γειασου,
πως σε λενε?
εμενα με λενε......
πρωτη φορα εδω?
να παρω ενα ποτακι?
παμε να σου χορεψω?
oι κλασσικες ατακες γνωριμιας που μετα απο τοσες φορες που τις εχω ακουσει μου δινουν πια στα νευρα
τεσπα 110ευρακια χθες ο λογαριασμος μου,
για ενα ποτο κανονικα βγηκα αλλα ολο και κανα καλο μουνι σου σκαει και υποκύπτεις....
ενας απλος χορος, ενα decafe prive, κατι ποτα κερασμένα παει η 110αρου...
και οσο σκεφτωμαι οτι μετα μενα 40αρακι ταραξα την Νταρια στο πεος με πιανει κατι...
και επισης οσο σκεφτωμαι οτι αν τα ειχα τωρα τα 110 θα χτυπαγα ενα πρωινο χαλαρωτικο μασαζακι με πιανει κατι :'(
τα strip ειναι η πιο καταστροφη απ ολα και εκφραζω την συμπονια μου και την αλληλεγυη μου σε ολους τους κολλημενους με τα strip
με αφορμη το ποστ του φιλου σαβαλα.... θελω να σας πω την φαση που παιχτηκε χτες το βραδυ... λοιπον με 95 ευρω στην τσεπη και με τον απενταρο φιλο μου φυγαμε για νυχτερινη εξοδο... εγω ειχα καβλωση να παω να βρω μια στριπτιτζου μου με εχει αρρωστησει... λοιπον χωρις αμαξι (δισκο πλατο!!) θα ηθελα.. 2 ταξι (το ενα 2πλη ταριφα) δυο εισοδους 20? αρα συνολικα το λιγοτερο 35?.... και με 60? δεν θα εκανε κανα χωρο ο φιλος μου εμεναν 50?... με ενα 50αρικο τι να κανεις με το στριπ?? ασε που θα εχεις και το αγχος των χρηματων.....
τι εκανα λοιπον πηγα στις 23.30 με το τρενακι φυλης γαμησα το χριστινακι στο 65.. γαμησε και ο φιλος χαλασαμε 40? και μετα σε ενα μπαρακι-κλαμπακι που περασαμε ωραια ηπιαμε τα ποτακια μας και παιξαμε και λιγο με κατι κομπλεξικες... δηλαδη και γαμησαμε και παιξαμε και γελασαμε με πιο λιγα λεφτα απο οσα θα τρωγαμε στο στριπ...
δηλαδη ποιος ο λογος να κλειστεις σε ενα στριπτιτζαδικο που ολα τα μουνια θα θελουν να στα φανε και να καταστραφεις.. ενω μπορεις να πας καπου αλλου με πιο λιγα λεφτα και να περασεις καλα....
και σαν μπουρδελοκατασταση να το δεις παλι δεν αξιζει... γιατι για να πεις οτι κατι κανεις σε στριπ. θελεις 100+ ευρω.. που με 100+ ευρω κανεις τσαρκα φυλης με ραδιοταξι (το εχω κανει) να μην κουραστεις να παρκαρεις αλλα ουτε να ψαχνεις και ταξι, και να κανεις 3 καταθεσεις!!!!
μπορεις να γαμησεις την σονια,νταρια (οποια θες) 2 φορες καπακια στο στουντιο και να τα δεις ολα.... μπορεις να κανεις μασαζακι.... μπορεις να ψαξεις να βρεις κωλο σε στουντιο και να γαμησεις μια μουναρα με κουλουρακι!!!
αλλα στο στριπ ,που ειναι η μεγαλητερη κοροιδια απο ολες τις μορφες αγοραιου ερωτα, οταν ερχεται ο μουναρος και σου την πεφτει υποσυνειδητα νομιζεις οτι στην πεφτει στ'αληθεια... ασε που και η φραπεδια σιγα την μαλακια.. πηγαινε να σου τραβηξει η μιλανα με 25? να σε τρελανει και στα γλωσσοφιλα και να σου κανει και κανα τρομπονι!!!!
βεβαια ειναι και το αλλο ειναι η παρεα λοιπον παροτι χωρισα και τωρα δεν εχω μουνι, παλι θεωρω υποτιμιτικο για τον εαυτο μου να αγοραζω παρεα... δηλαδη τι ειμαι καθηστερημενος? αν δεν μπορω να βρω γυναικια παρεα δεν προκειτε να την αγορασω... απο αξιοπρεπεια δηλαδη να δωσω σε ενα μουνι μια 100αρα για να μου μιλησει!!!!! η μαλακια.... αν δεν θελει μην σωσει..... αλλο να γαμησεις, στο γαμησι καταλαβαινω οτι δεν μπορω να βρω μουνι σαν την νταρια οποτε πληρωνω να την γαμησω... επεισης τωρα που δεν εχω κοπελα και θα μου λειπει το σεξ, θα γαμαω και απο αναγκη....
εγω εχω να πω πως επειδη τα στριπ ειναι μεγαλο κολλημα και δεν αξιζει οποιος δεν το εχει δοκιμασει ας μην το δοκιμασει εκτος και αν ειναι ματσο και εχει και κονε να τις γαμαει μετα το μαγαζι... γιατι στην πραγματικοτητα στο στριπ ζεις την ψευδαισθηση οτι αυτο που ζεις ειναι αληθεια και το μουνακι σε γουσταρει!!!!!!!! για αυτο μακρια μην κολλησετε... γιατι το μουνακι δεν σε γουσταρει.... και χαλας λεφτα σαν μαλακας......