Νέα

Οδηγός επιβίωσης σε στριπτιζάδικο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα studian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 435
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τι πλακωνεστε για το πού ειναι καλλιτερα ?????
θελει και ερωτημα δηλαδη ?????
φυσικα και ειναι ΠΟΛΥ καλλιτερα στα μασατζιδικα !!!!!!!!!!
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
τι πλακωνεστε για το πού ειναι καλλιτερα ?????
θελει και ερωτημα δηλαδη ?????
φυσικα και ειναι ΠΟΛΥ καλλιτερα στα μασατζιδικα !!!!!!!!!!
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Χαχα! Εσυ όμως 'δεν ξέρεις τίποτα' γι'αυτά!!
Ετσι αρχηγέ μου??  ;)
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παλι αρχισαμε να σχολιαζουμε τι αρεσει στο καθενα..Ειναι λαθος.

Ο achro ας παει τα μπουρδελα..(και εγω αν ειχα 100? στην τσεπη, πιθανως να πηγαινα εκει..)

Ο blue ας παει στα στριπτιζαδικα..( αν ειναι στο 7ο επιπεδο..εε τοτε θα περναει καλα..)

Και εγω θα συνεχισω να πηγαινω.. γιατι προτιμω την ψευδαισθηση της μουναρας απο το "στοιμενο στοιχημα" του μπουρδελου και γιατι η πλευση για την Ιθακη εχει συγκινησεις,απροοπτα και πολλα μποφωρ..!

θα συμπληρωνα οτι η πλευση προς την ιθακη θειε παπ εχει πολλους σκοπελους και υφαλους δηλ.....πολλους φραπε και decaf χορους αντιστοιχα!

Επισκέπτης
παιδια εγω δεν ειπα οτι ειναι μαλακας οποιος παει στα στριπ... απλα εξεφρασα καποιες αποψεις μου... και αν παρατηρησετε τι απαντηθηκε στο ποστ μου θα καταλαβεται οτι εχω δικιο... απλα εμενα η φαση δεν μου αρεσει και χαρηκα που το καταλαβα νωρις και δεν αρχισα να καταστρεφομαι... οσο για οποιον το κανει εγω ειπα τι ρωταω τον εαυτο μου καθε φορα που χαλαω λεφτα σε τετοια φαση... χρειαζεται καποια αυτοκριτικη...

Επισκέπτης
παιδια εγω δεν ειπα οτι ειναι μαλακας οποιος παει στα στριπ... απλα εξεφρασα καποιες αποψεις μου... και αν παρατηρησετε τι απαντηθηκε στο ποστ μου θα καταλαβεται οτι εχω δικιο... απλα εμενα η φαση δεν μου αρεσει και χαρηκα που το καταλαβα νωρις και δεν αρχισα να καταστρεφομαι... οσο για οποιον το κανει εγω ειπα τι ρωταω τον εαυτο μου καθε φορα που χαλαω λεφτα σε τετοια φαση... χρειαζεται καποια αυτοκριτικη...
παντα χρεαζεται αυτοκριτικη....σε οποιοδηποτε θεμα....

νομιζω πως καλυτερα θα ηταν να πεις οτι δν αντεχεις (οικονομικα προφανως) τη φαση...οχι οτι δν σου αρεσει....ετσι δν ειναι ?

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
παντα χρεαζεται αυτοκριτικη....σε οποιοδηποτε θεμα....

νομιζω πως καλυτερα θα ηταν να πεις οτι δν αντεχεις (οικονομικα προφανως) τη φαση...οχι οτι δν σου αρεσει....ετσι δν ειναι ?
Μην τον παίρνεις από τα μούτρα βρε mclein. Το χρήμα δεν είναι πάντα το πρόβλημα και αρκετές φορές δεν είναι και η λύση. Στην περίπτωση του achro, ο ουσιαστικός αποτρεπτικός παράγοντας είναι η συναισθηματική του κατάσταση στη δεδομένη χρονική στιγμή και όχι η οικονομική του δυσπραγία, ασχέτως αν υφίσταται ή όχι.

Επισκέπτης
φιλε ξερεις ποσα λεφτα εχω?? τι δουλεια κανω?? και τι καταστροφες κανω καθε βδομαδα?? αν μου ελεγε κατι το στριπ να εισαι σιγουρος πως τα λεφτα για εμενα ειναι το μονο ευκολο να χαλασω... απλα ειναι και η κουβεντα ενως ανθρωπου που εκτιμω οτι δεν δεχομαι να πληρωσω την παρεα... για αυτο και την κουβεντα αυτη την εχω ξαναγραψει εδω... οποιος διαφωνει μαζι μου καλα κανει και διαφωνει... γιατι οπως εμενα η φαση μου φαινεται κοροιδια ετσι και εσενα το να δινεις 50 ευρω για 15 λεπτα μπορει να σου φαινεται το ιδιο... γενικα για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις τα λεφτα δοξα τον θεο ποτε δεν μου εληψαν...

bleuvertigo γιατι λες οτι "η συναισθηματική του κατάσταση στη δεδομένη χρονική στιγμή"??? δεν σου λεω οτι εχεις αδικο αλλα τι διαφορα εχει η δεδεμενη χρονικη στιγμη απο πριν???

Επισκέπτης
Μην τον παίρνεις από τα μούτρα βρε mclein. Το χρήμα δεν είναι πάντα το πρόβλημα και αρκετές φορές δεν είναι και η λύση. Στην περίπτωση του achro, ο ουσιαστικός αποτρεπτικός παράγοντας είναι η συναισθηματική του κατάσταση στη δεδομένη χρονική στιγμή και όχι η οικονομική του δυσπραγία, ασχέτως αν υφίσταται ή όχι.
Εγω παλι νομιζω οτι παρα την συναισθηματικη του ισως φορτιση....το μεγαλυτερο προβλημα του ειναι τα λεφτα....
Δλδ...εχει 1 στανταρ προβλημα...κ αν χαλασει και τα λεφτα του (σχεδον τσαμπα για εκεινον)..τοτε θα εχει 2 προβληματα...
Οποτε καταληγουμε οτι το προβλημα που θα τον σκοτωσει ειναι η υπαρξη χρηματων...

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
φιλε ξερεις ποσα λεφτα εχω?? τι δουλεια κανω?? και τι καταστροφες κανω καθε βδομαδα??
Διαβασε πως ξεκινησες σημερα τα ποστ εδω,σ'αυτο το θρεντ....κ θα καταλαβεις την γνωμη μου για σενα μονος σου...χωρις να γραψω τπτ....

Επισκέπτης
κοιτα δεν θελω να γραψω που χαλαω τα λεφτα μου εκτος απο τις πουτανες.. και ουτε που τα βρισκω.. λοιπον αν δεν συμφωνεις με αυτα που λεω μπορεις να διαφωνησεις.. αλλα μην σπαμαρουμε τωρα για το τι λεφτα εχω.. εγραψες τι πιστευεις ευχαριστω για το ενδιαφερον σου..

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
κοιτα δεν θελω να γραψω που χαλαω τα λεφτα μου εκτος απο τις πουτανες.. και ουτε που τα βρισκω.. λοιπον αν δεν συμφωνεις με αυτα που λεω μπορεις να διαφωνησεις.. αλλα μην σπαμαρουμε τωρα για το τι λεφτα εχω.. εγραψες τι πιστευεις ευχαριστω για το ενδιαφερον σου..
παιδια δεν ειναι αναγκη να μαλωνετε απλα συμφωνηστε οτι διαφωνειτε

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
παιδια δεν ειναι αναγκη να μαλωνετε απλα συμφωνηστε οτι διαφωνειτε
Η αφέντρα Μαριάννα οπαδός της συγκατάβασης. Ευτυχώς που απέσυρες την αγγελία σου γιατί άλλο το μαστίγιο, άλλο το μακαρόνι και άλλο το σκοινί-κορδόνι.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Η αφέντρα Μαριάννα οπαδός της συγκατάβασης. Ευτυχώς που απέσυρες την αγγελία σου γιατί άλλο το μαστίγιο, άλλο το μακαρόνι και άλλο το σκοινί-κορδόνι.
ασχετο το της αγγελιας που το θυμηθηκες?κατι σχετικοτερο εχεις να πεις?μαλλον οχι

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
ασχετο το της αγγελιας που το θυμηθηκες?κατι σχετικοτερο εχεις να πεις?μαλλον οχι
Η σχετικότητα της μαλακίας, της ασθενούς μνήμης και της περίπτωσής σου είναι δεδομένα. 51 λέξεις και 10 λέπτα ο κύκλος, της συνάφειας, σχετικότητας και ημιμάθειας που μοιραστήκαμε. Keep trolling!

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Η σχετικότητα της μαλακίας, της ασθενούς μνήμης και της περίπτωσής σου είναι δεδομένα. 51 λέξεις και 10 λέπτα ο κύκλος, της συνάφειας, σχετικότητας και ημιμάθειας που μοιραστήκαμε. Keep trolling!
θα απαντουσα αναλογως αλλα απαξιω να ασχοληθω μαζι σου δε θα ξοδεψω φαια ουσια για να σχολιασω !σεβομαι την ηλικια σου!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
mclein δεν είναι θέμα τα χρήματα και το ξέρεις. Από τη φάση ζητάς όλο και κάτι παραπάνω, όλο και κάτι παραπάνω και δεν έχει τέλος αν δεν υπάρχει η σωστή αντίληψη. Όσα και να δώσεις μπορείς να δώσεις παραπάνω :cheesy:

Bluevertigo το θέμα δεν είναι αρκετά σοβαρό ώστε να αδιαφορούμε al englese σε ατυχείς παρεμβάσεις;

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
mclein δεν είναι θέμα τα χρήματα και το ξέρεις. Από τη φάση ζητάς όλο και κάτι παραπάνω, όλο και κάτι παραπάνω και δεν έχει τέλος αν δεν υπάρχει η σωστή αντίληψη. Όσα και να δώσεις μπορείς να δώσεις παραπάνω :cheesy:

Bluevertigo το θέμα δεν είναι αρκετά σοβαρό ώστε να αδιαφορούμε al englese σε ατυχείς παρεμβάσεις;
δε το πιασα θεωρεις τη δικη μου παρεμβαση ατυχη και του μπλουβερτιγκο σωστη!!ας γελασω!

Επισκέπτης
ρε μαριαννα πες μου αφου μπηκες στο σαιτ και εκανες μια μαλακια με την αγγελια.... το μετανιωσες, αυτο φαινεται... γιατι δεν κανεις νεο προφιλ να μην κουβαλας την σταμπα οσο εισαι στην κοινωτιτα του σαιτ????
αν κανεις καινουριο προφιλ να στειλεις πμ να μου πεις "ειμαι η μαριαννα".... (απο περιεργεια στο λεω, δεν θα το πω σε κανεναν) γιατι πραγματικα φαινεται οτι μετανιωσες την μαλακια που εκανες.....

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ρε μαριαννα πες μου αφου μπηκες στο σαιτ και εκανες μια μαλακια με την αγγελια.... το μετανιωσες, αυτο φαινεται... γιατι δεν κανεις νεο προφιλ να μην κουβαλας την σταμπα οσο εισαι στην κοινωτιτα του σαιτ????
αν κανεις καινουριο προφιλ να στειλεις πμ να μου πεις "ειμαι η μαριαννα".... (απο περιεργεια στο λεω, δεν θα το πω σε κανεναν) γιατι πραγματικα φαινεται οτι μετανιωσες την μαλακια που εκανες.....
το μετανιωσα αρχο η αγγελια ηταν μονο για 5 6 ΩΡΕΣοκ?νεο προφιλ δε κανω απλα ζητησα συγνωμη και την απεσυρα ηταν πλακα οκ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom