Νέα

Όλα όσα ζητάει μία Ελληνίδα στο κρεβάτι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiou15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σε ποιο σημειο διαφωνεις, αν εξαιρεσουμε βεβαια τη φραση να τα φαει στις πουτανες?
Στο οτι θα παει να ζησει ενας αντρας μονος του,για να εντυπωσιασει την οποιαδηποτε.το κανει για παρτι του και μονο,και δεν χρειαζεται να χαλας λεφτα για να δειχνεσαι σε καμια γκομενα.
σας το εχω ξαναπει,οσο βλεπετε οτι το να εχετε μια γκομενα ειναι απιαστο ονειρο,τοσο πιο πολυ θα βγαζετε κομπλεξ και μισος για αυτο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
)
συμφωνω.Επιπλεον εγω δεν αντιλαμβανομαι αυτην την ηλιθια νοοτροπια του ελληνα κ τις ελληνιδος οταν ειναι ζευγαρι (οχι παντρεμενοι κ τετοια ),να συγκατοικουν σον κ καλα μαζι...δε μπορει ο καθενας να μενει μονος του κ να συναντιουνται συγκεκριμενες ωρες??πρεπει π.χ. αν εχω μια γκομενα να συγκατοικω μαζι της σε σπιτι??ΟΧΙ ρε ο καθενας την γωνια του...ουτε με γονεις,ουτε με γκομενα...μετα βαριουνται τα ζευγαρια ο ενας τον αλλον κ στο τελος σιχαινονται κ ξευτελιζονται...περαστικα σε οποιον το ζηταει.
ρε φιλε.δε μιλαμε να μεινουν μαζι στον 1ο-2ο χρονο...
αλλα αν δεν θελουν να παντρευτουν και εχουν μακροχρονια σχεση δεν ειναι κακο να μεινουν μαζι..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αλλα αν δεν θελουν να παντρευτουν και εχουν μακροχρονια σχεση δεν ειναι κακο να μεινουν μαζι..

μα τι εφιαλτικα σεναρια ειναι αυτα μεσημεριατικο  :-
βαλτη εισαι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχα γαμους λεει η αλλη να συζησουν λεει ο αλλος
τι ειναι αυτα ρε... χαχαχα αυτα δεν ειναι απιαστα ονειρα
αυτα ειναι αποτροπαιοι εφιαλτες  :2funny: :2funny: :2funny:

ε ρε και να σφιξει η ζεστη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν ειμαι λαθος,απλα δεν μου αρεσουν τα ακρα...το ειπες κ μονος σου για λιγο...εχω δει ζευγαρια να συγκατοικουν χρονια κ χρονιαααααααα μεχρι να βαλουν την κουλουρα...ελεος...ενα φυσιολογικο διαστημα συγκατοικισης ειναι ανεκτο κ επιθυμητο...αλλιως χανεται το νοημα.
Οταν ενα ζευγαρι το θελει,και το θελουν και οι δυο,δεν βλεπω τον λογο να μην το κανουν.Ειναι προτιμοτερο δηλαδη να εισαι ενας 40αρης μαντραχαλος και να μενεις με την μανα σου,απο το να μενεις με την σχεση σου,και να μοιραζεσαι τα εξοδα;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Σλοβακια,Πολωνια,Ουγγαρια,παιρνουν πολυ κατωτερο μισθο απο εμας.Ειναι και τα νοικια πιο φθηνα εκει μεν,απλα εκει εχουν μαθει να κανουν καλη διαχειρηση εσοδων εξοδων.

Για τις χωρες αυτες δε γνωριζω να σου πω.

Ας δουμε ομως για Αθηνα. Αν θες να νοικιασεις δικο σου σπιτι θες: 300 για νοικι, 150 φως,νερο,τηλεφωνο,κοινοχρηστα, συνολο 450. Βαλε τα λεφτα που χρειαζεσαι για φαι και βενζινη αν εχεις αμαξι. Δες τι παγια εξοδα μαζευονται! Το θεωρεις εφικτο με τους μισθους που εχουμε?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
χαχαχα γαμους λεει η αλλη να συζησουν λεει ο αλλος
τι ειναι αυτα ρε... χαχαχα αυτα δεν ειναι απιαστα ονειρα
αυτα ειναι αποτροπαιοι εφιαλτες  :2funny: :2funny: :2funny:

ε ρε και να σφιξει η ζεστη.
Καλα πιτσιρικαδες σαν και σενα,να υποστηριζουν τρελα αυτο που λες,εχω γνωρισει πολλους.Μεχρι που θα βρεθει γκομενα που θα τους ανοιξει τα ποδια.για ποτε θα τυφλωθεις και την παντρευτεις τυπε,ουτε εσυ δεν θα το καταλαβεις.Θυμησου αυτο που σου λεω.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
δεν ειπα οτι ειναι κακο...αλλωστε αν το θελουν τοσο πολυ κ οι δυο ας το κανουν...το προβλημα ειναι οταν επιμενει κ θελει την συγκατοικιση μονο ο ενας απο τους δυο...κ ο αλλος αναγκαστικα υποχωρει κ συγκατοικει...εκει πεφτει το γελιο.
προσωπικα αυτη την ταση παιδιων 25 Μαΐων να συγκατοικουν με γκομενα/γκομενο σον κ καλα δεν την αντιλαμβανομαι...(ειδικα κ μικροχρονιες σχεσεις).ειναι σαν να βιαζονται να κανουν πραγματα κ να εξωθουν καταστασεις...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για τις χωρες αυτες δε γνωριζω να σου πω.

Ας δουμε ομως για Αθηνα. Αν θες να νοικιασεις δικο σου σπιτι θες: 300 για νοικι, 150 φως,νερο,τηλεφωνο,κοινοχρηστα, συνολο 450. Βαλε τα λεφτα που χρειαζεσαι για φαι και βενζινη αν εχεις αμαξι. Δες τι παγια εξοδα μαζευονται! Το θεωρεις εφικτο με τους μισθους που εχουμε?
Φιλε μου,μιλαμε για ατομα που βγαζουν 1000 ευρω τον μηνα.Αυτοι μπορουν να μεινουν μονοι τους.Οσοι βγαζουν λιγοτερα,και θελουν να μεινουν μονοι τους,βρισκουν εναν συγκατοικο.και μοιραζονται και τα εξοδα.
απλο ειναι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν ειπα οτι ειναι κακο...αλλωστε αν το θελουν τοσο πολυ κ οι δυο ας το κανουν...το προβλημα ειναι οταν επιμενει κ θελει την συγκατοικιση μονο ο ενας απο τους δυο...κ ο αλλος αναγκαστικα υποχωρει κ συγκατοικει...εκει πεφτει το γελιο.
προσωπικα αυτη την ταση παιδιων 25 Μαΐων να συγκατοικουν με γκομενα/γκομενο σον κ καλα δεν την αντιλαμβανομαι...(ειδικα κ μικροχρονιες σχεσεις).ειναι σαν να βιαζονται να κανουν πραγματα κ να εξωθουν καταστασεις...
Φιλε μου 25 χρονων δεν εισαι παιδι..εισαι ενηλικος και υπευθηνος των πραξεων σου.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Οταν ενα ζευγαρι το θελει,και το θελουν και οι δυο,δεν βλεπω τον λογο να μην το κανουν.Ειναι προτιμοτερο δηλαδη να εισαι ενας 40αρης μαντραχαλος και να μενεις με την μανα σου,απο το να μενεις με την σχεση σου,και να μοιραζεσαι τα εξοδα;
δεν ειπα να μενεις με την μανα σου,αλλωστε συμφωνησα με το αρχικο σου ποστ επι τουτου...τεσπα, εγω το βλεπω αλλιως το θεμα...ισως να μου αρεσει η ανεξαρτησια λιγο περισσοτερο

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλα το να το θελει μονο ο ενας και ο αλλος απλα να υποχωρει ειναι καταστροφικο.το μονο σιγουρο.

δεν ειναι θεμα βιασυνης ρε φιλε...αμα εχεις μυαλο στο κεφαλι σου εννοειται.
εμεις θελαμε και το καναμε.και οποτε θελησουμε μπορουμε να το ξεκανουμε.δεν ειναι κανεις με το πιστολι στον κροταφο. ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
στην ευρωπη επισης μενουν και 4-5 ατομα μαζι μην το ξεχνας αυτο :)
Ενταξει ρε παιδι μου οχι και να φτασουμε και στα ακρα.Αλλα το να μενεις με αλλο ενα ατομο και να μοιραζεσαι τα εξοδα,ειναι μια λυση,που ομως οι περισσοτεροι κανουν πως δεν την βλεπουν.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εμεις θελαμε και το καναμε.και οποτε θελησουμε μπορουμε να το ξεκανουμε.δεν ειναι κανεις με το πιστολι στον κροταφο. ;)
α για αυτο κ το υπερασπιζεσαι τοσο...
εννοειται οτι δεν παιζει πιστολι κ κροταφος,στην ζωη αλλωστε δεν πρεπει να χωρανε αδιεξοδα. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom