Νέα

Ολα καλά....και ξαφνικά στρατός. Τι γίνεται τώρα???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Καλησπέρα,έχω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει.

Τι γίνεται σε περίπτωση που ενώ έχεις μια δουλειά(σε τράπεζα) πρέπει να πας στρατό; Σε διώχνουν και μετά το στρατό είσαι άνεργος?Ξέρει κανείς νομικός ή στρατιωτικός να μου απαντήσει σας παρακαλώ γιατί έχω αγχωθεί πολυ.

Σε καμια σοβαρη δουλεια δε παιρνουν μονιμο προσωπικο που εχει στρατιωτικες υποχρεωσεις.
Να πας οσο το δυνατο πιο γρηγορα γιατι οσο καθυστερεις τοσο χειροτερα θα γινουν τα πραγματα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Τι γίνεται σε περίπτωση που ενώ έχεις μια δουλειά(σε τράπεζα) πρέπει να πας στρατό; Σε διώχνουν και μετά το στρατό είσαι άνεργος?Ξέρει κανείς νομικός ή στρατιωτικός να μου απαντήσει σας παρακαλώ γιατί έχω αγχωθεί πολυ.
Eνας φιλος ειχε το ιδιο θεμα με σενα.Φευγεις ανευ αποδοχων και μετα ειναι υποχρεομενει βαση νομου για 6 μηνες ειτε να σε κρατησουν ειτε να σε απολυσουν με τα βεβαια αο 6 μηνες

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Με την εθνική δεν ξέρω τι παίζει.
Σε ιδιωτικές εταιρίες, όμως, είναι υποχρεωμένοι να σε δεχθούν πίσω στην εργασία σου μετά την εκπλήρωση της στρατιωτικής σου θητείας. Απαγορεύεται να σε απολύσει για έξι μήνες. Με τα νέα μέτρα, όμως, που έχουν ρίξει τις αποζημιώσεις σε περίπτωση απόλυσης δεν ξέρω αν έχουν ρίξει και το χρονικό διάστημα που είναι υποχρεωμένοι να σε κρατήσουν.
Ασχετο, ο στρατός τώρα πόσο έχει πάει; 12μηνο ή 9μηνο;

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Πω ρε πούστη μου...και εγώ υπηρέτησα κοντά στους 21 μήνες  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
κι εγώ..... που ησουν??

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ντάξει ρε παιδιά τραγικό να χάσω τη δουλειά μου για το στρατό.Δε λέω να πάω να υπηρετήσω τη πατρίδα, αλλά όχι και να μείνω μετά άνεργος.

Έλα ρε συ!!Και πάλι μίλα με τον υποδιευθυντή και τους προισταμένους και εξήγησε την κατάσταση.Μόνιμος;;;;Καλά μέσον έχεις γιατί η εθνική παίρνει μόνο με συμβάσεις τους επιτυχόντες διαγωνισμών.

Πάντως και μένα με βασανίζει το θέμα του στρατού.Είμαι 26μιση χρονών και του χρόνου που τελειώνω θα μαι 27μισο.Και τώρα το δίλλημα αν βρω Αγγλία δουλειά με το που τελειώνω τις σπουδές να κάτσω να δουλέψω να βγάλω κανα φράγκο και γω ή να γυρίσω για στρατό και θα ναι δύσκολα να ψάχνωω από Ελλάδα δουλειά στην Αγγλία.Α ρε πουτάνα ζωή που μια ζωή στο αγχος και τα διλλήματα μας έχεις..

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
το μονο που σου θελω ειναι να αφησεις τα βισματακια και τα φακελακια γιατι αυτα μας εφτασαν εδω περα που ειμαστε τωρα.βολευτικες κ στο δημοσιο ποιος πολιτικος σε εβαλε ποιο λαμογιο?Μονοι σας καταστρεψατε την ελλαδα!ενας απλος πολιτης που κατοικει τσεχια μονιμα απο το 2008 κ συναναστρεφεται με τις τσεχες μουναρες.......κ οχι τις σνομπε ελληνιδες που ψαχνουνε τα καγιεν δλδ τα λαμογια!φιλακια!

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
θα υπηρετήσεις την θητεία σου και όταν απολυθείς νά ψάξεις για δουλειά όπως όλοι μας.
Πολύ κακό πράγμα η τακτοποίηση.

Σωστός ο φίλος.  :thumbsup: :thumbsup:
Εγώ έχω αρχίσει εδώ και κανένα μήνα να ψάχνω για καμιά δεύτερη δουλειά, ως ημιαπασχόληση, μπας και αυξήσω λίγο το εισόδημά μου. Δεν πάει άλλο να φεύγει ο μήνας και να μην μου μένουν ούτε δέκα ευρώ να βάλω στην άκρη! Αυτές που βρήκα, όμως, δεν βολεύουν κυρίως λόγω ωραρίου (δουλεύω τα πρωινά) ή της απόστασης που δεν θα μου αφήνει κανένα περιθώριο ούτε για να προλάβω να φάω κάτι ανάμεσα στο τελείωμα της βασικής δουλειάς και το ξεκίνημα της ημιαπασχόλησης.  :-

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606

Δεν τη χάνεις τη δουλειά σου ηρέμησε, άδεια ανευ αποδοχών θα πάρεις και όταν απολυθείς θα συνεχίσεις,άντε η καλύτερη περίοδο να πας στρατό είναι τώρα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Kαλοτάξιδος

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
μαγκες να ρωτησω κατι.εχω παρει αδεια απο στρατο μεχρι το 2018 λογω σπουδων.του χρονου το 2013 εαν πανε ολα καλα τελειωνω.δικαιουμαι να μην παω στρατο μεχρι το 2018 ή θα ειμαι παρανομος??? ή πρεπει να παρω αλλη αδεια μετα?????
εγω δλδ αφου τελειωσω τις σπουδες θελω να δουλεψω για 1-2 χρονια και μετα να παω στρατο.η αδεια που εχω μεχρι το 2018 ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ???  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom