Νέα

Όλα όσα ζητάει μία Ελληνίδα στο κρεβάτι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiou15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Λίγη σημασία έχει το πού ανήκω εγώ συγκεκριμένα.
Από την άλλη μπορώ να σου πω κι εγώ αντίστοιχα παραδείγματα από άντρες και πόσο αγαπούν το κέρατο. Δεν είναι όμως όλοι έτσι. Εχω δει και τις 2 περιπτώσεις. Καταλαβαίνεις όμως ότι οι γενικεύσεις αυτού του είδους είναι το ίδιο τραγικές με το 'όλοι οι άντρες είναι μαλάκες', 'οι άντρες δεν υπάρχουν πια' και λοιπές αηδίες?
η πραγματικοτητα ειναι ετσι κ αλλιως τραγικη... ;)
Τεσπα, για να μην το κουραζομαι το θεμα κ παμε σε σπαμ,ο καθενας εχει τις αποψεις του...δε περιμενα αλλωστε να συμφωνησω με γενος θυληκου επι του θεματος.no offence. :grin:

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Θες να σου πω κι εγώ καφρίλες που έχω ακούσει? Δε θα τελειώσουμε ποτέ έτσι όμως.

*Ρώτα τη φίλη μου? :2funny: :uglystupid:

Καλά δεν αμφιβάλλω θα χεις ακούσει κι εσύ τα δικά σου!!!

*Ρώτα την φίλη μου,όπως τ ακούς και μ απότομο ύφος  :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
η πραγματικοτητα ειναι ετσι κ αλλιως τραγικη... ;)
Τεσπα, για να μην το κουραζομαι το θεμα κ παμε σε σπαμ,ο καθενας εχει τις αποψεις του...δε περιμενα αλλωστε να συμφωνησω με γενος θυληκου επι του θεματος.no offence. :grin:

Ποιο σπαμ? Για τις ελλεεινίδες λέμε πάλι, και να πω ότι δεν υπάρχουν τόσα θρεντς..

Δεν παρεξηγώ. Ξέρω εξ'αρχής ότι δεν θα συμφωνήσει κάποιος. Απλά περνάει η ώρα.

*Ρώτα την φίλη μου,όπως τ ακούς και μ απότομο ύφος  :2funny:

Μα δεν έχει λογική χαχαχαχα  :2funny:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Θα υπάρξουν ευκαιρίες και για τα εγχώρια θηλαστικά από Β΄Εθνική - μόνο που θα είναι λίγο πιο σκούροι. :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
η Ελλεηνιδα δεν ασχολειται τετοιου ειδους πεζα πραγματα....

οτι εχει να ζητησει το ζητα εκτος κρεββατιου!!!!

ειναι η μονες γυναικες στον κοσμο που εχουν μετατρεψει το κρεββατι απο επιπλο σε διαπραγματευτικο εργαλειο...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ!  :rockon: :rockon:

κλααααααααψτεεεεεεεεεεεεεε ερχεται η κοκκινη αρκουδα  :rockon: :rockon:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

ειναι η μονες γυναικες στον κοσμο που εχουν μετατρεψει το κρεββατι απο επιπλο σε διαπραγματευτικο εργαλειο...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ!  :rockon: :rockon:

κλααααααααψτεεεεεεεεεεεεεε ερχεται η κοκκινη αρκουδα  :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ!  :rockon: :rockon:

κλααααααααψτεεεεεεεεεεεεεε ερχεται η κοκκινη αρκουδα  :rockon: :rockon:
για αυτο πουτσα και μετα αντε γεια

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγώ δε πιστεύω ότι οι Ελληνίδες είναι έτσι όπως τις παρουσιάζεται. Ασφαλώς υπάρχουν και αυτές που λέτε, αλλά φυσικά υπάρχουν και οι άντρες που είναι γουρούνια.
Ειδικά στην Αθήνα το τι χρήμα κουβαλάει ο άντρας πιστεύω ότι το κοιτάνε πιο πολύ οι εκ πρώη ΕΣΣΔ γυναίκες παρά οι Ελληνίδες. Άσε που οι Αλβανοβουλγαρορουμανορωσσιδοουκρανέζες θεωρούν τον εαυτό τους 10 κλάσεις καλύτερο και από την πιο μουνάρα Ελληνίδα. Παλιότερα αν πήγαινες να μιλήσεις σε καμία τέτοια σου έκανε τρελλό σκανάρισμα και αν δεν είχες πάνω σου κάτι που να λέει "τα έχω τα φράγκα τακα μαν" είχες φάει τρελλή πόρτα. Τώρα και αυτές δεν είναι και τόσο δύσκολες σε αυτό το θέμα.
Ναι φυσικά και κοιτάνε οι γυναίκες Ελληνίδες και μη το τι έχεις και τι δεν έχεις. Δε πιστεύω να πήγαινε κανένας να γαμήσει καμία πρεζού ή καμία άστεγη!!! Είναι φυσικό και αυτές να μη θέλουν να γαμηθούν από κάποιον γυφταρμά. Σίμπλ ας δατ.
Τώρα για τις Β. Ευρωπαίες! Ναι όντως είναι πολύ πιο ανοιχτές να σου πιάσουν κουβέντα. Δε θα σε κοιτάξουν με μισό μάτι. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι επειδή σου μίλησαν θα τις γαμήσεις κιόλας!!! Επίσης αν τύχει και πάρετε καμία Βορειοευρωπαία, τη στιγμή που θα πείτε "εμένα η μητέρα μου το φαγητό δε το κάνει έτσι" μία που θα σας φέρει το φαγητό στη μάπα και μια που θα σηκωθεί και θα φύγει. Συν ότι θα σας κατεβάσει και τα καντήλια της εκκλησίας! Βάλε και τις παραξενιές του λαού. Οι αγγλίδες απλά δε πλένουν πιάτα. Τα βουτάνε στο νερό και τα βγάζουν και τα αφήνουν να στραγγίξουν. Οι Γαλλίδες ΔΕ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ...Λούζονται με τα πατσουλί τους και άστα να πάνε... Για Γερμανίδες δε ξέρω.
Αν πάρετε γυναίκα από πρώην ΕΣΣΔ και οι γονείς της μένουν εκεί οι περίπτωση είναι περίεργη. Θα θέλει να πηγαίνει τουλάχιστον μια φορά το χρόνο να τους βλέπει και να έρχονται αυτοί άλλη μία φορά το χρόνο να την βλέπουν. Μαντέψτε πιος θα πληρώνει ή θα τσοντάρει στα εισητήρια!!! Συν αν δει ότι βγάζετε έναν ικανοποιητικό μισθό (πχ 1500) θα σας πετάξει το παραμύθι "εμείς στο Ρουσία γυναίκες δε δουλεύει...Κάθουνται σπίτι για να προσέχουν σπίτι και παιδί. Άντρας φέρνει φαγητό" και θα είναι στο σπίτι να σας φτιάχνουν τα φαγητά τους που, αν εξαιρέσεις τις σούπες που απλά γαμάνε, είναι για τον πέουλο. Και αν σου πέσει καμία της οποίας ο πατέρας είναι μπεκροκανάτα (δύσκολα θα βρεις κάποιον της ΕΣΣΔ που να μη θέλει ένα μπουκάλι βότκα την ημέρα στη καθισιά του) τότε την έκατσες.....Α! Και ΑΥΤΕΣ όπως και οι βορειοευρωπαίες δε θα δεχτεί ΚΑΜΙΑ παρατήρηση είτε από εσάς είτε από τη μάνα σας για το πως καθαρίζει/πλένει/μαγειρεύει/σιδερώνει έτσι
Και δε κατάλαβα. Γιατί όταν πάρεις Ελληνίδα είναι σα να παίρνεις και τη μητέρα της; Αν το πάμε έτσι και αυτές όταν παίρνουν εμάς είναι σα να παίρνουν τις μητέρες μας που στο κάτω κάτω της γραφής για να λέμε του στραβού το δίκιο οι μάνες έχουν περισσότερη αδυναμία στα αγόρια τους παρά στις κόρες τους!!! Προσωπικά με 1 Ελληνίδα που είχα κάνει σοβαρή σχέση και είχαμε φτάσει στο να συζούμε είχα κάνει ξεκαθάρισμα. "οι γονείς σου και οι γονείς μου όταν έρχονται Αθήνα θα μένουν όπου θέλουν πλην του σπιτιού μας. Και επισκέψεις κατόπιν τηλεφώνου" και η κοπέλα όχι μόνο δέχτηκε, ζήτησε να τις το δώσω γραπτώς και με υπογραφή!!!
Υπάρχουν διααφορετικοί τύποι γυναικών και αντρων (έλληνες και μη). Αν είσαι ξεκάθαρος/η από την αρχή γλιτώνεις τα δράματα,κλαματα,αίματα.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Κοιτάξτε - είναι πολύ απλό το πράγμα. Είναι όπως Μάντσεστερ - Τορκί ένα πράμα. Δηλ 7 - 1. :rockon: :2funny: Επειδή η Ελληνική κουζίνα δεν παίζεται, αν δεν ήταν τεμπέλα η Ελεεινίδα και είχε μάθει από τη μάνα της - τότε οι παστιτσάρες, τα γεμιστά κλπ είναι το μόνο στο οποίο μπορεί να ρίξει στ' αυτιά η Ρούλα απ' την Κυψέλη στην Οκσάνα από το Ντόνετσκ. :grin:

Αν δεν ήταν τεμπέλα, ε; ;) Όμως τώρα πια υπάρχουν εστιατόρια με εξαιρετικό φαγητό που κάνουν delivery παντού. Για όλα υπάρχουν λύσεις.... :dancing: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τυπε τα εχουμε πει 1000 φορες,

οι Ελλεηνιδες ειναι τοσο διασημες στον κοσμο για την σεξουαλικοτητα, την ομορφια και τις επιδοσεις τους στο κρεββατι που ΟΛΟΙ οι ξενοι ερχονται εδω για τους μουσακαδες, τα τζατζικια και τα αρχαια μαρμαρα..... :rockon:

ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ δεν περνα απο το μυαλο ενος ξενου πως στην Ελλαδα υπαρχουν και γυναικες  :rockon:

εξαιρουνται οι πακηδες οι οποιοι δεν εχουν προβλημα να πανε με κατσικες, γελαδια , κοτες κ.λ.π. που ακομη και σε αυτη την περιπτωση βλεπουμε ποια θεση εχει η Ελλεηνιδα στον παγκοσμιο σεξουαλικο χαρτη γυναικων....

:2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Επισης ρωτησε κανεις γιατι τα μπουρδελα ειναι γεματα;και δεν ειναι ολοι γυφτοπακιστανοι που πανε

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

οι Ελλεηνιδες ειναι τοσο διασημες στον κοσμο για την σεξουαλικοτητα, την ομορφια και τις επιδοσεις τους στο κρεββατι που ΟΛΟΙ οι ξενοι ερχονται εδω για τους μουσακαδες, τα τζατζικια και τα αρχαια μαρμαρα..... :rockon:

ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ δεν περνα απο το μυαλο ενος ξενου πως στην Ελλαδα υπαρχουν και γυναικες  :rockon:

εξαιρουνται οι πακηδες οι οποιοι δεν εχουν προβλημα να πανε με κατσικες, γελαδια , κοτες κ.λ.π. που ακομη και σε αυτη την περιπτωση βλεπουμε ποια θεση εχει η Ελλεηνιδα στον παγκοσμιο σεξουαλικο χαρτη γυναικων....

δεν λες που υπαρχουν και οι πακηδες και τους κανουν κανενα μερεμετι

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Προσωπικά με 1 Ελληνίδα που είχα κάνει σοβαρή σχέση και είχαμε φτάσει στο να συζούμε είχα κάνει ξεκαθάρισμα. "οι γονείς σου και οι γονείς μου όταν έρχονται Αθήνα θα μένουν όπου θέλουν πλην του σπιτιού μας. Και επισκέψεις κατόπιν τηλεφώνου" και η κοπέλα όχι μόνο δέχτηκε, ζήτησε να τις το δώσω γραπτώς και με υπογραφή!!!
Πατριώτη, με το συμπάθιο κιόλας - αλλά ή είσαι φιδέμπορας ή έπεσες σε περίπτωση ανθρώπων με class/μόρφωση. Αυτό που λες είναι εξαιρετικά σπάνιο στην Ελλάδα. ;)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Πατριώτη, με το συμπάθιο κιόλας - αλλά ή είσαι φιδέμπορας ή έπεσες σε περίπτωση ανθρώπων με class/μόρφωση. Αυτό που λες είναι εξαιρετικά σπάνιο στην Ελλάδα. ;)
οκ μπορει ο ανθρωπος να επεσε στο 5% γιατι τοσο ειναι το ποσοστο και πολυ λεω για το πακετο που αναφερει

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

αναφέρεσαι στη νέα γενιά ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom