Νέα

Οι παρθένες που γνωρίσαμε-οι παρθένες που πηδήξαμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makis28

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πούλα ρομάντζο στη μικρή, σπάστης τον υμένα και μετά γύρνα στα σίγουρα. Εναλλακτικά πούλα ρομάντζο στη μικρή, σπάστης τον υμένα και παράτα τις και τις δύο.

Το δεύτερο σκέφτομαι ρε μάγκα να κάνω και έτσι δε θα πει καμία πως την κορόιδεψα ή την παράτησα για την άλλη , απλώς βαρέθηκα ,άλλωστε καλοκαιράκι έρχεται!!!

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πούλα ρομάντζο στη μικρή, σπάστης τον υμένα και μετά γύρνα στα σίγουρα. Εναλλακτικά πούλα ρομάντζο στη μικρή, σπάστης τον υμένα και παράτα τις και τις δύο.

Το δεύτερο σκέφτομαι ρε μάγκα να κάνω και έτσι δε θα πει καμία πως την κορόιδεψα ή την παράτησα για την άλλη , απλώς βαρέθηκα ,άλλωστε καλοκαιράκι έρχεται!!!

Σωστός! Δε λένε οι δεσμεύσεις καλοκαιριάτικα.

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά..εμένα μια μου έτυχε και δε μπόρεσα να τη ξεπαρθενιάσω..τι στο διάολο τόσο χοντρόπουτσος είμαι; Προσπάθησα πολλές φορές αλλά δεν έμπαινε με τίποτα!Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

παντως μαγκα να ξερεις οτι αν το ξεπαρθενιασεις το πιτσιρικι μετα θα κολησει μαζι σου και θα θελει σχεσακι...οποτε προσεχε...!ασε που αν γυρισεις στην αλη αφου την εχεις ξεπαρθενιασει μπορει να σου κανει και καμια πουστια το μικρο...!!εγω λεω κρατα ενα απο τα δυο οποιο γουσταρεις περισσοτερο να χεις κατι να πηδας το καλοκαιρακι...!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Μάγκες έχω ένα δίλλημα. Είμαι 28χ και έχω μια σχέση εδώ και 1,5 χρόνο με μια κοπέλα 23χρ. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και αρκετό καιρό δε τα πάμε και πολλύ καλά,παρόλο που μου έχει συγχορέσει πολλές μαλακίες. Στο κρεβάτι παρεπιπτόντος είναι πολλύ καλή και τα βρίσκουμε. Ως εδώ όλα καλά . Το θέμα είναι ότι έπεξε σκηνικό με ένα πιπινάκι 18χρ.,λέω μια από τα ίδια παίζουμε και γυρνάμε στα σίγουρα ,έλα που μου ξεφούρνησε οτι είναι παρθένα , κάτι είχα καταλάβει αλλά δεν περίμενα πως υπάρχει τέτοιο ίδος αφού δε μου είχε τύχει ούτε στο παρελθόν,και πως θέλει να χωρίσω να κάνουμε σχέση και κάτι περίεργα.Το ερώτημα είναι τι θα κάνατε θα χωρίζατε με τι κοπέλα που δε τα πάτε και τόσο καλά αλλά τα βρήσκεται σε πολλά για να ξεπαρθενιάσεται το πιπίνι η θα μένατε με το αποθιμένο, η περίπτωση για παράλληλη σχέση δε με πέρνει γιατί μιλάμε για επαρχιακή πόλη.
από τη μία το μυρωδάτο λαχταριστό 18χρονο πιπίνι που μετά το πρώτο πήδημα θα σου γινει βεντούζα και απο την άλλη 23χρονη που δεν τα πας καλά, άρα ψιλομουρμούρες, ψυχρότητες κλπ.
άπαξ και μασουλίσεις το πιτσιρίκι σε βλέπω να κολλάς και να δίνεις πόδι στην άλλη.
ψηφίζω πιπίνι  :boff:

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
πιπινι και ξρο ψωμι ασε που μπορεις να το οδηγησεις σε οτι δρομους θελεις δεν το συζητω  :sperm: :sperm: :sperm: :thumbsup: :dancing:

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Παρθενες !!!!!!! ?????
ΕΙναι κατι σαν τους δεινοσαυρους .....ολοι εχουν ακουσει για αυτους ....αλλα κανεις δεν εχει δει !!!!!!!! χε χε χε

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
:S :priest: :priest:

με διανοητικα προβληματα ομως το λεει... αλλιως θ αρχισουμε να φοβομαστε κ τη σκια μας σ αυτη την εποχη που ζουμε

μπλακ σχολιο: ηταν αναγκη να του το πει 700 χρονια μετα? (υποθεση μιας κ ηταν 66 χρονων αυτος) αφου τον εβλεπε οτι ηταν βιαιος κ προβληματικος..

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Από τις 4-5 περιπτώσεις που μου έχουν τύχει μαζεμένες με 18χρονα-20χρονα πριν από 10 χρόνια, θυμάμαι περισσότερο μία που μου ζήτησε να το κάνουμε ενώ είχα σχέση με άλλη (που και αυτής η πρώτη φορά ήταν μαζί μου). Απίστευτη γκόμενα! Ακόμη μου έχει μείνει ως φαντασίωση....
Πάντως η ηλικία μετά το σχολείο ήταν τότε η προσφορότερη. Δε γνωρίζω τώρα αν έχει κατέβει το ηλικιακό όριο γιατί πλέον δεν έχω ώρα και όρεξη για μπούρου μπούρου αφού είμαι καλυμμένος συναισθηματικά. Και χρειάζεται πολύ μπούρου μπούρου...

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Μαύρο, αβλεπί-ασυζητητί-ασκαρδαμυκτί.

Άπαντα τα σπασίματα (υπερδεκαετές λιβάνισμα, ψήσιμο σε σιγανή φωτιά, αδεξιότητα-φοβίες-ψυχρότητα, κρεββατομουρμούρα, παντελής αδυναμία συνεννόησης, συναισθηματικό βεντούζωμα, κάκιασμα-εκδικητικότητα και όλες οι δυνατόν να εννοηθούν παιδικές ασθένειες + ο θανάσιμος κίνδυνος να φάτε κόλλημα κι εσείς).

Στέκομαι κυρίως στο χαμηλής ποιότητας σεξ, που από μόνο του φτάνει και σώνει.

Δε μου λείπουν καθόλου.

ΥΓ 1-
John Norum (για τους σχετικούς)
Μέεεεεγας και υποτιμημένος σουηδός Μπαχ και μείζον μαθητής του μαν ιν μπλακ. Πολύ καλή περίπτωση.

ΥΓ 2-
καμμια πουτανα παρθενα υπαερχει?περιμενω με αγωνια πληροφορηση......

Ξερω μια πουτανα,που την λενε Παρθενα?
Σου κανει?

Πρόκειται, δε, πιθανόν, για την κάτωθι ...

..από τους τηλεφωνικούς καταλόγους Ελλάδας
(Από βραδινή εκπομπή της ΕΡΑ, 17/1/2003)

* Ακίνδυνος Αλβανός
* Ορεοζίλι Φισφισέ
* Σεραφείμ Μπουφές
* Ισοκράτης Χορταριάρογλου
* Σουλτάνα Κουτσουκλανιότογλου
* Αγλαϊα Βουνοτρυπίδου
* Σπυρίδων Υδρογεόφας
* Τίμιος Τέλειος
* Κάρολος Φρίκης
* Κάρολος Σκορδαλιάς
* Βρασίδας Βρυκόλακας
* Ιππουργός Ξυπόλυτος
* Κροίση Πετρελαίου
* Πέτσας Καλοψημένος
* Αριστομένης Φάλαινας
* Ολυμπία Φάρσαλα
* Ολυμπία Τρίκαλα
* Σεβαστή Φέτα
* Πύργος Ηλίας
* Κλεοπάτρα Κοκαλιάρογλου
* Περσεφόνη Τρομπέτα
* Λητώ Βρακάκη
* Ευλογέτα Τσουτσούνη
* Πόθος Καρπός (του Έρωτα και της Αγάπης)
* Λέλα Τρέλα (μένει Κρεμάλας 18)
* Ζήσης Γεράσης
* Ολαρελέ Σολά
* Φρίξος Σπάτουλας
* Φρίξος Χατζησαλάτας
* Αντωνία Χατζηρούφα
* Αριστοτέλης Ξεσφυγγούλης
* Ηλίας Σφίγγης
* Αριστοκράτης Ξεσφίγγης
* Κάρολος Κινέζος
* Ελπιδοφόρος Προσπαθόπουλος
* Φρίξος Σους-Σις
* Γουλιέλμος Στέλιος
* Φανούριος Μπινές
* Ακριβή Γουρούνα
* Ροδόλφος Παπιομύτογλου
* Οξυοφθαλμόγλου Γεννάδιος
* Τριψιμέ Λουσιμιάλογλου
* Άννα Γούλα
* Άννα Τουρλού
* Αρθούρος Σουφαράπης
* Χαριτωμένη Ταράτσα
* Πουλχερία Άλφα
* Λιλίκα Βήτα
* Βζίβζη Φωφώ
* Αμανάτιος Βελόνας
* Αριστοτέλης Βερίκοκος
* Ειρηνονίκη Γαμβρού
* Μυροφόρα Κλαπανάρη
* Όμηρος Λουκάνικας
* Αγλαϊα Κατσίκη
* Σαριμπάλα Ζωγραφίνα
* Κλυτεμνήστρα Σέλα
* Σγουρή Λεμονιά
* Παγώνα Σίγουρα
* Ξανθίππη Σκιά
* Σόλα Λούλα
* Αρσινόη Σουβλάκη
* Ανθούλα Καπνιστή
* Ζωή Νάχη
* Παρασκευή Μεσημέρη
* Κυριακή Μεσημέρη
* Παρθένα Τσιμπούκα
* Μάρτης Απρίλης
* Ανθρωπά Δημοκρατία
* Ζαμπέτα Φέτα
* Αγκαθή Λουλούδα
* Βούτα Κασσιανή
* ************** Παρθένα Γαμίδου *****************
* Ροδάμανθης Φουκαράς
* Διαλεχτή Κατσίκα
* Τριανταφυλλιά Πορτοκάλη
* Νενέκα Μεμέκε (ή Μεμεκέ)
* Αξιοθέα Χλιόπιτα
* Σγουρίτσα Πιτταροκοίλη

ROMEL

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σύντροφοι,είμαι απ'αυτούς, που δεν είχα την ευκαιρία να "θέσω τον θεμέλιον λίθον". Είναι κακό?
:idiot:? :uglystupid:? :hmm:? :headbang:?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom