bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
συνεχισε να πετας μπαρουφες εσυ.Αλβανοφιλε.συνεχισε να αυτοξεφτιλιζεσαι..δωρεαν ειναι..
συνεχισε να πετας μπαρουφες εσυ.Αλβανοφιλε.συνεχισε να αυτοξεφτιλιζεσαι..δωρεαν ειναι..
ανθρωποφιλος ειμαι βλακα & ΑΝΘΡΩΠΟΣ,οχι αμοιβαδα..συνεχισε να πετας μπαρουφες εσυ.Αλβανοφιλε.
εμεις φταιμε που δεν καναμε οτι και οι ιταλοι πριν πολλα χρονια.
Tα παρακάτω γραφτήκαν χθες βράδυ σε μια αναλαμπή μου...
Ισως είναι λίγο σουρεαλιστικά αλλά ποτέ δεν ξέρεις
- Μαϊος 2020
- Πρωθυπουργός αναλαμβάνει ο Οδυσσέας Τσεναϊ, ύστερα απο μια πλειοδοσία προσφορών προς το κόμμα του των Νέων Ελλήνων (το οποίο ελέγχει 60 έδρες στην βουλή) από Πασοκ και ΝΔ. Συγκυβερνά με το Πασοκ της Φώφης Γεννηματά.
- Το κόμμα των Νεων Ελλήνων, μια συμμαχία των μεταναστών καθίσταται σημαντική δύναμη στην ελληνική πολιτική σκηνή από τότε που καθιερώνεται η ψήφος των μεταναστών που κατοικούν στην ελλάδα πέραν της 10ετίας.
έλα ντε πως θα κάναν το παλικάρι φίρμα?ενα μουνοπάνι ειναι κ τπτ αλλο...
αφου ρε μαλακα δεν θελουν να σηκωσεις τη σημαια(εστω οι εθνικιστες) τι κανεις θεμα?ε μαλακα?
αυτά τα μπουρδέλα τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων είναι η μεγάλη πληγή της Ελλάδας και αυτό το λαμόγιο που το παίζει πρόεδρος τους εγώ τον ξέρω προσωπικά γιατί έρχονταν σε ένα στέκι που πήγαινα και πάνε Βούλγαροι και Βουλγάρες νταβατζιλίκι και γαμπριλίκι έφαγε κάτι μάπες μια βραδιά και δεν πάτησε εκεί πάλι.Κι εγώ που είχα την εντύπωση ότι το θέμα το μεγαλοποίησαν τα κανάλια.
Τι αφελής που είμαι.
δεν νομίζω για εθνική σύμπνοια απλά εγώ προσωπικά ασχολούμαι με κάτι μεμονωμένο και το παρελθόν δείχνει σε διεθνές επίπεδο πολλά παραδείγματα με ανερχόμενους αστέρες.Τι εθνική σύμπνοια είναι αυτή?!
laplace, Todok, Arion...
[move][glow=red,2,300]Είμαστε όλοι Εθνικομπολσεβίκοι. Η Ελλάδα πάλι στους Έλληνες [/glow] [/move]
...σωστοοοοοοοοοοοος!Αυτό δεν το σκέφτηκε κανείς!Και μετά ποιός θα δουλεύει στις οικοδομές και τα χωράφια;
Να ανεβασουν τα μεροκαματα εκει που πρεπει οι μεγαλοεργολαβη και θα πανε και Ελληνες αλλα βλεπεις εχουν βρει τους αλβανους να εκμεταλευονται.Και μετά ποιός θα δουλεύει στις οικοδομές και τα χωράφια;
αν θέλουμε ήμαστε σε θέση να κρατήσουμε τους καλούς αλλά είμαστε στην ουσία εθισμένοι σε αυτά που μας σερβίρουν τα ΜΜΕ και τα αναπαράγουμε λες και έχουμε τα ίδια συμφέροντα με τους μεγαλοεκδότες εργολάβους.Και μετά ποιός θα δουλεύει στις οικοδομές και τα χωράφια;
Αν τολμούν να κάνουν το κόμμα.
Θα τους γαμήσει όλους ο lakis33 και η παρέα του
lakis33 ο Αλβανοφάγος.
Απο ότι ξέρω δεν είναι τυχαίο αυτό..αλλά έχει και νονό τον Τριανταφυλλόπουλο. Εχει βοηθηθεί.. χοντρό μέσο.Πάντως πολύ περίεργο πως ένας αλβανός που υποτίθεται ότι τον έδερνε η φτώχια κλπ βρέθηκε στη βοστώνη και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει ως δημιουργός κόμματος. Οι αμερικάνοι ξέρουν τι κάνουν...