Snip
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2024
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Αν επιτρέπεται με τι βαθμό;Mπραβο ρε τύπε τα είπες όλα! Αν ήταν όλοι σαν εσένα θα ήταν αλλιώς η Ελλάδα μας.ωΤι δουλειά κάνεις;
Αν επιτρέπεται με τι βαθμό;Mπραβο ρε τύπε τα είπες όλα! Αν ήταν όλοι σαν εσένα θα ήταν αλλιώς η Ελλάδα μας.ωΤι δουλειά κάνεις;
ναυαρχου προφανως αφου το γραφει στο προφιλ τουΑν επιτρέπεται με τι βαθμό;
Ωωωωωω! Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον, και πως ανελύσεται ένας στρατιωτικός να γίνει Ναύρχος; εδώ έχουμε θέμα σοβαρό πιο σοβαρό και απο το οι Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα, αν σας πω ότι είμαι φουλ καβλωμένος για roleplay chat θα το πιστέψετε;ναυαρχου προφανως αφου το γραφει στο προφιλ του
Άκου τι έχω ακούσει, λεει για να γίνεις Ναύαρχος πρέπει να έχεις φάει strappon απο τον αρχηγό του κόμματος που ειναι στην κυβέρνηση και να έχεις γλύψει τα αρχίδια και του αρχηγού της αξιωμαιτικής αντιπολίτευσης ενισχύει δε την ανέλιξη όταν γίνονται οι κρίσεις να έχεις παρει και πιπες και απο κουμουνια και φασιστες πολιτικούς. Αυτά που λένε είναι αλήθεια ή γίνεσαι Ναύαρχος επειδή είσαι το καλύτερο παιδί και σε αγαπάνε όλοι για την Αρετή και την Τόλμη σου;Ωωωωωω! Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον, και πως ανελύσεται ένας στρατιωτικός να γίνει Ναύρχος; εδώ έχουμε θέμα σοβαρό πιο σοβαρό και απο το οι Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα, αν σας πω ότι είμαι φουλ καβλωμένος για roleplay chat θα το πιστέψετε;
Δεν τα γράφω προσωπικά για εσένα Admiral, γενικά μιλάω γιατί ας πουμε έγιναν οι κρίσεις και έβγαλαν έναν Ναύαρχο. Αυτοί που έβγαλαν έναν Ναύαρχο όπως μας είπες εσύ είναι γλυώδεις σατανικοι βρωμικοι ύπουλοι μεσα στην ρεμούλα και στα σκατά δολοπλοκοι πουλανε την πατρίδα και την μανα τους. Δεν είναι καπως οξυμωρο να ειναι αυτοί βρωμιάρηδες και οι υποψήφιοι που επλέγουν οι βρωμιάρηδες πολιτικοί για Ναυάρχους, να μοσχομυρίζουν αρετή και τόλμη;Άκου τι έχω ακούσει, λεει για να γίνεις Ναύαρχος πρέπει να έχεις φάει strappon απο τον αρχηγό του κόμματος που ειναι στην κυβέρνηση και να έχεις γλύψει τα αρχίδια και του αρχηγού της αξιωμαιτικής αντιπολίτευσης εισχύει δε την ανέλιξη όταν γίνονται οι κρίσεις να έχεις παρει και πιπες και απο κουμουνια και φασιστες πολιτικούς. Αυτά που λένε είναι αλήθεια ή γίνεσαι Ναύαρχος επειδή είσαι το καλύτερο παιδί και σε αγαπάνε όλοι για την Αρετή και την Τόλμη σου;