Νέα

Oδυσσέας Τσενάι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
οχι να τους εξαφανισουμε.να τους διωξουμε.αλλα εσυ μαλλον δεν τα ξερεις καλα για να μιλας ετσι.μαθα πρωτα μερικα πραγματα για αυτους και μετα ελα μιλα μου.αλλωστε και αυτοι το ιδιο θα κανανε σε εμας.
τί σου εχω κανει ρε φιλε και θελεις να με διωξεις απο δω ? αφου η ελλαδα ειναι ωραια χωρα και εχει καλους ανθρωπους..

billy@rek

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια κατι τέτοιες μ.....ς λέγανε και οι Σέρβοι στο Κόσσοβο για μανάδες και παιδιά και τώρα εκτός του ότι κλαίνε τις δικές τους μανάδες και τα δικά τους παιδιά ετοιμάζονται  για μετανάστευση. Που θα πάμε στην Αίγυπτο?

Επισκέπτης
Παιδια κατι τέτοιες μ.....ς λέγανε και οι Σέρβοι στο Κόσσοβο για μανάδες και παιδιά και τώρα εκτός του ότι κλαίνε τις δικές τους μανάδες και τα δικά τους παιδιά ετοιμάζονται  για μετανάστευση. Που θα πάμε στην Αίγυπτο?
θα πάμε στην Αυστραλία και θα ενταχθούμε στο κόμμα της μαριχουάνας που έχει και πρόεδρο Έλληνα

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τί σου εχω κανει ρε φιλε και θελεις να με διωξεις απο δω ? αφου η ελλαδα ειναι ωραια χωρα και εχει καλους ανθρωπους..
παλιό αλβ...ιερωμένε..να πας στη χώρα σου να κάνεις εξορκισμούς.. φτου σου αλλοδαπέ ειδωλολάτρη... :grin:

για να μην φορέσω το t-shirt μου και έρθω να σε βρω.. :grin: 

Συνημμένα

• mytshirt...jpg
    mytshirt...jpg
    14,2 KB · Εμφανίσεις: 27

Επισκέπτης
Παιδια κατι τέτοιες μ.....ς λέγανε και οι Σέρβοι στο Κόσσοβο για μανάδες και παιδιά και τώρα εκτός του ότι κλαίνε τις δικές τους μανάδες και τα δικά τους παιδιά ετοιμάζονται  για μετανάστευση. Που θα πάμε στην Αίγυπτο?
οι Σερβοι δυστηχως δεν τα ελεγαν μονο,τα εκαναν κιολας..εμεις δεν εχουμε συμπεριφερθει ΠΟΤΕ κατ' αυτο τον τροπο & ουτε προκειται να το κανουμε τωρα..οι παραφυαδες του αδολφου ηταν,ειναι & θα ειναι μειοψηφια και αν ποτε τολμησουν οτιδηποτε σχετικο θα τους φαει το μαυρο σκοταδι..

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Πιστεύει κανένας οτι δε θα μας βλάψει αυτο κόμμα αλβανών? Οτι δε θα διεκδικήσει αποζημιώσεις για τσάμηδες, αν οχι και έδαφος? Πιο σημαντικό ειναι το δικαίωμα να κάνει κόμμα κάποιος απο το συμφέρον μας? Για βαλτε τα σε λίστα προτεραιότητας, ποιο μπαίνει πρώτο, πιο δεύτερο?

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
και η ερωτηση ειναι...Δαγκωνεις το χερι που σου δινει να φας??????

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
για πες μου της θέσεις τότε του ΚΚΕ γενικά για τους οικονομικούς μετανάστες γιατί με αυτά που έγραψες πριν νομίζω ότι μάλλον προς τον lakis33 αλληθωρίζεις.

Καλά, το πίστεψες ότι είναι ΚΚΕ :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παλιό αλβ...ιερωμένε..να πας στη χώρα σου να κάνεις εξορκισμούς.. φτου σου αλλοδαπέ ειδωλολάτρη... :grin:

για να μην φορέσω το t-shirt μου και έρθω να σε βρω.. :grin: 
ελα, θα εχω και παρεα..

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    2 KB · Εμφανίσεις: 31

Επισκέπτης
οι Σερβοι δυστηχως δεν τα ελεγαν μονο,τα εκαναν κιολας..εμεις δεν εχουμε συμπεριφερθει ΠΟΤΕ κατ' αυτο τον τροπο & ουτε προκειται να το κανουμε τωρα..οι παραφυαδες του αδολφου ηταν,ειναι & θα ειναι μειοψηφια και αν ποτε τολμησουν οτιδηποτε σχετικο θα τους φαει το μαυρο σκοταδι..
γενικός οι Σέρβοι πληρώνουν της μαλακίες του Τίτο ο οποίος μετά τον β παγκόσμιο πόλεμο το έπαιξε κομμουνιστής για μερικά φεγγάρια για να πάρει με το μέρος του τον λαό της Σερβίας ενώ στην ουσία ήταν φασίστας και εθνικιστής.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Πιστεύει κανένας οτι δε θα μας βλάψει αυτο κόμμα αλβανών? Οτι δε θα διεκδικήσει αποζημιώσεις για τσάμηδες, αν οχι και έδαφος? Πιο σημαντικό ειναι το δικαίωμα να κάνει κόμμα κάποιος απο το συμφέρον μας? Για βαλτε τα σε λίστα προτεραιότητας, ποιο μπαίνει πρώτο, πιο δεύτερο?

Άσε τι θα γίνει αύριο !

Εσύ ποιός πιστεύεις οτι φταίει για τη ξεφτίλα της Ελλάδας που ζούμε τώρα ?

Ο Τσενάι ???

Αυτός και οι συμπατριώτες του ήρθαν πριν απο 5-10 χρόνια. Πιο πριν ποιός ήταν εδώ και έχει γίνει η Ελλάδα μπουρδέλο ?

Μακάρι φίλε να κινδυνεύαμε απο τον Τσενάι. Δυστυχώς όμως κινδυναύουμε απο τους ίδιους μας τους εαυτούς. Και το κακό είναι οτι δεν το έχουμε καταλάβει ακόμη...

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
για πες μου της θέσεις τότε του ΚΚΕ γενικά για τους οικονομικούς μετανάστες γιατί με αυτά που έγραψες πριν νομίζω ότι μάλλον προς τον lakis33 αλληθωρίζεις.
σημασια εχει τι βλεπω και απο αυτα που βλεπω σκεφτομαι ετσι ασχετα με τα πολιτικα μου πιστευω.
ετσι σου εμαθαν να λες?το ξερεις οτι θελουν να αναγνωριστουν απο την ΕΕ ως μειωνοτητα και να διεκδικησουν δικαιωματα που τοτε δεν θα μπορει τοτε να τους αρνηθει το κρατος γιατι θα πεσουν μεγαλες καμπανες?

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Τελικά παπά.....δεν τις γλυτώνεις τις κλωτσιές με τα αγαπημένα μου υποδήματα..  :grin:

Συνημμένα

• Wehrmacht.jpg
    Wehrmacht.jpg
    13,4 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης
γενικός οι Σέρβοι πληρώνουν της μαλακίες του Τίτο ο οποίος μετά τον β παγκόσμιο πόλεμο το έπαιξε κομμουνιστής για μερικά φεγγάρια για να πάρει με το μέρος του τον λαό της Σερβίας ενώ στην ουσία ήταν φασίστας και εθνικιστής.
και Κροατης..

Επισκέπτης
σημασια εχει τι βλεπω και απο αυτα που βλεπω σκεφτομαι ετσι ασχετα με τα πολιτικα μου πιστευω.ετσι σου εμαθαν να λες?το ξερεις οτι θελουν να αναγνωριστουν απο την ΕΕ ως μειωνοτητα και να διεκδικησουν δικαιωματα που τοτε δεν θα μπορει τοτε να τους αρνηθει το κρατος γιατι θα πεσουν μεγαλες καμπανες?
έχει και μάλιστα μεγάλη σημασία το τι είσαι πολιτικά γιατί το ζήτημα είναι πολιτικό και οι Αλβανοί την δουλειά τους κάνουν όμως την ευθύνη εδώ την έχουν αυτοί που τους έφεραν και ο τρόπος που τους έφεραν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom