gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Όταν ήταν και κουβεντιάζαμε για να συζήσουμε είχα βάλει κάποιους όρους στους οποίους δε χωρούσαν κουβέντες και να δούμε. Ένας από αυτούς ήταν ότι δεν ήθελα τους γονείς μου στο σπίτι που θα μέναμε (ξέρω την μάνα μου, θα έμπαινε και με το ένα μάτι θα κοιτούσε εμένα και με το άλλο θα έψαχνε για σκόνη) αλλά ούτε και τους δικούς της. Ναι να έρχονται να μας βλέπουν, αλλά πρώτα τηλεφωνο. Έχουμε και ζωή! Δηλαδή τι; Να την είχα στα 4 και ξαφνικά ντριιιιν το κουδούνι! Έτσι με έμαθαν οι δικοί μου...."όταν ζείς μόνος σου να θέτεις κανόνες και μην αφήνεις την μάνα σου και τον πατέρα σου να σου ορίζουν τη ζωή" έτσι μου έλεγε ο πατέρας μου, έτσι κάνω.Πατριώτη, με το συμπάθιο κιόλας - αλλά ή είσαι φιδέμπορας ή έπεσες σε περίπτωση ανθρώπων με class/μόρφωση. Αυτό που λες είναι εξαιρετικά σπάνιο στην Ελλάδα. ;)
Εντάξυ δεν ήταν και τίποτα βλαχαδερά οι δικοί της. Ο πατέρας της είχε σπουδάσει στη Γαλλία και ήταν πολύ εντάξυ άνθρωπος και η μάνα της μια χαρά. Να πω την αλήθεια όταν ερχόταν η μάνα της, της μάθαινε να φτιάχνει πίτες....Έκανε κάτι πίτες πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....Το θυμάμαι και μου τρέχουν τα σάλια