!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
εννοουμε 30 μετα το γυμνασιο - αν πηγε !!!Αν λεμε για μια ρωσιδα Χριστινα με τα βραχιολια δεν νομιζω οτι ειναι 30 σιγουρα 40+
εννοουμε 30 μετα το γυμνασιο - αν πηγε !!!Αν λεμε για μια ρωσιδα Χριστινα με τα βραχιολια δεν νομιζω οτι ειναι 30 σιγουρα 40+
είναι ακριβώς 31 ετών και ένα μήνα ....για τη σωστή πληροφόρηση...εννοουμε 30 μετα το γυμνασιο - αν πηγε !!!
σου εχω απαντήσει ...κοιτα pmΨάρακα περιμένω απάντηση στο pm που σου έστειλα!!!
ειναι ακριβως 31 και 1 μηνα σημερα οπως προειπε ο συναθλητης ψαρακας και ειναι σπουδαγμενο κοριτσι ekonomika logistika το 98εννοουμε 30 μετα το γυμνασιο - αν πηγε !!!
ειναι ..αλλά δύσκολο να την πετύχεις...Η Αλεξάνδρα είναι στο κατάστημα η όχι τελικά ??
ειναι ακριβως 31 και 1 μηνα σημερα οπως προειπε ο συναθλητης ψαρακας και ειναι σπουδαγμενο κοριτσι ekonomika logistika το 98
κλείσε ραντεβού..Γιατί ??
εγω ειχα τα στοιχεια τους αλλα ποτε δεν το δημοσιοποιησα αυτο και ποτε δεν ειπα ελατε με pm να μοιρασω δειευθυνσεις... και περα απο αυτο ειδη δημιουργηθηκε προβλημα σε αυτες γιατι αν παρατηρησεις καποιες διεγραψαν τελειως το προφιλ απο το fb και αλλες αλλαξαν τη φωτο του προφιλ τους.... και ολα αυτα μετα απο την σπουδαια ανακαλυψη σου... φιλε leboura επιμενω οτι ηταν λαθος η δημοσιοποιηση που εκανες, επρεπε να κρατησεις τα στοιχεια στο προσωπικο σου αρχειο...όπως εσύ είχες τα στοιχεία τους εδώ και ένα χρόνο έτσι μπορεί να τα είχαν και άλλοι. Μην προδικάζεις τη συμπεριφορά και το επίπεδο των μελών του φόρουμ. Εδώ μέσα διαπιστώνω πως συμμετέχουν πολύ πιο λογικοί και ώριμοι άνθρωποι απ'ότι σε άλλες ιστοσελίδες. Αν κάποιος θελήσει να κάνει ζημιά σε κάποια, βρίσκει κι άλλους τρόπους. Υποτίθεται πως το bourdela.tv είναι ενημερωτική ιστοσελίδα. Από τη στιγμή που οι ίδιες δημοσιοποιούν εν γνώση τους τα προσωπικά τους στοιχεία σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, φταίει αυτός που τα βρίσκει;
πάλι θα συμφωνήσω μαζύ σου xpapad....ειναι σοβαρό...εγω ειχα τα στοιχεια τους αλλα ποτε δεν το δημοσιοποιησα αυτο και ποτε δεν ειπα ελατε με pm να μοιρασω δειευθυνσεις... και περα απο αυτο ειδη δημιουργηθηκε προβλημα σε αυτες γιατι αν παρατηρησεις καποιες διεγραψαν τελειως το προφιλ απο το fb και αλλες αλλαξαν τη φωτο του προφιλ τους.... και ολα αυτα μετα απο την σπουδαια ανακαλυψη σου... φιλε leboura επιμενω οτι ηταν λαθος η δημοσιοποιηση που εκανες, επρεπε να κρατησεις τα στοιχεια στο προσωπικο σου αρχειο...
γεια σου ρε περιεργε με τα ωραια σου !!!!περασα και εγω απο ιλιαδα και πηρα μια κορασιδα η οποια πιστευει οτι ειναι μια νεα αφροδιτη σε νεα εκδοση..
είναι ακριβώς 31 ετών και ένα μήνα ....για τη σωστή πληροφόρηση...
ειναι ακριβως 31 και 1 μηνα σημερα οπως προειπε ο συναθλητης ψαρακας και ειναι σπουδαγμενο κοριτσι ekonomika logistika το 98
ναι με τον ψαρακα τη βαφτισαμε μαζιΟυπς και άλλος ... νονός!!! :o
ναι με τον ψαρακα τη βαφτισαμε μαζι