Νέα

Οδηγός επιβίωσης σε στριπτιζάδικο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα studian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 435
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ναι, το είδα τώρα το blog, νομίζω είχε συζητηθεί και παλαιότερα. Μάλλον ρομαντικός οδηγός θα έλεγα σαν προσπάθεια, έχει μερικές δόκιμες προτάσεις, αλλά είναι αδύνατον να λειτουργήσουν όλοι έτσι, θέλει custom ρυθμίσεις απο τον κάθε επίδοξο. Π.χ. δίνει πολύ βάση σε καλόπιασμα και συστάσεις σερβιτόρων, μέτρ κλπ που δεν χορεύουν ή κερνούν τις γυναίκες και έχουν μαύρα μεσάνυχτα για τις πρακτικές τους εκτός απο τις δεδηλωμένες περιπτώσεις, γιατί απεναντί τους αυτές είναι στην κάλυψη-απόκρυψη.

Επισκέπτης
Ναι, το είδα τώρα το blog, νομίζω είχε συζητηθεί και παλαιότερα. Μάλλον ρομαντικός οδηγός θα έλεγα σαν προσπάθεια, έχει μερικές δόκιμες προτάσεις, αλλά είναι αδύνατον να λειτουργήσουν όλοι έτσι, θέλει custom ρυθμίσεις απο τον κάθε επίδοξο. Π.χ. δίνει πολύ βάση σε καλόπιασμα και συστάσεις σερβιτόρων, μέτρ κλπ που δεν χορεύουν ή κερνούν τις γυναίκες και έχουν μαύρα μεσάνυχτα για τις πρακτικές τους εκτός απο τις δεδηλωμένες περιπτώσεις, γιατί απεναντί τους αυτές είναι στην κάλυψη-απόκρυψη.

εισαι πολυ ελαστικος....μπραβο!!! Χαρα στο κουραγιο σου...:):):)...

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Καιρό έχει να ποστάρει κάποιος σ΄αυτό το thread. Η κριτική για τα γραφόμενα του blog έχει γίνει από σοφότερους, οπότε αντί κριτικής και επειδή το thread λέγεται οδηγός επιβίωσης σε στριπτιζάδικα, σας περιγράφω με λόγια του Καββαδία το frame of mind που λειτουργεί λυτρωτικά στη δική μου ιδιοσυγκρασία, όταν "ταξιδεύω" στα στριπ (και πιθανότατα και σε μερικούς ακόμα).                                                                                                            Να ξυπνάς και να βρίσκεσαι σ΄έναν τόπο για πρώτη φορά. Τρίβεις τα μάτια, κόκκινα και κουρασμένα. Βλέπεις θαμπά. ʼνθρωποι που δεν τους φαντάστηκες. Τους αγαπάς. Νταραβερίζεσαι και γίνεσαι μάτσο με δαύτους. Φεύγεις. Τους θυμάσαι όταν μείνεις για λίγο στο σπίτι σου, την ώρα που πέφτεις να κοιμηθείς. Η θύμηση αξίζει μονάχα όταν ξέρεις πως θα κινήσεις για καινούριο ταξίδι. Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις.

frankiest

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις."
Τα λέει όλα , λόγια που άκουγα ζωντανά βολτάροντας την Συγγρου πάνω κάτω ποδαράτο με καλή παρέα και θυμηθείτε με , έχει άλλη όψη η Συγγρου κατά αυτο όν τρόπο , την συμπαθείς την αισθάνεσαι τελικά σαν μια προέκταση σου που δεν είναι περισσότερο βλοσσυρή απο τον ίδιο τον ευατό!!
Καλως με δεχτήκατε!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
γειασου,
πως σε λενε?
εμενα με λενε......
πρωτη φορα εδω?
να παρω ενα ποτακι?
παμε να σου χορεψω?

oι κλασσικες ατακες γνωριμιας που μετα απο τοσες φορες που τις εχω ακουσει μου δινουν πια στα νευρα
τεσπα 110ευρακια χθες ο λογαριασμος μου,
για ενα ποτο κανονικα βγηκα αλλα ολο και κανα καλο μουνι σου σκαει και υποκύπτεις....
ενας απλος χορος, ενα decafe prive, κατι ποτα κερασμένα παει η 110αρου...
και οσο σκεφτωμαι οτι μετα μενα  40αρακι ταραξα την Νταρια στο πεος με πιανει κατι...
και επισης οσο σκεφτωμαι οτι αν τα ειχα τωρα τα 110 θα χτυπαγα  ενα πρωινο χαλαρωτικο μασαζακι με πιανει κατι :'(
τα strip ειναι η πιο καταστροφη απ ολα και εκφραζω την συμπονια μου και την αλληλεγυη μου σε ολους τους κολλημενους με τα strip

Γεια σου ρε savala. Τώρα κατάλαβες γιατί τα μπουρδέλα δεν είναι αρκετά. Αν και νομίζω ένα καλό CT ή ΣΚ Πράγα μπορεί να είναι. Μια συμβουλή όσο είναι ακόμη νωρίς. Παίρνε όσα λεφτά θέλεις να χαλάσεις, όχι κάρτες, επιταγές, γραμμάτια :cheesy:

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
και εγω φιλοι μου προσπαθω να μπω σε προγραμμα απεξαρτησης απο τα στριπτιτζαδικα αλλα.....το κακο ειναι οταν γινει η αρχη..διοτι πριν πας για πρωτη φορα λες μαλακιες του τυπου -οτι εκει σου τρωνε τα λεφτα  οι γκομενες και εσυ μενεις με το πουλι στο χερι-αλλα οταν σκασεις μυτη και δεις τον καραμουναρο και σου κανει ενα χορο μετα ψαρωνεις και αρχιζεις τα κερασματα και μπαινεις και στο τρυπακι <<λες να την βγαλω γκομενα αυτη?>>αρχιδια καπαμα φυσικα..εγω εχω κολησει με ενα φοβερο μουναρο και προσπαθω να ξεκολλησω γιατι οποτε παω αρχιζω και κερναω ποτα χορους και φευγουν τα 50αρια για πλακα.....μαλακια  χοντρη

Επισκέπτης
γειασου,
πως σε λενε?
εμενα με λενε......
πρωτη φορα εδω?
να παρω ενα ποτακι?
παμε να σου χορεψω?

oι κλασσικες ατακες γνωριμιας που μετα απο τοσες φορες που τις εχω ακουσει μου δινουν πια στα νευρα
τεσπα 110ευρακια χθες ο λογαριασμος μου,
για ενα ποτο κανονικα βγηκα αλλα ολο και κανα καλο μουνι σου σκαει και υποκύπτεις....
ενας απλος χορος, ενα decafe prive, κατι ποτα κερασμένα παει η 110αρου...
και οσο σκεφτωμαι οτι μετα μενα  40αρακι ταραξα την Νταρια στο πεος με πιανει κατι...
και επισης οσο σκεφτωμαι οτι αν τα ειχα τωρα τα 110 θα χτυπαγα  ενα πρωινο χαλαρωτικο μασαζακι με πιανει κατι :'(
τα strip ειναι η πιο καταστροφη απ ολα και εκφραζω την συμπονια μου και την αλληλεγυη μου σε ολους τους κολλημενους με τα strip
με αφορμη το ποστ του φιλου σαβαλα.... θελω να σας πω την φαση που παιχτηκε χτες το βραδυ... λοιπον με 95 ευρω στην τσεπη και με τον απενταρο φιλο μου φυγαμε για νυχτερινη εξοδο... εγω ειχα καβλωση να παω να βρω μια στριπτιτζου μου με εχει αρρωστησει... λοιπον χωρις αμαξι (δισκο πλατο!!) θα ηθελα.. 2 ταξι (το ενα 2πλη ταριφα) δυο εισοδους 20? αρα συνολικα το λιγοτερο 35?.... και με 60? δεν θα εκανε κανα χωρο ο φιλος μου εμεναν 50?... με ενα 50αρικο τι να κανεις με το στριπ?? ασε που θα εχεις και το αγχος των χρηματων.....

τι εκανα λοιπον πηγα στις 23.30 με το τρενακι φυλης γαμησα το χριστινακι στο 65.. γαμησε και ο φιλος χαλασαμε 40? και μετα σε ενα μπαρακι-κλαμπακι που περασαμε ωραια ηπιαμε τα ποτακια μας και παιξαμε και λιγο με κατι κομπλεξικες... δηλαδη και γαμησαμε και παιξαμε και γελασαμε με πιο λιγα λεφτα απο οσα θα τρωγαμε στο στριπ...

δηλαδη ποιος ο λογος να κλειστεις σε ενα στριπτιτζαδικο που ολα τα μουνια θα θελουν να στα φανε και να καταστραφεις.. ενω μπορεις να πας καπου αλλου με πιο λιγα λεφτα και να περασεις καλα....

και σαν μπουρδελοκατασταση να το δεις παλι δεν αξιζει... γιατι για να πεις οτι κατι κανεις σε στριπ. θελεις 100+ ευρω.. που με 100+ ευρω κανεις τσαρκα φυλης με ραδιοταξι (το εχω κανει) να μην κουραστεις να παρκαρεις αλλα ουτε να ψαχνεις και ταξι, και να κανεις 3 καταθεσεις!!!!
μπορεις να γαμησεις την σονια,νταρια (οποια θες) 2 φορες καπακια στο στουντιο και να τα δεις ολα.... μπορεις να κανεις μασαζακι.... μπορεις να ψαξεις να βρεις κωλο σε στουντιο και να γαμησεις μια μουναρα με κουλουρακι!!!

αλλα στο στριπ ,που ειναι η μεγαλητερη κοροιδια απο ολες τις μορφες αγοραιου ερωτα, οταν ερχεται ο μουναρος και σου την πεφτει υποσυνειδητα νομιζεις οτι στην πεφτει στ'αληθεια... ασε που και η φραπεδια σιγα την μαλακια.. πηγαινε να σου τραβηξει η μιλανα με 25? να σε τρελανει και στα γλωσσοφιλα και να σου κανει και κανα τρομπονι!!!!

βεβαια ειναι και το αλλο ειναι η παρεα λοιπον παροτι χωρισα και τωρα δεν εχω μουνι, παλι θεωρω υποτιμιτικο για τον εαυτο μου να αγοραζω παρεα... δηλαδη τι ειμαι καθηστερημενος? αν δεν μπορω να βρω γυναικια παρεα δεν προκειτε να την αγορασω... απο αξιοπρεπεια δηλαδη να δωσω σε ενα μουνι μια 100αρα για να μου μιλησει!!!!! η μαλακια.... αν δεν θελει μην σωσει..... αλλο να γαμησεις, στο γαμησι καταλαβαινω οτι δεν μπορω να βρω μουνι σαν την νταρια οποτε πληρωνω να την γαμησω... επεισης τωρα που δεν εχω κοπελα και θα μου λειπει το σεξ, θα γαμαω και απο αναγκη....

εγω εχω να πω πως επειδη τα στριπ ειναι μεγαλο κολλημα και δεν αξιζει οποιος δεν το εχει δοκιμασει ας μην το δοκιμασει εκτος και αν ειναι ματσο και εχει και κονε να τις γαμαει μετα το μαγαζι... γιατι στην πραγματικοτητα στο στριπ ζεις την ψευδαισθηση οτι αυτο που ζεις ειναι αληθεια και το μουνακι σε γουσταρει!!!!!!!! για αυτο μακρια μην κολλησετε... γιατι το μουνακι δεν σε γουσταρει.... και χαλας λεφτα σαν μαλακας......

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Φίλε achro μου είσαι συμπαθής και μπορεί απο ρδέλα να είσαι ειδήμων αλλά απο στριπ είσαι βαθιά νυχτωμένος. Trolls υπάρχουν παντού, είτε μιλάμε για στριπ, είτε για ρδελα είτε για στουντιο/μασάζ. Στα στριπ τα άτομα αυτά τη βλακεία τους θα την πληρώσουν πολύ ακριβά και σε οικονομικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και δε θα καταλάβουν απολύτως τίποτα. Αυτοί λοιπόν δε με απασχολούν. Αν ρίξεις μια ματια στα διαφορα προηγούμενα posts, θα πάρεις μια ιδέα, γιατί πάμε όσοι πάμε ή όσοι πηγαίναμε συστηματικα στα στριπ. Δεν πάμε για να γαμίσουμε. Δεν πάμε για να αγοράσουμε παρέα. Αδαείς δεν είμαστε. Πουλάμε τον εαυτό μας και πληρώνουμε κι από πάνω τον αγοραστή/ενοικιαστή. Κατάλαβες; Είναι μια αρρωστημένη κάβλα, όπως θα έλεγε και ο πιτσιλιστής. Και όταν γίνεις καλά και αποκτήσεις και αντισώματα σε ικανοποιητικούς τίτλους τότε το απολαμβάνεις όπως ο Ροπαλοφόρος. Fun, διασκέδαση, χαβαλές και τίποτα άλλο. Πίνεις το ποτό σου, απολαμβάνεις το περιβάλλον, απολαμβάνεις την παρεά σου, απολαμβάνεις και τον εαυτό σου. Μέχρί να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο της στριπικής νιρβάνας, το 7ο επίπεδο των στριπ και θα ξοδέψεις και θα πονέσεις και θα νιώσεις και τελείως ανόητος κάποιες φορές. Έτσι είναι όμως όλες οι μυήσεις, ψυχοφθόρες και δύσκολες. Μετά αρχίζει η απόλαυση...

Επισκέπτης
Φίλε achro μου είσαι συμπαθής και μπορεί απο ρδέλα να είσαι ειδήμων αλλά απο στριπ είσαι βαθιά νυχτωμένος. Trolls υπάρχουν παντού, είτε μιλάμε για στριπ, είτε για ρδελα είτε για στουντιο/μασάζ. Στα στριπ τα άτομα αυτά τη βλακεία τους θα την πληρώσουν πολύ ακριβά και σε οικονομικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και δε θα καταλάβουν απολύτως τίποτα. Αυτοί λοιπόν δε με απασχολούν. Αν ρίξεις μια ματια στα διαφορα προηγούμενα posts, θα πάρεις μια ιδέα, γιατί πάμε όσοι πάμε ή όσοι πηγαίναμε συστηματικα στα στριπ. Δεν πάμε για να γαμίσουμε. Δεν πάμε για να αγοράσουμε παρέα. Αδαείς δεν είμαστε. Πουλάμε τον εαυτό μας και πληρώνουμε κι από πάνω τον αγοραστή/ενοικιαστή. Κατάλαβες; Είναι μια αρρωστημένη κάβλα, όπως θα έλεγε και ο πιτσιλιστής. Και όταν γίνεις καλά και αποκτήσεις και αντισώματα σε ικανοποιητικούς τίτλους τότε το απολαμβάνεις όπως ο Ροπαλοφόρος. Fun, διασκέδαση, χαβαλές και τίποτα άλλο. Πίνεις το ποτό σου, απολαμβάνεις το περιβάλλον, απολαμβάνεις την παρεά σου, απολαμβάνεις και τον εαυτό σου. Μέχρί να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο της στριπικής νιρβάνας, το 7ο επίπεδο των στριπ και θα ξοδέψεις και θα πονέσεις και θα νιώσεις και τελείως ανόητος κάποιες φορές. Έτσι είναι όμως όλες οι μυήσεις, ψυχοφθόρες και δύσκολες. Μετά αρχίζει η απόλαυση...
φιλε Bluevertigo ειναι γεγονος οτι δεν συγκρινω την εμπειρια μου στα στριπ με εσενα ή τα αλλα παιδια.... σεβομαι την αποψη σου την οποια διαβασα με προσοχη.... ομως εγραψα τι νομιζω εγω χωρις να ειμαι σιγουρος οτι ειναι σωστο.... ομως εγω ετσι νιωθω εκει και αυτο γραφω... μην ξεχνας οτι αλλο εγω αλλο εσυ αλλο ο σαβαλας..... εσυ στα στριπ νιωθεις οπως εγραψες και εγω οπως ανεφερα.... δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε ολοι και να μας αρεσουν σε ολους τα ιδια πραγματα.... εμενα δεν μου ταιριαζει το περιβαλλον του στριπ γιατι σκεφτομαι οπως σκεφτομαι... εσενα σου αρεσει δεν θελω να πεισω κανεναν.... απλα οταν ξαναμπεις στο σαιτ θελω να κανεις την κριτικη του αγοραιου ερωτα.. ρωτα τον εαυτο σου "αξιζει τον κοπο και το χρημα??" εγω πριν κανω κατι πλεον λεω στον εαυτο μου, "αξιζει το κοπο και το χρημα, σε σχεση με την απολαυση και την διασκεδαση που θα παρω??" και αν η απαντηση ειναι "ναι!" συνεχιζω.......

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
διαβαζω διαφορα για ολους εμας τους ?αρρωστους? που πηγαινουμε στα strip, που χαλαμε τα λεφτα μας χωρις ουσιαστικο αντικρυσμα παρα μονο γαι να ζησουμε μια ψευδαισθηση που θα κρατησει 1-2-3 ωρες, ισως και εβδομαδες.. (εδω υπαρχει προβλημα).
πρωτ? απ? ολα, δεν υποχρεωσε κανενας κανεναν να παει και να τ? ακουμπησει στις στριπτηζουδες. αν δεν εχεις λεφτα ν? αλλαξεις δισκο στο αμαξι ή δεν πατας στο στριπτηζαδικο ή πας και πινεις ενα ποτακι (κ οχι πουτακι) των 10?, χαζευεις τα κολαρακια στην πιστα και ολα καλα. αν εχεις οικογενειακες υποχρεωσεις και παλευεις να τα βγαλεις περα δεν πας στα στριπτηζαδικα. αν βγαζεις 600-700-800? το μηνα δεν πας στα στριπτηζαδικα. αν πας, με χρηματα που προοριζονται για την καλυψη βασικων αναγκων και υποχρεωσεων τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου.
μου τη δινουν παρεμβασεις του στυλ ?αχ τα καημενα τα αρρωστακια που τους τα τρωνε οι βλαχορωσιδες? ή ? μα ποσο μαλακες εισαστε που πατε και τα ακουμπατε εκει?..
ας κοιταξει ο καθενας την παρτη του, το πως θελει να διασκεδασει και το μεγεθος του πορτοφολιου του παντα σε συναρτηση με το μεγεθος των ουσιαστικων υποχρεωσεων της καθημερινοτητας του.

τωρα, γιατι παω σε αυτα τα μαγαζια? με καλυπτει το post 154 του bluevertigo παραπανω, καθως και καποιες τοποθετησεις διαφορων φιλων εδω μεσα που εχουν γινει κατα καιρους και ειδικα του panosmpos.

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Έχω διαβάσει το θρεντ που άνοιξες. Θα συνεισφέρω κάποια στιγμή γιατί μου αρέσει το θέμα και ο προβληματισμός. Αυτό που έχω να σου πω φιλικά, είναι στην παρούσα φάση να αποφύγεις τα στριπ όπως ο διάβολος το λιβάνι και ο βρυκόλακας τα σκόρδα, γιατί εισαι συναισθηματικά ευάλωτος. Αν είναι ανάγκη να ξοδέψεις το εαυτό σου, ξόδεψε τον εκεί που θα επενδύσεις λιγότερο και σίγουρα ο χώρος αυτός δεν είναι τα στριπ.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Αν είναι ανάγκη να ξοδέψεις το εαυτό σου, ξόδεψε τον εκεί που θα επενδύσεις λιγότερο και σίγουρα ο χώρος αυτό δεν είναι τα στριπ.

στα strip δεν επενδυεις φιλε bv, απλα ξοδευεις..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Διαβάστε και το comments που γράφονται από κάτω. Ένας γράφει το εξής:

Σόφο,αν κάποιος είχε μυαλό να σκεφτεί και να οριοθετήσει όλα τα παραπάνω(εκτός απο εσένα φυσικά),στα στριπτιζάδικα θα γύρναγε?Για τους πιο πολλούς που πάνε εκεί,αυτά είναι πυρηνική φυσική!!

Ενώ οι γραμματιζούμενοι, είναι ... περιζήτητοι ως τέτοιοι, και βγάζουν εύκολα την άκρη τους εκτός των strip clubs... :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
H αρρώστια δεν φεύγει αν δεν πολεμήσεις την πηγή. Τον τελευταίο μήνα έκανα μεγάλες προσπάθειες να βελτιώσω τη κατάσταση, γιατί είδα :rolleyes: ότι δεν οδηγεί κάπου. Το άσχημο ήταν ότι το βιολογικό ρολόι είχε αντιστραφεί με δυσάρεστες  συνέπειες και κατάφερα και το ξαναέφερα στα ίσα του. Φυσικά θα συνεχίσω να πηγαίνω - όχι κάθε μέρα ή δύο - γιατί είναι ωραία :cheesy: και περνάω καλά but with more brain in my head

Επισκέπτης
Παλι αρχισαμε να σχολιαζουμε τι αρεσει στο καθενα..Ειναι λαθος.

Ο achro ας παει τα μπουρδελα..(και εγω αν ειχα 100? στην τσεπη, πιθανως να πηγαινα εκει..)

Ο blue ας παει στα στριπτιζαδικα..( αν ειναι στο 7ο επιπεδο..εε τοτε θα περναει καλα..)

Και εγω θα συνεχισω να πηγαινω.. γιατι προτιμω την ψευδαισθηση της μουναρας απο το "στοιμενο στοιχημα" του μπουρδελου και γιατι η πλευση για την Ιθακη εχει συγκινησεις,απροοπτα και πολλα μποφωρ..!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Και εγω θα συνεχισω να πηγαινω.. γιατι προτιμω την ψευδαισθηση της μουναρας απο το "στοιμενο στοιχημα" του μπουρδελου και γιατι η πλευση για την Ιθακη εχει συγκινησεις,απροοπτα και πολλα μποφωρ..!

πως ξεχωριζει ο παλαιουρας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom