Νέα

Όλα όσα ζητάει μία Ελληνίδα στο κρεβάτι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiou15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πατριώτη, με το συμπάθιο κιόλας - αλλά ή είσαι φιδέμπορας ή έπεσες σε περίπτωση ανθρώπων με class/μόρφωση. Αυτό που λες είναι εξαιρετικά σπάνιο στην Ελλάδα. ;)
Όταν ήταν και κουβεντιάζαμε για να συζήσουμε είχα βάλει κάποιους όρους στους οποίους δε χωρούσαν κουβέντες και να δούμε. Ένας από αυτούς ήταν ότι δεν ήθελα τους γονείς μου στο σπίτι που θα μέναμε (ξέρω την μάνα μου, θα έμπαινε και με το ένα μάτι θα κοιτούσε εμένα και με το άλλο θα έψαχνε για σκόνη) αλλά ούτε και τους δικούς της. Ναι να έρχονται να μας βλέπουν, αλλά πρώτα τηλεφωνο. Έχουμε και ζωή! Δηλαδή τι; Να την είχα στα 4 και ξαφνικά ντριιιιν το κουδούνι! Έτσι με έμαθαν οι δικοί μου...."όταν ζείς μόνος σου να θέτεις κανόνες και μην αφήνεις την μάνα σου και τον πατέρα σου να σου ορίζουν τη ζωή" έτσι μου έλεγε ο πατέρας μου, έτσι κάνω.

Εντάξυ δεν ήταν και τίποτα βλαχαδερά οι δικοί της. Ο πατέρας της είχε σπουδάσει στη Γαλλία και ήταν πολύ εντάξυ άνθρωπος και η μάνα της μια χαρά. Να πω την αλήθεια όταν ερχόταν η μάνα της, της μάθαινε να φτιάχνει πίτες....Έκανε κάτι πίτες πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....Το θυμάμαι και μου τρέχουν τα σάλια

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Όταν ήταν και κουβεντιάζαμε για να συζήσουμε είχα βάλει κάποιους όρους στους οποίους δε χωρούσαν κουβέντες και να δούμε. Ένας από αυτούς ήταν ότι δεν ήθελα τους γονείς μου στο σπίτι που θα μέναμε (ξέρω την μάνα μου, θα έμπαινε και με το ένα μάτι θα κοιτούσε εμένα και με το άλλο θα έψαχνε για σκόνη) αλλά ούτε και τους δικούς της. Ναι να έρχονται να μας βλέπουν, αλλά πρώτα τηλεφωνο. Έχουμε και ζωή! Δηλαδή τι; Να την είχα στα 4 και ξαφνικά ντριιιιν το κουδούνι! Έτσι με έμαθαν οι δικοί μου...."όταν ζείς μόνος σου να θέτεις κανόνες και μην αφήνεις την μάνα σου και τον πατέρα σου να σου ορίζουν τη ζωή" έτσι μου έλεγε ο πατέρας μου, έτσι κάνω.

Εντάξυ δεν ήταν και τίποτα βλαχαδερά οι δικοί της. Ο πατέρας της είχε σπουδάσει στη Γαλλία και ήταν πολύ εντάξυ άνθρωπος και η μάνα της μια χαρά. Να πω την αλήθεια όταν ερχόταν η μάνα της, της μάθαινε να φτιάχνει πίτες....Έκανε κάτι πίτες πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....Το θυμάμαι και μου τρέχουν τα σάλια
φιλε επεσες σε περιπτωση συμφωνω απολυτα σεαυτα που λες για τους γονεις,αλλα και απο τις 2 πλευρες φυσικα

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
δε ζουμε ολοι στην Αθηνα...ζουμε κ στην περιφερεια,οπου οι μη-Ελληνιδες (αλλοδαπες) ειναι κυριως μονο πουτανες...κανονικες ομως κ οχι ατυπα... ;)
Υπαρχουν πουτανες δυο κατηγοριων: α) Πουτανες που για τους δικους τους λογους η καθεμια κανουν την συγκεκριμενη δουλεια. Εκει ειναι ολα ξεκαθαρα και ξρεις με τι εχεις να κανεις. Και β)μη επαγγελματιες του ειδους, που η πουτανια ειναι βαθεια ριζωμενη στην καρδια και την ψυχη τους. Για μενα η δευτερη κατηγορια ειναι και η πλεον επικυνδινη. Δεν ειναι τυχαιο μαλιστα οτι τα πιο αληθινα πραγματα τα εχω ζησει με κοπελες της πρωτης κατηγορις

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Εντάξυ δεν ήταν και τίποτα βλαχαδερά οι δικοί της. Ο πατέρας της είχε σπουδάσει στη Γαλλία και ήταν πολύ εντάξυ άνθρωπος και η μάνα της μια χαρά.
Μέσα δεν έπεσα; ;) Εντελώς όμως. ;)

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.939
Πόντοι
496

Φίλε αυτές τις γυναίκες τις κρατάς και προφανώς τις παντρεύεσαι κάποια στιγμή...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Να πω την αλήθεια όταν ερχόταν η μάνα της, της μάθαινε να φτιάχνει πίτες....Έκανε κάτι πίτες πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....Το θυμάμαι και μου τρέχουν τα σάλια

Αν ήταν τόσο μαστόρισσα και στις πίπες.... ποιός στη χάρη σου!!! :cheesy:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Υπαρχουν πουτανες δυο κατηγοριων: α) Πουτανες που για τους δικους τους λογους η καθεμια κανουν την συγκεκριμενη δουλεια. Εκει ειναι ολα ξεκαθαρα και ξρεις με τι εχεις να κανεις. Και β)μη επαγγελματιες του ειδους, που η πουτανια ειναι βαθεια ριζωμενη στην καρδια και την ψυχη τους. Για μενα η δευτερη κατηγορια ειναι και η πλεον επικυνδινη. Δεν ειναι τυχαιο μαλιστα οτι τα πιο αληθινα πραγματα τα εχω ζησει με κοπελες της πρωτης κατηγορις
και δεν εισαι μονο εσυ....στην πρωτη κατηγορια τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα και ξερεις τι παιζει,στην δευτερη απλα γαμησε τα...μακρυα και αγαπημενοι γιατι αυτες ειναι οι πραγματικα καριολες

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Φίλε αυτές τις γυναίκες τις κρατάς και προφανώς τις παντρεύεσαι κάποια στιγμή...
Με την τύπισσα χώρησα γιατί το κρεβάτι έφτασε από χαρντ ροκ/μέταλ (και μερικές φορές θρας μέταλ) που ήταν, έσφτασε να γίνει μουσική δωματίου...Και δε την αντέχω τη μουσική δωματίου. Ξενοπήδησα (3-4 φόρες) είδα ότι δε λέει να πάει έτσι το σκηνικό και χωρήσαμε... Φυσικά έμαθα ότι την περίοδο που ξενοπήδηξα εγώ, ξενοπηδήχτηκε και αυτή... Ε μετά έκατσε δουλεία στης Ανατολής τα μέρη και την έκανα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αν ήταν τόσο μαστόρισσα και στις πίπες.... ποιός στη χάρη σου!!! :cheesy:
Τι να σου πω ρε τύπε...Για την ηλικία της μια χαρά ήταν πάντως....Λέτε πως αν θες να δεις πως θα είναι μια γυναίκα όταν μεγαλώσει δες τους γονείς της. Η πρώην μου έμοιαζε σε σωματότυπο στη μάνα της. Πάλι καλά γιατί ο πατέρας της παραήταν αδύνατος...
Όσο για τις πίπες που λες δύσκολα θα μπορούσα να ανακαλύψω...Το έκοβα λίγο χλωμό μετά το τραπέζι πχ στο τσιγάρο να έλεγα "κύριε Μήτσο η γυναίκα σας, είναι καλή στα τσιμπούκια; " :grin:

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
............... αυτες ειναι οι πραγματικα καριολες
Φιλος μου με ρωτησε πια η διαφορα καριολας με πουτανας. Δεν μπορουσα να δωσω απαντηση. Η διαφορα ειναι μου ειπε, πως την πουτανα την γαμανε ολοι, ενω την καριολα ολοι εκτος απο εσενα. Το σκεφτηκα λιγο και ανακαλυψα πως ολες τις γκομενες που ειχαμε χωρισει τις αποκαλουσα καριολες. Για την αλλη κατηγορια δεν δεν ειχα να πω κακια κουβεντα και ας ηταν πουτανες

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Φιλος μου με ρωτησε πια η διαφορα καριολας με πουτανας. Δεν μπορουσα να δωσω απαντηση. Η διαφορα ειναι μου ειπε, πως την πουτανα την γαμανε ολοι, ενω την καριολα ολοι εκτος απο εσενα. Το σκεφτηκα λιγο και ανακαλυψα πως ολες τις γκομενες που ειχαμε χωρισει τις αποκαλουσα καριολες. Για την αλλη κατηγορια δεν δεν ειχα να πω κακια κουβεντα και ας ηταν πουτανες
Εγώ πάντως από τις πρώην μου μία μόνο ακόμα και σήμερα μετά από 10 χρόνια την λέω πουτάνα. Γιατί την γαμούσα εγώ και άλλοι 10 (όπως έμαθα). Καρίολα δεν θα αποκαλέσω ποτέ καμία γιατί το σίγουρο είναι ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ  :grin: :grin: :grin:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Και προσοχή παίδες ποτέ μα ποτέ μην πάρετε γυναίκα που ειναι ποιο πάνω απο εσας οικονομικά(περιουσια κτλ) και σε μορφωτικό επίπεδο.O φιλος τις ελεγε παντα ναι και το πλήρωσε τωρα.Η γυναίκα βαρέθηκε και θέλει να κάνει την ζωης της λεει.Του την ειπε κιόλας χαχα ολο ναι μου ελεγες.Αλλα οπόσο ξερω η συγκεκριμένη εχει φάει και τα κέρατα της αλλα σε αυτο το θεμα ειχε μαύρα μεσανυχτα.Συνεβη όμως το αντιθετο  με ένα keylogger(elite keyloger ) που βαλαμε στο laptop πιασαμε αυτην  να παιζει και να κλεινει ραντεβου με γκομενους  λιγο πριν χωρισει.Επισης το φιλαράκι ήταν και αρκετά εμφανίσιμος και με καλή δουλεια.Δεν φαινοταν απο τις οικογένειες που θα διαλυόταν και όμως συνεβη.Ολα ειναι σχετικά γαματε μάγκες και άμα τυχει και βρεθεί καμία σωστή καπαρώστε τη εαν ενδιαφέρεται πραγματικά πρώτα για εσας και οχι τι περιουσία έχετε και τι δουλειά κανεται.Υπαρχουν κοπέλες που αξίζουν πραγματικά αλλα δυστυχώς είναι λιγες.Εμενα παλιότερα στο τέλος μια σχεσης οταν ρωτησα την γκόμενα γιατί ηταν μαζι μου αφού ήμουν τελείως διαφορετικός χαρακτήρας απο οτι γούσταρε αυτη μου είπε οτι αν και εμφανισιακά με γούσταρε ήταν κυρίως λογω της περιουσίας και της δουλειάς μου.Τρομερες  ανασφαλειες οι γκομενες...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Επειδή η συζήτηση επί του ερωτήματος ξεφεύγει από τον ερωτικό χαρακτήρα και μετατρέπεται σε εφ όλης της ύλης συζήτηση πάνω στις σχέσεις ανδρών και γυναικών, αν μπορώ να επανέλθω:

H γυναίκα στο κρεβάτι θέλει κατά βάση στοματικό έρωτα σε εκείνη, το λεγόμενο λατινικά cunnilingus.

Το έχω ξαναγράψει, είναι το πιο ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΟ πράγμα που μπορεί να κάνει ένας άνδρας σε μία γυναίκα. Και δείχνει οτι την θέλει και την θεωρεί απόλυτα ποθητή σαν ερωτική σύντροφο, δεν γουστάρει απλώς να την γαμήσει αλλά να την ΓΕΥΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ. Επίσης ας πούμε εμένα προσωπικά με καυλώνει από μόνο του άσχετα αν γουστάρει και εκείνη.

Ένα μικρό tip: Την ώρα που το κεφάλι σας είναι ανάμεσα στα πόδια της και πριν αγγίξετε για πρώτη φορά εκείνες τις μικρές πτυχές αθώας και συνάμα γλυκιάς σάρκας που περιμένουν τα δικά σας χείλη, κοιτάξτε την βαθιά μέσα στα μάτια και πείτε της: "Είσαι το πιο γλυκό πλάσμα στον κόσμο" (ή τέλος πάντων κάτι αναλόγου περιεχομένου) Μετά αγγίξτε ακόμη και με την μύτη σας και χωρίστε τα χείλη της (το κάνω, τις τρελλαίνει, την χρήση της μύτης εκεί την βρίσκουν κάποιες πολύ χαριτωμένη) και μετά γλείψιμο είτε γενικό είτε με κοφτές επαναλαμβανόμενες κινήσεις πάνω στην κλειτορίδα. Και ταυτόχρονα συνέχεια διακοπή με κολακευτικά λογάκια.
Γενικώς απαιτείτει υπομονή, τέχνη και μεράκι. Και το καταλαβαίνουν αυ αυτά τα τρία τα έχεις ή αν το κάνεις αγγαρεία. Όπως εμείς επίσης καταλαβαίνουμε όταν μας κάνουν αυτές στοματικό.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αγαπητή μου,μέχρι και τεχνικές μαθαίνουν απ'τις μανάδες τους για να μείνουν έγκυες μ'έναν πλούσιο λακαμά.
h μαμα μου αν ειχα αυτα τα μυαλα θα περιμενε να γεννησω ,μετα θα με" εσφαζε στο γονατο" και θα μεγαλωνε το εγγονι μονη της γ να το κανει οπως δε βγηκα εγω.αφου χτυπιοταν "απο που πηρες εσυ/τετοια σου μαθα εγω/τσιπα δεν εχεις "και αλλα υστερικα. :think:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
συνάδελφοι τα πράγματα είναι πολύ απλά. οι ελληνίδες κοιτάνε τα παρακάτω:

1. δουλειά
2. απολαβές απο την δουλειά
3. περιουσία (οικόπεδα, κτήματα, διαμερίσματα)
4. αυτοκίνητο (δεν λέω καλό το yaris αλλά άμα έχεις τζιπάκι είναι καλύτερα πώς θα πουλήσουν μούρι στις φίλες)
5. Αν μένεις μόνος
6. Αν μένεις σε δικό σου σπίτι-σε περίπτωση που δεν μένεις σε δικό σου θα αρχίσει το ψάρωμα αν σου φτάνουν τα λεφτά
7. αν έχεις κύκλο
8. το πόσο καιρό είσαι μόνος παίζει για αυτές μεγάλο ρόλο (λες και δεν μπορείς να τις παραμυθιάσεις....τόσο μυαλό έχουν)
9. Έχεις iphone
10. ντύσιμο lacoste klp
11. με τι ασχολούντε οι δικοί σου?
12. διακοπές πας μύκονο ή στο εξοχικό σου στην άνω κάτω βλαχιά?
13. hobbies( εδώ προτιμούντε σκι ιστοπλοια)

Μάγκες μην αγχώνεστε μετά τα 30 οι 13 παράμετροι γίνοντε το πολύ 3 και μετά τα 38 μην σας πώ και καμμία. Επιπρόσθετα μην το αναλύετε και πολύ ο γαμος πλέον έχει καταντήσει συμφέρον και τίποτα άλλο. Σπάνιο να βρείς μία να σε εκτιμά.

Μέχρι να βρείτε καμμία της προκοπής πουλάτε τρέλα και παραμύθι και μην ξεχνάτε μόνο στο Ελλαδιστάν είναι έτσι οι γκόμενες. Έχω ζήσει Λονδίνο συνολικά 4 έτη και οι γκόμενες δεν έχουν τέτοιες απαιτήσεις και μιλάμε για γκόμενες που εργάζονταν σε γαμώ τις θέσεις. εδώ οι ψιλικατζούδες το παίζουν βασίλισσα όλγα.

Πάνω από όλα υγεία όλα τα άλλα φτιάχνουν

Πολύ σωστός, ιδιαίτερα στη τελευταία πρόταση.

Γνωρίζω γυναίκες Δ.Υ. όπου πάνω - κάτω τους συναδέλφους τους Δ.Υ., τους θεωρούν άχρηστους ή αποτυχημένους κατά 99%, διότι πολύ απλά έχουν περίπου το ίδιο εισόδημα με αυτές. :new_shocked:

Ακολουθούν το στερεότυπο ότι ο ανδρας ως "κουβαλητής του σπιτιού", πρέπει να βγάζει περισσότερα από μια γυναίκα... :headbang:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
το ότι βρίσκουν και τα κάνουν δε σημαίνει πως φταίνε αυτές.
με την ανοχή αν όχι και τη συμβολή κάποιου τα κάνουν.
υπάρχουν και οι μάγκες που γαμάνε πολλές ακόμα και τις πιο μουνάρες με το ύφος και μπλα μπλα και μετά τον πούτσο τις παρατάνε.
μετά αυτές όταν βρουν τον φουκαρά δε θα βγάλουν τα απωθημένα τους πάνω του;
ποιος φταίει;είναι φαύλος κύκλος
εν τέλει ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει,και οι μεν και οι δε,δε μας φταίει κανείς αν δεν έχουμε αξιοπρέπεια πχ
και γενικά για ο,τι μας συμβαίνει ας μην κατηγορούμε με τη μία τον άλλον,ας αρχίζουμε από μας.

Επισκέπτης
Μαλακίες στο τετράγωνο. Η Ελληνίδα καυλώνει όταν υπάρχει σπίτι, αυτοκίνητο, εξοχικό και σταθερή δουλειά ο σύζυγος ώστε να λειώνει στη Μενεγάκη το πρωΐ. Εγγυημένες διακοπές επίσης είναι προαπαιτούμενο και η βαριά πορτοφόλα με 6ψήφιο bank account είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη για να χύνει ασταμάτητα κάθε βράδυ.

τύπε έγραψες ποίημα...
:rockon: :rockon: :rockon:

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
η ελληνιδα θελει και καλα να εχει το πανω χερι, το εχουν σχεδον ολες αυτο το κουσουρι
αλλα απο την αλλη λεει στις φιλες της "κοιτα ενα μαλακα του πηρα τον αερα"

βγαλτε συμπερασμα!

γιαυτο δουλεμα! ποτε μην ειστε ειλικρινεις! βρισκουν πατημα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom