Νέα

Οι επιπτώσεις της πορνοσυνήθειας σ' έναν άντρα (αρνητικές ή ευεργετικές)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Κοιταξε η πορνοσυνηθεια , δηλαδη ο εθισμος στις πουτανες ειναι κεφαλαιωδες κεφαλαιο , θα μπορουσαν να γραφτουν τομοι! :rockon: Η ουσια ομως ειναι στο γεγονος οτι οι ωραιες γυναικες ειναι ''αρρωστεια''!!! :rockon: Και στα στουντιο και μπουρδελα συναντας πολλες μουναρες γυναικες! :wanker:
Πιστευω ειναι δυσκολο να κοψεις τελειως το ''αθλημα'' , ειδικα αν μενεις Αθηνα και εχεις τον πειρασμο παντου γυρω σου! :erection: Ειναι εφικτη ομως η μειωση των επισκεψεων για καποιον που το θελει , αν προσπαθησει! :hi:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ξυλο  :rockon:

karate-funny-gif-1051602.gif
  :rockon:

ή ξίφος;

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ο ερωτας ανάμεσα σε δυο ανθρώπους εκτος απο τη σεξουαλική έλξη ( που ασφαλώς είναι αναγκαία ) προυποθέτει και συνεπάγεται μια σειρά απο άλλα αμοιβαία συναισθήματα όπως το ενδιαφέρον, η εκτίμηση, η εμπιστοσύνη, η ζήλια, ο θαυμασμός, κλπ

Νομίζω ότι αυτός είναι ο πυρήνας της διαφωνίας μας.Εγώ δε θεωρώ ότι η σεξουαλική έλξη είναι απαραίτητη για να υπάρχει έρωτας.Γι' αυτό σου είπα για τον πλατωνικό έρωτα.Ένας γιός που έχει τα ίδια ακριβώς συναισθήματα  όπως αυτά που λες για ένα καλό πατέρα δεν νιώθει σεξουαλική έλξη.Αντίστοιχα 2 άντρες ετερόφιλοι, αληθινοί φίλοι.Εσύ πως περιγράφεις το δέσιμο αυτό;Ως πατρική αγάπη;Ως φιλία;Γιατί αν είναι έτσι θα πρέπει να πεις τι διαφορά έχει ο έρωτας από τη φιλία ή την πατρική αγάπη στο κομμάτι των συναισθημάτων.Μόνο όμως στο κομμάτι των συναισθημάτων!!Η σεξουαλική έλξη, η τεκνοποιία, η συμβίωση, οι οικονομικές δοσοληψίες, ο κοινωνικός περίγυρος κτλ κτλ είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Τώρα ως προς τα άλλα περί αρχαίων έχω κάποιες αρκετές διαφωνίες αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας, ας μην ξεφύγουμε.Ένα επιχείρημα για να στηρίξω την άποψή μου ήταν.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Δε θα μιλήσω μόνο για πορνοσυνήθεια αλλά θα το τραβήξω λίγο παραπάνω σε γαμωσυνήθεια, τσουλοσυνήθεια εν ολίγης ποια είναι τα συμπτώματα που είχα εγώ σύμφωνα με τη δική μου ζωή ως εργένης.

Εγώ πέρασα κάποια χρόνια οικειοθελώς εργένης. Επειδή είχα βγεί από μεγάλη σχέση δεν ήθελα να δεσμευτώ εκείνη την περίοδο και με ενδιέφερε μόνο το πήδημα. Ούτε καν σχέση για το πήδημα. Πήδημα την ίδια μέρα μπάμ !!!

Ήθελα να ζήσω δηλαδή. Αυτό νομίζω θέλουν όλοι οι 25άρηδες μετά από πολλα χρόνια σχέση.

Μετά από τρία χρόνια λοιπόν με ζωή "πορνοστάρ"

1) Δε μπορούσα να πάρω καμία γυναίκα στα σοβαρά και να τη δώ για σχέση
2) Δε μπορούσα ούτε καν να περιμένω για δεύτερο ραντεβού για να πηδήξω.
3) Δε μπορούσα να βγώ για καφέ ή φαγητο με μια γκόμενα.. ήθελα ποτό και αν γίνεται σε κλάμπ ώστε αν δω ότι δε θα γαμήσω το ίδιο βράδυ, να την κάνω με τους φίλους μου και να μείνει στην παρέα της αντί να μου φορτωθεί.
4) Δεν έδινα τόσο μεγάλη σημασία και αξία στο πήδημα όπως οι φίλοι μου. Ενώ εκείνοι όταν γνώριζαν μια γκόμενα και την πήδαγαν, μετά το συζήταγαν και έλεγαν κουτσομπολιά. Εγώ μπορεί να είχα πάει με 3 διαφορετικές εκείνη την εβδομάδα και δεν το θεωρούσα κάτι.
5) Επειδή γνώρισα αρκετές γυναίκες, και πολλές από αυτές ήταν εξτρίμ πουτάνες οι ακραίες, οι βγάζανε μια πουτανίστικη "βρωμιά" στο κρεβάτι, συνηθίζοντας σε τέτοια μετά οτιδήποτε πιο ήρεμο και πιο soft δε με έφτιαχνε.
6) Έφτασα στο σημείο να μη μου λέει κάτι ένα απλό πήδημα, αλλά για να τελειώσω να πρέπει η άλλη να γίνει πορνοστάρ στο κρεβάτι σαν ορισμένες που γνώρισα. (και αυτό είναι μαλακία βέβαια).

Σε γενικές γραμμές αυτά. Απλά θέλω να καταλήξω πως όταν ζήσεις αρκετό το ένα άκρο και τυχαίνει να σου αρέσει, μετά δύσκολα μπορείς να ικανοποιηθείς με κάτι διαφορετικό. Βέβαια εννοείται πως η γυναίκα μου δε θα ήθελα να ήταν σαν αυτά τα ακραία που με καύλωναν... γιατί ως γνωστόν η πουτανιά καυλώνει τον άντρα... αλλά εγκυμονεί κινδύνους..

Δε ξέρω αν βγεί εκτός θέματος, αλλά στον πούτσο μου τον εργασιομανή  :cheesy:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δε θα μιλήσω μόνο για πορνοσυνήθεια αλλά θα το τραβήξω λίγο παραπάνω σε γαμωσυνήθεια, τσουλοσυνήθεια εν ολίγης ποια είναι τα συμπτώματα που είχα εγώ σύμφωνα με τη δική μου ζωή ως εργένης.

Εγώ πέρασα κάποια χρόνια οικειοθελώς εργένης. Επειδή είχα βγεί από μεγάλη σχέση δεν ήθελα να δεσμευτώ εκείνη την περίοδο και με ενδιέφερε μόνο το πήδημα. Ούτε καν σχέση για το πήδημα. Πήδημα την ίδια μέρα μπάμ !!!

Ήθελα να ζήσω δηλαδή. Αυτό νομίζω θέλουν όλοι οι 25άρηδες μετά από πολλα χρόνια σχέση.

3) Δε μπορούσα να βγώ για καφέ ή φαγητο με μια γκόμενα.. ήθελα ποτό και αν γίνεται σε κλάμπ ώστε αν δω ότι δε θα γαμήσω το ίδιο βράδυ, να την κάνω με τους φίλους μου και να μείνει στην παρέα της αντί να μου φορτωθεί.
4) Δεν έδινα τόσο μεγάλη σημασία και αξία στο πήδημα όπως οι φίλοι μου. Ενώ εκείνοι όταν γνώριζαν μια γκόμενα και την πήδαγαν, μετά το συζήταγαν και έλεγαν κουτσομπολιά. Εγώ μπορεί να είχα πάει με 3 διαφορετικές εκείνη την εβδομάδα και δεν το θεωρούσα κάτι.
5) Επειδή γνώρισα αρκετές γυναίκες, και πολλές από αυτές ήταν εξτρίμ πουτάνες οι ακραίες, οι βγάζανε μια πουτανίστικη "βρωμιά" στο κρεβάτι, συνηθίζοντας σε τέτοια μετά οτιδήποτε πιο ήρεμο και πιο soft δε με έφτιαχνε.
6) Έφτασα στο σημείο να μη μου λέει κάτι ένα απλό πήδημα, αλλά για να τελειώσω να πρέπει η άλλη να γίνει πορνοστάρ στο κρεβάτι σαν ορισμένες που γνώρισα. (και αυτό είναι μαλακία βέβαια).

Σε γενικές γραμμές αυτά. Απλά θέλω να καταλήξω πως όταν ζήσεις αρκετό το ένα άκρο και τυχαίνει να σου αρέσει, μετά δύσκολα μπορείς να ικανοποιηθείς με κάτι διαφορετικό. Βέβαια εννοείται πως η γυναίκα μου δε θα ήθελα να ήταν σαν αυτά τα ακραία που με καύλωναν... γιατί ως γνωστόν η πουτανιά καυλώνει τον άντρα... αλλά εγκυμονεί κινδύνους..

Ουσιαστικά φιλαράκο μετέφρασες σε πιο συγκεκριμμένα καθημερινά πράγματα αυτά που εγώ έβαλα στην αρχή του thread  σε πιο ''θεωρητική'' βάση. Ωραίος  :rockon: :rockon:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Νομίζω ότι αυτός είναι ο πυρήνας της διαφωνίας μας.Εγώ δε θεωρώ ότι η σεξουαλική έλξη είναι απαραίτητη για να υπάρχει έρωτας.Γι' αυτό σου είπα για τον πλατωνικό έρωτα.Ένας γιός που έχει τα ίδια ακριβώς συναισθήματα  όπως αυτά που λες για ένα καλό πατέρα δεν νιώθει σεξουαλική έλξη.Αντίστοιχα 2 άντρες ετερόφιλοι, αληθινοί φίλοι.Εσύ πως περιγράφεις το δέσιμο αυτό;Ως πατρική αγάπη;Ως φιλία;Γιατί αν είναι έτσι θα πρέπει να πεις τι διαφορά έχει ο έρωτας από τη φιλία ή την πατρική αγάπη στο κομμάτι των συναισθημάτων.Μόνο όμως στο κομμάτι των συναισθημάτων!!Η σεξουαλική έλξη, η τεκνοποιία, η συμβίωση, οι οικονομικές δοσοληψίες, ο κοινωνικός περίγυρος κτλ κτλ είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Τώρα ως προς τα άλλα περί αρχαίων έχω κάποιες αρκετές διαφωνίες αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας, ας μην ξεφύγουμε.Ένα επιχείρημα για να στηρίξω την άποψή μου ήταν.

Φιλαράκο,

Αν συμφωνούσαμε σε όλα δεν θα είχε καν νόημα η συζήτηση. Μέσα απο τη συζήτηση των διαφωνιών όλοι κάτι κερδίζουμε.

Απαντώντας λοιπόν. Η φιλία ανάμεσα σε δυο ανθρώπους προυποθέτει και συνεπάγεται ι ένα σύνολο  συναισθημάτων. Η γονεική σχέση απλά συνεπάγεται ( δεν προυποθέτει, γιατί φροντίζει το ένστικτο για αυτό  ) κάποια άλλα συναισθήματα. Η ερωτική σχέση μεταξύ δυο ανθρωπων προυποθέτει και συνεπάγεται ένα τρίτο σύνολο συνασιθημάτων.

Ανάμεσα σε αυτά τα 3 σύνολα συναοισθημάτων υπάρχουν και κάποια κοινά συναισθήματα ( τομή συνόλων λέγεται αν ξέρεις απο μαθηματικά ), αλλά σίγουρα και κάποια μη κοινά συναισθήματα, που ουσιαστικά διφοροποιούν και το τύπο των σχέσεων.

Για παράδειγμα η αμοιβαία εκτίμηση είναι κοινό συναίσθημα και ανάμεσα σε δυο φίλους και ανάμεσα σε δυο ερωτευμένους μεταξύ τους ανθρώπους. Η στοργή είναι συναίσθημα που είναι κοινό και ανάμεσα σε γονέα παιδί, αλλά και ανάμεσα σε δυο ερωτευμένους ανθρώπους.

Στο άλλο άκρο τώρα. Επισης για παράδειγμα, η ζήλεια είναι συναίσθημα που αναπτύσεται μεταξύ των ερωτευμένων, αλλά σίγουρα όχι ανάμεσα σε γονείς και παιδιά. Η ''αγωνία και η ένταση' για την εξέλιξη της ερωτικής σχέσης μεταξύ δυο ερωτευμένων ανθρώπων, δεν υπάρχει σαν συναίσθημα μεταξύ φίλων, ούτε μεταξύ γονέων-παιδιών.

Πιστέυω λοιπον ότι το σύνολο των συναισθημάτων και η σχετική μεταξύ τους έναταση ( που εξαρτάται απο τον εν γένει χαρακτήρα κάθε ανθρώπου ) καθορίζει και τη φύση της σχέσης ακόμη και αν κάποια απο αυτά τα συναισθήματα είναι κοινά και σε άλλου τύπου σχέσεις οπως σωστα γράφεις. 

Τέλος η σεξουαλική έλξη είναι ισχυρό κεντρικό και αναπόσπαστο συναίσθημα ανάμεσα σε δυο ερωτευμένους ανθρώπους. Μπορεί να διαφωνούμε σε αυτό αλλά πιστεύω ότι χωρίς αυτό το συγκεκριμένο και πολύ εύκολα αναγνωρίσιμο συναίσθημα έρωτας μεταξύ δυο ανθρώπων απλά δεν υφίσταται.

Τις πλατωνικού τύπου ερωτικές σχέσεις στις οποίες αναφέρεσαι πρέπει να τις δεις στο λεκτικό και κοινωνικό πλαίσιο της εποχής στην οποία αναπτύχθηκαν, και αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο. 2000 χρόνια μετά τόσο η γλώσσα όσο και η κοινωνία έχει αλλάξει δραματικά.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Φιλαράκο,

Αν συμφωνούσαμε σε όλα δεν θα είχε καν νόημα η συζήτηση. Μέσα απο τη συζήτηση των διαφωνιών όλοι κάτι κερδίζουμε.

Απαντώντας λοιπόν. Η φιλία ανάμεσα σε δυο ανθρώπους προυποθέτει και συνεπάγεται ι ένα σύνολο  συναισθημάτων. Η γονεική σχέση απλά συνεπάγεται ( δεν προυποθέτει, γιατί φροντίζει το ένστικτο για αυτό  ) κάποια άλλα συναισθήματα. Η ερωτική σχέση μεταξύ δυο ανθρωπων προυποθέτει και συνεπάγεται ένα τρίτο σύνολο συνασιθημάτων.

Ανάμεσα σε αυτά τα 3 σύνολα συναοισθημάτων υπάρχουν και κάποια κοινά συναισθήματα ( τομή συνόλων λέγεται αν ξέρεις απο μαθηματικά ), αλλά σίγουρα και κάποια μη κοινά συναισθήματα, που ουσιαστικά διφοροποιούν και το τύπο των σχέσεων.

Για παράδειγμα η αμοιβαία εκτίμηση είναι κοινό συναίσθημα και ανάμεσα σε δυο φίλους και ανάμεσα σε δυο ερωτευμένους μεταξύ τους ανθρώπους. Η στοργή είναι συναίσθημα που είναι κοινό και ανάμεσα σε γονέα παιδί, αλλά και ανάμεσα σε δυο ερωτευμένους ανθρώπους.

Στο άλλο άκρο τώρα. Επισης για παράδειγμα, η ζήλεια είναι συναίσθημα που αναπτύσεται μεταξύ των ερωτευμένων, αλλά σίγουρα όχι ανάμεσα σε γονείς και παιδιά. Η ''αγωνία και η ένταση' για την εξέλιξη της ερωτικής σχέσης μεταξύ δυο ερωτευμένων ανθρώπων, δεν υπάρχει σαν συναίσθημα μεταξύ φίλων, ούτε μεταξύ γονέων-παιδιών.

Πιστέυω λοιπον ότι το σύνολο των συναισθημάτων και η σχετική μεταξύ τους έναταση ( που εξαρτάται απο τον εν γένει χαρακτήρα κάθε ανθρώπου ) καθορίζει και τη φύση της σχέσης ακόμη και αν κάποια απο αυτά τα συναισθήματα είναι κοινά και σε άλλου τύπου σχέσεις οπως σωστα γράφεις.   

Τέλος η σεξουαλική έλξη είναι ισχυρό κεντρικό και αναπόσπαστο συναίσθημα ανάμεσα σε δυο ερωτευμένους ανθρώπους. Μπορεί να διαφωνούμε σε αυτό αλλά πιστεύω ότι χωρίς αυτό το συγκεκριμένο και πολύ εύκολα αναγνωρίσιμο συναίσθημα έρωτας μεταξύ δυο ανθρώπων απλά δεν υφίσταται.

Τις πλατωνικού τύπου ερωτικές σχέσεις στις οποίες αναφέρεσαι πρέπει να τις δεις στο λεκτικό και κοινωνικό πλαίσιο της εποχής στην οποία αναπτύχθηκαν, και αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο. 2000 χρόνια μετά τόσο η γλώσσα όσο και η κοινωνία έχει αλλάξει δραματικά.

Εξασκούμε το Λόγο (δηλαδή τη λογική) φίλε ;) ;) ;)

Καταρχήν μακάρι να υπάρχει έρωτας και να συμβαδίζει και η σεξουαλική έλξη μαζί του.Αλλά το ένα δε συνεπάγεται το άλλο.Πχ σε καυλώνει η πιτσιρίκα και όχι η γυναίκα σου που την πηδάς 15 χρόνια και γι αυτό δεν την πλησιάζεις.Όμως τη γυναίκα σου την αγαπάς σαν άνθρωπο και γι αύτο ξενοπηδάς στα μπουρδέλα και επιστρέφεις κοντά της.

Στα υπόλοιπα παραθέτω 4 βασικά λάθη σε αυτά που λες, τα οποία καταρίπτουν και ολόκληρο το συλλογισμό σου ότι τα 3 σύνολα συναισθημάτων έχουν τομές μεταξύ τους και δεν ταυτίζονται όπως λέω εγώ:

1.Η ζήλια υπάρχει με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά μεταξύ των αδερφών και μεταξύ γονέα-παιδιού.Και μάλιστα στη συντριπτική πλειοψηφία  των περιπτώσεων μιλάμε για καταστάσεις μεγάλης έντασης επειδή τα παιδιά δεν έχουν αυτοπειθαρχία.Πχ όταν γεννιέται νεο παιδί όλοι οι παιδίατροι λένε στους γονείς να προσέχουν τον πρώτο καιρο μηπως το πιο μεγάλο παιδί ζηλέψει και προσπαθήσει να του κάνει κακό.Εδώ το παιδί ζηλέυει και το αδερφάκι του αλλά και το γονέα που δείχνει προσοχή στο μωρό και όχι μόνο σε εκείνο όπως πριν.
2.Η αγωνία και η ένταση για την εξέλιξη της σχέσης είναι ψίχουλα μποστά στην αγωνία που νιώθει ο γονιός για την εξέλιξη του παιδιού του.Και φυσικά κανένας γονιός δε φαντάζεται ή επιθυμεί το παιδί του να είναι πολύ ευτυχισμένο αλλά μακριά του.
4.Η σεξουαλική έλξη δεν είναι συναίσθημα είναι ένστικτο.Αλλιώς όλοι θα είμασταν ερωτευμένοι με όλες τις πουτάνες που έχουμε πάει και περάσαμε καλά.
5.Ο πλατωνικός έρωτας ονομάστηκε έτσι πολύ πολύ αργότερα, στο Μεσαίωνα αν δεν κάνω λάθος.Εκείνο που περιγράφει έχει σημασία όμως και όχι η χρονολογία ορισμού του.Η σχέση μεταξύ Δάμωνος και Φιντία πως περιγράφεται δηλαδή άν όχι πλατωνικός έρωτας;Και η σχέση Αντώνιου και Κλεοπάτρας δηλαδή γιατί ήταν έρωτας σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια και όχι κοινό συμφέρον;Επειδή πηδιόντουσαν;

Επίσης μια από τις βασικές μου διαφωνίες σχετικά με τα όσα λες για την Αρχαία Ελλάδα είναι ότι πράγματι  αρκετά πράγματα άλλαξαν από τότε αλλά απείρως περισσότερα έχουν μείνει ίδια.Στο θέμα που συζητάμε συγκεκριμένα σου θυμίζω ότι οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας παντρεύονταν με τον ίδιο τρόπο και για τους ίδιους λόγους ακριβώς όπως και οι Αθηναίοι και μιλάμε για 70-80 χρόνια πριν.Άρα το γεγονός ότι κάτι ονομάστηκε ή ανακαλύφθηκε και περιγράφηκε 3000 χρόνια πριν σε άλλο πλαίσιο δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει και σήμερα ακριβώς το ίδιο.

Άσε ότι ο πλατωνικός έρωτας λανθασμένα όνομάστηκε έτσι και δεν ορίστηκε άπο τον Πλάτωνα 2500 χρόνια πίσω.

Για το τέλος νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να μου δείξεις ότι κάνω λάθος είναι να μου πεις ένα συναίσθημα που βιώνει ο ερωτευμένος αλλά όχι κάποιος άλλος άνθρωπος σε άλλη παρόμοια κατάσταση.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Εμένα αυτά φίλε μου ακούγονται ως κάποτε έτρωγα μπον φιλε και μετά δε μου άρεσε ο πατσάς νυχτός.Καλή η εγκράτεια και η αυτοπειθαρχία δε λέω αλλά κρίμα δεν είναι χωρίς λόγο;Εκτός αν χόρτασες-μπούχτισες και αποφάσισες να βάλεις άλλες προτεραιότητες στη ζωή σου οπότε οκ.

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Κάποιοι ίσως να μην το γνωρίζεται αλλά όταν πας με πουτάνα είναι το ίδιο και το αυτό σαν να πας με πεθαμένη γιατί το ενεργειακό πεδίο-αύρα της πουτάνας είναι το ίδιο με έναν νεκρό και επηρεάζει και το ενεργειακό πεδίο αυτουνού που θα πάει μαζί της! Αυτό σημαίνει αρρώστιες, συσσώρευση αρνητικής ενέργειας, προσκολλήσεις αρνητικών οντοτήτων που τρέφονται με την αύρα του ανθρώπου και ένα σωρό άλλα δεινά! Θα μου πεις μιλάς εσύ που τις περισσότερες φορές πας σε πουτανες? Τουλάχιστον εγώ είμαι συνειδητοποιημένος και δεν κοιμάμαι στα πούπουλα  :hi:
:cheesy: :cheesy:
Για τις αρρώστιες φίλε, έχω την αίσθηση ότι φταίνε τα ξερά μας τα κεφάλια με τα παράνομα εξτράκια και όχι οι...αύρες και οι οντότητες  :2funny:

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Ουσιαστικά φιλαράκο μετέφρασες σε πιο συγκεκριμμένα καθημερινά πράγματα αυτά που εγώ έβαλα στην αρχή του thread  σε πιο ''θεωρητική'' βάση. Ωραίος  :rockon: :rockon:
Συμφωνώ ότι ουσιαστικά εσύ και ο hitman είπατε σε γενικές γραμμές το ίδιο πράγμα, αλλά έχω μια ένσταση.
Γιατί δίνετε αρνητική έννοια σε αυτά που περιγράφετε και στα συμπεράσματα που καταλήξατε ; Γιατί δεν τα βλέπετε απλά σαν μια αλήθεια; Η αλήθεια δεν είναι ποτέ αρνητική , ακόμα και αν καταλήγει σε συμπεράσματα που δεν μας αρέσουν ή έρχονται κόντρα στις κοινωνικές νόρμες που έχουν επιβληθεί.
Αν κατέληξες με τις πολλές εμπειρίες που είχες , στο ότι το σεξ είναι overrated ή ότι η μέση ελληνίδα δεν αξίζει τα δάκρυα και τα παλικάρια που σφάζονται στα πόδια της , γιατί είναι λάθος ; Είναι προτιμότερη η ψευδαίσθηση ;
Δηλαδή είναι σωστό , το σεξ (μια φυσιολογική βιολογική ανάγκη) , να έχει γίνει τρόπαιο που πρέπει να το έχουν λίγοι και εκλεκτοί σαν να παίρνεις το Τσάμπιονς Λιγκ ;
Είναι σωστό να παίρνουν αξία τα τσόλια που έχουμε για γυναίκες σε αυτόν τον τόπο , επειδή έχουν ένα μουνί μέσα στα πόδια τους ;
Δεν νομίζω...
Καλό είναι να ξεκαβλώσουμε και να δούμε την πραγματική αξία που έχουν.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
στο ότι το σεξ είναι overrated ή ότι η μέση ελληνίδα δεν αξίζει τα δάκρυα και τα παλικάρια που σφάζονται στα πόδια της , γιατί είναι λάθος ; Είναι προτιμότερη η ψευδαίσθηση ;
Δηλαδή είναι σωστό , το σεξ (μια φυσιολογική βιολογική ανάγκη) , να έχει γίνει τρόπαιο που πρέπει να το έχουν λίγοι και εκλεκτοί σαν να παίρνεις το Τσάμπιονς Λιγκ ;
Είναι σωστό να παίρνουν αξία τα τσόλια που έχουμε για γυναίκες σε αυτόν τον τόπο , επειδή έχουν ένα μουνί μέσα στα πόδια τους ;
Δεν νομίζω...
:thumbsup:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Συμφωνώ ότι ουσιαστικά εσύ και ο hitman είπατε σε γενικές γραμμές το ίδιο πράγμα, αλλά έχω μια ένσταση.
Γιατί δίνετε αρνητική έννοια σε αυτά που περιγράφετε και στα συμπεράσματα που καταλήξατε ; Γιατί δεν τα βλέπετε απλά σαν μια αλήθεια; Η αλήθεια δεν είναι ποτέ αρνητική , ακόμα και αν καταλήγει σε συμπεράσματα που δεν μας αρέσουν ή έρχονται κόντρα στις κοινωνικές νόρμες που έχουν επιβληθεί.
Αν κατέληξες με τις πολλές εμπειρίες που είχες , στο ότι το σεξ είναι overrated ή ότι η μέση ελληνίδα δεν αξίζει τα δάκρυα και τα παλικάρια που σφάζονται στα πόδια της , γιατί είναι λάθος ; Είναι προτιμότερη η ψευδαίσθηση ;
Δεν νομίζω...
Καλό είναι να ξεκαβλώσουμε και να δούμε την πραγματική αξία που έχουν.
σωστος.ο καθε μπουρδελιαρης παιρνει αυτό που του αξίζει μέσα σε ένα πορνειο σε αντίθεση με έξω που αδικειται παράφορα.ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι η γυναίκα κοιτάζει πανω από τα κυβικά της σε αντίθεση με τον άντρα που είναι ρεαλιστής και κοιτάζει αυτό που του αξίζει και όχι αυτό που νομίζει ότι του αξίζει. γενικώς οι γκομενες ψάχνουν βλακες να το χρεώσουν όσο πιο ακριβά μπορούν

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Και αν η μέση γυναίκα απαξιώνεται , γιατί να φταίει η ερωτική ζωή του μπουρδελιάρη και όχι η ίδια η μέση γυναίκα με την εν γένει στάση της και συμπεριφορά της ;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
σωστος.ο καθε μπουρδελιαρης παιρνει αυτό που του αξίζει μέσα σε ένα πορνειο σε αντίθεση με έξω που αδικειται παράφορα.ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι η γυναίκα κοιτάζει πανω από τα κυβικά της σε αντίθεση με τον άντρα που είναι ρεαλιστής και κοιτάζει αυτό που του αξίζει και όχι αυτό που νομίζει ότι του αξίζει. γενικώς οι γκομενες ψάχνουν βλακες να το χρεώσουν όσο πιο ακριβά μπορούν
Καλά,δεν είναι κι έτσι ακριβώς!Όλοι τη Μόνικα Μπελούτσι ονειρεύονταν,απλώς... άραξαν στα κυβικά τους κάποια στιγμή και συμβιβάστηκαν μ'αυτό που ήταν εφικτό!Να'σαι σίγουρος ότι σε όλους μας πέρασαν καλές ευκαιρίες μπροστά από τα μάτια μας,αλλά με το μυαλό στο κάτω κεφάλι...
(Μιλάμε πάντα γι'αυτούς που κατατρύχονταν από το άγχος της... αποκατάστασης,δεν ανήκω σ'αυτήν την κατηγορία...  :))

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Και αν η μέση γυναίκα απαξιώνεται , γιατί να φταίει η ερωτική ζωή του μπουρδελιάρη και όχι η ίδια η μέση γυναίκα με την εν γένει στάση της και συμπεριφορά της ;
σωστός. Για να απαξιωνεται κάτι δεν θα κάνει καλά

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Καλά,δεν είναι κι έτσι ακριβώς!Όλοι τη Μόνικα Μπελούτσι ονειρεύονταν,απλώς... άραξαν στα κυβικά τους κάποια στιγμή και συμβιβάστηκαν μ'αυτό που ήταν εφικτό!Να'σαι σίγουρος ότι σε όλους μας πέρασαν καλές ευκαιρίες μπροστά από τα μάτια μας,αλλά με το μυαλό στο κάτω κεφάλι...
(Μιλάμε πάντα γι'αυτούς που κατατρύχονταν από το άγχος της... αποκατάστασης,δεν ανήκω σ'αυτήν την κατηγορία...  :))
η Μόνικα ήταν μέτρια στα νιάτα της.επιμενω πως το πρόβλημα το έχουν οι γυναίκες και όχι οι αντρες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
επισης πρεπει να πούμε ότι οι γυναίκες από την φύση τους δεν είναι καθόλου επειλεκτικες.ειναι το ιδιο ακριβως με εμας.το ιδιο ισχύει και στους χιμπατζήδες που είναι κοντινότερα γενετικά με τον άνθρωπο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

ενας Σταλιν χρειαζεται να στρωσουν οι ελλεηνιδες  :s&m_2:  :s&m_1: :s&m_1:

stalin-knows-best.jpg
  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656

Συνημμένα