Οι τιμές στην ελεύθερη αγορά από κάποια που να βλέπεται είναι 1.000 με 1.500 τη μέρα. Το ξέρω επειδή πριν από χρόνια σχετιζόμουν με κάποια (πολύ εντυπωσιακή) κοπέλα που έκανε κυρίως αυτή τη δουλειά, συνοδείες περισσότερο παρά βίζιτες και ζητούσε 1.500, ίσως λιγότερα για πολλές μέρες. Προφανώς συν εισιτήρια, διαμονή, φαγητό κλπ.
Θυμάμαι λοιπόν που της είχα πει πως "Καλά περνάς όμως, πληρώνεσαι και κάνεις τα ταξίδια σου!" για να μου απαντήσει πως "Καθόλου καλά δεν περνάω γιατί αυτοί που δίνουν 1.500 τη μέρα, στο πενθήμερο δηλαδή χαλάνε κάνα δεκαχίλιαρο, είναι άνθρωποι που δεν αντέχονται!"
Δηλαδή το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό, το ταίριασμα. Να σε αντέχει και να την αντέχεις κι εσύ ολόκληρες μέρες. Κι αν αυτή δεν σε αντέχει τουλάχιστον πληρώνεται, αν εσύ δεν την αντέχεις πληρώνεις κι από πάνω! Διότι με αυτή που προανέφερα είχα πάει στη Ρώμη ένα τετραήμερο χωρίς δική της αμοιβή πληρώνοντας τα έξοδα φυσικά και κάνοντας της διάφορα ψώνια εκεί που τα απαιτούσε με τον τρόπο της "Αχ μωρό μου, δες τί ωραίες γόβες είναι αυτές!" και με ψιλομάδησε, όχι και 1.500 τη μέρα βέβαια. Αλλά προς το τέλος του τετραημέρου την είχα βαρεθεί αφάνταστα κι έλεγα να έρθει η ώρα να επιστρέψουμε.
Για να τελειώσω μια συμβουλή. ΜΗΝ πας με κάποια που δεν την ξέρεις και δεν σε ξέρει, είναι σίγουρη η αποτυχία! Τουλάχιστον βρες κάποια από αυτές που ξέρεις, συμπαθείς και φαντάζεσαι ότι σε συμπαθούν, ίσως και να βγει κάτι καλό και με 1.000 το διήμερο δικά της. Με 500 τη μέρα πολλές θα δεχθούν να κάνουν πληρωμένες διακοπές με κάποιον που συμπαθούν παρά να πρέπει να κάνουν πέντε βίζιτες τη μέρα με τον κάθε τυχαίο για να βγάλουν αυτά τα λεφτά.