Νέα

Οι επιπτώσεις της πορνοσυνήθειας σ' έναν άντρα (αρνητικές ή ευεργετικές)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Το πρώτο σκέλος είναι μια ευρέως διαδεδομένη ψευδαίσθηση του δυτικού τύπου ανθρώπου.

μην το λες, πάντα και παντού υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι με μοναδικότητα και δικό τους τρόπο σκέψης και δράσης ως προς το κάθε τι...

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Και στις δύο περιπτώσεις το κίνητρο είναι οικονομικό.Εσύ μπορεί να δουλεύεις για ένα... κομμάτι ψωμί,κι ο άλλος για να φτιάξει περιουσία γι'αυτόν και τους απογόνους του!
Το πρώτο είναι θέμα επιβίωσης και το δεύτερο καλοπέρασης.Λάθος στα πάνε λοιπόν κύριε Επιρρεπή (στη μαλακία).

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ρε ''φιλαράκο'' mindreader τι σε κόφτει εσένα γιατί γαμάει ο καθένας και τι θα πάθει ή δεν θα πάθει αν πηγαίνει σε πουτάνες;Ένας βλάκας της σειράς είσαι που θέλεις να το παίξεις ψυχολόγος και νομίζεις πως έχεις μεγάλη διεισδυτικότητα τρομάρα σου.Η πλάκα είναι πάντως πως πολλάκις έχεις ποστάρει στο θέμα της Ταυλάνδης που όλοι ξερουν λίγο πολύ πως οι γυναίκες εκεί εκπορνεύονται γιατί δεν έχουν να φάνε και όχι για να χτίσουν σπίτια όπως οι Ρουμάνες εδώ.Κοίτα λοιπόν τα μαύρα σου τα χάλια και προσπάθησε να τα διορθώσεις και σταμάτα να μας τα ζαλάς.

Πρώτον. Το τι θα πάθεις εσύ αν γαμάς η δεν γαμάς ( που είναι προφανές οτι δεν γαμάς γιαυτό τσακώνεσαι με όλο το κόσμο ) προφανώς με αφήνει αδιάφορο !!
Δεύτερον. Η γνώμη σου περί της νικ οντότητάς μου με συντάραξε. Θα βάλω τις 4 γάτες μου να κλαίνε εν χορώ !!
Τρίτον. Ενας τεράστιος πουτανολόγος σαν και του λόγου σου εντοπίζει άμεσα τις διαφορεές ανάμεσα στις Ταιλανδές και τις Ρουμάνες πουτάνες χωρίς να έχει παει βέβαια ποτέ στη Ταιλάνδη !!!
Τέταρτον. Αν σου τα ''ζαλώ'' μην ασχολεισαι με τη πάρτη μου.

Τέλος δεν απάντησες στην ερώτηση που σου έκαναν σε άλλο thread ( απο αυτά που μπαίνεις και γαμάς ),
τελικά ξεβάφουν τα αρχίδια σου οταν τα φτύνεις ??

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Κάποιοι ίσως να μην το γνωρίζεται αλλά όταν πας με πουτάνα είναι το ίδιο και το αυτό σαν να πας με πεθαμένη γιατί το ενεργειακό πεδίο-αύρα της πουτάνας είναι το ίδιο με έναν νεκρό και επηρεάζει και το ενεργειακό πεδίο αυτουνού που θα πάει μαζί της! Αυτό σημαίνει αρρώστιες, συσσώρευση αρνητικής ενέργειας, προσκολλήσεις αρνητικών οντοτήτων που τρέφονται με την αύρα του ανθρώπου και ένα σωρό άλλα δεινά! Θα μου πεις μιλάς εσύ που τις περισσότερες φορές πας σε πουτανες? Τουλάχιστον εγώ είμαι συνειδητοποιημένος και δεν κοιμάμαι στα πούπουλα  :hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Το πρώτο είναι θέμα επιβίωσης και το δεύτερο καλοπέρασης.Λάθος στα πάνε λοιπόν κύριε Επιρρεπή (στη μαλακία).
Οι περισσότεροι Έλληνες δουλεύουν πλέον για να μην πεθάνουν από την  πείνα,με μισθούς 600-800€,όταν οι συνάδελφοί τους Ευρωπαίοι δουλέυουν για τουλάχιστον τριπλάσιο μισθό,με ανάλογες παροχές και ανέσεις για αυτούς και τις οικογένειές τους.Και στις δύο περιπτώσεις δεν θεωρούνται μισθωτοί;
(Τον χαρακτηρισμό τον αντιπαρέρχομαι,σε βλέπω από το νικ και φοβάμαι μη με δείρεις κιόλας...)

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Όποτε ανοίγεις θέματα να ξέρεις πως θα σε περιμένω στη γωνία για να σε ξεφτυλίσω ''φιλαράκο''  ;)

Θα με ξεφτυλίζεις όπως με ξεφτύλισες τώρα ??
You are Wellcome !!

Κάνε ότι θες ''φιλαράκο''. Να θυμάσει όμως ότι εγώ δεν σε είπα ούτε βλάκα, ούτε ψευτοψυχολόγο, ούτε μαυρό χάλι ουτε όλα τα άλλα που με απεκάλεσες.

Υστερόγραφο
Η Ταιλάνδη, για τι πουτάνες της οποίας ξέρεις τόσα πολλά, γράφεται με ι και όχι με υ όπως την έγραψες.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
τυπε πορνοσυνηθεια ειναι ο εθισμος στις τσοντες οχι ο εθισμος στς πουτανες.
Βρες την σωστη λεξη για το θεμα σου.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Κάποιοι ίσως να μην το γνωρίζεται αλλά όταν πας με πουτάνα είναι το ίδιο και το αυτό σαν να πας με πεθαμένη γιατί το ενεργειακό πεδίο-αύρα της πουτάνας είναι το ίδιο με έναν νεκρό και επηρεάζει και το ενεργειακό πεδίο αυτουνού που θα πάει μαζί της! Αυτό σημαίνει αρρώστιες, συσσώρευση αρνητικής ενέργειας, προσκολλήσεις αρνητικών οντοτήτων που τρέφονται με την αύρα του ανθρώπου και ένα σωρό άλλα δεινά! Θα μου πεις μιλάς εσύ που τις περισσότερες φορές πας σε πουτανες? Τουλάχιστον εγώ είμαι συνειδητοποιημένος και δεν κοιμάμαι στα πούπουλα  :hi:

Γουσταρεις Λιακοπουλο τυπε?

hqdefault.jpg

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ομως φιλαράκο ( οπως έχω ξαναγράψει ) πιστεύω πως  ο άνθρωπος μέχρι ενός σημείου οφείλει να καλλιεργεί τις ψευδαισθήσεις του αν θέλει η ζωή του να φαίνεται ότι έχει νόημα. Αν δεν το κάνει και ζεί μέσα στον ορθολογισμό απόλυτα ρεαλιστικά τότε καταλήγει στο ψυχίατρο.

1: Συνήθως νομίζω πως τελικά το αντίθετο συμβαίνει, δλδ όταν η πραγματικότητα τελικά συγκρούεται με τις ψευδαισθήσεις μας καταλήγουμε σε βοήθεια ειδικού ψυχικής υγείας, καθώς η σύγκρουση αποδεικνύεται καταλυτική για να διαλυθούν πλήρως.
2: Η προσφυγή σε ειδικό ψυχικής υγείας δεν είναι κάτι απαραίτητα κακό όπως στερεοτυπικά παρουσιάζεται συνήθως και ούτε πανάκεια για κάθε ανθρώπινο πρόβλημα βεβαίως.
3: Ο Καζίνσκι έλεγε ότι η απόλυτη λογική οδηγεί στην παράνοια, το οποίο εν μέρει συμπίπτει με αυτό που γράφεις, και εν πολλοίς συμφωνώ, αλλά:
4: Δεν υπάρχει λόγος να αυτοπαραμυθιαζόμαστε ότι είμαστε πλήρως αυτοκαθοριζόμενες υπάρξεις. Κάθε άλλο. Η παραδοχή του ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει μάλλον ανακουφιστικά λειτουργεί

ΙΜΗΟ

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Απαντάω στα κόκινα απο το post σου.
Φιλαράκο για αυτό συζητάμε για να δούμε που μπάζουν οι σκέψεις μας. Δεν διεκδικώ το αλάθητο το έγραψα απο την αρχή αυτό.

Οσον αφορά το τι να κάνουν οι τύποι της πρώτης κατηγορίας. Απο την αρχή έγραψα ότι ο άνθρωπος είναι ό αρχιτέκτονας της ζωής του. Δεν θα του πει κανείς άλλος εκτός απο τον εαυτό του τι θα κάνει. Αν θέλεις όμως να το συζητήσουμε λιγο παραπανω θα σου πω ότι η αυτογνωσία είναι μεγάλο προτέρημα και την έχουν σχετικά λίγοι άντρες. Αν είσαι σα γαμω το κέρατο σου και επιπλέον μπατίρης καλό είναι να μην έχεις απαιτήσεις για γυναίκες με επίπεδο εμφάνισης μοντέλου. Κάνε ότι νομίζεις αλλα πάνω απο όλα ''άραξε στα κυβικά σου''.

Για τη δεύτερη κατηγορία που γράφεις ότι αποτελείται απο μουνόδουλους θα πρέπει κατ' αρχάς να συμφωνήσουμε τι εννούμε με τον όρο μουνόδουλος Κατά την άποψή μου μουνόδουλος δεν είναι αυτός που ορέγεται η ακόμη και αποθεώνει το μουνί. Μουνόδουλος είναι αυτός που ρίχνει τον αντρικό του εγωισμό προκειμένου να βγάλει μια γκόμενα η να γαμήσει. Αυτός που κάνει τη ψυχή του χαλάκι για να περάσει η κυρία. Αυτός που άγεται και φέρεται για να μην χάσει τη κυρία.
Υπο αυτή την έννοια λοιπον ενα μεγάλο μέρος απο τους  συναγωνιστές της δεύτερης κατηγορίας καταφεύγουν στη πορνεία ακριβώς για να μην γίνονται μουνόδουλοι. Ενα  άλλο μεγάλο μέρος επειδή η διαθσειμότητα της πουτάνας είναι αμεση και δεν γουστάρει απλά το ''κυνήγι'' της γκόμενας με αμφίφολα πολλές φορές απαοτελέσματα. Απο όλα έχει ο μπαξές.

Τέλος το άν κάποιος έχει εναλλακτικές η όχι είναι μεγάλη κουβέντα. Εξαρτάται κυρίως απο το ποιος είναι. Σίγουρα όμως το ότι δεν έχεις εναλλακτική για κάτι δεν σημαίνει ότι αυτό το κάτι παύει να έχει τις οποιες αρνητικές συνέπειές του.

Αρχηγέ μαλλον παρεξήγησις :) :) :)
Δε σε κατηγορώ για κάτι.Δεν είπα ότι μας παρουσίασες το αλάθητό σου , ούτε ότι θα μας κάνεις κουμάντο στη ζωή μας.Άσε που εμένα προσωπικά μια καλή αμπελοφιλοσοφική συζήτηση με φτιάχνει ιδιαίτερα, νιώθω ότι μου ανεβάζει το IQ :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Καταρχήν ως μουνόδουλο με την κυριολεκτική σημασία του όρου εννοώ τον σεξομανή όχι τον φουστανάκια.Το δεύτερο εδώ τον λένε πυρφόρο αγαπούλη κτλ.

Εκείνο που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι μπλέκεις το σαρκικό έρωτα με τον πνευματικό έρωτα.Αυτόν που σε μεταγενέστερους χρόνους από την Αρχαία Ελλάδα ονομάστηκε πλατωνικός έρωταςΓι' αυτό και ψάχνεις τις αρνητικές συνέπειες του μπουρδελιάσματος.Εγώ έχω την άποψη ότι αυτά τα 2 είναι εντελώς ξεχωριστά θέματα και πολύ κακώς κάνουμε που τα συσχετίζουμε άρα δε θεωρώ ως αρνητικά τα όσα ανέφερες.Γι αυτό σου λέω πρέπει να ορίσεις το αρνητικό.

Πχ ας πουμε ότι είσαι σαν ανάποδο γαμώτο και σύμφωνα με σένα θα πρέπει να αράξεις στα κυβικά σου.Γιατί εφόσον μπορείς να πηδάς 3 φορές την εβδομάδα μουνάρες;Μιλάμε για σεξ όχι για κάτι περισσότερο.

Επίσης λες ότι απαξιώνεις το σεξ επειδή το βρίσκεις εύκολα.Διαφωνώ.Το σεξ το απαξιώνεις επειδή επέρχεται κάποια στιγμή ο κορεσμός όχι επειδή υπάρχει υπερπροσφορά.Και κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλό κάποια στιγμή να χορτάσει ο Έλληνας μουνί ώστε να πάψει να είναι λιγούρης.Όλοι οι βόρειοι που είναι χορτάτοι από μουνί τι έπαθαν;

Απαξιώνεις λες τη γυναίκα και τη θεωρείς κατώτερη από τον άντρα.Και πολύ καλά κάνω θα σου πει κάποιος.Θα ασχοληθώ με τον άθρωπο και το χαρακτήρα του κι όχι με τη γυναίκα ή τον άνδρα.Μια όμορφη γυναίκα δεν κάνει κατάχρηση της σεξουαλικότητάς της από τη θέση εργασίας της μέχρι μια θέση σε μια ουρά;Και το ίδιο φυσκά κι άντρας αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό.

Για να μην τα πιάσω ένα ένα και να μπω και στο ζουμί και επειδή είσαι και φιλοσοφιάρης - από το μπουρδελιάρης ;) ;) ;) - σε παραπέμπω στο Συμπόσιο του Πλάτωνα.Καταλήγουν ο Σωκράτης με την παρέα του ότι ο ιδανικός έρωτας είναι αυτός άντρα προς άντρα!!!Τώρα βέβαια αντρικό κωλαράκι δεν έχω και δεν προτίθεμαι να δοκιμάσω για να σου πω τη διαφορά αλλά δεν εννοούν το πουστρηλίκι προφανώς.Εννοουν τη σχέση Εραστή και Ερωμένου όπως αυτή είχε καθοριστεί στην Αρχαία Ελλάδα με τον Εραστή να παίζει το ρόλο του μέντορα - καθοδηγητή και τον Ερωμένο το ρόλο του μαθητευόμενου.Γιατί αυτός ο δεσμός είναι ψυχικός - πνευματικός και όχι σαρκικός.Κι εκείνο που σου κάνει είναι να σε παρακινεί να γίνεσαι καλύτερος για να μη φανείς κατώτερος στα μάτια του εραστή σου.
Και τώρα τίθεται η ερώτηση για τα 50 μύρια: Γιατί ένας Εραστής να έχει Ερωμένο κι όχι Ερωμένη;Γιατί φίλε μου καλέ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ!!!! Η γυναίκα και ο άντρας είναι φτιαγμένοι από διαφορετικό υλικό.Θέλουν άλλα πράγματα και σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο.Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι έχουμε άντρες φίλους αλλά όχι γυναίκες φίλες, ακόμα και μπάζα.

Επομένως για να θεωρήσω ως αρνητικό  πχ το ότι απαξιώνω τη θηλυκη φύση μιας γυναίκας εφόσον έχω χορτάσει από μουνί και ασχολούμαι με τον άνθρωπο θα πρέπει να έχω όρίσει ότι σκοπός της ζωής μου είναι να παντρευτώ ή έστω να έχω πάντα δίπλα μου μια συμβία καθιονδήποτε τρόπο.Γι' αυτό σου λέω πρέπει να βρει ο καθένας τι θέλει και μετά να ορίσει το αρνητικό.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αρχηγέ μαλλον παρεξήγησις :) :) :)
Δε σε κατηγορώ για κάτι.Δεν είπα ότι μας παρουσίασες το αλάθητό σου , ούτε ότι θα μας κάνεις κουμάντο στη ζωή μας.Άσε που εμένα προσωπικά μια καλή αμπελοφιλοσοφική συζήτηση με φτιάχνει ιδιαίτερα, νιώθω ότι μου ανεβάζει το IQ :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Καταρχήν ως μουνόδουλο με την κυριολεκτική σημασία του όρου εννοώ τον σεξομανή όχι τον φουστανάκια.Το δεύτερο εδώ τον λένε πυρφόρο αγαπούλη κτλ.

Εκείνο που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι μπλέκεις το σαρκικό έρωτα με τον πνευματικό έρωτα.Αυτόν που σε μεταγενέστερους χρόνους από την Αρχαία Ελλάδα ονομάστηκε πλατωνικός έρωταςΓι' αυτό και ψάχνεις τις αρνητικές συνέπειες του μπουρδελιάσματος.Εγώ έχω την άποψη ότι αυτά τα 2 είναι εντελώς ξεχωριστά θέματα και πολύ κακώς κάνουμε που τα συσχετίζουμε άρα δε θεωρώ ως αρνητικά τα όσα ανέφερες.Γι αυτό σου λέω πρέπει να ορίσεις το αρνητικό.

Πχ ας πουμε ότι είσαι σαν ανάποδο γαμώτο και σύμφωνα με σένα θα πρέπει να αράξεις στα κυβικά σου.Γιατί εφόσον μπορείς να πηδάς 3 φορές την εβδομάδα μουνάρες;Μιλάμε για σεξ όχι για κάτι περισσότερο.

Επίσης λες ότι απαξιώνεις το σεξ επειδή το βρίσκεις εύκολα.Διαφωνώ.Το σεξ το απαξιώνεις επειδή επέρχεται κάποια στιγμή ο κορεσμός όχι επειδή υπάρχει υπερπροσφορά.Και κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλό κάποια στιγμή να χορτάσει ο Έλληνας μουνί ώστε να πάψει να είναι λιγούρης.Όλοι οι βόρειοι που είναι χορτάτοι από μουνί τι έπαθαν;

Απαξιώνεις λες τη γυναίκα και τη θεωρείς κατώτερη από τον άντρα.Και πολύ καλά κάνω θα σου πει κάποιος.Θα ασχοληθώ με τον άθρωπο και το χαρακτήρα του κι όχι με τη γυναίκα ή τον άνδρα.Μια όμορφη γυναίκα δεν κάνει κατάχρηση της σεξουαλικότητάς της από τη θέση εργασίας της μέχρι μια θέση σε μια ουρά;Και το ίδιο φυσκά κι άντρας αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό.

Για να μην τα πιάσω ένα ένα και να μπω και στο ζουμί και επειδή είσαι και φιλοσοφιάρης - από το μπουρδελιάρης ;) ;) ;) - σε παραπέμπω στο Συμπόσιο του Πλάτωνα.Καταλήγουν ο Σωκράτης με την παρέα του ότι ο ιδανικός έρωτας είναι αυτός άντρα προς άντρα!!!Τώρα βέβαια αντρικό κωλαράκι δεν έχω και δεν προτίθεμαι να δοκιμάσω για να σου πω τη διαφορά αλλά δεν εννοούν το πουστρηλίκι προφανώς.Εννοουν τη σχέση Εραστή και Ερωμένου όπως αυτή είχε καθοριστεί στην Αρχαία Ελλάδα με τον Εραστή να παίζει το ρόλο του μέντορα - καθοδηγητή και τον Ερωμένο το ρόλο του μαθητευόμενου.Γιατί αυτός ο δεσμός είναι ψυχικός - πνευματικός και όχι σαρκικός.Κι εκείνο που σου κάνει είναι να σε παρακινεί να γίνεσαι καλύτερος για να μη φανείς κατώτερος στα μάτια του εραστή σου.
Και τώρα τίθεται η ερώτηση για τα 50 μύρια: Γιατί ένας Εραστής να έχει Ερωμένο κι όχι Ερωμένη;Γιατί φίλε μου καλέ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ!!!! Η γυναίκα και ο άντρας είναι φτιαγμένοι από διαφορετικό υλικό.Θέλουν άλλα πράγματα και σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο.Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι έχουμε άντρες φίλους αλλά όχι γυναίκες φίλες, ακόμα και μπάζα.

Επομένως για να θεωρήσω ως αρνητικό  πχ το ότι απαξιώνω τη θηλυκη φύση μιας γυναίκας εφόσον έχω χορτάσει από μουνί και ασχολούμαι με τον άνθρωπο θα πρέπει να έχω όρίσει ότι σκοπός της ζωής μου είναι να παντρευτώ ή έστω να έχω πάντα δίπλα μου μια συμβία καθιονδήποτε τρόπο.Γι' αυτό σου λέω πρέπει να βρει ο καθένας τι θέλει και μετά να ορίσει το αρνητικό.
πολυ ωραια τα λες τυπε  :thumbsup:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Να συμπληρώσω και κάτι ακόμα που ξέχασα.

Για τον Αθηναίο πολίτη η κατάλληλη ηλικία για γάμο ήταν μετά τα 30.Αν σκεφτούμε ότι ο μέσος όρος ζωής ήταν τα 45-50, ότι ο Αισχύλος πεθανε στα 40 ή κατ' άλλους στα 60 και θεωρείτο μεγάλος σε ηλικία, τότε διαπιστώνουμε ότι ο γάμος και η οικογένεια δεν ήταν πρωταρχικό μέλημα του Αθηναίου.Γινόταν για την εξασφάλιση της διαδοχής, την τεκνοποιία, την αύξηση της περιουσίας και γενικά για χίλιους δυο άλλους λόγους που καμία σχέση δεν είχαν με τον έρωτα.Ο έρωτας ως ιδανικό συναίσθημα και ο γάμος ως φυσική κατάληξή του δημιουργήθηκε από τους τροβαδούρους του Μεσαίωνα στην Ευρώπη ως αντίβαρο στην γενικευμενη εικόνα που είχε ο μεσαιωνικός άνθρωπος για την τελειότητα.Ποια εικόνα ήταν αυτή;Ο τέλειος άνθρωπος ήταν ο καλός χριστιανός.Και φυσικά ο καλός χριστιανός δε μπορούσε να ασχολείται με το μουνί της γυναίκας του διότι ήταν αμαρτία.Στην καλύτερη έπρεπε να γίνει καλόγερος στη χειρότερη να πεθάνει για την αγάπη του Χριστού.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Δεν διαβασα καθολου το θρεντ οποτε δεν ξερω αν ειμαι ον η οφ τοπικ.
Η πορνοζωη(αν το κανεις απο επιλογη εννοειται και οχι απο καταντια επειδη χωρις λεφτα δε σου καθεται ουτε κατσικα...), εχει τα καλα της, την πλακα της αλλα εχεις και καποια αρνητικα...
Η πιο σοβαρη αρνητικη επιπτωση της για μενα ειναι οτι παραμελεις τον εαυτο σου. Πισω απ τις ασχολιες και δραστηριοτητες του καθε αντρα βρισκεται η φιλοδοξια οτι αυτο που κανει, θα τον βοηθησει να βρισκει και να γαμαει πιο πολλες και πιο ωραιες γυναικες. Γυμναζεται, προσεχει την διατροφη, την εμφανιση την υγεια του, διαβαζει, σπουδαζει δουλευει σκληρα, προσπαθει ανεβει κοινωνικα, επαγγελματικα κλπ κλπ με σκοπο να αρεσει στις γυναικες.
Αντιθετα ο μπουρδελιαρης ξερει οτι το μονο που χρειαζεται για να γαμησει ειναι 10-20 ευρω. Αυτο οπως και να το κανουμε, σιγουρα δεν βοηθαει να "προκοψεις". Επαναπαυεσαι και μακροχρονια σαπιζεις και παιζει να γινεις σαν αυτα τα ναυαγια που βλεπεις τωρα στα κωλομπαρα και γελας.  :S
Πιστευω οτι λιγο πολυ, ολους μας η πορνοζωη μας εχει παει λιγο πισω σε καποια απ τα θεματα που ανεφερα παραπανω.

Δε νομίζω ότι θα συμφωνήσω αγαπητέ Cobreti :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Αυτό που περιγράφεις είναι απλά έλλειψη στόχου στη ζωή.Εκτός από το να αρέσεις στο γυναικείο φύλο υπάρχουν κι άλλοι στόχοι.Πχ ο Μπιλ Γκειτς δεν έφτιαξε τη Microsoft για να βγάλει γκόμενα.

Και για να πω την προσωπική μου γνώμη νομίζω ότι το μόνο αρνητικό που έχουν τα μπουρδέλα είναι η αύξηση της πιθανότητας να τσιμπήσεις παράσημα.Μόνο αυτό.
Εγώ προσωπικά μόνο καλό έχω δει απο τα μπουρδέλα μέχρι στιγμής.Εκτός από τα προφανή, κατακόρυφη ποσοτική και ποιοτική αύξηση της σεξουαλικής μου ζωής ακόμα και το φλέρτ μου ή το σεξ εκτός μπουρδέλων έχει γίνει αισθητά καλύτερο :dancing: :dancing: :dancing:
Το φλέρτ γιατί προσπαθώντας να αποφύγω τις φόλες που απλά χαμογελάνε μπαίνω στη διαδικασία να μαντέψω τη διάθεση και την παρούσα ψυχολογική κατάσταση της κορασίδας και άρα έχω αρχίσει να αποκωδικοποιώ καλύτερα τις αντιδράσεις των γυναικών έξω.Και φυσικά το σεξ επειδή, εκτός από τη συνεχή προπόνηση, για λόγους ματαιοδοξίας προσπαθώ να ικανοποιήσω την κοπέλα.Πόσο απείρως πιο δύσκολο είναι να κάνεις μια πουτάνα που γαμιέται με 40 άτομα στη βάρδια κάθε μέρα να χύσει και να γνωρίζεις τις αντιδράσεις ώστε να δεις αν σε κοροιδεύει ή όχι το αφήνω στην κρίση σας, το ξέρετε άλλωστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom