Νέα

Όλα όσα ζητάει μία Ελληνίδα στο κρεβάτι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiou15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω παλι οσους κινεζους στα ξενα ηξερα,με τα φραγκα απο την οικογενεια σπουδαζαν...τι γινεται ρε παιδες,γιατι τοση αποκλιση? :think:
Δεν μπορουν ολοι να ειναι το ιδιο,και το κρατος της Κινας δεν μπορει να δινει σε ολους δανεια,πρεπει να εχει χαμηλο εισοδημα η οικογενεια.Αν οι κινεζοι που ηξεραν ηταν απο πλουσιες οικογενειες,λογικο να σπουδαζαν με δικα τους εξοδα.Καμια κινεζα εφαγες ρε;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Δεν μπορουν ολοι να ειναι το ιδιο,και το κρατος της Κινας δεν μπορει να δινει σε ολους δανεια,πρεπει να εχει χαμηλο εισοδημα η οικογενεια.Αν οι κινεζοι που ηξεραν ηταν απο πλουσιες οικογενειες,λογικο να σπουδαζαν με δικα τους εξοδα.Καμια κινεζα εφαγες ρε;

Οι Κινεζες ειναι απιστευτα ασχημες  :S

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
οχι... :grin:ειχαν μια ταση να το κανουν με ομοΐδεατες τους...δε ξερω γιατι... :P :P
μη φανταστεις κιολλας τα καλα ΄΄κομματια΄΄-να μου επιτραπει η εκφραση-ηταν μετρημενα στα δακτυλα...του ενος χεριου...τουλαχιστον αυτες που συναντησα εγω...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι λετε εδω ..

:cool2:

Επισκέπτης
Ζητάνε να τρώμε πράσινες τοθμάτες,κίτρινα καρπόθζια μπλε κεράθια και να πίνουμε κάπθοθλες πονθτάν οι παλιοποθτάνες

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ας ξεκινήσω από την Αγγλία. Στο πανεπιστήμιο που σπούδαζα (προ, και μεταπτυχιακά) οι Άγγλοι τις σπουδές τους τις έκαναν με δάνειο που παίρνουν από τις Αγγλικές τράπεζες. Το δάνειο το αποπληρώνουν ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΙΑΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ (έτσι τουλάχιστον μου είπε κολλητάρι μου -Σκωτσέζος - που την έκανε για Αμερική). ΝΟΜΙΖΩ πως το μεταπτυχιακό τους πληρώνουν ένα μέρος εκτός και αν πάρουν υποτροφία. Οι Κινέζοι είναι περίεργο. Αν είναι παιδί λεφτά πάει στο εξωτερικό με λεφτά δικά του (όπου και συνήθως τα κάνει πουτάνα). Αλλιώς πρέπει να είναι διάννοια για να πάρει υποτροφία.

Οι περισσότεροι Έλληνες στο εξωτερικό όταν πάνε και σπουδάζουν βάζουν γερές βάσεις για τη ζωή τους στο μέλλον. Και δε μιλάω από άποψη σπουδών. Στην Αγγλία όταν ανέβηκα ΔΕΝ ήξερα ούτε αυγό βραστό να κάνω. Ήμουν η κλασσική περίπτωση του ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. Αλλά είναι αυτό που λέει ο λαός "ανάγκα και οι θεοι πείθωντε". Τώρα απλά ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ πάνω από 1 βδομάδα. Εκνευρίζομαι οταν παω στο νησί και έρχεται η μάνα μου στο δωμάτιο να δει "αν έχεις τίποτα για πλήσιμο" ή "αν χρειάζεσαι τίποτα". Της το έχω πει πολλές φορές πως ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ μπορώ να το κάνω και ΜΟΝΟΣ μου. Κάποια περίοδο μετά το φαντρικό μου αναγκαστικά έμεινα 6 μήνες με τους δικούς μου και κόντεψα να τρελλαθώ. Μπορεί να μείνει κάποιος/α μόνος του; Φυσικά και μπορεί. Αρκεί αν δεν έχει δικό του σπίτι να βγάζει περίπου 1000ευρώ το μήνα. Το θέμα είναι ότι είμαστε καλομαθημένοι και πολύ λίγοι το κάνουν. Και πέρνω παράδειγμα συμφοιτητές μου που ενώ έβγαζαν ή και βγάζουν ακόμα 1000+ ευρώ μένουν με τους γονείς τους! Ένας μάλιστα συγκάτοικος μου βγάζει αυτή την εποχή λίγο λιγότερα από 2000 δουλεύοντας στην Αθήνα (και όχι στο εξωτερικό) παρόλα αυτά μένει με τους γονείς του γιατί πχ ήθελε να πάρει αμάξι 40χιλιάρικων ή ρολόι 2000. Και όταν του λέω όποτε τον βλέπω "ρε μαλάκα στα 35 σου τι θα πεις στη γκόμενα; Μένω με την μαμά και τον μπαμπά; Θα σε πάρει για μπούλη"...Αλλά δε μπορώ να μη του δώσω δίκιο όταν μου λέει "ναι αλλά όταν με βλέπει στο αμάξι μου που κάνει 40χιλιάρικα και με το ντύσιμο μου που είναι κοντά στα 10, το μουνί της δε σταματάει να κατεβάζει υγρά"...Και εδώ που τα λέμε έχει κάποιο δίκιο. Αφού το καλύτερο αφροδισιακό είναι η εξουσία και το χρήμα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οι Κινεζες ειναι απιστευτα ασχημες   :S
Μιλάς σε μάπα; Δε νομίζω ότι το ποσοστό των άσχημων στη μάπα Κινέζων γυναικών είναι μεγαλύτερο από ότι στις άλλες χώρες. Αν εννοείς στο σύνολο είναι πάλι ανάλογα τα γούστα σου. Για τον μαστερά είναι αστεράκια, για μένα πάλι είναι χάλια. Αλλά και πάλι παίζει που είσαι. Αν πχ είσαι σε μια πόλη σα τη Σαγκάη παίζει και να τον βγάλεις έξω και να τον παίζεις με τις τύπισες. Και μιλάμε για γυναίκες για όλα τα γούστα. Ψηλές, κοντές, δύνατες χοντρές. Αν βάλεις ότι στη Κίνα ΤΑ τελευταία 10 χρόνια έχει ξεκινήσει η λεγόμενη σεξουαλική απελευθέρωση των γυναικών παίζει και να είναι και παράδεισος. Πάντως πριν κάποια χρόνια όταν είχα μείνει με την τότε δουλεία μου 8 μήνες σε μια πόλη της νότιας Κίνας είχα περάσει μια χαρά.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και όταν του λέω όποτε τον βλέπω "ρε μαλάκα στα 35 σου τι θα πεις στη γκόμενα; Μένω με την μαμά και τον μπαμπά; Θα σε πάρει για μπούλη"

Υπάρχει εύκολη απάντηση στην ερώτηση της γκόμενας.

"Γιατί μωρή καριόλα, εσύ που μένεις?"

:2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
. Αφού το καλύτερο αφροδισιακό είναι η εξουσία και το χρήμα

τυπε για πολυ καιρο υπαρχει αυτο το λαθος πρισμα. οι γκομενες θα επρεπε να σκεφτονται ποιο ειναι το καλυτερο αφροδισιακο για τον αντρα και οχι το αναποδο. να αγχωνονται να στον σηκωσουν και να νιωθουν το φτεξιμο καθε φορα που βαριεσαι να γαμησεις  :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
τυπε για πολυ καιρο υπαρχει αυτο το λαθος πρισμα. οι γκομενες θα επρεπε να σκεφτονται ποιο ειναι το καλυτερο αφροδισιακο για τον αντρα και οχι το αναποδο. να αγχωνονται να στον σηκωσουν και να νιωθουν το φτεξιμο καθε φορα που βαριεσαι να γαμησεις  :grin:
αυτο ισχυει μονο για αυτους που κατι το ξεχωριστο στον ευρυτερο κοινωνικο τομεα
σιγα μην αγχωθει η γκομενα αν θα σηκωθει του τριχοραχατου χοντρομπαλα μεροκαματιαρη...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν μένεις μόνος σου είναι καλύτερα αλλά αυτό δε σημαίνει οτι γαμάς περισσότερο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτο ισχυει μονο για αυτους που κατι το ξεχωριστο στον ευρυτερο κοινωνικο τομεα
σιγα μην αγχωθει η γκομενα αν θα σηκωθει του τριχοραχατου χοντρομπαλα μεροκαματιαρη...

σταρχιδια του καια αυτουνου αν θα της σηκωθει τοτε. ολα ειναι θεμα τουπέ. ή μηπως οι περισσοτερες που εχουνε τουπέ (και τους περναει κιολας το δικο τους) δεν ειναι μπαλες μεροκαματιαρισες?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
σταρχιδια του καια αυτουνου αν θα της σηκωθει τοτε. ολα ειναι θεμα τουπέ. ή μηπως οι περισσοτερες που εχουνε τουπέ (και τους περναει κιολας το δικο τους) δεν ειναι μπαλες μεροκαματιαρισες?

Μπάλες ξε μπάλες, έχουν τσάντα LV.

Βλάκα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Υπάρχει εύκολη απάντηση στην ερώτηση της γκόμενας.

"Γιατί μωρή καριόλα, εσύ που μένεις?"

respect-062.gif
respect-062.gif
respect-062.gif
respect-062.gif
respect-062.gif
respect-062.gif
respect-062.gif
respect-062.gif
respect-062.gif
respect-062.gif
respect-062.gif
respect-062.gif
respect-062.gif

bowing-036.gif
bowing-036.gif
bowing-036.gif
bowing-036.gif
bowing-036.gif
bowing-036.gif
bowing-036.gif

applause-038.gif
applause-038.gif
applause-038.gif
applause-038.gif
applause-038.gif
applause-038.gif
applause-038.gif
applause-038.gif
applause-038.gif
applause-038.gif
applause-038.gif
applause-038.gif
applause-038.gif
applause-038.gif
applause-038.gif
applause-038.gif
applause-038.gif
applause-038.gif

Για κάτι τέτοια θα ήθελα να τον είχα συμμαθητή !!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ας ξεκινήσω από την Αγγλία. Στο πανεπιστήμιο που σπούδαζα (προ, και μεταπτυχιακά) οι Άγγλοι τις σπουδές τους τις έκαναν με δάνειο που παίρνουν από τις Αγγλικές τράπεζες. Το δάνειο το αποπληρώνουν ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΙΑΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ (έτσι τουλάχιστον μου είπε κολλητάρι μου -Σκωτσέζος - που την έκανε για Αμερική). ΝΟΜΙΖΩ πως το μεταπτυχιακό τους πληρώνουν ένα μέρος εκτός και αν πάρουν υποτροφία. Οι Κινέζοι είναι περίεργο. Αν είναι παιδί λεφτά πάει στο εξωτερικό με λεφτά δικά του (όπου και συνήθως τα κάνει πουτάνα). Αλλιώς πρέπει να είναι διάννοια για να πάρει υποτροφία.

Οι περισσότεροι Έλληνες στο εξωτερικό όταν πάνε και σπουδάζουν βάζουν γερές βάσεις για τη ζωή τους στο μέλλον. Και δε μιλάω από άποψη σπουδών. Στην Αγγλία όταν ανέβηκα ΔΕΝ ήξερα ούτε αυγό βραστό να κάνω. Ήμουν η κλασσική περίπτωση του ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. Αλλά είναι αυτό που λέει ο λαός "ανάγκα και οι θεοι πείθωντε". Τώρα απλά ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ πάνω από 1 βδομάδα. Εκνευρίζομαι οταν παω στο νησί και έρχεται η μάνα μου στο δωμάτιο να δει "αν έχεις τίποτα για πλήσιμο" ή "αν χρειάζεσαι τίποτα". Της το έχω πει πολλές φορές πως ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ μπορώ να το κάνω και ΜΟΝΟΣ μου. Κάποια περίοδο μετά το φαντρικό μου αναγκαστικά έμεινα 6 μήνες με τους δικούς μου και κόντεψα να τρελλαθώ. Μπορεί να μείνει κάποιος/α μόνος του; Φυσικά και μπορεί. Αρκεί αν δεν έχει δικό του σπίτι να βγάζει περίπου 1000ευρώ το μήνα. Το θέμα είναι ότι είμαστε καλομαθημένοι και πολύ λίγοι το κάνουν. Και πέρνω παράδειγμα συμφοιτητές μου που ενώ έβγαζαν ή και βγάζουν ακόμα 1000+ ευρώ μένουν με τους γονείς τους! Ένας μάλιστα συγκάτοικος μου βγάζει αυτή την εποχή λίγο λιγότερα από 2000 δουλεύοντας στην Αθήνα (και όχι στο εξωτερικό) παρόλα αυτά μένει με τους γονείς του γιατί πχ ήθελε να πάρει αμάξι 40χιλιάρικων ή ρολόι 2000. Και όταν του λέω όποτε τον βλέπω "ρε μαλάκα στα 35 σου τι θα πεις στη γκόμενα; Μένω με την μαμά και τον μπαμπά; Θα σε πάρει για μπούλη"...Αλλά δε μπορώ να μη του δώσω δίκιο όταν μου λέει "ναι αλλά όταν με βλέπει στο αμάξι μου που κάνει 40χιλιάρικα και με το ντύσιμο μου που είναι κοντά στα 10, το μουνί της δε σταματάει να κατεβάζει υγρά"...Και εδώ που τα λέμε έχει κάποιο δίκιο. Αφού το καλύτερο αφροδισιακό είναι η εξουσία και το χρήμα

αν και συμφωνω κατα βαση οφειλω να σου πω οτι εις το Νησι ειχα γνωρισει κατι ελληναροπαιδα που καμια σχεση με αυτα που περιγραφεις...το ταπερακι με ολυμπιακη πηγαινε και ερχοτανε....το τι κεφτες και ντολμας ειχε ανεβει κατεψυγμενος αλλο πραμα...αυτοι συνηθως ομως ηταν οι ελληνες που κανανε κατα βαση παρεα ΜΟΝΟ με ελληνες και τους οποιους εγω απεφευγα :2funny:

υ.γ. διαφωνω για το αμαξι και το φιλο σου....θεωρω τη συγεκριμενη γκομενα που περιγραφεις λαθος της φυσης ειλικρινα :( ειδικα για τις ηλικιες που συζηταμε....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Αφού το καλύτερο αφροδισιακό είναι η εξουσία και το χρήμα
εαν εισαι σαν σαλιγκαρος μεγαλε σ εμφανιση και προσωπικοτητα, ακομα και το αμαξι του μπατμαν να εχεις θα βολευτεις με καμια κατ γουμαν..
το καλυτερο αφροδισιακο για γυναικα ειναι να εχει διπλα της αντρα μ αρχιδια..

και μιλαω για γυναικα..οχι για πιτσιποπινι..

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
αν και συμφωνω κατα βαση οφειλω να σου πω οτι εις το Νησι ειχα γνωρισει κατι ελληναροπαιδα που καμια σχεση με αυτα που περιγραφεις...το ταπερακι με ολυμπιακη πηγαινε και ερχοτανε....το τι κεφτες και ντολμας ειχε ανεβει κατεψυγμενος αλλο πραμα...αυτοι συνηθως ομως ηταν οι ελληνες που κανανε κατα βαση παρεα ΜΟΝΟ με ελληνες και τους οποιους εγω απεφευγα :2funny:

υ.γ. διαφωνω για το αμαξι και το φιλο σου....θεωρω τη συγεκριμενη γκομενα που περιγραφεις λαθος της φυσης ειλικρινα :( ειδικα για τις ηλικιες που συζηταμε....

Θυμαμαι την μανα μου που καθε φορα που επεστρεφα στο νησι μου γεμιζε πριν φυγω τη βαλιτσα φαγια! Προς χαρα των συγκατοικων μου που ετρωγαν σπιτικη little spinach pie  :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θυμαμαι την μανα μου που καθε φορα που επεστρεφα στο νησι μου γεμιζε πριν φυγω τη βαλιτσα φαγια! Προς χαρα των συγκατοικων μου που ετρωγαν σπιτικη little spinach pie  :2funny: :2funny: :2funny:

εγω θυμαμαι εναν απο τους συγκατοικους που κατεβηκε να φτιαξει το πρωινο του και εβγαλε μεσα απο κονσερβα ετοιμο αγγλικο πρωινο (λουκανικα και φασολια) και το εκπληκτο βλεμμα μου την πρωτη φορα που το ειδα....δε λεω μου αρεσει το αγγλικο πρωινο αλλα οχι και σε κονσερβα :-S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom