xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
οχιη νταιανα τελικα κανει φουλ,ξερει κανεις?
οχιη νταιανα τελικα κανει φουλ,ξερει κανεις?
ειναι στα βαψιματα
πριν 2 μηνες ηταν στα δαπεδα....εδώ και 2 μήνες το ίδιο παραμύθι μας λέει.
το 7 καντο 9....καλα, 7 δωματια νεο σπιτι και διατηρηση των αλλων 2? με τι λεφτα? εδω μιλαμε για μεγαλα νουμερα. δεν πηγαινε και τοσο καλα!
το 7 καντο 9....
κοιτα εφορια δεν ειμαι αλλα απλη αριθμητικη ξερωδεν πηγαινε και τοσο καλα!
κοιτα εφορια δεν ειμαι αλλα απλη αριθμητικη ξερω
ειμαι τακτικος πελαττης καθε φορα που πηγαινα 4-5 δωματια ηταν πιασμενα... εγω σου λεω 4 αρα 4 δωματια δουλευουν φουλ για τις 10 ωρες που ειναι ανοικτο το μαγαζι οι 10 ωρες εχους 10 μονοωρα αρα 4 Χ 10= 40 δωματια την βαρδια
40 Χ 80 (αφηνω το 20ρικο εξω) = 3200 και 50-50 να δουλευει (που δεν ισχυει) ειναι 1600 μεροκαματο 1600 Χ 25 (τις κυριακες κλειστα) = 40.000 μηνιατικο θα βγαλω 5.000 φθορες (ενοικια και μαλακιες) αρα 35.000 μηνιατικο .... αυτο ειναι το ελαχιστο για αυτο το μαγαζι... απο δω και περα βγαλτα μονος σου....
αυτο ειναι το μονο σιγουρο... οτι εχουμε την λαθος επιχειρηση εννοω... βεβαια απο την αλλη κοιμαμαι ησυχα και η μονη ανησυχια μου το βραδυ ειναι σε ποια θεραπευτρια θα αφησω το 2μετρο κορμι μου την επομενη μερα...η παραπώνω αναλυση σαφως επιβεβαιωνει την επενδυση και μας υπενθυμιζει, για ακόμα μια φορά, ότι έχουμε την λάθος επιχειρηση
αυτο ειναι το μονο σιγουρο... οτι εχουμε την λαθος επιχειρηση εννοω... βεβαια απο την αλλη κοιμαμαι ησυχα και η μονη ανησυχια μου το βραδυ ειναι σε ποια θεραπευτρια θα αφησω το 2μετρο κορμι μου την επομενη μερα...
εχεις ενα Προ Μεσημβριαςστρωματα πουλας και ωτασπιδες?
μαλιστα. θελει κανα 250αρι διαμερισμα κολωνακι. 9 τζακουζι, ψευδοροφες, [size=12pt]καμερες [/size] κλπ οργανα με την ανακαινηση θελει κανα 200.00ρι. αν επενδυει τοσα πολλα σε μαγαζι που μονο το 25% των μασερ αιδιάζεται, τοτε ειμασετ τεραστιοι μαλακες.
μην έχεις άγχος ....δεν θα χάσουμε τα κεκτημένα....θα συνεχίσει σίγουρα η Παλαιά Ιλιάδα....όσο για την νέα ....ακούσθηκε οτι δεν θα υπάρχει δεύτερο στην Ελλάδα...κατι πηρε το αυτι μου οτι η ωραια ελενη θα κρατησει και αυτα τα ιδρυματα... οποτε θα εχουμε τη Νεα Ιλιαδα και την Παλαια Ιλιαδα.... μαλιστα θα κανει και ανακαινιση σε αυτα... αν καποιος γνωριζει κατι ας ενημερωσει...
ξέχασες οτι τα δωμάτια θα διαθέτουν και μινι bar ....μαλιστα. θελει κανα 250αρι διαμερισμα κολωνακι. 9 τζακουζι, ψευδοροφες, καμερες κλπ οργανα με την ανακαινηση θελει κανα 200.00ρι. αν επενδυει τοσα πολλα σε μαγαζι που μονο το 25% των μασερ αιδιάζεται, τοτε ειμασετ τεραστιοι μαλακες.
εχει παρει κανεις ρουλα στο 35;;;
ναι .....και κάνει καταπληκτικό μασάζ ...εχει παρει κανεις ρουλα στο 35;;;
Τί εννοείς ξέρεις κάτι?