Κρίνοντας από τη συχνότητα με την οποία συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι, το thread έχει επιτυχία και διεισδυτικότητα. Εγώ είμαι 60+ και τα τελευταία 40+ χρόνια πηγαίνω στα bou κατά μέσο όρο 1/εβδομάδα περίπου. Το ξεκίνησα για να ξεκαυλώνω. Το συνέχισα γιατί η ομορφιά των κοριτσιών εκεί και η ποιότητα και ποικιλία του sex που παρείχαν ήταν ανώτερα από αυτά που μπορούσα να πετύχω συμβατικά. Τώρα το συνεχίζω κυρίως για θεραπευτικούς λόγους.
Τα θετικά αυτής της περιπέτειας τα προανέφερα. Το κυριότερο αρνητικό τώρα μετά από μία μακρά καριέρα: παύεις να εξασκείσαι στη νέα γνωριμία και τα περιμένεις όλα στο πιάτο: κάπως σαν την οικόσιτη γάτα που κοιμάται όρθια σε σχέση με την αλανιάρα που είναι ετοιμοπόλεμη. Τα λοιπά μειονεκτήματα που αναφέρθηκαν, κατά τη γνώμη μου ψιλοισχύουν με κυριότερο αυτό του κινδύνου μόλυνσης.
Φυσικά όλα τα παραπάνω ισχύουν για μπουρδέλα του 20-ρικου, όπου η σχέση προσφερόμενης υπηρεσίας/τιμή μεγιστοποιείται. Από εκεί και πέρα, studio, κολόμπαρα, σεξοτουρισμός κλπ. αρχίζει η υπερβολή.