Επισκέπτης
Να φανταστεις φιλος με διαβητη και δεν του δινουνε Ι5...πρεπει να περασει 2 αναβολες και μετα..
(ασχετο,το ντιβιντι της Τζουλιας το βαρεθηκες?)
οι αναβολές είναι 5 πλέον...;)
Να φανταστεις φιλος με διαβητη και δεν του δινουνε Ι5...πρεπει να περασει 2 αναβολες και μετα..
(ασχετο,το ντιβιντι της Τζουλιας το βαρεθηκες?)
Καλησπέρα,έχω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει.
Τι γίνεται σε περίπτωση που ενώ έχεις μια δουλειά(σε τράπεζα) πρέπει να πας στρατό; Σε διώχνουν και μετά το στρατό είσαι άνεργος?Ξέρει κανείς νομικός ή στρατιωτικός να μου απαντήσει σας παρακαλώ γιατί έχω αγχωθεί πολυ.
Eνας φιλος ειχε το ιδιο θεμα με σενα.Φευγεις ανευ αποδοχων και μετα ειναι υποχρεομενει βαση νομου για 6 μηνες ειτε να σε κρατησουν ειτε να σε απολυσουν με τα βεβαια αο 6 μηνεςΚαλησπέρα,έχω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει.
Τι γίνεται σε περίπτωση που ενώ έχεις μια δουλειά(σε τράπεζα) πρέπει να πας στρατό; Σε διώχνουν και μετά το στρατό είσαι άνεργος?Ξέρει κανείς νομικός ή στρατιωτικός να μου απαντήσει σας παρακαλώ γιατί έχω αγχωθεί πολυ.
ντάξει ρε παιδιά τραγικό να χάσω τη δουλειά μου για το στρατό.Δε λέω να πάω να υπηρετήσω τη πατρίδα, αλλά όχι και να μείνω μετά άνεργος.
κι εγώ..... που ησουν??
μιλάμε για μόνιμη θέση στην Εθνική τράπεζα
θα υπηρετήσεις την θητεία σου και όταν απολυθείς νά ψάξεις για δουλειά όπως όλοι μας.
Πολύ κακό πράγμα η τακτοποίηση.
9μηνο δεν είναι;12μηνο!
ρε συ ο μειμαρακης νομιζω λιγο πριν τις εκλογες12μηνο!
Δεν τη χάνεις τη δουλειά σου ηρέμησε, άδεια ανευ αποδοχών θα πάρεις και όταν απολυθείς θα συνεχίσεις,άντε η καλύτερη περίοδο να πας στρατό είναι τώραΚαλησπέρα,έχω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει.
για να μπεις μονικος στο δημοσιο δεν πρεπει να εχεις εκλπηρωσει τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις τυπε?μιλάμε για μόνιμη θέση στην Εθνική τράπεζα
ναι,σε μια εβδομαδα απολυεται ο ξαδρεφος μου..9μηνο δεν είναι;