txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.939
- Πόντοι
- 496
Αν της πεις ότι μένεις σε δικό σου σπίτι παίζει να βγάλει το στεφανοπίστολο
οχι μετρανε αν φτανουν τα οικονομικα τουςΌταν στην κουβέντα με ρωτούν τι δουλειά κάνω, να υποθέσω ότι θέλουν να με τυλίξουν?
οχι μετρανε αν φτανουν τα οικονομικα τους
ελα ρε,γιατι το λες αυτο;δεν το νομιζωΜαλακίες στο τετράγωνο. Η Ελληνίδα καυλώνει όταν υπάρχει σπίτι, αυτοκίνητο, εξοχικό και σταθερή δουλειά ο σύζυγος ώστε να λειώνει στη Μενεγάκη το πρωΐ. Εγγυημένες διακοπές επίσης είναι προαπαιτούμενο και η βαριά πορτοφόλα με 6ψήφιο bank account είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη για να χύνει ασταμάτητα κάθε βράδυ.
οχι μετρανε αν φτανουν τα οικονομικα τους
Καλοκαίρι είναι, χαλαρώστε.
Αυτό, το προτείνεις, για να μας πετύχετε χωρίς άμυνες με σκοπό το γάμο.
Φίλος , εμένα με είχε ρωτήσει μια γκόμενα στη Κρήτη (Κρητικοπούλα αυτή) που σπούδαζα αν πάει καλά η δουλειά του μπαμπά μου στο πρώτο ραντεβού.Εκείνη μου με καμάρι ότι έχει πολλά ζώα ο πατέρας της μιας και είναι κτηνοτρόφος πετυχημένος . Τότε πήγαινε καλά η δουλειά του πατέρα μου οπότε κι εγώ "έφαγα μπριζόλα" το δεύτερο βράδυ.Βέβαια μετά το πήγε αλλού το θέμα η τύπισσα (να γνωρήσω γονείς κτλ) , οπότε την εστειλα για να βρώ καμμιά φοιτήτρια στα ντουζένια της.
Πάντως από ότι μου έχει πει φιλαράκι στην Ελλάδα, υπάρχει σοβαρή περίπτωση όταν γνωρίσεις γκόμενα (ελληνίδα ή όχι) στο 5λετπο απάνω να σε ρωτήσει αν δουλεύεις κάπου και αν η δουλεία που έχεις είναι σταθερή. Μετά πλαγίως σε ρωτάει αν μένεις με τους δικούς σου ή όχι. Και αν της πεις όχι τότε η επόμενη ερώτηση μπορεί και να είναι "πληρώνεις πολλά στο νοίκι". Αν της πεις ότι μένεις σε δικό σου σπίτι παίζει να βγάλει το στεφανοπίστολο
Δεν της έλεγες... μα αυτό φαίνεται;Εκείνη μου με καμάρι ότι έχει πολλά ζώα ο πατέρας της μιας και είναι κτηνοτρόφος πετυχημένος .
Τότε πήγαινε καλά η δουλειά του πατέρα μου οπότε κι εγώ "έφαγα μπριζόλα" το δεύτερο βράδυ.
Βέβαια μετά το πήγε αλλού το θέμα η τύπισσα (να γνωρήσω γονείς κτλ) ,
συνάδελφοι τα πράγματα είναι πολύ απλά. οι ελληνίδες κοιτάνε τα παρακάτω:
1. δουλειά
2. απολαβές απο την δουλειά
3. περιουσία (οικόπεδα, κτήματα, διαμερίσματα)
4. αυτοκίνητο (δεν λέω καλό το yaris αλλά άμα έχεις τζιπάκι είναι καλύτερα πώς θα πουλήσουν μούρι στις φίλες)
5. Αν μένεις μόνος
6. Αν μένεις σε δικό σου σπίτι-σε περίπτωση που δεν μένεις σε δικό σου θα αρχίσει το ψάρωμα αν σου φτάνουν τα λεφτά
7. αν έχεις κύκλο
8. το πόσο καιρό είσαι μόνος παίζει για αυτές μεγάλο ρόλο (λες και δεν μπορείς να τις παραμυθιάσεις....τόσο μυαλό έχουν)
9. Έχεις iphone
10. ντύσιμο lacoste klp
11. με τι ασχολούντε οι δικοί σου?
12. διακοπές πας μύκονο ή στο εξοχικό σου στην άνω κάτω βλαχιά?
13. hobbies( εδώ προτιμούντε σκι ιστοπλοια)
Μάγκες μην αγχώνεστε μετά τα 30 οι 13 παράμετροι γίνοντε το πολύ 3 και μετά τα 38 μην σας πώ και καμμία. Επιπρόσθετα μην το αναλύετε και πολύ ο γαμος πλέον έχει καταντήσει συμφέρον και τίποτα άλλο. Σπάνιο να βρείς μία να σε εκτιμά.
Μέχρι να βρείτε καμμία της προκοπής πουλάτε τρέλα και παραμύθι και μην ξεχνάτε μόνο στο Ελλαδιστάν είναι έτσι οι γκόμενες. Έχω ζήσει Λονδίνο συνολικά 4 έτη και οι γκόμενες δεν έχουν τέτοιες απαιτήσεις και μιλάμε για γκόμενες που εργάζονταν σε γαμώ τις θέσεις. εδώ οι ψιλικατζούδες το παίζουν βασίλισσα όλγα.
Πάνω από όλα υγεία όλα τα άλλα φτιάχνουν
Δεν ξεχνάω (πλέον) πού βρίσκομαι. Είμαι σε μπουρδελοσάιτ.
Δύσκολα φίλε μου!!!!! προτιμούν τον ντόπιο φαλόΔίνουν και μπριζολίτσα οι γηγενείς....?
γυναίκα και έξυπνη...λες;
3 μετα τα 30αντα; Θα ελαγα κατω απο 2,και στα 35 αστα να πανεσυνάδελφοι τα πράγματα είναι πολύ απλά. οι ελληνίδες κοιτάνε τα παρακάτω:
1. δουλειά
2. απολαβές απο την δουλειά
3. περιουσία (οικόπεδα, κτήματα, διαμερίσματα)
4. αυτοκίνητο (δεν λέω καλό το yaris αλλά άμα έχεις τζιπάκι είναι καλύτερα πώς θα πουλήσουν μούρι στις φίλες)
5. Αν μένεις μόνος
6. Αν μένεις σε δικό σου σπίτι-σε περίπτωση που δεν μένεις σε δικό σου θα αρχίσει το ψάρωμα αν σου φτάνουν τα λεφτά
7. αν έχεις κύκλο
8. το πόσο καιρό είσαι μόνος παίζει για αυτές μεγάλο ρόλο (λες και δεν μπορείς να τις παραμυθιάσεις....τόσο μυαλό έχουν)
9. Έχεις iphone
10. ντύσιμο lacoste klp
11. με τι ασχολούντε οι δικοί σου?
12. διακοπές πας μύκονο ή στο εξοχικό σου στην άνω κάτω βλαχιά?
13. hobbies( εδώ προτιμούντε σκι ιστοπλοια)
Μάγκες μην αγχώνεστε μετά τα 30 οι 13 παράμετροι γίνοντε το πολύ 3 και μετά τα 38 μην σας πώ και καμμία. Επιπρόσθετα μην το αναλύετε και πολύ ο γαμος πλέον έχει καταντήσει συμφέρον και τίποτα άλλο. Σπάνιο να βρείς μία να σε εκτιμά.
Μέχρι να βρείτε καμμία της προκοπής πουλάτε τρέλα και παραμύθι και μην ξεχνάτε μόνο στο Ελλαδιστάν είναι έτσι οι γκόμενες. Έχω ζήσει Λονδίνο συνολικά 4 έτη και οι γκόμενες δεν έχουν τέτοιες απαιτήσεις και μιλάμε για γκόμενες που εργάζονταν σε γαμώ τις θέσεις. εδώ οι ψιλικατζούδες το παίζουν βασίλισσα όλγα.
Πάνω από όλα υγεία όλα τα άλλα φτιάχνουν