Νέα

Όλα όσα ζητάει μία Ελληνίδα στο κρεβάτι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiou15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα πιτσιρικαδες σαν και σενα,να υποστηριζουν τρελα αυτο που λες,εχω γνωρισει πολλους.Μεχρι που θα βρεθει γκομενα που θα τους ανοιξει τα ποδια.για ποτε θα τυφλωθεις και την παντρευτεις τυπε,ουτε εσυ δεν θα το καταλαβεις.Θυμησου αυτο που σου λεω.

τυπε εσυ που το ξερεις καλα το κολπο
γιατι δεν βρισκεις γκομενα ?  :grin:
ΜΟνο θεωρια σε βλεπω.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φιλε μου 25 χρονων δεν εισαι παιδι..εισαι ενηλικος και υπευθηνος των πραξεων σου.

αυτη η νοοτροπια οτι στα 25 εισαι ακομα βρεφος ισχυει κατα κορον στις μεσογειακες χωρες...στις βορειες ευρωπαϊκες στα 18 εξω απο την πορτα και ανελαβε τις ευθυνες σου...στην αγγλια ολοι οι ευρωπαιοι φοιτητες ειχαν παει για μεταπτυχιακο με δικα τους εξοδα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
α για αυτο κ το υπερασπιζεσαι τοσο...
εννοειται οτι δεν παιζει πιστολι κ κροταφος,στην ζωη αλλωστε δεν πρεπει να χωρανε αδιεξοδα. ;)
χαχαχα!ισως ναι...αν και το πιστευα και πριν συζησω.

το θεμα ειναι να εχεις επιλογες γ μενα.δε μπορω να νιωθω καταπιεσμενη.
δοκιμαζουμε να μεινουμε μαζι.μας παει?εχει καλως.δεν μας παει?συνεχιζουμε οπως πριν απλα ο καθενας σπιτι του.
τοσο απλα. ;)  αλλα ολο αυτο θεωρω οτι προυποθετει ενηλικες στο μυαλο ανθρωπους,οχι υστεριες και δραματα και πουτσες μπλε....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
νομιζω οτι ειναι δυσκολο να αναγκασεις καποιον να συζησει με καποιον...εκτος αν μιλαμε για καποιον που δεν εχει προσωπικοτητα και απλα ακολουθει και συμφωνει με ο,τι τον προσταξουν...ειδαλλως υπαρχει παντοτε ο διαλογος ο οποιος ειναι πολυ χρησιμος σε τετοιες περιπτωσεις :P

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
χαχαχα!ισως ναι...αν και το πιστευα και πριν συζησω.

το θεμα ειναι να εχεις επιλογες γ μενα.δε μπορω να νιωθω καταπιεσμενη.
δοκιμαζουμε να μεινουμε μαζι.μας παει?εχει καλως.δεν μας παει?συνεχιζουμε οπως πριν απλα ο καθενας σπιτι του.
τοσο απλα. ;)   αλλα ολο αυτο θεωρω οτι προυποθετει ενηλικες στο μυαλο ανθρωπους,οχι υστεριες και δραματα και πουτσες μπλε....
:thumbsup: :thumbsup:
τωρα μαλιστα τα πες σωστα...ξεκαθαρα πραγματα απο την αρχη. ;)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
αυτη η νοοτροπια οτι στα 25 εισαι ακομα βρεφος ισχυει κατα κορον στις μεσογειακες χωρες...στις βορειες ευρωπαϊκες στα 18 εξω απο την πορτα και ανελαβε τις ευθυνες σου...στην αγγλια ολοι οι ευρωπαιοι φοιτητες ειχαν παει για μεταπτυχιακο με δικα τους εξοδα...

Εγω παντως οταν εκανα μεταπτυχιακο στην Αγγλια ημουν απο τους λιγους που ειχαν πληρωσει με δικα τους χρηματα εστω μερος του μεταπτυχιακου... Οι υπολοιποι (και δε μιλω για Ελληνες) ηταν εκει με τα λεφτα του μπαμπα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
με μερικα πραγματα δε παιζεις.ο αλλος/η θελει ΑΡΙΣΤΟ τεσταρισμα πριν του εμπιστευτεις την υγεια σου.
Ενταξει αν φοβασαι τοσο για καποιον συντροφο υπαρχει και η λυση των εξετασεων..
Ακραιο μεν,σωστοτατο δε,τις εποχες που ζουμε.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:thumbsup: :thumbsup:
τωρα μαλιστα τα πες σωστα...ξεκαθαρα πραγματα απο την αρχη. ;)
μα τα θεωρω ΔΕΔΟΜΕΝΑ αυτα.τελος.

Ενταξει αν φοβασαι τοσο για καποιον συντροφο υπαρχει και η λυση των εξετασεων..
Ακραιο μεν,σωστοτατο δε,τις εποχες που ζουμε.
τι;;;δεν εννοουνται οι εξετασεις???μονο εγω κανω 2 φορες τον χρονο;;;
ρε ποσα θελετε να με τρελανετε?! :headbang:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω παντως οταν εκανα μεταπτυχιακο στην Αγγλια ημουν απο τους λιγους που ειχαν πληρωσει με δικα τους χρηματα εστω μερος του μεταπτυχιακου... Οι υπολοιποι (και δε μιλω για Ελληνες) ηταν εκει με τα λεφτα του μπαμπα...

μπορει να ετυχε...εμενα ολοι οι συμφοιτητες μου ηταν εκει με δανειο που ειχαν παρει το οποιο στην αγγλια ξεκινας να το αποπληρωνεις μολις πιασεις δουλεια μετα το μαστερ...επισης ΟΛΟΙ τους δουλευαν...θυμαμαι οτι οταν δουλευα εγω παραλληλα με τις σπουδες εδω στην ελλαδα ημουν ισως απο τις ελαχιστες εξαιρεσεις οσων ηξερα...υποψην οτι εμενα σπιτι μου γιατι ημουν αθηνα...επισης ειμαι παλι απο τις ελαχιστες εξαιρεσεις φιλων και γνωστων που εχουν φυγει απο το σπιτι και μαλιστα οι πιο πολλοι δεν θελουν δεν ειναι οτι δεν μπορουν...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

και γω κανω αλλα 1 φορα το χρονο :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

2 φορες τον χρονο;γιατι;δεν εμπιστευεσαι τον συντροφο,η κανεις ξεπετες,παλιοκοριτσο;

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:tickedoff:

2 φορες τον χρονο;γιατι;δεν εμπιστευεσαι τον συντροφο,η κανεις ξεπετες,παλιοκοριτσο;
τιποτα απο τα δυο.απλα ειμαι φοβιτσιαρα.η μια φορα ειναι δεδομενη και την δευτερη την κανω γ να ειμαι εγω ησυχη.συνηθως σεπτεμβρη μετα απο διακοπες σε καμπινκ γ μυκιτιασεις κ τετοια.
*αν δεν τον εμπιστευουν μετα απο 100 χρονια θα επρεπε να ειμαι μεγαλο θυμα.

γ τις ξεπετες ασχολιαστο. :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μπορει να ετυχε...εμενα ολοι οι συμφοιτητες μου ηταν εκει με δανειο που ειχαν παρει το οποιο στην αγγλια ξεκινας να το αποπληρωνεις μολις πιασεις δουλεια μετα το μαστερ...επισης ΟΛΟΙ τους δουλευαν...θυμαμαι οτι οταν δουλευα εγω παραλληλα με τις σπουδες εδω στην ελλαδα ημουν ισως απο τις ελαχιστες εξαιρεσεις οσων ηξερα...υποψην οτι εμενα σπιτι μου γιατι ημουν αθηνα...επισης ειμαι παλι απο τις ελαχιστες εξαιρεσεις φιλων και γνωστων που εχουν φυγει απο το σπιτι και μαλιστα οι πιο πολλοι δεν θελουν δεν ειναι οτι δεν μπορουν...
Ετσι ειναι,εγω εχω φιλη κινεζα που σπουδαζει εκει,και εχει παρει δανειο απο το κινεζικο κρατος για τις σπουδες τις,το οποιο θα ξεπληρωσει οταν αποφοιτησει.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ετσι ειναι,εγω εχω φιλη κινεζα που σπουδαζει εκει,και εχει παρει δανειο απο το κινεζικο κρατος για τις σπουδες τις,το οποιο θα ξεπληρωσει οταν αποφοιτησει.
εγω παλι οσους κινεζους στα ξενα ηξερα,με τα φραγκα απο την οικογενεια σπουδαζαν...τι γινεται ρε παιδες,γιατι τοση αποκλιση? :think:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Κι εγω οταν εκανα το προπτυχιακο μου εδω Ελλαδα δουλευα ταυτοχρονα. Θα μπορουσα να κοιταξω να συγκατοικησω αλλα προτιμησα να βαζω λεφτα στην ακρη για να μπορεσω να κανω μαστερ... Και τωρα, αν βρω δουλεια με 1000 ευρω παλι θα προτιμησω να βαζω λεφτα στην ακρη για να κανω αργοτερα ΜΒΑ ή να ανοιξω κατι δικο μου, κι οχι να τα δινω για νοικι.

Ειναι θεμα αποψης, θεωρω πεταμενα λεφτα το νοικι αν δεν υπαρχει λογος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom