνάτε υπέροχα, τίποτα δεν έχει σημασία.
Χημεία να υπάρχει και τι στον κόσμο.
Το θυμόμουν το νήμα αλλά που να έψαχνα. Θησαυρός γνώσης ήταν.
Μετα απο αυτο το post θα σου ζητανε τα κοριτσια απο μονα τους να τις παρεις διημερο4 φορές τη μέρα! Ασύμφορος είσαι ρε φίλε. Εγώ μπορώ μία κάθε δεύτερη μέρα πλέον.
Πως τσιμπάτε με κάτι τοίούτους! Αυτός ούτε σε όνειρο τέτοια μεγαλεία, κάποιο "παιδάκι" ή κάποιο "ναυάγιο" είναι και γράφει παραμύθια, έχουν ξεφυτρώσει αρκετοί τώρα τελευταία. Οι τύποι έχουν τηλέφωνα από βιζιτάρες, έχουν κονέ με διάσημες, έχουν γαμήσει ανά την υφήλιο αλλά για κάποιο λόγο "ξέμειναν" εδώ στο μπου!Τύπε έδωσες που έδωσες τα 2,5Κ, στην Αίγινα πήγες μαζί με τις γιαγιάδες που πάνε στον Άγιο Νεκτάριο, δεν πήγαινες λόγο παρακάτω στην Ύδρα με το flying έστω, μη σου πω για Μύκονο και Σαντορίνη αεροπορικώς.
Τη φίλη μου που την είχα πάει στη Ρώμη κάποιος την είχε πάει στη Μύκονο με ελικόπτερο! Κάνεις που κάνεις τη λαρτζιά, κάντην ολόκληρη!
Στο Λουτράκι, την έχω πετύχει στο καζίνοΕιδικότητα της μέλλουσας κυρίας Κωνσταντίνου Πλεύρη. Την έχω πετύχει σε ακριβό resort στο Λουτράκι με υπερεβδομηντάχρονο προ 10ετίας, τώρα το πήγε στα 80+ αλλά για μόνιμα πλέον.
Πέρασε κι αυτή τα 50, αλλά κρατιέται καλά η πουτάνα...