Νέα

Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Han Psolo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
56
Πόντοι
0
ναυαρχου προφανως αφου το γραφει στο προφιλ του
Ωωωωωω! Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον, και πως ανελύσεται ένας στρατιωτικός να γίνει Ναύρχος; εδώ έχουμε θέμα σοβαρό πιο σοβαρό και απο το οι Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα, αν σας πω ότι είμαι φουλ καβλωμένος για roleplay chat θα το πιστέψετε;

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
56
Πόντοι
0
Ωωωωωω! Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον, και πως ανελύσεται ένας στρατιωτικός να γίνει Ναύρχος; εδώ έχουμε θέμα σοβαρό πιο σοβαρό και απο το οι Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα, αν σας πω ότι είμαι φουλ καβλωμένος για roleplay chat θα το πιστέψετε;
Άκου τι έχω ακούσει, λεει για να γίνεις Ναύαρχος πρέπει να έχεις φάει strappon απο τον αρχηγό του κόμματος που ειναι στην κυβέρνηση και να έχεις γλύψει τα αρχίδια και του αρχηγού της αξιωμαιτικής αντιπολίτευσης ενισχύει δε την ανέλιξη όταν γίνονται οι κρίσεις να έχεις παρει και πιπες και απο κουμουνια και φασιστες πολιτικούς. Αυτά που λένε είναι αλήθεια ή γίνεσαι Ναύαρχος επειδή είσαι το καλύτερο παιδί και σε αγαπάνε όλοι για την Αρετή και την Τόλμη σου;

Τελευταία τροποποίηση:

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
56
Πόντοι
0
Άκου τι έχω ακούσει, λεει για να γίνεις Ναύαρχος πρέπει να έχεις φάει strappon απο τον αρχηγό του κόμματος που ειναι στην κυβέρνηση και να έχεις γλύψει τα αρχίδια και του αρχηγού της αξιωμαιτικής αντιπολίτευσης εισχύει δε την ανέλιξη όταν γίνονται οι κρίσεις να έχεις παρει και πιπες και απο κουμουνια και φασιστες πολιτικούς. Αυτά που λένε είναι αλήθεια ή γίνεσαι Ναύαρχος επειδή είσαι το καλύτερο παιδί και σε αγαπάνε όλοι για την Αρετή και την Τόλμη σου;
Δεν τα γράφω προσωπικά για εσένα Admiral, γενικά μιλάω γιατί ας πουμε έγιναν οι κρίσεις και έβγαλαν έναν Ναύαρχο. Αυτοί που έβγαλαν έναν Ναύαρχο όπως μας είπες εσύ είναι γλυώδεις σατανικοι βρωμικοι ύπουλοι μεσα στην ρεμούλα και στα σκατά δολοπλοκοι πουλανε την πατρίδα και την μανα τους. Δεν είναι καπως οξυμωρο να ειναι αυτοί βρωμιάρηδες και οι υποψήφιοι που επλέγουν οι βρωμιάρηδες πολιτικοί για Ναυάρχους, να μοσχομυρίζουν αρετή και τόλμη;

Τελευταία τροποποίηση:

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
56
Πόντοι
0
Έχω ακούσει για πίπες για παρακάλια για εξυπηρετήσεις για λεφτά για απολυτη υποταγή ρωτήστε την Domina Isida για περισσότερα ακούστε λέει πως παίζεται ο παιχνίδι, ο σκλάβος που θέλει να γίνει ναύρχος λέε πρέπει να λέει πάντα μάλιστα αφέντρα σε ευχαριστώ πολύ για το strappon που μου έχωσες στον κώλο.
Και το παιχνίδι ξεκινάει ως εξής.

Ο μικρός πάει στην σχολή που τρώει τo strappon απο τους εκπαιδευτές του και λέει κάθε μέρα:
Μάλιστα αφέντρα σε ευχαριστώ πολύ για το strappon που μου έχωσες στον κώλο.

Μετά διορίζεται και ξεκιναει ένα ατέλειωτο παιχνίδι με στραποναρίσματα και μαστιγια και πουτσες μέχρι που φτάνει η ώρα των κρίσεων.

Και εκεί φτάνει η ωρα του μεγάλου strappon.........

Tέλος πάντων έγινα κουραστικός αλλά ας πούμε ότι έφτασε ή ώρα ο Ναύρχος να γαμήσει και αυτός... αφου τόσα strappon έφαγε, δεν πρέπει να γαμήσει και αυτός;

Αποστρατεύεται λοιπόν και τον βάζουμε για πολιτικό...... μη σου πω πρωθυπουργό........

Και μόλις φτάνει η κρίσιμη ώρα;;; πάνω στα έδρανα της βουλής ο πρώην Ναύρχος μας ο νυν Πρωθυπουργός μας
έτοιμος να πει τον μεγάλο λόγο που περιμένουν οι Έλληνες:

Ευχαριστώ πολύ τους φίλους Αμερικάνους για το strappon που μας χώσατε στον κώλο.......

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
56
Πόντοι
0
Ένα άτομο μόνο ένα άτομο. Μονο ένα μουνί αρκεί να καταστραφεί ολόκληρο το νήμα ρε τον πούστη τον Σημίτη και πεθαμένος μας γαμάει.....

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
56
Πόντοι
0
Αγαπημένοι μου τύποι ξέρετε τι παίζεται,
αν μια χώρα είναι γαμάουα και πουτσαρού, έχει και πουτσαράδες πολιτικούς και ναυάρχους και πολίτες
αν μια χώρα είναι για τον πούτσο καβάλα, και οι πολιτικοί και οι ναύαρχοι και πολίτες ανοίγουν το κωλαράκι τους με τα ίδια τα χεράκια τους περιμένοντας το στραπόν.......
δεν έχει σημασία τι λέμε εμείς μεταξύ μας, ότι είμαστε γαμάτοι και ωραίοι αλλά κατα λάθος μας προέκυψε σκλαβάκι και πουστράκι πρωθυπουργός, όπως εμείς βλέπουμε και λέμε η Αλβανία είναι για τον πούτσο καβάλα και για πίπες, έτσι μας βλέπουν και εμάς κάποιοι άλλοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom