αφού εχεις την ενημέρωση από τον δικό σου να πάς αν θέλεις ....όμως θα πρέπει να ακολουθήσεις τους κανόνες του μαγαζιού..ως άγνωστος ..Ρε παιδιά ίσως φανώ λίγο άκαιρος γιατί είμαι άσχετος με το μαγαζί αλλά παρακαλώ πολύ βοηθήστε με. Συζητούσα πριν κανα 9μηνο με πολύ τακτικό πελάτη του συγκεκριμένου ιδρύματος ο οποίος συχνάζει σε μασατζίδικα & μου είπε ότι τον σπρώχνει κανονικά σε συγκεκριμένη κοπέλα αυτού του μασατζίδικου. Μάλιστα μου είπε να πάω συστημένος από εκείνον με όνομα κ.τ.λπ. στη συγκεκριμένη κοπέλα για να "φάω" κι εγώ. Εσείς που είστε πελάτες πείτε μου, υπάρχει περίπτωση να "φάω" απ' την πρώτη επίσκεψη; Άλλαξε μήπως τίποτα τους τελευταίους μήνες στο μαγαζί μετά από το ντου που άκουσα ότι έγινε απ' τα στρουμφάκια; Ρωτάω γιατί διάβασα 41 σελίδες που έχει το thread & πραγματικά δεν κατάφερα να βγάλω ακριβές συμπέρασμα σ' αυτό το μαγαζί ποιος & κάτω από ποιες προϋποθέσεις μπορεί να πηδήξει. Συγγνώμη για την παρέμβαση, δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζίδικο οπότε είμαι τελείως άσχετος μ' αυτού του είδους τα μαγαζιά, αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω. Επιπλέον μπορώ να αναφέρω & το όνομα αυτής που "σπρώχνει" ο γνωστός μου αν δεν υπάρχει πρόβλημα, γενικά διέκρινα μια μυστικοπάθεια σχετικά με τις "υπηρεσίες" του συγκεκριμένου μαγαζιού γι' αυτό & απέφυγα να το αναφέρω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ομήρου 35
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 141K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ψάρακα κανά νέο από το μέτωπο?
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
δεν εχω κατορθωσει ακομα να τεσταρω αυτο το μαγαζι ρε μαγκες
προτεινεται να κλεισω καλυτερα ραντεβου πρωτα
η να παω ετσι?
καποιοι συναδελφοι απο εδω μου εχουν πει για ρουλα για πρωτη φορα
καμια αλλη προταση βυζοφορτωμενης που να ψηνει σε αυτο το μαγαζι υπαρχει ?
για γευμα απο την πρωτη φορα?
προτεινεται να κλεισω καλυτερα ραντεβου πρωτα
η να παω ετσι?
καποιοι συναδελφοι απο εδω μου εχουν πει για ρουλα για πρωτη φορα
καμια αλλη προταση βυζοφορτωμενης που να ψηνει σε αυτο το μαγαζι υπαρχει ?
για γευμα απο την πρωτη φορα?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Χριστίνα, πολυ νεότερη από ρούλα, νταρντανέ στυλ αλλά καλή και σε πρόγραμμα και σε εμφάνιση αν είσαι αυτού του στυλ.
πολύ νεαρώτερη?μήπως υπερβάλλεις?
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ενοη νεαρετοτερι προσ τον ταφοπολύ νεαρώτερη?μήπως υπερβάλλεις?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ενοη νεαρετοτερι προσ τον ταφο
Δεν ξερω ποσο ειναι αλλα κατα την γνωμη δειχνει 50+Χριστίνα, πολυ νεότερη από ρούλα, νταρντανέ στυλ αλλά καλή και σε πρόγραμμα και σε εμφάνιση αν είσαι αυτού του στυλ.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
αφού εχεις την ενημέρωση από τον δικό σου να πάς αν θέλεις ....όμως θα πρέπει να ακολουθήσεις τους κανόνες του μαγαζιού..ως άγνωστος ..
Ψάρακα περιμένω απάντηση στο pm που σου έστειλα!!!
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
ΤΗΑΝΚΣς για τις απαντησεις σου απο θεμα ποια υπερεχει?Δε θα πω για ηλικίες γιατί μπορεί να κάνω και λάθος απλά ότι η ρούλα κατά τη γνώμη μου είναι καρα-μιλφ ενώ η χριστίνα μιλφ. Για το γεύμα πιστεύω πως ναι από την 1η μιας και είσαι εμπειρος στο χώρο. Η χριστίνα είναι στο 35.
και κατι αλλο μηπως υπαρχει και αλλη χριστινα στο μαγαζι
και φαω καμια φολα...?
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Η χριστίνα είναι στο 35.
___
H milf Ρωσίδα Χριστίνα με τα χρυσαφικά δεν είναι στα 35 . Ειναι..... mid- late Milf ενώ η Ρούλα είναι mature...
___
H milf Ρωσίδα Χριστίνα με τα χρυσαφικά δεν είναι στα 35 . Ειναι..... mid- late Milf ενώ η Ρούλα είναι mature...
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
η χριστινα που ειναι στο 35 ειναι ρωσιδα ειναι γυρω στα 28 η μιλφ η χριστινα που ηταν παλια εχουν χαθη τα ιχνη της.
πάντως η Χριστίνα που αναφέρεις είναι στις προτάσεις για πολύ καλό προγραμμα....η χριστινα που ειναι στο 35 ειναι ρωσιδα ειναι γυρω στα 28 η μιλφ η χριστινα που ηταν παλια εχουν χαθη τα ιχνη της.
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
πάντως η Χριστίνα που αναφέρεις είναι στις προτάσεις για πολύ καλό προγραμμα....
Μα για αυτό τη πρότεινα και εγώ. Μάλλον οι συναγωνιστές παραπάνω εννούσαν άλλη χριστίνα
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
η χριστινα που ειναι στο 35 ειναι ρωσιδα ειναι γυρω στα 28
πάντως η Χριστίνα που αναφέρεις είναι στις προτάσεις για πολύ καλό προγραμμα....
Ναι σε όλα τα παραπάνω!
Συμφωνώ κα επαυξάνω!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 566
- Εμφανίσεις
- 45K
- Απαντήσεις