stormmaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Like
- 414
- Πόντοι
- 20
καμμια προταση ...που να μην ζηταει ...μεζονετα με πισινα στο Κολωνακι ?? ---για αμοιβη ......και να μπορεις να την ''κυκλοφορησεις'' κιολας ..η ζηταω πολλα ?
Νομίζω ότι μάλλον είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ακριβό "χόμπι" αυτό. Δύσκολα θα βρεις κάτι νορμάλ σε τιμές. Αλλά μακάρι!καμμια προταση ...που να μην ζηταει ...μεζονετα με πισινα στο Κολωνακι ?? ---για αμοιβη ......και να μπορεις να την ''κυκλοφορησεις'' κιολας ..η ζηταω πολλα ?
Ντάξει όχι 2κ αλλά σίγουρα θες ένα τουλάχιστον ένα ποσό κοντά στο 1k. Εννοείται ότι αν το βάζεις ως προτεραιότητα κ έχεις την όποια οικονομική δυνατότητα κλπ προχώρα το. (Προς τον νηματοθέτη)Πώς τις ορίζεις εσύ τις νόρμαλ τιμές;
Το λιγότερο 2Κ θέλεις.
2Κ καλα θα ηταν ..αλλα οπως σοφα λες ...το λιγοτερο ...το φανταζομαι οτι θα ειναι πολλα ....Πώς τις ορίζεις εσύ τις νόρμαλ τιμές;
Το λιγότερο 2Κ θέλεις.
Είχα ρωτήσει αρκετα πρακτορεία πέρσυ και το φθηνότερο μου είχε πει διήμερο 2500€ και εβδομάδα 8000€ κακά τα ψέματα είναι ακριβό σπορ τώρα αν κάποιος βρει καμιά που δουλεύει χωρίς γραφείο ίσως καταφέρει να πετύχει καλύτερη τιμή.
Δεν υπήρξε ποτέ εννοείς.Το ιδανικο θα ηταν να εβρισκες καποια σπονσορετα, αλλα στην Ελλαδα ειναι πεθαμενο σπορ.
Χαχα. Ακριβώς αυτό.Εάν βρεις... Πες μας να ξέρουμε! Θες τουλάχιστον χιλιάρικο....εκτός και αν βρεις καμμιά θεία/γκιλφάρα με μαυρισμένες μουνόχειλαρες, κωλοτρυπαρα ξεχειλωμένη και σου ζητήσει 500ρικο για τριήμερο.
Ναι αλλά με τα 2500 που είπα η πιο φθηνή από πρακτορείο θα πάει σε κυριλέ ξενοδοχείο όχι στο Μεταξουργείο με στάνταρ ένα άτομο και δεν θα πηδιεται και θα πλένεται για να πάει στον επόμενο και να τρέχει όλη μέρα εσκορτακι που είχα κλείσει 12ωρο μου είχε πει ότι τα θέλουν τα ραντεβού αρκετών ωρών η ημερών γιατί στα ραντεβού μιας ώρας τους σκάει πολλές φορές ότι να ναι.καποια που αξιζει και εχει ζητηση δυσκολα θα αφησει τα ραντεβου για να εξαφανιστει για 2 μερες,υπολογισε ακομα και με το μικροτερο κοστος στον τιμοκαταλογο της ποσα θα χασει για να ερθει μαζι σου..και ενα κατοσταρι μονο να υπολογισεις στην ωρα ραντεβου με 10 ραντεβου τη μερα που δεν ειναι δυσκολο καθολου να γινουν απο καποια μουναρα,μιλαμε για 1000 τη μερα,οποτε εσυ πρεπει να προσφερεις παραπανω και απο αυτο..
τωρα εσυ αυτα τα λες για αρνητικα δλδ;;ξερεις κιολας για τη βιζιτα στο μουνι της,τα φραγκα να πεσουν.και αν παιζει να στριμωξει και αλλους και ας εχει πιο πολυ τρεξιμο θα το κανει επισης..Ναι αλλά με τα 2500 που είπα η πιο φθηνή από πρακτορείο θα πάει σε κυριλέ ξενοδοχείο όχι στο Μεταξουργείο με στάνταρ ένα άτομο και δεν θα πηδιεται και θα πλένεται για να πάει στον επόμενο και να τρέχει όλη μέρα εσκορτακι που είχα κλείσει 12ωρο μου είχε πει ότι τα θέλουν τα ραντεβού αρκετών ωρών η ημερών γιατί στα ραντεβού μιας ώρας τους σκάει πολλές φορές ότι να ναι.
καμμια προταση ...που να μην ζηταει ...μεζονετα με πισινα στο Κολωνακι ?? ---για αμοιβη ......και να μπορεις να την ''κυκλοφορησεις'' κιολας ..η ζηταω πολλα ?
Σίγουρα υπάρχουν και αυτές που λες εσύ τώρα δεν έχει σημασία τι θεωρώ εγώ η εσύ θετικό η αρνητικό σου λέω τι μου είπε η ίδια τα περισσότερα γραφεία δίνουν προσφορά μέχρι και για μήνα αν μετρούσε μόνο το στριμογμα όλες θα πήγαιναν μόνο ραντεβού μιας ώρας.τωρα εσυ αυτα τα λες για αρνητικα δλδ;;ξερεις κιολας για τη βιζιτα στο μουνι της,τα φραγκα να πεσουν.και αν παιζει να στριμωξει και αλλους και ας εχει πιο πολυ τρεξιμο θα το κανει επισης..
να στο πω αλλιως,εσυ ψαχνεις για 2ημερη αποδραση οχι εκεινη..