ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
ακοινωνικα κοινωνικος
Τάδε έφη Καληνύχτας.
ακοινωνικα κοινωνικος
Είναι το πιο εμετικό επιχείρημα που έχω ακούσει:Να έχεις μία να σου πλένει,να σου μαγειρεύει και να σου σιδερώνει,λες κι εγώ είμαι άτομο με ειδικές ανάγκες,ή ανίκανος να αυτοσυντηρούμαι!ελα βρηκα και τριτη αρνητικη συνεπεια του πουρδελογαμησιου
οτι απο μια ηλικια και μετα αρχιζει το πρηξοπουτσι απο φιλους και συγγενεις: εσυ ποτε θα νοικοκυρευτεις;
και να σου τα συνοικεσια και να σου τα κυδωνοπαστα και η γκολφω η χοντρουλα απο το χωριο που ανοιγει το καλυτερο φυλλο για σπανακοπιτα αλλα εχει ενα μεγαλο φρυδι
Σε όλα τα παραπάνω που αναλύεις δεν θα διαφωνήσω,απλώς θα συμπληρώσω ότι υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις και διαφορετικές για τον καθένα εντάσεις για το πώς βλέπει τις ΄΄συμβατικές΄΄ μη εκδιδόμενες (φανερά τουλάχιστον) γυναίκες.Αυτό που έχω να προσθέσω είναι ότι πέρα από κάποιες πολύ ιδιάζουσες περιπτώσεις ατόμων με τραυματικές εμπειρίες από το οικογενειακό τους περιβάλλον,η πλειοψηφία των φανατικών μπουρδελιάρηδων είναι άτομα με υπεραντίδραση σε κάποια ή κάποιες ερωτικές απογοητεύσεις που βίωσαν,και υιοθετούν τον ακραίο πορνισμό για να μην ξαναβιώσουν το ίδιο ψυχικό τραύμα!Σπεύδουν δε να χλευάζουν τους ''κανονικούς'' ανθρώπους ως ''αγαπούληδες'',''πιρφόρους'',κλπ,χωρίς κατ'ανάγκη,το τονίζω,να έχουν άδικο...Περιγράφω λοιπον παρακάτω τις κατά τη γνώμη μου αρνητικές επιπτώσεις που έχει η παραπάνω συνήθεια σε μύστες του χώρου. Πιστεύω επίσης ότι οι επιπτώσεις είναι πιο έντονες στη πρώτη απο τις παραπάνω κατηγορίες και βαίνουν μειούμενες προς τη δεύτερη και τη τρίτη.
Πρώτον. Συνηθίζεις να ικανοποιείσαι σεξουαλικά με γυναίκες που απο πλευράς εμφάνισης είναι πολύ πιο πάνω απο το μέσο όρο εμφάνισης γυναικών που κυκλοφορούν γύρω μας. Αυτό μακροπρόθεσμα σε κάνει να βλέπεις τη μέση γυναίκα εμφανισιακά σαν φόλα. Ομως στο μέσο άντρα απο πλευράς εμφάνισης η μέση γυναίκα αναλογεί, εκτός άν ο άντρας έχει άλλα προσόντα, δηλαδή φράγκα κυρίως. Φράγκα όμως υπο την έννοια ότι μπορεί να ζεί αξιοπρεπώς σε καλά standards χωρίς να δουλεύει έχει περίπου ένας στους 1000. Με τους άλλουςι 999 τί γίνεται ??
Δεύτερον.Απομυθοποιείς σταδιακά το σεξ και έτσι κατά κάποιο τρόπο το υποβαθμίζεις. Οταν κάτι απλά το πληρώνεις και το έχεις, σίγουρα δεν έχει τη ίδια αξία που έχει κάτι που παλεύεις για να το κατακτήσεις. Ουσιαστικά το σεξ γίνεται μια ανάγκη παρόμοια με τη πείνα. Οπως πας σε ένα εστιατόριο πληρώνεις και τρώς όταν πεινάς, έτσι πας σε ένα άλλο χώρο πληρώνεις και γαμάς όποτε το χρειάζεσαι. Οταν όμως κάτι γίνεται τόσο απλό και εύκολο μειώνεται κατά κάποιο τρόπο και η αξία του, χωρίς βέβαια να χάνεται. Γιατί αν δεν είχε την όποια μειωμένη αξία δεν θα το πλήρωνες καν.
Τρίτον. Απαξιώνεις τις γυναίκες γενικότερα, γιατί παύεις ( σε ένα βαθμό ) να τις θεωρείς σαν ισότιμες με τους άντρες ανθρώπους. Οι παλιοι το λέγανε αυτό η θεώρηση της γυναίκας αποκλειστικά ως ''σκεύος ηδονής''. Φυσική προέκταση του παραπάνω είναι ότι έμεσα η άμεσα σταδιακά υιοθετείς δυο αποκλειστικούς ρόλους για τις γυναίκες. Πρώτον το ρόλο της μάνας δέυτερο το ρόλο της πουτάνας, ενδιαμέσως στα δυο άκρα, απλά τίποτα. Και σίγουρα για όποιον δουλευει λιγο το κεφάλι του, οι γυναίκες δεν έχουν μόνο αυτούς τους δυο ρόλους.
Τέταρτον. Η σεξουαλική ικανοποίηση περιχαρακώνεται σαν ένα αμιγές αποκλειστικό και ξεχωριστό συναίσθημα και δύσκολα πια συνδυάζεται με άλλα συναισθήματα όπως για παράδειγμα η συντροφικότητα, , η εκτίμηση , η προστατευτικότητα, η αγάπη κλπ. Ξέρω ότι αυτό σίγουρα ακούγεται αστείο στους σκληροπυρηνικούς μύστες του site. Θα πουν κάποιοι, που πας ρε καραμήτρο στο bou.com και μιλάς για στοργή και προδέρμ ?? Μπας και τα μπέρδεψες τα site και νομίζεις πως γράφεις στο cosmopolitan ??
Αποψή τους και επιλογή τους βεβαια, την οποία και σεβομαι. Πιστεύω όμως ότι ένα στοιχειο που διαχωρίζει τον άνθρωπο απο τα ζώα και τον ανεβάζει σαν ον, είναι αυτός ο συνδυασμός, αυτό το μαγείρεμα διαφορετικών συναισθημάτων μεταξύ τους. Μέσω της πορνοσυνηθειας γίνεσαι μακροπρόθεσμα κατά κάποιο τρόπο συναισθηματικά φτωχότερος, ίσως μείωπας συναισθηματικά, και αυτό αντικατοπτρίζεται και στη συμπεριφορά σου. Αυτή τη συναισθηματική ανεπάρκεια στις εκδηλώσεις σου οι γυναίκες την αποκρυπτογραφούν εύκολα με ένα τρόπο που δεν έχω ακόμη καταλάβει. Λες και τη μυρίζονται με κάποιο τρόπο. Χρησιμοποιούν, κυριως μιλωντας μεταξύ τους με την ιδιαίτερη ''γυναικεία'' ορολογία, χαρακτηρισμούς για τους άντρες αυτού του τύπου, όπως '' ακοινώνητος'' , ''άχρωμος - άοσμος'', " αντιερωτικός '', ''αγρίμι'', ''ζώον'', κλπ. Για κάποιους αυτό είναι πρόβλημα για κάποιους άλλους όχι.
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
Μην νομίζεις,κάνω δωρεάν... ψυχοθεραπεία στο bou.com,πέρα από τις πουτάνες...Επιρρεπής "ζωγραφίζει" πάλι.
Μπράβο παίχτη, πάντα ψύχραιμες και λογικές απόψεις χωρίς κόμπλεξ. ;)
Απαντάω στα κόκινα απο το post σου.Τύπε νομίζω ότι η σκέψη σου μπάζει λίγο.Για να βρεις τις αρνητικές συνέπειες θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι εννοείς ως αρνητικό καταρχήν και να εξετάσεις αν κάποιος μπορεί να αποφύγει αυτές τις συνέπειες χωρίς κόστος.Ας πάρουμε τις 3 κατηγορίες μπουρδελιάρηδων που εσύ όρισες:
Οι πρώτοι αφού δε βρίσκουν γυναίκα τι θα κάνουν;Μαλακία όλη μέρα ή θα αγιάσουν;Ή πρέπει να συμβιβαστούν με ότι περισσέψει;
Οι δευτεροι δεν πάνε από επιλογή κατά τη γνώμη μου αλλά από ανάγκη.Όχι ανάγκη να ξεκαυλώσουν αφού έχουν ή μπορούν να βρούν σχέση.Είναι οι λεγόμενοι μουνόδουλοι, με την πραγματική σημασία του όρου.Αυτοί που ζουν και αναπνέουν για το μουνί.Αυτοί που καταναλώνουν όλη τους την ενέργεια στο πως θα γαμήσουν περισσότερο και καλύτερα.Αυτοί δε μπορούν να ζήσουν χωρίς στέρηση χωρίς τα μπουρδέλα εκτός αν είναι τίποτα διάσημοι.
Οι τρίτοι απλά γαμάνε στα μπουρδέλα για λόγους όπως σπάσιμο της ρουτίνας μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς.Χωρίς αυτά βάζουν σε κίνδυνο την οικογενειακή τους θαλπωρή κάτι το οποίο δε θέλουν επ ουδενί.
Και ρωτάω μπορεί κάποιος από αυτούς να ζήσει χωρίς να στερηθεί κατί από τη σεξουαλική του ζωή κόβωντας τις πουτάνες;Η γνώμη μου είναι όχι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως πλούσιος και διάσημος.Άρα λοιπόν δε μπορούμε να λέμε ότι έχεις αρνητικές συνέπειες από τις πουτάνες εφόσον δεν υπάρχει εναλλακτική χωρίς να στερηθείς κάτι.Στο μυαλό μου είναι σαν να παραφάς το αγαπημένο σου φαί και μετά να σου λέει κάποιος ναι αλλά τώρα δε μπορείς να τρέξεις!!!Ε και;Σου είπα να πάμε για κατοστάρι τώρα;
Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν στην περίπτωση που δεν έχεις ξεκαθαρίσει με τον εαυτό σου τι πραγματικά θέλεις.Αν παράδειγμα θέλεις να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια αλλά αντί να κυνηγάς τα καλά κορίτσια ξημεροβραδιάζεσαι στα μπουρδέλα και παίρνεις ως μέτρο συγκρισης της ομορφιάς τις πουτάνες, που πράγματι είναι πάνω από το μέσο όρο αλλιώς δε θα είχαν δουλεια, τότε δεν υφίστασαι τις αρνητικές συνέπειες του μπουρδελιάσματος αλλά των λάθος επιλογών σου και της απόκλισης από τους στόχους σου.Κοινώς οι συνέπειες που υφίστασαι όπως τις περιγράφεις είναι συνέπειες, με την αρνητική χροιά του όρου, όταν εσύ άλλα θέλεις κι άλλα κάνεις (πως να σου το πω έλεγα περνουν τα χρόνια θα συμμορφωθώ )
Φιλαράκο ο όρος συλλογική λογική εχει εννοιολογική βάση. Ο όρος όμως συλλογική ψυχανάλυση σίγουρα δεν έχει βάση.Σε όλα τα παραπάνω που αναλύεις δεν θα διαφωνήσω,απλώς θα συμπληρώσω ότι υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις και διαφορετικές για τον καθένα εντάσεις για το πώς βλέπει τις ΄΄συμβατικές΄΄ μη εκδιδόμενες (φανερά τουλάχιστον) γυναίκες.Αυτό που έχω να προσθέσω είναι ότι πέρα από κάποιες πολύ ιδιάζουσες περιπτώσεις ατόμων με τραυματικές εμπειρίες από το οικογενειακό τους περιβάλλον,η πλειοψηφία των φανατικών μπουρδελιάρηδων είναι άτομα με υπεραντίδραση σε κάποια ή κάποιες ερωτικές απογοητεύσεις που βίωσαν,και υιοθετούν τον ακραίο πορνισμό για να μην ξαναβιώσουν το ίδιο ψυχικό τραύμα!Σπεύδουν δε να χλευάζουν τους ''κανονικούς'' ανθρώπους ως ''αγαπούληδες'',''πιρφόρους'',κλπ,χωρίς κατ'ανάγκη,το τονίζω,να έχουν άδικο...
(Αυτό βέβαια μόνο σε μια ειλικρινή και εκ βαθέων εξομολόγηση μπορεί να βγει στην επιφάνεια,κάτι που οι σκληροπυρηνικοί το αποφεύγουν όπως ο Διάβολος το λιβάνι...) ;)
Η απάντησή σου στο post μου αφορά το σύνολο των μπουρδελιάρηδων.Εγώ αναφέρθηκα στην ειδική κατηγορία των σκληροπυρηνικών.Αν το δείς απλούστερα οι λόγοι που ο καθένας απο τους συναγωνιστές χρησιμοποιεί πουτάνες είναι μάλλον πολύ προσωπικοί και διαφορετικοί.
Απο την αρχή έγραψα ότι ο άνθρωπος είναι ό αρχιτέκτονας της ζωής του. Δεν θα του πει κανείς άλλος εκτός απο τον εαυτό του τι θα κάνει.
Αν θέλεις όμως να το συζητήσουμε λιγο παραπανω θα σου πω ότι η αυτογνωσία είναι μεγάλο προτέρημα και την έχουν σχετικά λίγοι άντρες.
Προκειται για την γνωστικη αιρεση των Νικολαϊτων που ησαν αντινομιστες .Ο Rigomortis δεν εχει σχεση με τον baudelaire αλλαναι φίλε συμφωνώ και επαυξάνω
εγώ συλλαμβάνω τρελές ιατροφιλοσοφικές έννοιες μετά απο μια καλή παρτούζα
δεν κάνω πλάκα
νομίζω ότι αν μου κόψεις το γαμήσι άνευ δέσμευσης με ακρωτηριάζεις τελείως
βρές τη σχολή και πές μου
την καλησπέρα μου
Εχει όσον αφορά την έμπνευση που αντλειται απο την έκθεση στο περιθώριο !! ;) ;)Ο Rigomortis δεν εχει σχεση με τον baudelaire αλλα
με το θεατρο της ωμοτητας του Antonin Artaud(μικρασιατης κατα τα 3/4).
Για να συνεισφέρω λίγο στην συζήτηση να αναφέρω κάτι που έχει υποπέσει στην αντίληψη μου όλα αυτά τα χρόνια.
Το πως οι γυναίκες είναι σε αντίθεση με τους άντρες "μονογαμικές" ή έστω "ολιγογαμικές" ισχύει ακόμα και για τις εκδιδόμενες!
Για να γίνω σαφής η κάθε εκδιδόμενη προτιμάει να συναντά κάποιους πελάτες που έχει ήδη συναντήσει (και εγκρίνει φυσικά), σε αντίθεση με τους πελάτες που ενώ ενδέχεται να έχουν αρκετά καλά "στανταράκια" εν τούτοις προτιμούν να ψάχνουν για νέες εμπειρίες, με αποτέλεσμα πολλές φορές να τρώνε άσχημες φόλες...
Χτύπησες ''bingo''!Τι ματαιοδοξία και απληστία είναι αυτή που μας πιάνει,να έχουμε ξοδέψει χρόνο,χρήμα και ψυχή για να κατασταλλάξουμε σε κάποια ''στανταράκια'',και να μην αρκούμαστε σ'αυτά,αλλά να τρώμε τα μούτρα μας πολλές φορές προς αναζήτηση νέων!Δίνω βέβαια εξηγήσεις,και πρώτα απ'όλα η ψευδαίσθηση ότι διαφέρουμε από τους υπόλοιπους ''κανονικούς΄΄ ανθρώπους,που εξ'ανάγκης και συνθηκών,(γάμος,σχέση),περιορίζονται σε μία μόνο σχεδόν επιλογή,πλην των... παράνομων και κρυφών ξεπετών για κάποιους φυσικά!Για να συνεισφέρω λίγο στην συζήτηση να αναφέρω κάτι που έχει υποπέσει στην αντίληψη μου όλα αυτά τα χρόνια.
Το πως οι γυναίκες είναι σε αντίθεση με τους άντρες "μονογαμικές" ή έστω "ολιγογαμικές" ισχύει ακόμα και για τις εκδιδόμενες!
Για να γίνω σαφής η κάθε εκδιδόμενη προτιμάει να συναντά κάποιους πελάτες που έχει ήδη συναντήσει (και εγκρίνει φυσικά), σε αντίθεση με τους πελάτες που ενώ ενδέχεται να έχουν αρκετά καλά "στανταράκια" εν τούτοις προτιμούν να ψάχνουν για νέες εμπειρίες, με αποτέλεσμα πολλές φορές να τρώνε άσχημες φόλες...
Το πρώτο σκέλος είναι μια ευρέως διαδεδομένη ψευδαίσθηση του δυτικού τύπου ανθρώπου.
Και στις δύο περιπτώσεις το κίνητρο είναι οικονομικό.Εσύ μπορεί να δουλεύεις για ένα... κομμάτι ψωμί,κι ο άλλος για να φτιάξει περιουσία γι'αυτόν και τους απογόνους του!Ρε ''φιλαράκο'' mindreader τι σε κόφτει εσένα γιατί γαμάει ο καθένας και τι θα πάθει ή δεν θα πάθει αν πηγαίνει σε πουτάνες;Ένας βλάκας της σειράς είσαι που θέλεις να το παίξεις ψυχολόγος και νομίζεις πως έχεις μεγάλη διεισδυτικότητα τρομάρα σου.Η πλάκα είναι πάντως πως πολλάκις έχεις ποστάρει στο θέμα της Ταυλάνδης που όλοι ξερουν λίγο πολύ πως οι γυναίκες εκεί εκπορνεύονται γιατί δεν έχουν να φάνε και όχι για να χτίσουν σπίτια όπως οι Ρουμάνες εδώ.Κοίτα λοιπόν τα μαύρα σου τα χάλια και προσπάθησε να τα διορθώσεις και σταμάτα να μας τα ζαλάς.