Νέα

Όλα όσα ζητάει μία Ελληνίδα στο κρεβάτι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiou15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από το ότι οι Ελληνίδες δεν έχουν προσωπικότητα, είναι γενικά κακοί συνομιλητές με πολύ λίγα θέματα στο μυαλό τους, ενώ σπανίως σε μια κουβέντα μιλάνε με επιχειρήματα, αντ αυτού στο 99 % των λεγομένων τους βγάζουν συναίσθημα, γκρίνιες, επιθετικότητα, κλπ
Επιπλέον έχουν από τις πιο φτωχές ζωές, από άποψη ενασχολήσεων, χόμπυ, κλπ, κλπ
Τέλος είναι κλασικά παραδείγματα παρασιτικών ανθρώπων (το τελευταίο θέλει πολύ ανάλυση,γι αυτό το αφήνω...)
γιατι παρολο που γενικευεις και ειμαι κατα των γενικοποιησεων νιωθω οτι εχεις δικιο?μου εχει τυχει αρκετες φορες μην πως ολες και φανω υπερβολικος.και σκεφτειτε μαγκες η μεγαλυτερη ντιβα ολων των εποχων ηταν ελληνιδα.μια γυναικα που σε αφηνε αφωνο με την φωνη της και την προσωπικοτητα της.μιλαω για την μαρια καλλας που και αυτη ελληνας την εκανε κουρελι...οντως με της σημερινες δυσκολα μπορω να βρω ελληνιδα με προσωπικοτητα και ελλειψη ενδιαφεροντων οπως εγραψες.δεν βρισκω πλεον κουλτουρα η οποια τοσο εχει παρεξηγηθει και χαλασθει τοσο απο τους πολεμιους της(αμορωτοι αγραμματοι φανατικοι δεξιοι και παπαδες) οσο και απο αυτους που δηθεν την εχουν(αριστεροι κολημενοι κ.τ.λ.).αυτα για μενα ειναι η μεγαλυτερη αδυναμια τους και σε αυτο φταινε πολλα ας μην τα λεμε τωρα ομως...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Πολύ σωστά, σε αντίθεση βεβαίως με τους άντρες που είναι η επιτομή της ποιότητας.
Ο Ελληνας φίλε μου, ο μάγκας,ο πανέξυπνος, ο σούπερ εραστής που κάνει ακόμα και τις πόρνες να τελειώνουν μόνο με το βλέμα!!!
οι ελληνίδες δε ξεφύτρωσαν ξαφνικά..κάποιοι άντρες είναι πατεράδες τους,αδελφια τους κτλ..
ας σουλουπωθεί πρώτα ο έλλην άντρας και μετά βλέπουμε..και όσον αφορά στη σύγκριση με Βουλγαροπολωνορώσους, εντάξει είμαστε -ως άντρες - ένα σκαλί πάνω..

leon212

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ σωστά, σε αντίθεση βεβαίως με τους άντρες που είναι η επιτομή της ποιότητας.

με αντρικη παρεα μπορω να συζηταω για αθλητικα,πολιτικα,ιστορια,αισθηματικα,κινηματογραφο,λογοτεχνια,οικονομικα θεματα,για γκομενες...τα παντα σχεδον.να παω για μπαλα,μπασκετ,τρεξιμο σε μουσεια,μπορω να παω σχεδον παντου.με γυναικεια παρεα μπορεις να κανεις οχι μερικα απο αυτα αλλα εστω παραπανω απο 2?οχι.γιατι πολυ απλα δεν εχουν τετοια ενδιαφεροντα.γιατι δε νοιαζονται για την πνευματικη ποιοτητα της ζωης(νοιαζονται για την υλικη)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
με αντρικη παρεα μπορω να συζηταω για αθλητικα,πολιτικα,ιστορια,αισθηματικα,κινηματογραφο,λογοτεχνια,οικονομικα θεματα,για γκομενες...τα παντα σχεδον.να παω για μπαλα,μπασκετ,τρεξιμο σε μουσεια,μπορω να παω σχεδον παντου.με γυναικεια παρεα μπορεις να κανεις οχι μερικα απο αυτα αλλα εστω παραπανω απο 2?οχι.γιατι πολυ απλα δεν εχουν τετοια ενδιαφεροντα.γιατι δε νοιαζονται για την πνευματικη ποιοτητα της ζωης(νοιαζονται για την υλικη)
δυστυχως σε γενικες γραμμες εστω και με επιφυλαξεις εχει βαση αυτο που εγραψες...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ

Φταίνε οι άντρες
οι μπλέ οι χάντρες
φταίει η παιδεία
και η θρησκεία

Φταίει ο Hondos
φταίει κι ο πόντος
που έχει φύγει
φταίει και το ζύγι !

Αυτή όμως δεν φταίει
της αρέσει να λέει
πως άμα μπορούσε
όρθια θα στεκόταν και ...
...θα μας κατουρούσε !

:grin:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
δυστυχως σε γενικες γραμμες εστω και με επιφυλαξεις εχει βαση αυτο που εγραψες...
είναι πνευματική ποιότητα να αναλύεις τις μετεγγραφές του ΟΣΦΠ ή του ΠΑΟ? είναι ποιότητα η καφενείου επιπέδου συζήτηση για τα πολιτικά?σε πληροφορώ πώς αν εξαιρέσεις τα αθλητικά σε όλα τα υπόλοιπα οι ελληνίδες δεν υστερούν..

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
είναι πνευματική ποιότητα να αναλύεις τις μετεγγραφές του ΟΣΦΠ ή του ΠΑΟ? είναι ποιότητα η καφενείου επιπέδου συζήτηση για τα πολιτικά?σε πληροφορώ πώς αν εξαιρέσεις τα αθλητικά σε όλα τα υπόλοιπα οι ελληνίδες δεν υστερούν..
δεν νομιζω να ισχθει αλλα το thread ως θεμα ειχε τις ελληνιδες και σε αυτες αναφερθηκα.τωρα το θεμα πλεον σχετικα με την παιδεια και την καλλιεργεια των ελληνων/ιδων εχει παρει ασχημες διαστασεις...ανεξαρτητοος φυλου.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
και ετσι να ειναι (που δεν ειναι πια τοοοοσο πολυ), εμεις φταιμε γι αυτο...
θυμαμαι ακομα τον πατερα μου να συζηταει με μενα τα παντα... με την αδερφη μου μια ζωη για το τι ωραια τα μαλλακια της και μπραβο που πηρε 19 στα γαλλικα ελεγε
γι αυτο εγινε τουβλο και μονο για τα μαλλακια και τα νυχακια και τα σκατακια ξερει να λεει στα 23 της..
εγραψες.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Ο Ελληνας φίλε μου, ο μάγκας,ο πανέξυπνος, ο σούπερ εραστής που κάνει ακόμα και τις πόρνες να τελειώνουν μόνο με το βλέμα!!!
οι ελληνίδες δε ξεφύτρωσαν ξαφνικά..κάποιοι άντρες είναι πατεράδες τους,αδελφια τους κτλ..
ας σουλουπωθεί πρώτα ο έλλην άντρας και μετά βλέπουμε..και όσον αφορά στη σύγκριση με Βουλγαροπολωνορώσους, εντάξει είμαστε -ως άντρες - ένα σκαλί πάνω..

στη μαλακία? :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαλακίες στο τετράγωνο. Η Ελληνίδα καυλώνει όταν υπάρχει σπίτι, αυτοκίνητο, εξοχικό και σταθερή δουλειά ο σύζυγος ώστε να λειώνει στη Μενεγάκη το πρωΐ. Εγγυημένες διακοπές επίσης είναι προαπαιτούμενο και η βαριά πορτοφόλα με 6ψήφιο bank account είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη για να χύνει ασταμάτητα κάθε βράδυ.
Αυτη την νοοτροπια εχετε και δεν βλεπετε αληθινο μουνι ουτε με
12461_3.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά οι γκόμενες έχουν πολλά ταμπού.Τα μόνα θέματα που τους ενδιαφέρουν είναι αυτά που αναπτύσσουν τα γυναικεία περιοδικά μόδα,κουτσομπολιά,μαλλιά,νύχια,ζώδια κτλ.Με μια γκόμενα απαγορεύεται να συζητάς για πολιτική,θρησκευτικά,οικογενειακά τα βαριούνται δια ροπάλου.
Αυτά ισχύουν για όλες τις γκόμενες εκτός από τις γερμανοειδείς.Οι Γερμανίδες δεν έχουν κανένα απολύτως ταμού μπορείς να συζητήσεις για ό,τι θέμα θες ακόμα και εντελώς φετιχιστικό.Η και φιλοσοφία,βαριά πολιτική κτλ.Αυτό όμως εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της αρρενοποίησης των γερμανοειδών γυναικών που δεν αρέσει σε όλους και σε όλες τις εκφάνσεις του(γιατί συνεπάγεται πλήθος άλλων πραγμάτων).
Με μια Ουκρανή η συζήτηση είναι εντελώς στοιχειώδης what your name?,how old you?,you want fuckk me? είναι οι βασικές ατάκες των Ουκρανέζων.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
και μου κανει και τρακα και μου φορτωνεται στο σπιτι οποτε τσακωνεται με τη μανα μου... ξεχασα να τα πω...

ΥΓ. συγχωρεστε μου το παραλληρημα αδελφια...

Μπα. Μπορείς να δεις και πως περπατάνε. Σκυφτές και μαζεμένες σα gremlin :cheesy: λόγω της καταπίεσης.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αυτη την νοοτροπια εχετε και δεν βλεπετε αληθινο μουνι ουτε με
12461_3.jpg
Καλά που υπάρχουν και τα δέλα τύπε μου γιατι αλλιώς όλοι αυτοί ούτε
06180916.jpg
..ζωγραφιστό[/URL] να ούμε..

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Καλά που υπάρχουν και τα θύματα σαν και του λόγου σου και πουλάνε ακόμα πιστωτικές κάρτες οι τράπεζες. ;) Βοηθάτε οι αγαπούληδες στον κύκλο εργασιών των τραπεζών - κάτι είναι κι αυτό μέσα στην κρίση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom