Νέα

Οδηγός επιβίωσης σε στριπτιζάδικο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα studian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 435
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ctrl + Alt + e

Πως δεν έχω ρε μεγάλε. Να μου επιτραπέι να πω ότι έχω και κάποια θετική εμφάνιση. Εδω στην Ελλάδα έχει παρεξηγηθεί η αξία του μουνιού. Θες κάποιον κυρία μου που να τα έχει όλα και είσαι μπάζο; κάνε κάτι και άσε μας στην ησυχία μας να γαμήσουμε τη κολλητή σου που δεν είναι

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Για όσους θέλουν να έχουν το σύμβολο ? μπορούν με τους εξής τρόπους:

α).Με Ελληνικό πληκτρολόγιο: AltGr+e ή Ctrl+Alt+e
β).Με Αγγλικό πληκτρολόγιο: Ορίζουμε σαν Αγγλικό πληκρολόγιο την γλώσσα English(United Kingdom)(*) και λειτουργεί με τον συνδυασμό AltGr+4
γ).Ανεξαρτήτου γλώσσας και πληκτρολογίου με Alt+0128

(*)Προσοχή!! Δεν δουλεύει με English(United States)

Επισκέπτης
Ctrl + Alt + e

Πως δεν έχω ρε μεγάλε. Να μου επιτραπέι να πω ότι έχω και κάποια θετική εμφάνιση. Εδω στην Ελλάδα έχει παρεξηγηθεί η αξία του μουνιού. Θες κάποιον κυρία μου που να τα έχει όλα και είσαι μπάζο; κάνε κάτι και άσε μας στην ησυχία μας να γαμήσουμε τη κολλητή σου που δεν είναι
Για όσους θέλουν να έχουν το σύμβολο ? μπορούν με τους εξής τρόπους:

α).Με Ελληνικό πληκτρολόγιο: AltGr+e ή Ctrl+Alt+e
β).Με Αγγλικό πληκτρολόγιο: Ορίζουμε σαν Αγγλικό πληκρολόγιο την γλώσσα English(United Kingdom)(*) και λειτουργεί με τον συνδυασμό AltGr+4
γ).Ανεξαρτήτου γλώσσας και πληκτρολογίου με Alt+0128

(*)Προσοχή!! Δεν δουλεύει με English(United States)
Θενκ γιου μποιζ..........:):):):):):):)..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ε όχι ρε μπαζάκια δε σας γαμάμε, μακάρι να ανοίξει strip σε κάθε γειτονιά να τις βλέπετε, γιατί αυτές τουλάχιστον είναι ωραίες και κάτι κάνουν με τη ζωή τους

Και πάνω απ' όλα, έχουν παραμείνει  ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ενώ τα μπαζάκια δεν ξέρω τί είδους πλάσματα έχουν καταντήσει... :idiot:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Και εμείς βλέπουμε κάποια πράγματα που δεν είναι ορατά στα σκοτάδια και την κάπνα ή πίσω από την πανοπλία.
Βλέπεις το χρώμα των ματιών της, τα σπασίματα στο πρόσωπο της, τα μαλλάκια της που είναι ξανθά και όχι μαύρα όπως νόμιζες, ότι τελικά με το τζιν δεν παίρνεις χαμπάρι τι κορμάρα έχει γιατί τελικά είναι ΠΟΛΥ λεπτή, βλέπεις ότι χωρίς το στρας και το ντουκόχρωμα είναι ακόμα πιο όμορφη και πιο ραφιναρισμένη και ότι μυρίζει καλλίτερα από ότι με το λάδι κλπ κλπ κλπ.... Α να χαθείς, συγκινήθηκα πάλι...

Χωρίς να διαθέτω τόσο λυρισμό μπορώ να συμφωνήσω πως όποτε έχω δει ντυμένη στρίπερ με κανονικά ρούχα μου έχει φανεί πιό σέξυ... Διαστροφή;

OP
OP
S

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ρε παιδιά όλοι οι σπεσιαλίστες έχουν γράψει σε αυτό το θρεντ εκτός από τον Ροπαλοφόρο. Ή μήπως έγραψε και δεν το αντελήφθην;

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Και εγω εγω δεν εχω γραψει  :tickedoff: :tickedoff: / δηλαδη τοσο διακοσμητικη και απαρατηρητη ειναι η παρουσια μου  :headbang: :headbang: :headbang:

Λοιπον τι πιστευω εγω : δεν χρειαζεται στα στριπ να βαζουμε κανονες / ας αφηνουμε τους εαυτους μας ελευθερους εκει μεσα / ειναι το τελευταιο μερος που μας εχει μεινει για να βγαλουμε τα ζωωδη ενστικτα μας μερικοι ή τη ρομαντικη αλλη πλευρα μας / στο μονο που συμφωνω με το blog ειναι οτι πρεπει να προσαρμοζουμε τη συμπεριφορα μας αναλογα με το τι θελουμε / θελουμε χαβαλε, θελουμε νυφη, θελουμε φραπε, θελουμε φραπουτσινο, θελουμε δουλεια για το σπιτι ....... / σε ολα τα αλλα επιβαλλουμε εμεις τους δικους μας κανονες και θελω ....

Επισκέπτης
Και εγω εγω δεν εχω γραψει  :tickedoff: :tickedoff: / δηλαδη τοσο διακοσμητικη και απαρατηρητη ειναι η παρουσια μου  :headbang: :headbang: :headbang:

Λοιπον τι πιστευω εγω : δεν χρειαζεται στα στριπ να βαζουμε κανονες / ας αφηνουμε τους εαυτους μας ελευθερους εκει μεσα / ειναι το τελευταιο μερος που μας εχει μεινει για να βγαλουμε τα ζωωδη ενστικτα μας μερικοι ή τη ρομαντικη αλλη πλευρα μας / στο μονο που συμφωνω με το blog ειναι οτι πρεπει να προσαρμοζουμε τη συμπεριφορα μας αναλογα με το τι θελουμε / θελουμε χαβαλε, θελουμε νυφη, θελουμε φραπε, θελουμε φραπουτσινο, θελουμε δουλεια για το σπιτι ....... / σε ολα τα αλλα επιβαλλουμε εμεις τους δικους μας κανονες και θελω ....

Aμα μιλησει η ΚΑΡΛΑ η ΚΑΡΑΚΑΥΛΑ.....να δω εσυ τι κανονες θα επιβαλεις.....
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

OP
OP
S

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Υπουργέ μου συγγνώμη ταπεινά σου ζητάω. Δεν το αντελήφθην. Επειδή συμμετέχεις σε τόσα θρεντ ταυτοχρόνως ως Υπουργός του Μεγάλου Ναπολέοντος, εθεώρησα ότι είχες ήδη εκφράσει την άποψη σου.

Απαρατήρητος ένας Υπουργός δεν περνάει ποτέ. Γιατί άλλωστε να γίνει Υπουργός αν είναι να περνάει απαρατήρητος;

Και μην ξεσυνερίζεσαι τον μικρό με το ανόητο χιούμορ! Μικρός είναι ακόμα, δεν ξέρει.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ω ναιιιιιιιιιιιιιιιι mclein  ................................ / οταν βλεπω τη ΚΑΡΛΑ δεν υπακουω σε κανονες / υπακουω μονο στις 5 αισθησεις μου .......

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπουργέ μου συγγνώμη ταπεινά σου ζητάω = Your apologise is accepted ....  

Και μην ξεσυνερίζεσαι τον μικρό με το ανόητο χιούμορ! Μικρός είναι ακόμα, δεν ξέρει = ειναι μικρος μεγαλος / ξερει και δεν ξερει / θα μαθει ....

Επισκέπτης
Ω ναιιιιιιιιιιιιιιιι mclein  ................................ / οταν βλεπω τη ΚΑΡΛΑ δεν υπακουω σε κανονες / υπακουω μονο στις 5 αισθησεις μου .......
Ποιες 5.....ο ''Υπουργος'' σου να ναι καλα....κ την ακολουθει με gps...στα τυφλα κ ψηλααα!!!....(δν χρειαζεται καν να δει το μαυρο βρακακι του κοριτσιου για να παρει μπρος...)...:):):):):)!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μαυρο βρακακι φοραει / το εχεις δει live ???? / πες μου κι αυτο να με στειλεις για υπνο / ελεος δε μπορω αλλο ....... 

Επισκέπτης
Μαυρο βρακακι φοραει / το εχεις δει live ???? / πες μου κι αυτο να με στειλεις για υπνο / ελεος δε μπορω αλλο ....... 
Αφενος....μεσα στο μαγαζι...κυκλοφορει με ασπρο πουκαμισακι κ μαυρο βρακακι κολλητο...
Αφετερου...εκτος μαγαζιου...προτιμαει τα σκουροχρωμα εσωρουχα Victoria....με εμφαση στο βισσινι κ το μαυρο....δαντελε παρακαλω...(υπολογισε κανενα 100ευρω το σετ πανω-κατω...)!!!

OP
OP
S

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αφενος....μεσα στο μαγαζι...κυκλοφορει με ασπρο πουκαμισακι κ μαυρο βρακακι κολλητο...
Αφετερου...εκτος μαγαζιου...προτιμαει τα σκουροχρωμα εσωρουχα Victoria....με εμφαση στο βισσινι κ το μαυρο....δαντελε παρακαλω...(υπολογισε κανενα 100ευρω το σετ πανω-κατω...)!!!

Γιατί του τα κάνεις αυτά του Υπουργού βραδιάτικα; Να τον στείλεις πριν την ώρα του θέλεις; Τον έχει ανάγκη το έθνος.

Επισκέπτης
Γιατί του τα κάνεις αυτά του Υπουργού βραδιάτικα; Να τον στείλεις πριν την ώρα του θέλεις; Τον έχει ανάγκη το έθνος.

αφου με ρωτησε....τι να κανω....θες να στειλει κανενα κλιμακιο???
ασε να ξερει τι φοραει η κυρια...κ να φτιαχνεται...κ αμα ειναι να της κανει κ κανενα δωρακι...:):):):):):):):)...
(υπουργε μη διαβαζεις εσυ.....κοιμησου.....)!!!!

Επισκέπτης
Το αποφεύγω, με κάνει και δακρύζω. Μόνο κλεφτές ματιές για να μην με πάρει πρέφα. Ακόμα δεν μπορώ να κοντρολάρω αυτό που νιώθω κάθε φορά που την βλέπω.

Pelopa...Κοιτα να θυμασαι καλα αυτη την περιοδο της ζωης σου γιατι θα ειναι μοναδικη...Θα σου ξανασυμβει σε 2-3 χρονια παλι...Αλλα τοτε δεν θα σε νοιαζει που θα "βρεχει".... θα εισαι ηδη βρεγμενος..!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Σόρρυ, δεν είμαι πολύ τακτικός τελευταία. Γενικά έχω να πώ ότι οδηγίες προς ναυτιλομένους δεν μπορώ να συστήσω μια και είναι φανερό ότι για να βρεί κανείς την ειδική του 'θερμοκρασία' πρέπει να ακολουθεί την ιδιαιτερότητα των αναζητήσεων του και των αντιληψεών του. Οι εκλεκτοί επαϊοντες και συνοδοιπόροι εδώ έχουν καταδείξει ότι υπάρχουν πολλές εξίσου λειτουργικές προσεγγίσεις για την κάθε ιδιοσυγκρασία. Γενικά μόνο, θα σύστηνα ηρεμία & αυτοσυγκράτηση,στις αρχές, και ανοιχτές τις αντένες.

Επισκέπτης
Σόρρυ, δεν είμαι πολύ τακτικός τελευταία. Γενικά έχω να πώ ότι οδηγίες προς ναυτιλομένους δεν μπορώ να συστήσω μια και είναι φανερό ότι για να βρεί κανείς την ειδική του 'θερμοκρασία' πρέπει να ακολουθεί την ιδιαιτερότητα των αναζητήσεων του και των αντιληψεών του. Οι εκλεκτοί επαϊοντες και συνοδοιπόροι εδώ έχουν καταδείξει ότι υπάρχουν πολλές εξίσου λειτουργικές προσεγγίσεις για την κάθε ιδιοσυγκρασία. Γενικά μόνο, θα σύστηνα ηρεμία & αυτοσυγκράτηση,στις αρχές, και ανοιχτές τις αντένες.

καλα,σωστα κ αγια αυτα που λες αδερφε....αλλα το θεμα ξεκινησε για την κριτικη του ''συναδελφου''.....απ το site του...
Αν δν σου κανει κοπο...γραψε μια κριτικη για τα γραπτα του...το υφος του...κλπ....

Θυμιζω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom