dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
μηπως να ξεκαβαλησετε εσεις πρωτα??...λεω εγω τωρα... ;)Μήπως να ξεκαβαλήσετε λίγο?
μηπως να ξεκαβαλησετε εσεις πρωτα??...λεω εγω τωρα... ;)Μήπως να ξεκαβαλήσετε λίγο?
εδώ οι ψιλικατζούδες το παίζουν βασίλισσα όλγα.
Δεν υπάρχουν μαλάκες πια εννοεί - κάποιες βλέπουν πολύ Ελληνικό σινεμά στην TV με Φούντα σκληρό αντράκι με τσιγαριά, ανοιχτό πουκαμισάκι κι έτσι.Το αλλο το θεικο που λενε...δεν υπαρχουν πια αντρες δεν το εχετε ακουσει; Και τι θελουν να πουνε με αυτο;
Οποτε αν δεν υπαρχει αυτο το πακετο δεν υπαρχουν αντρες.... Φυσικα μπορειτε να προσθεσετε τον καταλογο με 10,11,12,13....ολο και κατι θα μου ξεφυγε...
μηπως να ξεκαβαλησετε εσεις πρωτα??...λεω εγω τωρα... ;)
αντε κ να εχουμε προθεση να το κανουμε...δεν μας αφηνετε εσεις...ειστε σταθερες στις αξιες σας...Μήπως να το κάνουμε ταυτόχρονα?
και να ειναι και κανενας μουναρος λες αντε παει στο διαβολο...εδω βλεπεις κατι κουραδες με το κολαν και την κυτταριτιδα να εχει βγει βολτα και στο παιζουν και ιστοριααρκετες νομιζουν πραγματικα οτι ειναι! τοσο αξια εχει παρει το μουνι εδω χαμω!
αγαπητή μου,μέχρι και τεχνικές μαθαίνουν απ'τις μανάδες τους για να μείνουν έγκυες μ'έναν πλούσιο λακαμά.Το ότι όλοι θεωρείτε εαυτόν κελεπούρι που η πλειοψηφία των ελλεεινίδων προσπαθεί να τυλίξει, είναι πραγματικά άξιον απορίας. Μήπως να ξεκαβαλήσετε λίγο?
αντε κ να εχουμε προθεση να το κανουμε...δεν μας αφηνετε εσεις...ειστε σταθερες στις αξιες σας...
αγαπητή μου,μέχρι και τεχνικές μαθαίνουν απ'τις μανάδες τους για να μείνουν έγκυες μ'έναν πλούσιο λακαμά.
δε ζουμε ολοι στην Αθηνα...ζουμε κ στην περιφερεια,οπου οι μη-Ελληνιδες (αλλοδαπες) ειναι κυριως μονο πουτανες...κανονικες ομως κ οχι ατυπα... ;)E μην κοιτάτε ελλεεινίδες. Αμάν πια με τη μίρλα. Ο καθένας και το target group του.
δε ζουμε ολοι στην Αθηνα...ζουμε κ στην περιφερεια,οπου οι μη-Ελληνιδες (αλλοδαπες) ειναι κυριως μονο πουτανες...κανονικες ομως κ οχι ατυπα... ;)
E μην κοιτάτε ελλεεινίδες. Αμάν πια με τη μίρλα. Ο καθένας και το target group του.
κ αν οχι το μεγαλυτερο ποσοστο ναι...το συναφι σας αγαπαει πολυυυυ το χρημα κ το βολεμα...κ φροντιζουν να το δειχνουν σχεδον παντα...αν εσυ δεν ανηκεις στην κατηγορια,μπραβο σου...εισαι σαν την μυγα ομως μεσ το γαλα.Θες να μου πεις ότι ελλεεινίδα=κάθε Ελληνίδα?
Προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό..αλλά σε ισχύει σε μεγάλο ποσοστό.Πως να το κάνουμε αγαπητή μου,δεν είστε και γαμώ τα παιδιά όπως είναι οι κορασίδες της Β.Ευρώπης.Και εκτός ότι αποσκοπείτε στο χρήμα,είστε και αγενείς με υφάκι αλα princess Σίσσυ.Θες να μου πεις ότι ελλεεινίδα=κάθε Ελληνίδα?
για αυτο τυπε μου τις εχουμε γραμμενες στα αρχιδια μας,και αν εισαι νταουνιαζμενος σκας ενα 20αρικακι και ξελαφρωνεις και αντε γεια,ετσι και αλλιως κανεις δεν παει χαμενος,ουτε εμεις ουτε αυτες δοξα το θεο υπαρχουν θυματα ωστε να βολευτουν απλα θα πρεπει να τρεξουν λιγο αλλα τον μαλακα ισως τον πετυχουνεΚαταρχήν μην ξεχνάτε ότι όταν μπλέξεις με Ελληνίδα, κουβαλάς στην πλάτη και τη μαμά. Εκτός αν πιάσεις το λαχείο και είναι μαμά και κόρη σπάνια πουλιά. Μόνο στην Αυστραλία όμως υπάρχουν τέτοια, όχι στο Παγκράτι.
κ αν οχι το μεγαλυτερο ποσοστο ναι...το συναφι σας αγαπαει πολυυυυ το χρημα κ το βολεμα...κ φροντιζουν να το δειχνουν σχεδον παντα...αν εσυ δεν ανηκεις στην κατηγορια,μπραβο σου...εισαι σαν την μυγα ομως μεσ το γαλα.
θελουν δεν θελουν θα το αλλαξουν το τροπαριοΌντως ας μη μιρλίζουμε...
Στη μετά μνημόνιο εποχή υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι Ελλεεινίδες να ξαναγίνουν Ελληνίδες....
Που να ζήσεις κι έξω στην Ευρώπη κιόλας..... μιλάμε γυρνάς πίσω και βλέπεις τη βλαχιά με το αγελαδίσιο βλέμμα που έχει το κάθε τσόκαρο και σου έρχεται να σουτάρεις κανα ποτήρι. Οι κουβέντες επίσης από διπλανά τραπέζια στα καφέ στα Εξάρχεια πχ είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές.Προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό..αλλά σε ισχύει σε μεγάλο ποσοστό.
Προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό..αλλά σε ισχύει σε μεγάλο ποσοστό.Πως να το κάνουμε αγαπητή μου,δεν είστε και γαμώ τα παιδιά όπως είναι οι κορασίδες της Β.Ευρώπης.Και εκτός ότι αποσκοπείτε στο χρήμα,είστε και αγενείς με υφάκι αλα princess Σίσσυ.
Όταν δούλευα σε κάποιο τουριστικό μέρος έπιανα συνεχως κουβέντα για την πλάκα μου (ακόμα και στο φιλικό) με τουρίστριες.Μια φόρα χρειάστηκε να ζητήσω να μου πει την ώρα κάποια ελλεηνίδα με φάτσα μπουγάτσα και η απάντηση που πήρα ήταν "ρώτα την φίλη μου" wtf η μέρα με την νύχτα και στα πατσοκοίλια και σε τρόπους.