Νέα

Οι επιπτώσεις της πορνοσυνήθειας σ' έναν άντρα (αρνητικές ή ευεργετικές)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Δεν διαβασα καθολου το θρεντ οποτε δεν ξερω αν ειμαι ον η οφ τοπικ.
Η πορνοζωη(αν το κανεις απο επιλογη εννοειται και οχι απο καταντια επειδη χωρις λεφτα δε σου καθεται ουτε κατσικα...), εχει τα καλα της, την πλακα της αλλα εχεις και καποια αρνητικα...
Η πιο σοβαρη αρνητικη επιπτωση της για μενα ειναι οτι παραμελεις τον εαυτο σου. Πισω απ τις ασχολιες και δραστηριοτητες του καθε αντρα βρισκεται η φιλοδοξια οτι αυτο που κανει, θα τον βοηθησει να βρισκει και να γαμαει πιο πολλες και πιο ωραιες γυναικες. Γυμναζεται, προσεχει την διατροφη, την εμφανιση την υγεια του, διαβαζει, σπουδαζει δουλευει σκληρα, προσπαθει ανεβει κοινωνικα, επαγγελματικα κλπ κλπ με σκοπο να αρεσει στις γυναικες.
Αντιθετα ο μπουρδελιαρης ξερει οτι το μονο που χρειαζεται για να γαμησει ειναι 10-20 ευρω. Αυτο οπως και να το κανουμε, σιγουρα δεν βοηθαει να "προκοψεις". Επαναπαυεσαι και μακροχρονια σαπιζεις και παιζει να γινεις σαν αυτα τα ναυαγια που βλεπεις τωρα στα κωλομπαρα και γελας.  :S
Πιστευω οτι λιγο πολυ, ολους μας η πορνοζωη μας εχει παει λιγο πισω σε καποια απ τα θεματα που ανεφερα παραπανω.

Διαφωνώ κάθετα. Αν κατι μπορει να κρατήσει πίσω έναν άνδρα ειναι οι ερασιτεχνιδες πουτάνες, οχι οι επαγγελματίες. Καθώς η επαγγελματίας θα σου φάει το πολυ 1-2 ωρες, η ερασιτέχνης πολυ περισσότερες.

Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε: το "δωρεάν" σεξ ειναι πιο ακριβό απο το πληρωμένο, σε κόπο, χρόνο, χρήμα.

Όσον αφορά το αρχικό ερώτημα, δε νομιζω πως υπάρχει η οποιαδήποτε αρνητική επίπτωση.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Η μεγαλύτερη αρνητική συνέπεια κατά τη γνώμη μου είναι η εξής :
Συνειδητοποιείς ότι οι Γυναίκες χωρίζονται σε πουτάνες με τις οποίες παντα περνάς καλά και αυτές λαχταρά η καύλα και το πουλί σου
Σε "κορίτσια για οικογένεια" που αναγκαστικά πρέπει να κάνεις για να μη ψοφήσεις μόνος σε αυτή τη ζωή.
Αρα ένας άντρας περνά τη ζωή του μακρυά απο αυτό που λαχταρά και δεν είναι άλλο απο τα λεγόμρνα "κακά κορίτσια" για να ζήσει μια συμβατική ζωή και να κάνει απογόνους μιας και δεν μπορείς να το κάνεις αυτό με την (α) κατηγορία δηλαδή τα κακά κορίτσια.
Αυτή είναι η πικρή αλήθεια !
Μόνο οι μεγιστάνες και πλούσιοι μπορούν να υπερβούν απροβλημάτιστα αυτό το μικροαστικό εμπόδιο και να παντρεύονται μουνάρες καυλιάρες πουτάνες για να τις χαίρεται ο πούτσος τους και να σοβαρέψουν όταν κάνουν παιδιά .

Ενα λεπτο, υποθετεις οτι τα κοριτσια για οικογενεια δε σε ικανοποιουν σεξουαλικα. Δεν ισχυει αυτο, τουλαχιστον οχι στις μερες μας.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αρχηγέ μαλλον παρεξήγησις :) :) :)
Δε σε κατηγορώ για κάτι.Δεν είπα ότι μας παρουσίασες το αλάθητό σου , ούτε ότι θα μας κάνεις κουμάντο στη ζωή μας.Άσε που εμένα προσωπικά μια καλή αμπελοφιλοσοφική συζήτηση με φτιάχνει ιδιαίτερα, νιώθω ότι μου ανεβάζει το IQ :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Καταρχήν ως μουνόδουλο με την κυριολεκτική σημασία του όρου εννοώ τον σεξομανή όχι τον φουστανάκια.Το δεύτερο εδώ τον λένε πυρφόρο αγαπούλη κτλ.

Εκείνο που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι μπλέκεις το σαρκικό έρωτα με τον πνευματικό έρωτα.Αυτόν που σε μεταγενέστερους χρόνους από την Αρχαία Ελλάδα ονομάστηκε πλατωνικός έρωταςΓι' αυτό και ψάχνεις τις αρνητικές συνέπειες του μπουρδελιάσματος.Εγώ έχω την άποψη ότι αυτά τα 2 είναι εντελώς ξεχωριστά θέματα και πολύ κακώς κάνουμε που τα συσχετίζουμε άρα δε θεωρώ ως αρνητικά τα όσα ανέφερες.Γι αυτό σου λέω πρέπει να ορίσεις το αρνητικό.

Πχ ας πουμε ότι είσαι σαν ανάποδο γαμώτο και σύμφωνα με σένα θα πρέπει να αράξεις στα κυβικά σου.Γιατί εφόσον μπορείς να πηδάς 3 φορές την εβδομάδα μουνάρες;Μιλάμε για σεξ όχι για κάτι περισσότερο.

Επίσης λες ότι απαξιώνεις το σεξ επειδή το βρίσκεις εύκολα.Διαφωνώ.Το σεξ το απαξιώνεις επειδή επέρχεται κάποια στιγμή ο κορεσμός όχι επειδή υπάρχει υπερπροσφορά.Και κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλό κάποια στιγμή να χορτάσει ο Έλληνας μουνί ώστε να πάψει να είναι λιγούρης.Όλοι οι βόρειοι που είναι χορτάτοι από μουνί τι έπαθαν;

Απαξιώνεις λες τη γυναίκα και τη θεωρείς κατώτερη από τον άντρα.Και πολύ καλά κάνω θα σου πει κάποιος.Θα ασχοληθώ με τον άθρωπο και το χαρακτήρα του κι όχι με τη γυναίκα ή τον άνδρα.Μια όμορφη γυναίκα δεν κάνει κατάχρηση της σεξουαλικότητάς της από τη θέση εργασίας της μέχρι μια θέση σε μια ουρά;Και το ίδιο φυσκά κι άντρας αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό.

Για να μην τα πιάσω ένα ένα και να μπω και στο ζουμί και επειδή είσαι και φιλοσοφιάρης - από το μπουρδελιάρης ;) ;) ;) - σε παραπέμπω στο Συμπόσιο του Πλάτωνα.Καταλήγουν ο Σωκράτης με την παρέα του ότι ο ιδανικός έρωτας είναι αυτός άντρα προς άντρα!!!Τώρα βέβαια αντρικό κωλαράκι δεν έχω και δεν προτίθεμαι να δοκιμάσω για να σου πω τη διαφορά αλλά δεν εννοούν το πουστρηλίκι προφανώς.Εννοουν τη σχέση Εραστή και Ερωμένου όπως αυτή είχε καθοριστεί στην Αρχαία Ελλάδα με τον Εραστή να παίζει το ρόλο του μέντορα - καθοδηγητή και τον Ερωμένο το ρόλο του μαθητευόμενου.Γιατί αυτός ο δεσμός είναι ψυχικός - πνευματικός και όχι σαρκικός.Κι εκείνο που σου κάνει είναι να σε παρακινεί να γίνεσαι καλύτερος για να μη φανείς κατώτερος στα μάτια του εραστή σου.
Και τώρα τίθεται η ερώτηση για τα 50 μύρια: Γιατί ένας Εραστής να έχει Ερωμένο κι όχι Ερωμένη;Γιατί φίλε μου καλέ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ!!!! Η γυναίκα και ο άντρας είναι φτιαγμένοι από διαφορετικό υλικό.Θέλουν άλλα πράγματα και σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο.Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι έχουμε άντρες φίλους αλλά όχι γυναίκες φίλες, ακόμα και μπάζα.

Επομένως για να θεωρήσω ως αρνητικό  πχ το ότι απαξιώνω τη θηλυκη φύση μιας γυναίκας εφόσον έχω χορτάσει από μουνί και ασχολούμαι με τον άνθρωπο θα πρέπει να έχω όρίσει ότι σκοπός της ζωής μου είναι να παντρευτώ ή έστω να έχω πάντα δίπλα μου μια συμβία καθιονδήποτε τρόπο.Γι' αυτό σου λέω πρέπει να βρει ο καθένας τι θέλει και μετά να ορίσει το αρνητικό.

Φιλαράκο εχεις θέσει πολλά θέματα με βάση το post μου. Θα προσπαθήσω να απαντήσω ανα σημείο.

Εφόσον υπάρχει θετική πρόθεση και διάθεση προφανώς δεν υπάρχει παρεξήγηση. Κουβέντα κάνουμε. Πάμε τώρα στα θέματα που έθεσες.

Δεν μπλέκω το σαρκικό με το πνευματικό έρωτα. Ξέρω πολύ καλά τι είναι το απλό σεξ και το τι είναι ο έρωτας. Ο ερωτας ανάμεσα σε δυο ανθρώπους εκτος απο τη σεξουαλική έλξη ( που ασφαλώς είναι αναγκαία ) προυποθέτει και συνεπάγεται μια σειρά απο άλλα αμοιβαία συναισθήματα όπως το ενδιαφέρον, η εκτίμηση, η εμπιστοσύνη, η ζήλια, ο θαυμασμός, κλπ

Το θέμα που έθεσα δεν αναφέρεται σε αυτή τη διάκριση. Αναφέρεται απλά στο αν και κατα πόσο το να χρησιμοποιείς πουτάνες ( προφανώς για απλό σεξ μιλάμε ) έχει κάποιες αρνητικές επιπτώσεις πάνω σε ένα άντρα. Η δική σου άποψη είναι ότι πέρα απο το να τσιμπήσεις κανενα παράσημο δεν υπάρχει καμμια άλλη αρνητική ( με την ευρύτερη έννοια ) συνέπεια. Διαφωνώ με την άποψή σου αλλά τη σέβομαι. Και πιστεύω επίσης ότι είναι άποψη και ενός μεγάλου αριθμού αντρών.

Στα άλλα θέματα που συζητάμε. Οταν γράφω ότι μακροπρόθεσμα απαξιώνεις τη γυναίκα δεν αναφέρομαι στη γυναίκα με την έννοια της θυληκότητάς της  αλλά στη γυναίκα ως άνθρωπο. Παύεις σταδιακά να τη θεωρείς ισότιμο με τον άντρα άνθρωπο. Ενας απο τους λόγους που σπάνια υπάρχει σχεση φιλίας μεταξύ άντρα και γυναίκας είναι αυτή ακριβώς η απαξίωση, όχι όμως και ο μόνος.  Ουσιαστικά  πάντως σε αυτό το σημείο  νομίζω συμφωνούμε διαβάζοντας το post σου.

Οσον αφορά τώρα τις αναφορές σου στις σχέσεις μαθητή δασκάλου και γενικότερα στις σχέσεις στην αρχαία αθήνα. Θα συμφωνήσω αλλά έχω να προσθέσω και τα εξής. Οι αρχαίοι αθηναίοι όπως το γράφεις παντρευόντουσαν σε σχετικά μεγάλη ηλικία και με αποκλειστικό σκοπό την τεκνοποίηση . Οι σχέσεις όμως που είχαν με τις εταίρες της εποχής ήταν περισσότερο ερωτικής παρά σεξουαλικής βάσης. Ο Περικλής με την Ασπασία είναι ένα απο τα πολλά παραδείγματα. Οι εταίρες εκείνη την εποχή ήταν πολύ πιο κοντά στις σημερινές γκέισες παρά στις σημερινές εργάτριες του χώρου της πορνείας που απλα σεξ προσφέρουν.

Επιπλεον στις γενικές συγκρίσεις και αναφορές στην αρχαιότητα πρέπει να θυμομαστε το εξής. Δεν μπορείς με ακρίβεια να κρίνεις την αρχαιότητα με σημερινούς κοινωνικούς όρους. Ουτε ασφαλώς να προβάλεις τις αρχαίες κοινωνίες στο σήμερα και να αντλείς ερμηνείες. Ειναι άλλοι κόσμοι στη κυριολεξία.
Οι αρχαίοι Σπαρτιάτες για παράδειγμα ήταν στη πλειοψηφία τους ομοφυλοφιλοι. Ηταν όμως την ίδια στιγμη και  φοβεροί πολεμιστές που δεν λογάριαζαν ούτε πόνο ούτε θάνατο, δηλαδή άντρακλες με τη πλήρη έννοια της λέξεως. Αυτό με τους σημερινούς κοινωνικούς όρους και τα σημερινά πρότυπα στους περισσότερους απο εμας, μας φαίνεται αντιφατικό και οξύμωρο. Με τους όρους όμως της αρχαίας εποχής δεν ήταν.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Και γμω τα θματα, και γαμώ τις κουβέντες, και γαμώ τα ποστ

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
1: Συνήθως νομίζω πως τελικά το αντίθετο συμβαίνει, δλδ όταν η πραγματικότητα τελικά συγκρούεται με τις ψευδαισθήσεις μας καταλήγουμε σε βοήθεια ειδικού ψυχικής υγείας, καθώς η σύγκρουση αποδεικνύεται καταλυτική για να διαλυθούν πλήρως.
2: Η προσφυγή σε ειδικό ψυχικής υγείας δεν είναι κάτι απαραίτητα κακό όπως στερεοτυπικά παρουσιάζεται συνήθως και ούτε πανάκεια για κάθε ανθρώπινο πρόβλημα βεβαίως.
3: Ο Καζίνσκι έλεγε ότι η απόλυτη λογική οδηγεί στην παράνοια, το οποίο εν μέρει συμπίπτει με αυτό που γράφεις, και εν πολλοίς συμφωνώ, αλλά:
4: Δεν υπάρχει λόγος να αυτοπαραμυθιαζόμαστε ότι είμαστε πλήρως αυτοκαθοριζόμενες υπάρξεις. Κάθε άλλο. Η παραδοχή του ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει μάλλον ανακουφιστικά λειτουργεί

ΙΜΗΟ
Οσον αφορά το 1 νομίζω ότι το θέμα τίθεται σε ποσοτική και όχι σε ποιτική βάση.Δηλαδή στο ποσο συγκρουεται η πραγματικότητα με τις ψευδαισθήσεις μας.
Στα 2,3 συμφωνούμε.
Στο 4 η λέξη κλειδί νομίζω είναι το πλήρως που γράφεις.Κανείς δεν αυτοκαθορίζεται πλήρως γιατί με αυτή την έννοια θα προσεγγιζε και έννοιες όπως η αθανασία. Αυτοκαθορίζεται στο βαθμό που το μυαλό του και σε ένα βαθμό και το περιβάλον του ( ςσ κοινωνικό πλαίσιο ) του επιτρέπει.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
1.Στα άλλα θέματα που συζητάμε. Οταν γράφω ότι μακροπρόθεσμα απαξιώνεις τη γυναίκα δεν αναφέρομαι στη γυναίκα με την έννοια της θυληκότητάς της  αλλά στη γυναίκα ως άνθρωπο. Παύεις σταδιακά να τη θεωρείς ισότιμο με τον άντρα άνθρωπο. Ενας απο τους λόγους που σπάνια υπάρχει σχεση φιλίας μεταξύ άντρα και γυναίκας είναι αυτή ακριβώς η απαξίωση, όχι όμως και ο μόνος.  Ουσιαστικά  πάντως σε αυτό το σημείο  νομίζω συμφωνούμε διαβάζοντας το post σου.

2.Οι αρχαίοι Σπαρτιάτες για παράδειγμα ήταν στη πλειοψηφία τους ομοφυλοφιλοι. Ηταν όμως την ίδια στιγμη και  φοβεροί πολεμιστές που δεν λογάριαζαν ούτε πόνο ούτε θάνατο, δηλαδή άντρακλες με τη πλήρη έννοια της λέξεως. Αυτό με τους σημερινούς κοινωνικούς όρους και τα σημερινά πρότυπα στους περισσότερους απο εμας, μας φαίνεται αντιφατικό και οξύμωρο. Με τους όρους όμως της αρχαίας εποχής δεν ήταν.
1.Έχω ακούσει γνωστό μου να απαντάει σε ερώτηση για το εάν συζητάει με τη γυναίκα του:''Μ'αυτήν που γαμάω θα συζητάω;''
2.Ειναι παροιμιώδης η μαχιμότητα των Άγγλων στρατιωτών,και η αυταπάρνησή τους να σώσουν τους συντρόφους τους,όχι μόνο στη μάχη,αλλά και στο κρεβάτι... (Μην παρεξηγηθώ,δεν το επικροτώ,απλώς το ιστορικό παράδειγμα αναφέρω).

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Ωραιο ποστ φιλε Mindreader. Με βάση το αρχικό σου ποστ θέλω να σχολιάσω τα αρνητικά που βρίσκεις.
Για το πρώτο ότι δηλαδή ικανοποιείσαι σεξουαλικα με γυναικες εμφανισης ανω του μεσου ορου θα σου πω το εξης : μετα από καποια χρονια εμπειριας συνειδητοποιείς ότι η εμφανιση μονο δεν φτανει για την σεξουαλικα ικανοποιηση.  Αυτό σε μενα ειχε και αρνητικες και θετικες συνεπειες. Η αρνητικη συνεπεια είναι  ότι ο συνδυασμος εμφανισης και υπηρεσιων  περιοριζει ακομα πιο πολύ τις επιλογες. Η θετικη είναι όμως ότι βλεπω γυναικες που είναι μοντελα από εμφανιση και δεν μου κανει και μεγαλη αισθηση γιατι ξερω ποσο κρυες και αντιερωτικες μπορει να είναι.
Για το δευτερο που γραφεις ότι υποβαθμιζεις το σεξ αφου το βλεπεις σαν κατι που αγοραζεται μια αναγκη όπως το φαγητο. Κατά τη γνωμη μου αυτή είναι  θετικη επιπτωση αφου ετσι βλεπεις  την πραγματικη του διασταση. Το να ριξεις μια γκομενα δεν το κανεις μονο για το σεξ αλλα και για την επιβεβαιωση την κατακτηση και για πολλους και την επιδειξη. Αυτές είναι προστιθεμενες αξιες που στερει μια επισκεψη στα μπουρδελα από την αξια του σεξ. Γι αυτό και πολλες πουτανες πουλανε και την ψευδαισθηση ότι σε γουσταρουν το gfe που λενε
Τωρα αν από καποιο πηδημα αρχισει μια σχεση  αυτό είναι άλλο κεφαλαιο και φυσικα εχει άλλη αξια που ευτυχως δεν μπορει να κοστολογηθει.

Για το τριτο που λες όπως γραφεις και εσυ οποιος εχει λιγο μυαλο στο κεφαλι του μπορει να δει τις γυναικες στην πραγματικη τους διασταση.  Διαφορετικες από εμας αλλα ισοτιμες. Οσοι παλι δεν μπορουν δεν φταινε τα μπουρδελα.

Στο τεταρτο όμως υπαρχει θεμα. Είναι οντως μια πολύ αρνητικη συνεπεια του πληρωμενου ερωτα ο διαχωρισμος της σεξουαλικης ικανοποιησης από αυτά που παιρνεις σε μια υγιη σχεση. Γινεσαι αναισθητος  όπως τα λες, ο ρομαντισμος παει περιπατο και γενικα όλα αυτά που αρεσουν στις γυναικες οσο αφορα το συναισθηματικο κομματι. Στον αντρα μπορει να μην του αρεσουν τοσο πολύ όλα αυτά αλλα του αρεσει να νιωθει ότι η γυναικα- συντροφος- γκομενα που εχει διπλα του είναι ικανοποιημενη.
Προεκτεινοντας το θεμα περαιτερω θελω να πω και βασιζομενος στην λαικη ρηση «αν πετυχει η μαλακια τυφλα να χει το γαμησι» υπαρχει αμεση σχεση του πληρωμενου ερωτα με το πορνο. Είναι και τα δυο εθιστικα και όπως καθε εθισμος  αλλαζουν τη συμπεριφορα του ατομου προς το χειροτερο

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Οι αρχαίοι Σπαρτιάτες για παράδειγμα ήταν στη πλειοψηφία τους ομοφυλοφιλοι. Ηταν όμως την ίδια στιγμη και  φοβεροί πολεμιστές που δεν λογάριαζαν ούτε πόνο ούτε θάνατο, δηλαδή άντρακλες με τη πλήρη έννοια της λέξεως. Αυτό με τους σημερινούς κοινωνικούς όρους και τα σημερινά πρότυπα στους περισσότερους απο εμας, μας φαίνεται αντιφατικό και οξύμωρο. Με τους όρους όμως της αρχαίας εποχής δεν ήταν.

Αυτές τις ανθελληνικές προπαγάνδες διαφόρων κύκλων οπως αριστερά και άγγλοι που θέλουν να βγάλουν τους αρχαίους προγόνους μας πούστηδες ολους να μη τις αναμάτε σαν αγράματοι χαχόλοι.
Στην αρχαιότητα η ομοφυλοφιλία εθωρείτο μιαρή και ετιμωρείτο με θάνατο. Οι Σπαρτιάτες δεν ηταν πούστηδες, ουτε κανεις. ΤΟ εχουν πει για Μέγα Αλέξανδρο, Αχιλλέα και ολους τους μεγάλους της ιστορίας. Γιατι? Για να τους μειώσους κάτι τιποτένιοι βρωμεροί τύποι, οπως χριστιανοί στην αρχή του χριστιανισμού για να πιάσει έπρεπε να γκρεμίσουν και να διαλύσουν κάθε καλό του αρχαίου κόσμου. Οι άγγλοι, εχουν κόμπλεξ με εμας γιατι είμαστε αρχαίος λαός και αυτοί ηταν βόδια οταν εμεις είμασταν αυτοκρατορίες. Οι αριστεροί, κομπλεξικοί και βλάκες, νομίζουν οτι θα αφαιρέσουν την εθνική συνείδηση των ΕΛλήνων αν τους πουν οτι οι αρχαίοι ηταν πούστηδες για να κοπεί ο δεσμός του λαού με το παρελθόν του και να γίνει σοσιαλοαναρχοκομμουνιστικός λαός κλπ. Ο κάθε κομπλεξικός πανηλίθιος λέει τα δικά του. Μη τα αναμάτε και μην έχετε κόμπλεξ εναντίον της αρχαίας ΕΛλάδας. Αγαπήστε τη φυλλή σας.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ωραιο ποστ φιλε Mindreader. Με βάση το αρχικό σου ποστ θέλω να σχολιάσω τα αρνητικά που βρίσκεις.
Για το πρώτο ότι δηλαδή ικανοποιείσαι σεξουαλικα με γυναικες εμφανισης ανω του μεσου ορου θα σου πω το εξης : μετα από καποια χρονια εμπειριας συνειδητοποιείς ότι η εμφανιση μονο δεν φτανει για την σεξουαλικα ικανοποιηση.  Αυτό σε μενα ειχε και αρνητικες και θετικες συνεπειες. Η αρνητικη συνεπεια είναι  ότι ο συνδυασμος εμφανισης και υπηρεσιων  περιοριζει ακομα πιο πολύ τις επιλογες. Η θετικη είναι όμως ότι βλεπω γυναικες που είναι μοντελα από εμφανιση και δεν μου κανει και μεγαλη αισθηση γιατι ξερω ποσο κρυες και αντιερωτικες μπορει να είναι.
Για το δευτερο που γραφεις ότι υποβαθμιζεις το σεξ αφου το βλεπεις σαν κατι που αγοραζεται μια αναγκη όπως το φαγητο. Κατά τη γνωμη μου αυτή είναι  θετικη επιπτωση αφου ετσι βλεπεις  την πραγματικη του διασταση. Το να ριξεις μια γκομενα δεν το κανεις μονο για το σεξ αλλα και για την επιβεβαιωση την κατακτηση και για πολλους και την επιδειξη. Αυτές είναι προστιθεμενες αξιες που στερει μια επισκεψη στα μπουρδελα από την αξια του σεξ. Γι αυτό και πολλες πουτανες πουλανε και την ψευδαισθηση ότι σε γουσταρουν το gfe που λενε
Τωρα αν από καποιο πηδημα αρχισει μια σχεση  αυτό είναι άλλο κεφαλαιο και φυσικα εχει άλλη αξια που ευτυχως δεν μπορει να κοστολογηθει.

Για το τριτο που λες όπως γραφεις και εσυ οποιος εχει λιγο μυαλο στο κεφαλι του μπορει να δει τις γυναικες στην πραγματικη τους διασταση.  Διαφορετικες από εμας αλλα ισοτιμες. Οσοι παλι δεν μπορουν δεν φταινε τα μπουρδελα.

Στο τεταρτο όμως υπαρχει θεμα. Είναι οντως μια πολύ αρνητικη συνεπεια του πληρωμενου ερωτα ο διαχωρισμος της σεξουαλικης ικανοποιησης από αυτά που παιρνεις σε μια υγιη σχεση. Γινεσαι αναισθητος  όπως τα λες, ο ρομαντισμος παει περιπατο και γενικα όλα αυτά που αρεσουν στις γυναικες οσο αφορα το συναισθηματικο κομματι. Στον αντρα μπορει να μην του αρεσουν τοσο πολύ όλα αυτά αλλα του αρεσει να νιωθει ότι η γυναικα- συντροφος- γκομενα που εχει διπλα του είναι ικανοποιημενη.
Προεκτεινοντας το θεμα περαιτερω θελω να πω και βασιζομενος στην λαικη ρηση «αν πετυχει η μαλακια τυφλα να χει το γαμησι» υπαρχει αμεση σχεση του πληρωμενου ερωτα με το πορνο. Είναι και τα δυο εθιστικα και όπως καθε εθισμος  αλλαζουν τη συμπεριφορα του ατομου προς το χειροτερο

Ωραίος !!!  :rockon: :rockon:
Μια διαφορετική οπτική των συγκεκριμένων απόψεων που σίγουρα έχει ενδιαφέρον.  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αυτές τις ανθελληνικές προπαγάνδες διαφόρων κύκλων οπως αριστερά και άγγλοι που θέλουν να βγάλουν τους αρχαίους προγόνους μας πούστηδες ολους να μη τις αναμάτε σαν αγράματοι χαχόλοι.
Στην αρχαιότητα η ομοφυλοφιλία εθωρείτο μιαρή και ετιμωρείτο με θάνατο. Οι Σπαρτιάτες δεν ηταν πούστηδες, ουτε κανεις. ΤΟ εχουν πει για Μέγα Αλέξανδρο, Αχιλλέα και ολους τους μεγάλους της ιστορίας. Γιατι? Για να τους μειώσους κάτι τιποτένιοι βρωμεροί τύποι, οπως χριστιανοί στην αρχή του χριστιανισμού για να πιάσει έπρεπε να γκρεμίσουν και να διαλύσουν κάθε καλό του αρχαίου κόσμου. Οι άγγλοι, εχουν κόμπλεξ με εμας γιατι είμαστε αρχαίος λαός και αυτοί ηταν βόδια οταν εμεις είμασταν αυτοκρατορίες. Οι αριστεροί, κομπλεξικοί και βλάκες, νομίζουν οτι θα αφαιρέσουν την εθνική συνείδηση των ΕΛλήνων αν τους πουν οτι οι αρχαίοι ηταν πούστηδες για να κοπεί ο δεσμός του λαού με το παρελθόν του και να γίνει σοσιαλοαναρχοκομμουνιστικός λαός κλπ. Ο κάθε κομπλεξικός πανηλίθιος λέει τα δικά του. Μη τα αναμάτε και μην έχετε κόμπλεξ εναντίον της αρχαίας ΕΛλάδας. Αγαπήστε τη φυλλή σας.

Μπορεί και να έχεις δίκιο, και οι όποιες σχετικές αναφρορές στην ομοφυλοφιλία των αρχαίων να είναι άκυρες. Δεν είμαι ιστορικός, δε ξέρω !! Αν θέλεις και έχεις στοιχεία, τα δίνεις. Σε κάθε όμως περίπτωση δεν νομίζω ότι είμαστε ανθέλληνες όταν έστω στη βάση παραδέιγματος αναφερόμαστε σε κάτι τέτοιο για να δείξουμε τη κοινωνική διαφοροποίηση απο τότε μέχρι τώρα.

Σίγουρα ανθέλληνες δεν είμαστε και την ιστορία μας τη σεβόμαστε κυρίως γιατί και έχουμε ιστορία και πολύ πλούσια είναι.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655

Να σου πω, εισαι βλαμμενος? Η ομοφυλοφιλια δεν υπηρχε σαν εννοια στην Αρχαια Ελλαδα, διοτι ηταν οσο φυσικη οσο και η ετεροφυλοφιλικες σχεσεις. Για να καταλαβεις, ο ορος οικολογια δεν υπηρχε, μεχρι που καταλαβαμε οτι μπορουσαμε να βλαψουμε τον πλανητη. Ο ορος βιολογικο προιον δεν υπηρχε μεχρι που βγηκαν τα γενετικως μεταλλαγμενα προιοντα. Γκεγκε?

Π

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Να σου πω, εισαι βλαμμενος? Η ομοφυλοφιλια δεν υπηρχε σαν εννοια στην Αρχαια Ελλαδα, διοτι ηταν οσο φυσικη οσο και η ετεροφυλοφιλικες σχεσεις. Για να καταλαβεις, ο ορος οικολογια δεν υπηρχε, μεχρι που καταλαβαμε οτι μπορουσαμε να βλαψουμε τον πλανητη. Ο ορος βιολογικο προιον δεν υπηρχε μεχρι που βγηκαν τα γενετικως μεταλλαγμενα προιοντα. Γκεγκε?

Ήταν τότε όλοι σαν τον Λέγκολα φίλε ?  :S

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
τυπε υπονοεις οτι ο λεγκολας ειναι πουστης;   :S

Όχι ρε φίλε, προς Θεού!
Μάλιστα κυκλοφορεί στο μπου η φήμη ότι το 33άρης δεν πάει να πει  την ηλικία του, αλλά το μέγεθος  :S
Φυσικά δεν ξέρω πόσο ισχύουν αυτά μιας και τα διαδίδει ο γλίτσας  ;)

billgl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2015
Like
63
Πόντοι
1
Φιλαρακο εσυ μου αποδιδεις ψευτοαναλυση.
Ενας αλλος φιλος στην αρχη του thread μου εγραψε οτι πολυ στη φιλοσοφια το εριξα.
Εμενα αυτο μου λεει ότι καπου στο μεσο ορο ειμαι.
Το πρωτο πραγμα που εγραψα ανοιγοντας το thread ηταν οτι προσωπικες αποψεις γραφω και δεν διεκδικω το αλαθητο.
Τωρα αν το επιπεδο σου φαινεται επιπεδο περιοδικων αναμονης ιατρειων σου υπενθυμιζω ότι στο bou.com ειμαστε και το να προσαρμοζει καποιος το επιπεδο αναλυσης του στο μεσο ορο του χωρου που γραφει μαλλον προσον ειναι.

Σε καθε περιπτωση παντως σεβαστη η αποψη σου.
Κανενα προβλημα.
Κανενα προβλημα με το επιπεδο που διαλεξες, ουτε με το επιπεδο του φορουμ. Απλα επεσημανα το που εμφανιζονται τα λεγομενα σου ανα τα ετη, χωρις να εχουν (ακομα) επαληθευτει απο ειδικους..

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
Όχι ρε φίλε, προς Θεού!
Μάλιστα κυκλοφορεί στο μπου η φήμη ότι το 33άρης δεν πάει να πει  την ηλικία του, αλλά το μέγεθος  :S
Φυσικά δεν ξέρω πόσο ισχύουν αυτά μιας και τα διαδίδει ο γλίτσας  ;)

τυπε σαν την αντριλα του λεγκολα με τις φτυσιες,τα κατουρα και τις κουραδες του πακιστανου πανω του δεν εχει  :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Για να κρατηθούμε εντός θέματος,μία από τις συνέπεις του εθισμού στις πουτάνες είναι η απαλλαγή από τη μικροαστική ηθική με την οποία οι περισσότεροι έχουμε ανατραφεί,δηλαδή η έγνοια ή το άγχος με πόσους έχει γαμηθεί η γκόμενα πριν από μας,αν γαμιέται ταυτόχρονα και μ'άλλους...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τέτοια πέστους να κάψουν εγκέφαλο οι περισσότεροι εδώ μέσα  :grin:

Stories