Αρχηγέ μαλλον παρεξήγησις
Δε σε κατηγορώ για κάτι.Δεν είπα ότι μας παρουσίασες το αλάθητό σου , ούτε ότι θα μας κάνεις κουμάντο στη ζωή μας.Άσε που εμένα προσωπικά μια καλή αμπελοφιλοσοφική συζήτηση με φτιάχνει ιδιαίτερα, νιώθω ότι μου ανεβάζει το IQ
Καταρχήν ως μουνόδουλο με την κυριολεκτική σημασία του όρου εννοώ τον σεξομανή όχι τον φουστανάκια.Το δεύτερο εδώ τον λένε πυρφόρο αγαπούλη κτλ.
Εκείνο που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι μπλέκεις το σαρκικό έρωτα με τον πνευματικό έρωτα.Αυτόν που σε μεταγενέστερους χρόνους από την Αρχαία Ελλάδα ονομάστηκε πλατωνικός έρωταςΓι' αυτό και ψάχνεις τις αρνητικές συνέπειες του μπουρδελιάσματος.Εγώ έχω την άποψη ότι αυτά τα 2 είναι εντελώς ξεχωριστά θέματα και πολύ κακώς κάνουμε που τα συσχετίζουμε άρα δε θεωρώ ως αρνητικά τα όσα ανέφερες.Γι αυτό σου λέω πρέπει να ορίσεις το αρνητικό.
Πχ ας πουμε ότι είσαι σαν ανάποδο γαμώτο και σύμφωνα με σένα θα πρέπει να αράξεις στα κυβικά σου.Γιατί εφόσον μπορείς να πηδάς 3 φορές την εβδομάδα μουνάρες;Μιλάμε για σεξ όχι για κάτι περισσότερο.
Επίσης λες ότι απαξιώνεις το σεξ επειδή το βρίσκεις εύκολα.Διαφωνώ.Το σεξ το απαξιώνεις επειδή επέρχεται κάποια στιγμή ο κορεσμός όχι επειδή υπάρχει υπερπροσφορά.Και κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλό κάποια στιγμή να χορτάσει ο Έλληνας μουνί ώστε να πάψει να είναι λιγούρης.Όλοι οι βόρειοι που είναι χορτάτοι από μουνί τι έπαθαν;
Απαξιώνεις λες τη γυναίκα και τη θεωρείς κατώτερη από τον άντρα.Και πολύ καλά κάνω θα σου πει κάποιος.Θα ασχοληθώ με τον άθρωπο και το χαρακτήρα του κι όχι με τη γυναίκα ή τον άνδρα.Μια όμορφη γυναίκα δεν κάνει κατάχρηση της σεξουαλικότητάς της από τη θέση εργασίας της μέχρι μια θέση σε μια ουρά;Και το ίδιο φυσκά κι άντρας αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό.
Για να μην τα πιάσω ένα ένα και να μπω και στο ζουμί και επειδή είσαι και φιλοσοφιάρης - από το μπουρδελιάρης ;) ;) ;) - σε παραπέμπω στο Συμπόσιο του Πλάτωνα.Καταλήγουν ο Σωκράτης με την παρέα του ότι ο ιδανικός έρωτας είναι αυτός άντρα προς άντρα!!!Τώρα βέβαια αντρικό κωλαράκι δεν έχω και δεν προτίθεμαι να δοκιμάσω για να σου πω τη διαφορά αλλά δεν εννοούν το πουστρηλίκι προφανώς.Εννοουν τη σχέση Εραστή και Ερωμένου όπως αυτή είχε καθοριστεί στην Αρχαία Ελλάδα με τον Εραστή να παίζει το ρόλο του μέντορα - καθοδηγητή και τον Ερωμένο το ρόλο του μαθητευόμενου.Γιατί αυτός ο δεσμός είναι ψυχικός - πνευματικός και όχι σαρκικός.Κι εκείνο που σου κάνει είναι να σε παρακινεί να γίνεσαι καλύτερος για να μη φανείς κατώτερος στα μάτια του εραστή σου.
Και τώρα τίθεται η ερώτηση για τα 50 μύρια: Γιατί ένας Εραστής να έχει Ερωμένο κι όχι Ερωμένη;Γιατί φίλε μου καλέ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ!!!! Η γυναίκα και ο άντρας είναι φτιαγμένοι από διαφορετικό υλικό.Θέλουν άλλα πράγματα και σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο.Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι έχουμε άντρες φίλους αλλά όχι γυναίκες φίλες, ακόμα και μπάζα.
Επομένως για να θεωρήσω ως αρνητικό πχ το ότι απαξιώνω τη θηλυκη φύση μιας γυναίκας εφόσον έχω χορτάσει από μουνί και ασχολούμαι με τον άνθρωπο θα πρέπει να έχω όρίσει ότι σκοπός της ζωής μου είναι να παντρευτώ ή έστω να έχω πάντα δίπλα μου μια συμβία καθιονδήποτε τρόπο.Γι' αυτό σου λέω πρέπει να βρει ο καθένας τι θέλει και μετά να ορίσει το αρνητικό.