loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
και δεν εισαι η μονη.εγω παλι εχω καραφλιασει με αυτα που διαβαζω
και δεν εισαι η μονη.εγω παλι εχω καραφλιασει με αυτα που διαβαζω
Και μετά λέτε τις γυναίκες υστερόβουλα όντα, με δεύτερες σκέψεις για το καθετί. Ήμαρτον πια.
Καλοκαίρι είναι, χαλαρώστε.
Same here. Το πολύ πολύ να τρακάρω με καμία με το καρότσι στο σουπερ-μάρκετ. Μέχρι εκεί...με τις ελληνιδες τα παω μια χαρα εδω και 3-4 μηνες.
Απλα δεν εχω καμια επαφη μαζι τους
η μονη αξιοπιστη μεθοδος.
Same here. Το πολύ πολύ να τρακάρω με καμία με το καρότσι στο σουπερ-μάρκετ. Μέχρι εκεί...
Επιβεβαιωνω.εχω μεινει σε αρκετες χωρες στην ευρωπη.Αυτη η ηλιθια νοοτροπια του ελληνα να ζει με την μανα του γιατι δεν εχει λεει λεφτα δεν υπαρχει αλλου.ημουν σαφης νομιζω...επιπλεον τον τελευταιο χρονο πλεον οι συνθηκες εχουν επιβαρυνει απιστευτα την κοινωνικη και οικονομικη κατασταση στη χωρα...δε μιλαω για φετος ομως ουτε για την πλειοψηφια (πλεον)...απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ηθελα να ειμαι αυτονομη και να εχω δικο μου εισοδημα για να μπορω να ζω...δεν καταλαβαινω για ποιο λογο θα επιθυμουσα ενα γκομενο που ζει με τη μανα του η οποια του πλενει και του μαγειρευει οταν αυτος καθαριζει 1000-1500 ευρω το μηνα και μπορει καλιστα να μεινει μονος του ή με εναν φιλο/συγκατοικο...και σου λεω για αλλη μια φορα οτι δεν μιλαω με τις παρουσες συνθηκες αλλα για περσι προπερσι πριν 2-3-4 χρονια...ωραια αυτα που διαβαζω για την ευρωπη αλλα ελπιζω να εχετε υποψην σας οτι στην ευρωπη η φιλοσοφια των ανθρωπων ειναι σε πολλα πραγματα διαφορετικη αντρων και γυναικων...
Οχι ρε φιλε,μην το κανεις αυτο ρε τυπε.δωστε τους λιγη σημασια ρε παιδια,δεν τις λυπαστε;Same here. Το πολύ πολύ να τρακάρω με καμία με το καρότσι στο σουπερ-μάρκετ. Μέχρι εκεί...
ημουν σαφης νομιζω...επιπλεον τον τελευταιο χρονο πλεον οι συνθηκες εχουν επιβαρυνει απιστευτα την κοινωνικη και οικονομικη κατασταση στη χωρα...δε μιλαω για φετος ομως ουτε για την πλειοψηφια (πλεον)...απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ηθελα να ειμαι αυτονομη και να εχω δικο μου εισοδημα για να μπορω να ζω...δεν καταλαβαινω για ποιο λογο θα επιθυμουσα ενα γκομενο που ζει με τη μανα του η οποια του πλενει και του μαγειρευει οταν αυτος καθαριζει 1000-1500 ευρω το μηνα και μπορει καλιστα να μεινει μονος του ή με εναν φιλο/συγκατοικο...και σου λεω για αλλη μια φορα οτι δεν μιλαω με τις παρουσες συνθηκες αλλα για περσι προπερσι πριν 2-3-4 χρονια...ωραια αυτα που διαβαζω για την ευρωπη αλλα ελπιζω να εχετε υποψην σας οτι στην ευρωπη η φιλοσοφια των ανθρωπων ειναι σε πολλα πραγματα διαφορετικη αντρων και γυναικων...
Με αγριοκοίταξε μια φακλάνα στο Βασιλόπουλο τις προάλλες όταν της χτύπησα το καράβι με σκατά που είχε φορτώσει μέχρι πάνω, αλλά της έριξα ένα δυνατό ρέψιμο αλα John Lydon και έφυγε τρέχοντας.και αμα σου πει "ε που πας δεν βλεπεις μπροστα σου???"
πες της "Οχι δεν βλεπω γιατι εισαι εσυ και θα τρομαξω"
ρε μην γινεσαι μαλακας,κατσε και σκεψου λιγο πριν απαντησεις.γιατι προτιμαει να τα φυλαει για τις πουτανες κοπελια
σιγα μην παει να μεινει μονος να χαλαει ενα καρο δικα του φραγκα
για να εντυπωσιασει εσενα
και που να σφιξουν οι ζεστες .
)Αυτη η ηλιθια νοοτροπια του ελληνα να ζει με την μανα του γιατι δεν εχει λεει λεφτα δεν υπαρχει αλλου.
Ειχες παει για ψωνια με την μαμα τυπε;Με αγριοκοίταξε μια φακλάνα στο Βασιλόπουλο τις προάλλες όταν της χτύπησα το καράβι με σκατά που είχε φορτώσει μέχρι πάνω, αλλά της έριξα ένα δυνατό ρέψιμο αλα John Lydon και έφυγε τρέχοντας.
Με αγριοκοίταξε μια φακλάνα στο Βασιλόπουλο τις προάλλες όταν της χτύπησα το καράβι με σκατά που είχε φορτώσει μέχρι πάνω, αλλά της έριξα ένα δυνατό ρέψιμο αλα John Lydon και έφυγε τρέχοντας.
Επιβεβαιωνω.εχω μεινει σε αρκετες χωρες στην ευρωπη.Αυτη η ηλιθια νοοτροπια του ελληνα να ζει με την μανα του γιατι δεν εχει λεει λεφτα δεν υπαρχει αλλου.
ρε μην γινεσαι μαλακας,κατσε και σκεψου λιγο πριν απαντησεις.
Εδω εισαι λαθος φιλε,ειναι καλο να συζησει εν ζευγαρι λιγο πριν παντρευτει.Ετσι μαθαινεις τις ιδιαιτεροτητες του αλλου,τα καλα του,τα κακα του,το αν μπορεις να ζησεις μαζι του.Δεν ειναι λιγα τα ζευγαρια που παντρευτηκαν και χωρισαν μετα απο λιγο,γιατι δεν μπορουσαν να ζησουν μαζι.)
συμφωνω.Επιπλεον εγω δεν αντιλαμβανομαι αυτην την ηλιθια νοοτροπια του ελληνα κ τις ελληνιδος οταν ειναι ζευγαρι (οχι παντρεμενοι κ τετοια ),να συγκατοικουν σον κ καλα μαζι...δε μπορει ο καθενας να μενει μονος του κ να συμαντιουνται συγκεκριμενες ωρες??πρεπει π.χ. αν εχω μια γκομενα να συγκατοικω μαζι της κ σε σπιτι απο κοινου??ΟΧΙ ρε ο καθενας την γωνια του...ουτε με γονεις,ουτε με γκομενα...μετα βαριουνται τα ζευγαρια ο ενας τον αλλον κ στο τελος σιχαινονται κ ξευτελιζονται...περαστικα σε οποιον το ζηταει.
Troll,Ειχες παει για ψωνια με την μαμα τυπε;
ρε μην γινεσαι μαλακας,κατσε και σκεψου λιγο πριν απαντησεις.
Σλοβακια,Πολωνια,Ουγγαρια,παιρνουν πολυ κατωτερο μισθο απο εμας.Ειναι και τα νοικια πιο φθηνα εκει μεν,απλα εκει εχουν μαθει να κανουν καλη διαχειρηση εσοδων εξοδων.Ειναι αλλοι οι μισθοι στην Ευρωπη, μην το ξεχνας αυτο...
δεν ειμαι λαθος,απλα δεν μου αρεσουν τα ακρα...το ειπες κ μονος σου για λιγο...εχω δει ζευγαρια να συγκατοικουν χρονια κ χρονιαααααααα μεχρι να βαλουν την κουλουρα...ελεος...ενα φυσιολογικο διαστημα συγκατοικισης ειναι ανεκτο κ επιθυμητο...αλλιως χανεται το νοημα.Εδω εισαι λαθος φιλε,ειναι καλο να συζησει εν ζευγαρι λιγο πριν παντρευτει.Ετσι μαθαινεις τις ιδιαιτεροτητες του αλλου,τα καλα του,τα κακα του,το αν μπορεις να ζησεις μαζι του.Δεν ειναι λιγα τα ζευγαρια που παντρευτηκαν και χωρισαν μετα απο λιγο,γιατι δεν μπορουσαν να ζησουν μαζι.
Εδω εισαι λαθος φιλε,ειναι καλο να συζησει εν ζευγαρι λιγο πριν παντρευτει.Ετσι μαθαινεις τις ιδιαιτεροτητες του αλλου,τα καλα του,τα κακα του,το αν μπορεις να ζησεις μαζι του.Δεν ειναι λιγα τα ζευγαρια που παντρευτηκαν και χωρισαν μετα απο λιγο,γιατι δεν μπορουσαν να ζησουν μαζι.