Νέα

Όλα όσα ζητάει μία Ελληνίδα στο κρεβάτι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiou15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και μετά λέτε τις γυναίκες υστερόβουλα όντα, με δεύτερες σκέψεις για το καθετί. Ήμαρτον πια.
Καλοκαίρι είναι, χαλαρώστε.

Καλα σας λεει.... ΑΝτε για καμια μπουρδελοτσαρκα  :boobies: :boobies: :boobies:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
με τις ελληνιδες τα παω μια χαρα εδω και 3-4 μηνες.

Απλα δεν εχω καμια επαφη μαζι τους  :2funny: :2funny: :2funny:

η μονη αξιοπιστη μεθοδος.
Same here. Το πολύ πολύ να τρακάρω με καμία με το καρότσι στο σουπερ-μάρκετ. Μέχρι εκεί... :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Same here. Το πολύ πολύ να τρακάρω με καμία με το καρότσι στο σουπερ-μάρκετ. Μέχρι εκεί... :2funny: :2funny:

Ναι τυπε ακριβως
και αμα σου πει "ε που πας δεν βλεπεις μπροστα σου???"
πες της "Οχι δεν βλεπω γιατι εισαι εσυ και θα τρομαξω"

προτιμω να τρακαρω με τον διαολο πες της  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ημουν σαφης νομιζω...επιπλεον τον τελευταιο χρονο πλεον οι συνθηκες εχουν επιβαρυνει απιστευτα την κοινωνικη και οικονομικη κατασταση στη χωρα...δε μιλαω για φετος ομως ουτε για την πλειοψηφια (πλεον)...απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ηθελα να ειμαι αυτονομη και να εχω δικο μου εισοδημα για να μπορω να ζω...δεν καταλαβαινω για ποιο λογο θα επιθυμουσα ενα γκομενο που ζει με τη μανα του η οποια του πλενει και του μαγειρευει οταν αυτος καθαριζει 1000-1500 ευρω το μηνα και μπορει καλιστα να μεινει μονος του ή με εναν φιλο/συγκατοικο...και σου λεω για αλλη μια φορα οτι δεν μιλαω με τις παρουσες συνθηκες αλλα για περσι προπερσι πριν 2-3-4 χρονια...ωραια αυτα που διαβαζω για την ευρωπη αλλα ελπιζω να εχετε υποψην σας οτι στην ευρωπη η φιλοσοφια των ανθρωπων ειναι σε πολλα πραγματα διαφορετικη αντρων και γυναικων...
Επιβεβαιωνω.εχω μεινει σε αρκετες χωρες στην ευρωπη.Αυτη η ηλιθια νοοτροπια του ελληνα να ζει με την μανα του γιατι δεν εχει λεει λεφτα δεν υπαρχει αλλου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οχι ρε φιλε,μην το κανεις αυτο ρε τυπε.δωστε τους λιγη σημασια ρε παιδια,δεν τις λυπαστε;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ημουν σαφης νομιζω...επιπλεον τον τελευταιο χρονο πλεον οι συνθηκες εχουν επιβαρυνει απιστευτα την κοινωνικη και οικονομικη κατασταση στη χωρα...δε μιλαω για φετος ομως ουτε για την πλειοψηφια (πλεον)...απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ηθελα να ειμαι αυτονομη και να εχω δικο μου εισοδημα για να μπορω να ζω...δεν καταλαβαινω για ποιο λογο θα επιθυμουσα ενα γκομενο που ζει με τη μανα του η οποια του πλενει και του μαγειρευει οταν αυτος καθαριζει 1000-1500 ευρω το μηνα και μπορει καλιστα να μεινει μονος του ή με εναν φιλο/συγκατοικο...και σου λεω για αλλη μια φορα οτι δεν μιλαω με τις παρουσες συνθηκες αλλα για περσι προπερσι πριν 2-3-4 χρονια...ωραια αυτα που διαβαζω για την ευρωπη αλλα ελπιζω να εχετε υποψην σας οτι στην ευρωπη η φιλοσοφια των ανθρωπων ειναι σε πολλα πραγματα διαφορετικη αντρων και γυναικων...

γιατι προτιμαει να τα φυλαει για τις πουτανες κοπελια  :grin:
σιγα μην παει να μεινει μονος να χαλαει ενα καρο δικα του φραγκα
για να εντυπωσιασει εσενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και που να σφιξουν οι ζεστες .

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
και αμα σου πει "ε που πας δεν βλεπεις μπροστα σου???"
πες της "Οχι δεν βλεπω γιατι εισαι εσυ και θα τρομαξω"
Με αγριοκοίταξε μια φακλάνα στο Βασιλόπουλο τις προάλλες όταν της χτύπησα το καράβι με σκατά που είχε φορτώσει μέχρι πάνω, :2funny: αλλά της έριξα ένα δυνατό ρέψιμο αλα John Lydon και έφυγε τρέχοντας. :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιατι προτιμαει να τα φυλαει για τις πουτανες κοπελια  :grin:
σιγα μην παει να μεινει μονος να χαλαει ενα καρο δικα του φραγκα
για να εντυπωσιασει εσενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και που να σφιξουν οι ζεστες .
ρε μην γινεσαι μαλακας,κατσε και σκεψου λιγο πριν απαντησεις.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Αυτη η ηλιθια νοοτροπια του ελληνα να ζει με την μανα του γιατι δεν εχει λεει λεφτα δεν υπαρχει αλλου.
)
συμφωνω.Επιπλεον εγω δεν αντιλαμβανομαι αυτην την ηλιθια νοοτροπια του ελληνα κ τις ελληνιδος οταν ειναι ζευγαρι (οχι παντρεμενοι κ τετοια ),να συγκατοικουν σον κ καλα μαζι...δε μπορει ο καθενας να μενει μονος του κ να συναντιουνται συγκεκριμενες ωρες??πρεπει π.χ. αν εχω μια γκομενα να συγκατοικω μαζι της σε σπιτι??ΟΧΙ ρε ο καθενας την γωνια του...ουτε με γονεις,ουτε με γκομενα...μετα βαριουνται τα ζευγαρια ο ενας τον αλλον κ στο τελος σιχαινονται κ ξευτελιζονται...περαστικα σε οποιον το ζηταει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Με αγριοκοίταξε μια φακλάνα στο Βασιλόπουλο τις προάλλες όταν της χτύπησα το καράβι με σκατά που είχε φορτώσει μέχρι πάνω, :2funny: αλλά της έριξα ένα δυνατό ρέψιμο αλα John Lydon και έφυγε τρέχοντας. :2funny:
Ειχες παει για ψωνια με την μαμα τυπε;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ττυπε δεν μας τα πες αυτα παιζει να γινεις λαμπρη φιγουρα
για περνα απο τις ακαδημιες μου να σε τεσταρουμε να μπεις
στην ομαδα μας. ΕΙμαστε εγω ο ΑΠολυτος και κατι αλλοι
ο καθενας ειδικευεται στα δικα του εγω πχ ειμαι στο τηλε-ΦΟΝΙΚΟ Κλασιμο
με σενα θα κανουμε το τηλε-ΦΟΝΙΚΟ ρεψιμο  :rockon: :rockon:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Επιβεβαιωνω.εχω μεινει σε αρκετες χωρες στην ευρωπη.Αυτη η ηλιθια νοοτροπια του ελληνα να ζει με την μανα του γιατι δεν εχει λεει λεφτα δεν υπαρχει αλλου.

Ειναι αλλοι οι μισθοι στην Ευρωπη, μην το ξεχνας αυτο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
)
συμφωνω.Επιπλεον εγω δεν αντιλαμβανομαι αυτην την ηλιθια νοοτροπια του ελληνα κ τις ελληνιδος οταν ειναι ζευγαρι (οχι παντρεμενοι κ τετοια ),να συγκατοικουν σον κ καλα μαζι...δε μπορει ο καθενας να μενει μονος του κ να συμαντιουνται συγκεκριμενες ωρες??πρεπει π.χ. αν εχω μια γκομενα να συγκατοικω μαζι της κ σε σπιτι απο κοινου??ΟΧΙ ρε ο καθενας την γωνια του...ουτε με γονεις,ουτε με γκομενα...μετα βαριουνται τα ζευγαρια ο ενας τον αλλον κ στο τελος σιχαινονται κ ξευτελιζονται...περαστικα σε οποιον το ζηταει.
Εδω εισαι λαθος φιλε,ειναι καλο να συζησει εν ζευγαρι λιγο πριν παντρευτει.Ετσι μαθαινεις τις ιδιαιτεροτητες του αλλου,τα καλα του,τα κακα του,το αν μπορεις να ζησεις μαζι του.Δεν ειναι λιγα τα ζευγαρια που παντρευτηκαν και χωρισαν μετα απο λιγο,γιατι δεν μπορουσαν να ζησουν μαζι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ειναι αλλοι οι μισθοι στην Ευρωπη, μην το ξεχνας αυτο...
Σλοβακια,Πολωνια,Ουγγαρια,παιρνουν πολυ κατωτερο μισθο απο εμας.Ειναι και τα νοικια πιο φθηνα εκει μεν,απλα εκει εχουν μαθει να κανουν καλη διαχειρηση εσοδων εξοδων.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Εδω εισαι λαθος φιλε,ειναι καλο να συζησει εν ζευγαρι λιγο πριν παντρευτει.Ετσι μαθαινεις τις ιδιαιτεροτητες του αλλου,τα καλα του,τα κακα του,το αν μπορεις να ζησεις μαζι του.Δεν ειναι λιγα τα ζευγαρια που παντρευτηκαν και χωρισαν μετα απο λιγο,γιατι δεν μπορουσαν να ζησουν μαζι.
δεν ειμαι λαθος,απλα δεν μου αρεσουν τα ακρα...το ειπες κ μονος σου για λιγο...εχω δει ζευγαρια να συγκατοικουν χρονια κ χρονιαααααααα μεχρι να βαλουν την κουλουρα...ελεος...ενα φυσιολογικο διαστημα συγκατοικισης ειναι ανεκτο κ επιθυμητο...αλλιως χανεται το νοημα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εσυ θα κανες λαμπρη καριερα στην εκπομπη της Σιας Λιαροπουλου
αλλα δεν παιζει πια τυπε.

εισαι ατυχος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom