Νέα

Οι επιπτώσεις της πορνοσυνήθειας σ' έναν άντρα (αρνητικές ή ευεργετικές)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Οι παροικούντες του site συναγωνιστές είναι γνωστοί πορνομύστες και σίγουρα οι πιο χορτασμένοι σεξουαλικα άντρες της χώρας.

....

εσύ πες μας ποιες είναι.....

Για να ρωτάς σημαίνει υποψιάζεσαι κάτι ότι παίζει να υπάρχει...  ;)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Τέτοια πέστους να κάψουν εγκέφαλο οι περισσότεροι εδώ μέσα  :grin:
Ας το δούμε σαν μια βίζιτα χωρίς προσδιορισμένο εξαρχής χρόνο,και θα απελευθερωθούμε από σκοτούρες που μας κλέβουν ενέργεια και χρόνια απ'τη ζωή μας...  ;)

αίλουρος7

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Κρίνοντας από τη συχνότητα με την οποία συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι, το thread έχει επιτυχία και διεισδυτικότητα. Εγώ είμαι 60+ και τα τελευταία 40+ χρόνια πηγαίνω στα bou κατά μέσο όρο 1/εβδομάδα περίπου. Το ξεκίνησα για να ξεκαυλώνω. Το συνέχισα γιατί η ομορφιά των κοριτσιών εκεί και η ποιότητα και ποικιλία του sex που παρείχαν ήταν ανώτερα από αυτά που μπορούσα να πετύχω συμβατικά. Τώρα το συνεχίζω κυρίως για θεραπευτικούς λόγους.
Τα θετικά αυτής της περιπέτειας τα προανέφερα. Το κυριότερο αρνητικό τώρα μετά από μία μακρά καριέρα: παύεις να εξασκείσαι στη νέα γνωριμία και τα περιμένεις όλα στο πιάτο: κάπως σαν την οικόσιτη γάτα που κοιμάται όρθια σε σχέση με την αλανιάρα που είναι ετοιμοπόλεμη. Τα λοιπά μειονεκτήματα που αναφέρθηκαν, κατά τη γνώμη μου ψιλοισχύουν με κυριότερο αυτό του κινδύνου μόλυνσης.
Φυσικά όλα τα παραπάνω ισχύουν για μπουρδέλα του 20-ρικου, όπου η σχέση προσφερόμενης υπηρεσίας/τιμή μεγιστοποιείται. Από εκεί και πέρα, studio, κολόμπαρα, σεξοτουρισμός κλπ. αρχίζει η υπερβολή.

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
  Ναι έχει αρνητικές επιπτώσεις η πορνοσυνήθεια. Τις παραθέτω με δικά μου βιώματα: Αν δεν πήγαινα με "πουτάνες" δεν θα μάθαινα για τις αληθινές γυναίκες, αν δεν πήγαινα στα "αμαρτωλά" μέρη δεν θα μάθαινα για τους χώρους αληθινών εκφράσεων σκέψης, αν δεν μίλαγα(μόνο) με "πούστηδες" δεν θα μπορούσα να καταλάβω το διαφορετικό στη σεξουαλική έκφραση του ατόμου, αν δεν έβλεπα "τσόντες" δεν θα είχα εμπνεύσεις σεξουαλικής πρακτικής, αν δεν διάβαζα "μπουρδελοσάιτ" δεν θα είχα διαβάσει τέτοιες θαυμάσιες αναλύσεις όπως το παρόν θέμα. Ναι όλα βλάπτουν όταν τα χρησιμοποιείς για να βλάψεις και να βλαφτείς και όχι για να αποκομίσεις ή απλά να ακούσεις εμπειρίες ζωής Ανθρώπων.

IMHO  

• Like
Αντιδράσεις: pixkar

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Θες να μου το πεις αυτό από κοντά σήμερα κατά τις 20:00 στην πλατεία του Μεταξουργείου;

ξυλο  :rockon:

karate-funny-gif-1051602.gif
  :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κάποιοι ίσως να μην το γνωρίζεται αλλά όταν πας με πουτάνα είναι το ίδιο και το αυτό σαν να πας με πεθαμένη γιατί το ενεργειακό πεδίο-αύρα της πουτάνας είναι το ίδιο με έναν νεκρό και επηρεάζει και το ενεργειακό πεδίο αυτουνού που θα πάει μαζί της! Αυτό σημαίνει αρρώστιες, συσσώρευση αρνητικής ενέργειας, προσκολλήσεις αρνητικών οντοτήτων που τρέφονται με την αύρα του ανθρώπου και ένα σωρό άλλα δεινά! Θα μου πεις μιλάς εσύ που τις περισσότερες φορές πας σε πουτανες? Τουλάχιστον εγώ είμαι συνειδητοποιημένος και δεν κοιμάμαι στα πούπουλα  :hi:

ο Πλανας εισαι τυπε?  :S

147751-big.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.acropolis.org/images/img-oina/GAP-600x400.jpg[/img[/URL]]

:S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656
Κάποιοι ίσως να μην το γνωρίζεται αλλά όταν πας με πουτάνα είναι το ίδιο και το αυτό σαν να πας με πεθαμένη γιατί το ενεργειακό πεδίο-αύρα της πουτάνας είναι το ίδιο με έναν νεκρό και επηρεάζει και το ενεργειακό πεδίο αυτουνού που θα πάει μαζί της! Αυτό σημαίνει αρρώστιες, συσσώρευση αρνητικής ενέργειας, προσκολλήσεις αρνητικών οντοτήτων που τρέφονται με την αύρα του ανθρώπου και ένα σωρό άλλα δεινά! Θα μου πεις μιλάς εσύ που τις περισσότερες φορές πας σε πουτανες? Τουλάχιστον εγώ είμαι συνειδητοποιημένος και δεν κοιμάμαι στα πούπουλα  :hi:

τυπε μπορεις να την γαμησεις με στολη για την ραδιενεργεια   :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• radioactivity uniform.png
    radioactivity uniform.png
    105,2 KB · Εμφανίσεις: 42

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Το μόνο αρνητικό που βλέπω εγώ, τουλάχιστον σε μένα προσωπικά, είναι οτι όταν πάω σε κανένα ιατρείο και περιμένω στον καναπέ είτε μόνος μου είτε με άλλους άντρες, ξεχνιέμαι και νομίζω οτι θα βγει η τσατσά με τις κοπέλες να κάνουν πασαρέλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom