Panos 1978
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.340
- Πόντοι
- 4.496
Καλή Αντάμωση Σύντροφε

λιγο πριν τα μνυμονια, δημοσιογραφος Κακαουνακης, Χρηστοδουλος...Είχα την εντύπωση ότι η Μαλβίνα έφυγε από φυσικά αίτια.
Από το Κορακοχώρι Ηλείας ήταν ο γόνος κατσαπλιάδων....Καλησπέρα ναυάγια. Ξέρει κανείς αν πρόλαβε να μαζέψει τις ελιές τουλαχιστον φετος?
Α κοντοχωριανοι ειστε δηλαδη,τωρα εξηγουνται πολλα.ΠΟΛΛΑΑπό το Κορακοχώρι Ηλείας ήταν ο γόνος κατσαπλιάδων....
Νομίζω τις είχε ξεκάνει τις ελιές,αμπέλια είχε μόνο,τα είχε νοικιάσει.
Κάποτε είχε κυκλοφορήσει οίνος ερυθρός "Κτήμα Σημίτη"....
197 χλμ (σε ευθεία)από το χωριό του πατέρα μου και 130χλμ(σε ευθεία)από το χωριό της μητέρας μου.Α κοντοχωριανοι ειστε δηλαδη,τωρα εξηγουνται πολλα.ΠΟΛΛΑ![]()
197 χλμ (σε ευθεία)από το χωριό του πατέρα μου και 130χλμ(σε ευθεία)από το χωριό της μητέρας μου.
Τον λές και κοντοχωριανό....
![]()
Eυθεια εννοεις τα βηματα που χρειαοζονται για να περπατησεις μεσω βουνοκορφων μεχρι το διπλανο χωριο?197 χλμ (σε ευθεία)από το χωριό του πατέρα μου και 130χλμ(σε ευθεία)από το χωριό της μητέρας μου.
![]()
5 lepta me αεροπλανο197 χλμ (σε ευθεία)από το χωριό του πατέρα μου και 130χλμ(σε ευθεία)από το χωριό της μητέρας μου.
![]()
Έχουμε και μερικούς εδώ πάνω από την Κακαβιά που λένε Γιάννινα.μια χαρα εισαι , εδω άλλοι λενε οτι ειναι απο αλλη περιοχη ενω μενουν 50 χλμ αποσταση![]()
Από το Κορακοχώρι Ηλείας ήταν ο γόνος κατσαπλιάδων....
Νομίζω τις είχε ξεκάνει τις ελιές,αμπέλια είχε μόνο,τα είχε νοικιάσει.
Κάποτε είχε κυκλοφορήσει οίνος ερυθρός "Κτήμα Σημίτη"....
Μην τους παρεξηγεις,εκει πρωτοεγκατασταθηκαν οταν περασαν τα συνορα με παπουτσια πανιναΈχουμε και μερικούς εδώ πάνω από την Κακαβιά που λένε Γιάννινα.
![]()
Mπραβο ρε τύπε τα είπες όλα! Αν ήταν όλοι σαν εσένα θα ήταν αλλιώς η Ελλάδα μας.ωΤι δουλειά κάνεις;Δεν ξερω αν τα γραψατε -δεν διαβασα 50 σελίδες-αλλά ο τυπος που μας ξεπούλησε στα Ιμια κι ευχαριστησε κιολας γι αυτό τα αφεντικά του,που εδωσε στεγνα τον Οτσαλάν στους Μογγόλους και συνυπεγραψε την προδοτική συμφωνία της Μαδρίτης με την οποία αναγνωρίζει τις "γκριζες ζωνες" στο Αιγαίο,δεν εχει καμια θεση αξια αναφοράς ούτε καν εδω!
Αναξιος,κακός διαχειριστής-τις μιζες στους Ολυμπιακούς και το αεροδρόμιο ακόμα τα πληρωνουμε-και χειριστος κριτής χαρακτηρων,πατέρας των περιβόητων "Greek Statistics" που μας καταντησαν περίγελο στην Ευρώπη,αντιμιλιταριστής μεχρι Παναγίας-τοποθετηση του διδυμου της συμφορας Βενιζελου/Μπεγλίτη στο Υπουργείο μας-,από μενα κατατασσεται στην κορυφή των χειρίστων κυβερνητων της Ελλάδας..
Υπηρετούσα την ΠΑΤΡΙΔΑ φίλε επι 35 χρόνια.....Mπραβο ρε τύπε τα είπες όλα! Αν ήταν όλοι σαν εσένα θα ήταν αλλιώς η Ελλάδα μας.ωΤι δουλειά κάνεις?
Καλά, δεν ξέρεις τον ναύαρχο μας (του οικονομικού σώματος); Έναν τον έχουμε... Αλλά δικαιολογείσαι γιατί είσαι στραβάδι, νέοπας στο site... Τότε δεν θα ξέρεις και τον Alex71 μάλλον, δεινό δικηγόρο και εκπρόσωπο της ΝΔ εδώ μέσα...Mπραβο ρε τύπε τα είπες όλα! Αν ήταν όλοι σαν εσένα θα ήταν αλλιώς η Ελλάδα μας.ωΤι δουλειά κάνεις;
Αν επιτρέπεται με τι βαθμό;Mπραβο ρε τύπε τα είπες όλα! Αν ήταν όλοι σαν εσένα θα ήταν αλλιώς η Ελλάδα μας.ωΤι δουλειά κάνεις;
ναυαρχου προφανως αφου το γραφει στο προφιλ τουΑν επιτρέπεται με τι βαθμό;