Νέα

Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Han Psolo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Δεν ξερω αν τα γραψατε -δεν διαβασα 50 σελίδες-αλλά ο τυπος που μας ξεπούλησε στα Ιμια κι ευχαριστησε κιολας γι αυτό τα αφεντικά του,που εδωσε στεγνα τον Οτσαλάν στους Μογγόλους και συνυπεγραψε την προδοτική συμφωνία της Μαδρίτης με την οποία αναγνωρίζει τις "γκριζες ζωνες" στο Αιγαίο,δεν εχει καμια θεση αξια αναφοράς ούτε καν εδω!
Αναξιος,κακός διαχειριστής-τις μιζες στους Ολυμπιακούς και το αεροδρόμιο ακόμα τα πληρωνουμε-και χειριστος κριτής χαρακτηρων,πατέρας των περιβόητων "Greek Statistics" που μας καταντησαν περίγελο στην Ευρώπη,αντιμιλιταριστής μεχρι Παναγίας-τοποθετηση του διδυμου της συμφορας Βενιζελου/Μπεγλίτη στο Υπουργείο μας-,από μενα κατατασσεται στην κορυφή των χειρίστων κυβερνητων της Ελλάδας..

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
9.136
Πόντοι
2.046
Καλή Αντάμωση Σύντροφε

:headbang::headbang::headbang:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.663
Πόντοι
506
επικηδειος λογος

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
957
Πόντοι
96
Από τα ελάχιστα άτομα που πήγαν στην κηδεία καταλαβαίνει κάποιος πόσο λίγο μέτρησε στον Ελλαδικό λαό και ότι είχε ανύπαρκτο λαϊκό έρεισμα ! Εκεί φαίνεται ότι η πέμπτη φάλαγγα είναι πλήρως αποκομμένη από την Αγελλάδα. Παρόλα αυτά, αυτή κυβερνάει . Και μπορεί να πέθανε το έκτρωμα αλλά η πολιτική του ζει και εφαρμόζεται από την προδοτοτουρκοπουστοσκατοκούλα!
Επειδή ο ψόφος του μας έκανε να θυμηθούμε το χρηματιστήριο και τα Ίμια, θα πω δύο πράγματα.
Για το χρηματιστήριο, έδωσε παράνομη εντολή στους διοικητές των ασφαλιστικών ταμείων να αγοράσουν τις μετοχές σαπάκια , τινάζοντας στον αέρα τις συντάξεις και τις οικονομίες του κοσμάκη, όταν τα λαμόγια πούλησαν! Φυσικά κανείς δεν πήγε φυλακή! Ψευτοεκσυγχρονιστική κλεψιά. Ζήλεψε τις πυραμίδες της Τουρκοαλβανίας!
Για τα Ίμια, αυτός ήταν υπεύθυνος γιατί παρά τα λάθη (ακούσια ή εσκεμμένα των στρατιωτικών) δεν αντέδρασε όπως έπρεπε κατεβάζοντας την Ελληνική σημαία από Ελληνικό έδαφος χωρίς πόλεμο, που είναι συνταγματικό αδίκημα και προδοσία! Ο Καρανταγί κωλότουρκος επιτελάρχης της εποχής εκείνης , νομίζω στα απομνημονεύματα του έγραψε: ....εισηγήθηκα στην (κωλο)Τσιλέρ(α) να μην προχωρήσει στα Ίμια γιατί οι Έλληνες θα αντιδρούσαν και θα καταστρεφόταν ο στόλος μας και τα Μικρασιατικά παράλια. Εκείνη με καθυσήχασε , λέγοντας ότι είχε ζητήσει από ψυχολόγους και αναλυτές, να της φτιάξουν το ψυχολογικό προφίλ του κωλοσημίτη και του υπουργικού συμβουλίου της Ελλάδας (γουρουνοπάγκαλος κτλπ), και κατέληξαν στο συμπέρσμα ότι δεν θα αντιδράσουν γιατί είναι φοβικοί, δειλοί, διεφθάρμενοι, ..... Αυτό τα λέι όλα!
Επιτέλους προδοτοτουρκοπουστοσκατοκούλα ψόφα και εσύ και η βρωμομούνα αδελφή σου !:shit:
:shit:

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.747
Πόντοι
2.646
Καλησπέρα ναυάγια. Ξέρει κανείς αν πρόλαβε να μαζέψει τις ελιές τουλαχιστον φετος?

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
Καλησπέρα ναυάγια. Ξέρει κανείς αν πρόλαβε να μαζέψει τις ελιές τουλαχιστον φετος?
Από το Κορακοχώρι Ηλείας ήταν ο γόνος κατσαπλιάδων....
Νομίζω τις είχε ξεκάνει τις ελιές,αμπέλια είχε μόνο,τα είχε νοικιάσει.
Κάποτε είχε κυκλοφορήσει οίνος ερυθρός "Κτήμα Σημίτη"....

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.396
Πόντοι
6.056
Α κοντοχωριανοι ειστε δηλαδη,τωρα εξηγουνται πολλα.ΠΟΛΛΑ:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
Α κοντοχωριανοι ειστε δηλαδη,τωρα εξηγουνται πολλα.ΠΟΛΛΑ:coffee::coffee::confused::confused::confused:
197 χλμ (σε ευθεία)από το χωριό του πατέρα μου και 130χλμ(σε ευθεία)από το χωριό της μητέρας μου.
Τον λές και κοντοχωριανό....

:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.433
Πόντοι
12.756
197 χλμ (σε ευθεία)από το χωριό του πατέρα μου και 130χλμ(σε ευθεία)από το χωριό της μητέρας μου.

μια χαρα εισαι , εδω άλλοι λενε οτι ειναι απο αλλη περιοχη ενω μενουν 50 χλμ αποσταση :coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.396
Πόντοι
6.056

Eυθεια εννοεις τα βηματα που χρειαοζονται για να περπατησεις μεσω βουνοκορφων μεχρι το διπλανο χωριο?:coffee::coffee::confused::confused::confused::hi::hi:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.261
Πόντοι
12.056

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.261
Πόντοι
12.056
να ρωτησουμε τον κρασοκανατα να μας πει μιας και ειναι γευσιγνωστης διαφορων ειδων @dimigoall

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.396
Πόντοι
6.056

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
162
Πόντοι
1
Μια φορά του είχα κλέψει τις ελίες του Σημίτη, δεν τις μάζευε ποτέ.
βέβαια αυτός μου είχε κλέψει τότε όχι μόνο όλα τα λεφτά μου είχε κλέψει μέχρι και την μάνα μου πήγαινε και τον ψήφιζε........

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
162
Πόντοι
1
Δεν ξερω αν τα γραψατε -δεν διαβασα 50 σελίδες-αλλά ο τυπος που μας ξεπούλησε στα Ιμια κι ευχαριστησε κιολας γι αυτό τα αφεντικά του,που εδωσε στεγνα τον Οτσαλάν στους Μογγόλους και συνυπεγραψε την προδοτική συμφωνία της Μαδρίτης με την οποία αναγνωρίζει τις "γκριζες ζωνες" στο Αιγαίο,δεν εχει καμια θεση αξια αναφοράς ούτε καν εδω!
Αναξιος,κακός διαχειριστής-τις μιζες στους Ολυμπιακούς και το αεροδρόμιο ακόμα τα πληρωνουμε-και χειριστος κριτής χαρακτηρων,πατέρας των περιβόητων "Greek Statistics" που μας καταντησαν περίγελο στην Ευρώπη,αντιμιλιταριστής μεχρι Παναγίας-τοποθετηση του διδυμου της συμφορας Βενιζελου/Μπεγλίτη στο Υπουργείο μας-,από μενα κατατασσεται στην κορυφή των χειρίστων κυβερνητων της Ελλάδας..
Mπραβο ρε τύπε τα είπες όλα! Αν ήταν όλοι σαν εσένα θα ήταν αλλιώς η Ελλάδα μας.ωΤι δουλειά κάνεις;

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.133
Πόντοι
2.696
Mπραβο ρε τύπε τα είπες όλα! Αν ήταν όλοι σαν εσένα θα ήταν αλλιώς η Ελλάδα μας.ωΤι δουλειά κάνεις;
Καλά, δεν ξέρεις τον ναύαρχο μας (του οικονομικού σώματος); Έναν τον έχουμε... Αλλά δικαιολογείσαι γιατί είσαι στραβάδι, νέοπας στο site... Τότε δεν θα ξέρεις και τον Alex71 μάλλον, δεινό δικηγόρο και εκπρόσωπο της ΝΔ εδώ μέσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom