Νέα

Oδυσσέας Τσενάι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Άσε τι θα γίνει αύριο !

Εσύ ποιός πιστεύεις οτι φταίει για τη ξεφτίλα της Ελλάδας που ζούμε τώρα ?

Ο Τσενάι ???

Αυτός και οι συμπατριώτες του ήρθαν πριν απο 5-10 χρόνια. Πιο πριν ποιός ήταν εδώ και έχει γίνει η Ελλάδα μπουρδέλο ?

Μακάρι φίλε να κινδυνεύαμε απο τον Τσενάι. Δυστυχώς όμως κινδυναύουμε απο τους ίδιους μας τους εαυτούς. Και το κακό είναι οτι δεν το έχουμε καταλάβει ακόμη...

Ετσι ειναι δυστυχως...Οτι κομα και να κανουν δεν ειναι το προβλημα αυτο αλλα η ιδια μας ηλιθια πολιτικοι που δινει κολο σε ολους.(Απο Αμερικανους μεχρι και αλβανοτουρκους).

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Άσε τι θα γίνει αύριο !

Εσύ ποιός πιστεύεις οτι φταίει για τη ξεφτίλα της Ελλάδας που ζούμε τώρα ?

Ο Τσενάι ???

Αυτός και οι συμπατριώτες του ήρθαν πριν απο 5-10 χρόνια. Πιο πριν ποιός ήταν εδώ και έχει γίνει η Ελλάδα μπουρδέλο ?

Μακάρι φίλε να κινδυνεύαμε απο τον Τσενάι. Δυστυχώς όμως κινδυναύουμε απο τους ίδιους μας τους εαυτούς. Και το κακό είναι οτι δεν το έχουμε καταλάβει ακόμη...

Ναι, σύμφωνοι, για οσα κακα ζούμε ολοι μας φταίει η νοοτροπία μας, οι συνήθειες μας, το πολιτικό μας σύστημα με τις αξίες που μας πέρασε ολα αυτα τα χρόνια. Δε δαιμονοποιώ ουτε τους αλβανους ουτε κανενα.
Ομως πρέπει να είμαστε πολυ προσεκτικοι. Θεωρώ πολυ πιθανό να πάρουν μεγάλη δύναμη και να διεκδηκουν πολλά αυριο.  Με νοιάζει το αυριο γιατι ειμαι νεος και θα ζήσω εδω. Θέλουν να τους χρησιμοποιήσουν για δικούς τους σκοπούς. Δεν ειναι αθώα τα πράγματα στην πολιτική , ουτε θεωροτικά.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
έχει και μάλιστα μεγάλη σημασία το τι είσαι πολιτικά γιατί το ζήτημα είναι πολιτικό και οι Αλβανοί την δουλειά τους κάνουν όμως την ευθύνη εδώ την έχουν αυτοί που τους έφεραν και ο τρόπος που τους έφεραν.
δηλαδη?για εξηγησε το μουνα το καταλαβω αφου ειμαι μικρος οπως λες.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Συνημμένα

• mapp_of_albania.jpg
    mapp_of_albania.jpg
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 30

Επισκέπτης
Ναι, σύμφωνοι, για οσα κακα ζούμε ολοι μας φταίει η νοοτροπία μας, οι συνήθειες μας, το πολιτικό μας σύστημα με τις αξίες που μας πέρασε ολα αυτα τα χρόνια. Δε δαιμονοποιώ ουτε τους αλβανους ουτε κανενα.
Ομως πρέπει να είμαστε πολυ προσεκτικοι. Θεωρώ πολυ πιθανό να πάρουν μεγάλη δύναμη και να διεκδηκουν πολλά αυριο.  Με νοιάζει το αυριο γιατι ειμαι νεος και θα ζήσω εδω. Θέλουν να τους χρησιμοποιήσουν για δικούς τους σκοπούς. Δεν ειναι αθώα τα πράγματα στην πολιτική , ουτε θεωροτικά.

Ναι το προβλημα με τους Αλβανους εχει παρει μεγαλες διαστασεις.Αλλα δυστυχως την αρχη την εκαναν οι δικοι μας πριν καιρο και τωρα τρωμε εμεις τον μπουλο.Εγω πιστευω οτι η προταση του Καρατζαφερη ηταν ενταξει.Να κρατησουμε ενα συγκεκριμενο αρι8μο μεταναστων που χρειαζετε και οι υπολοιποι πισω...Ετσι οπως ειναι πια τα πραγματα με την ανεξελεκτη εισοδο τους στην Ελλαδα θα ειναι σε λιγο περισσοτεροι απο εμας αν δεν ειναι ηδη.

Επισκέπτης
δηλαδη?για εξηγησε το μουνα το καταλαβω αφου ειμαι μικρος οπως λες.
απλά όταν με την ψήφο σου ανεβάζεις στην εξουσία πολιτικές δυνάμεις που δεν υπηρετούν την Ελλάδα αλλά άλλες ξένες δυνάμεις και οικονομικά συμφέροντα είσαι και εσύ συνένοχος σε ότι έγκλημα γίνεται εδώ.
δεν είναι μόνο οι Αλβανοί εθνικιστές για δες λίγο γύρο σου όλες οι στρατηγικές επιχειρήσεις έχουν περάσει στα χέρια ξένων κεφαλαίων ο τομέας των τηλεπικοινωνιών σε τι χέρια είναι? πόσα αμυντικά ζητήματα ανταλλάσσονται  καθημερινά μέσα από αυτά και άλλα πολλά? 

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
οχι, το πρωτο ματς θα γινει στα τιρανα. για να μην υπαρξει δευτερο..
Σε 5 λεπτά στο κόκκινο σημείο..και φερε ενα σαντουιτς απο everest με ζαμπόν,τυρί,ντομάτα,μπέικον....γύρω στα 4.70 euro κάνει ,και θα στα δώσω μετά...

Συνημμένα

• mapp_of_albania.jpg
    mapp_of_albania.jpg
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 32

Επισκέπτης
Ναι το προβλημα με τους Αλβανους εχει παρει μεγαλες διαστασεις.Αλλα δυστυχως την αρχη την εκαναν οι δικοι μας πριν καιρο και τωρα τρωμε εμεις τον μπουλο.Εγω πιστευω οτι η προταση του Καρατζαφερη ηταν ενταξει.Να κρατησουμε ενα συγκεκριμενο αρι8μο μεταναστων που χρειαζετε και οι υπολοιποι πισω...Ετσι οπως ειναι πια τα πραγματα με την ανεξελεκτη εισοδο τους στην Ελλαδα θα ειναι σε λιγο περισσοτεροι απο εμας αν δεν ειναι ηδη.
και ο Καρατζαφέρης όταν ο Σαμαράς που και αυτός στην ουσία ιδεολογικά συμβαδίζει με αυτόν άνοιξε τα σύνορα και τους κουβάλησε ανεξέλεγκτα εδώ ήταν και αυτός ενταγμένος στο ίδιο κόμμα και τότε γιατί δεν τα έλεγε? από λαϊκισμό καλά κρατεί πετάει μια παπαριά τώρα και σου λέει μήπως κυβερνάω εγώ για να το εφαρμόσω?

Επισκέπτης
να αποσυρθουν αμεσα οι χαρτες που εμφανιζουν την φυρομ ως μακεδονια μην σας μπαναρω & τους δυο σας..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Σε 5 λεπτά στο κόκκινο σημείο..και φερε ενα σαντουιτς απο everest με ζαμπόν,τυρί,ντομάτα,μπέικον....γύρω στα 4.70 euro κάνει ,και θα στα δώσω μετά...
θα μου τα ντόσις πριν, γκιατί ελληνες κλέβουτε τα ένσιμα..

Επισκέπτης
και ο Καρατζαφέρης όταν ο Σαμαράς που και αυτός στην ουσία ιδεολογικά συμβαδίζει με αυτόν άνοιξε τα σύνορα και τους κουβάλησε ανεξέλεγκτα εδώ ήταν και αυτός ενταγμένος στο ίδιο κόμμα και τότε γιατί δεν τα έλεγε? από λαϊκισμό καλά κρατεί πετάει μια παπαριά τώρα και σου λέει μήπως κυβερνάω εγώ για να το εφαρμόσω?

Ναι μπορει να ειναι μαλακας αλλα η προταση του την βρισκω λογικη .Τωρα για να εφαρμοστει κατι που να ειναι για το καλο της Ελλαδας δεν παιζει με τετια @@πολιτικη που εχουμε.

Επισκέπτης
Ναι μπορει να ειναι μαλακας αλλα η προταση του την βρισκω λογικη .Τωρα για να εφαρμοστει κατι που να ειναι για το καλο της Ελλαδας δεν παιζει με τετια @@πολιτικη που εχουμε.
στο χωριό μου λένε τάζε και δεν φτωχαίνεις.

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Πιστεύει κανένας οτι δε θα μας βλάψει αυτο κόμμα αλβανών? Οτι δε θα διεκδικήσει αποζημιώσεις για τσάμηδες, αν οχι και έδαφος? Πιο σημαντικό ειναι το δικαίωμα να κάνει κόμμα κάποιος απο το συμφέρον μας? Για βαλτε τα σε λίστα προτεραιότητας, ποιο μπαίνει πρώτο, πιο δεύτερο?

Άρα η πρότασή σου ποιά είναι; Να απαγορευτεί να γίνει το κόμμα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom