Νέα

Οδηγός επιβίωσης σε στριπτιζάδικο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα studian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 435
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αγαπητό μου κορίτσι θα στο εξηγήσω με όλη την αβρότητα της καλής μου διάθεσης.
Μπαίνεις σε ένα θέμα που δεν γνωρίζεις, που βρίσκονται ανθρωποι αρκετα μεγαλύτεροί σου, που έχουν περάσει εμπειρίες που εσύ δεν πρόκειται να περάσεις ποτέ, για χρήματα που εσύ δεν έχεις δει και σε αυτό το επίπεδο ανταλλάσουν απόψεις. Ευχαρίστως να ακούγαμε αν είχες κάτι να συνεισφέρεις, αλλά το συγκεκριμένο is not to be mentioned

Επισκέπτης
εγω ειμαι πολυ μικρος λεονορο....:):):):):):)....ασε που εχουμε πει,απο τοτε με τον Βarone,οτι δν εχω λεφτα κ παω κ με 50? αντε,τωρα πια 60? στα στριπ.....

:):):):):):):):):):):):):):):):):)!!!!!

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Bluevertigo το θέμα δεν είναι αρκετά σοβαρό ώστε να αδιαφορούμε al englese σε ατυχείς παρεμβάσεις;
Αν πω ότι έχεις άδικο θα είμαι ψεύτης... Απλά σήμερα είναι one of my turns, που έλεγαν και οι Pink Floyd.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Μπαίνεις σε ένα θέμα που δεν γνωρίζεις, που βρίσκονται ανθρωποι αρκετα μεγαλύτεροί σου, που έχουν περάσει εμπειρίες που εσύ δεν πρόκειται να περάσεις ποτέ, για χρήματα που εσύ δεν έχεις δει και σε αυτό το επίπεδο ανταλλάσουν απόψεις. Ευχαρίστως να ακούγαμε αν είχες κάτι να συνεισφέρεις, αλλά το συγκεκριμένο is not to be mentioned
και γω ειμαι πολυ μικρη λεονορο!σιγουρα δεν εχω δει τοσα χρηματα ακομη οσα εσεις που κοντευετε να βγειτε στη συνταξη!!εχεις δικιο δε μπορω να εχω αποψη!!

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
εγω ειμαι πολυ μικρος λεονορο....:):):):):):)....ασε που εχουμε πει,απο τοτε με τον Βarone,οτι δν εχω λεφτα κ παω κ με 50? αντε,τωρα πια 60? στα στριπ.....

Μακριά από Μούσσες τότε mclein. Είναι για γερά πορτοφόλια εκει! :2funny:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Αν πω ότι έχεις άδικο θα είμαι ψεύτης... Απλά σήμερα είναι one of my turns, που έλεγαν και οι Pink Floyd.
συγχωρηστε με για την τοσο ατοπη κ ατυχη παρεμβαση!!τα σεβη μου!!!i am so sorry

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Εσύ είσαι εξαίρεση και να κοιτάξεις να άλλαξεις την υπογραφή, εκτός άμα έχεις αρχίσει να μεγαλώνεις  :)

Κι εμένα αλλά από την αντίθετη. Αφού δεν άρχισα τη καζούρα  :cheesy:

OP
OP
S

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Φαντάζομαι τι θα έλεγες αν δεν έδειχνες αβρότητα!!!  :2funny: :2funny:

Ελάτε ρε παιδιά, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είναι που παπαρολογεί σε αυτό το σάιτ νομίζοντας ότι κάτι λέει. Εδώ την πρώτη την κάνανε και μοντ!!  :idiot: Με εξαίρεση την Κατερίνα 69 και την Ντάρια που είναι επαγγελμτίες φυσικά.

Μαριάννα, ή όπως σε λένε, μην πτοείσαι κορίτσι μου από εμάς. Είσαι γυναίκα και κάποιο/α καράβι/α θα σύρεις κι εσύ. Οι άνδρες είναι εκ φύσεως χαμένοι όταν μπλέκουν με γυναίκες, ασχέτως IQ.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μακριά από Μούσσες τότε mclein. Είναι για γερά πορτοφόλια εκει! :2funny:

Παιδια συγνωμη που παρεμβαινω αλλα διαβασα κατι για Μουσες : δεν ειναι μονο για γερα πορτοφολια αλλα και για γερα νευρα .... / σκληρο παιχνιδι

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
συγχωρηστε με για την τοσο ατοπη κ ατυχη παρεμβαση!!τα σεβη μου!!!i am so sorry

Ηρέμησε κορίτσι μου, δεν τρέχει τίποτα.
Και δεν είμαστε για σύνταξη αλλά στα επόμενα 15 χρόνια της ζωής σου θα έχεις αλλάξει και εσύ αρκετά

Φαντάζομαι τι θα έλεγες αν δεν έδειχνες αβρότητα!!!  :2funny: :2funny:

Ελάτε ρε παιδιά, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είναι που παπαρολογεί σε αυτό το σάιτ νομίζοντας ότι κάτι λέει. Εδώ την πρώτη την κάνανε και μοντ!!  :idiot: Με εξαίρεση την Κατερίνα 69 και την Ντάρια που είναι επαγγελμτίες φυσικά.

Μαριάννα, ή όπως σε λένε, μην πτοείσαι κορίτσι μου από εμάς. Είσαι γυναίκα και κάποιο/α καράβι/α θα σύρεις κι εσύ. Οι άνδρες είναι εκ φύσεως χαμένοι όταν μπλέκουν με γυναίκες, ασχέτως IQ.

studian δε νομίζω ότι έγινε με αρνητική διάθεση, απλά ήταν άστοχο

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Παιδια συγνωμη που παρεμβαινω αλλα διαβασα κατι για Μουσες : δεν ειναι μονο για γερα πορτοφολια αλλα και για γερα νευρα .... / σκληρο παιχνιδι

Τι εννοείς Υπουργέ; Δεν αντελήφθην τίποτα ιδιαίτερο(?)

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Φαντάζομαι τι θα έλεγες αν δεν έδειχνες αβρότητα!!!  :2funny: :2funny:

Ελάτε ρε παιδιά, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είναι που παπαρολογεί σε αυτό το σάιτ νομίζοντας ότι κάτι λέει. Εδώ την πρώτη την κάνανε και μοντ!!  :idiot: Με εξαίρεση την Κατερίνα 69 και την Ντάρια που είναι επαγγελμτίες φυσικά.

επαναλαμβανεσαι!
κατανταει τουλαχιστον βαρετο! εως και παρεξηγησιμο!

δεν θα σχολιασω κατι αλλο...
αφηνω χωρο στην κατινια (σου)

OP
OP
S

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αφού ισχύει ακόμα και στο διαδίκτυο και το ξέρεις, τι μπλέκεις λοιπόν ευλογημένε;

Εγώ μπλέκω; Μήπως δίνω αυτή την εντύπωση άθελα μου; Φίλε Μπλου τις κυρίες που εμφανίζονται εδώ με εξαίρεση τις Κατερίνα69 και Ντάρια, όπως προανέφερα τις έχω γραμμένες εκεί που δεν παίρνει μελάνι, μόνο και μόνο εκ του γεγονότος ότι εμφανίζονται εδώ. Πως να το πω βρε αδελφέ! Προσβάλουν την αισθητική μου όσον αφορά τις γυναίκες!!

OP
OP
S

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
επαναλαμβανεσαι!
κατανταει τουλαχιστον βαρετο! εως και παρεξηγησιμο!

δεν θα σχολιασω κατι αλλο...
αφηνω χωρο στην κατινια (σου)

Νάτο το Ρουλί!!! Ακοίμητος φρουρός!! Τώρα τι φρουρεί; Ποιός ξέρει!!!

Αυτά κατάλαβες εσύ; εγώ είπα πως κάθε γυναίκα σέρνει καράβι/α! Και δεν το είπα ως ψόγο, αλλά με μεγάλο θαυμασμό. Όσον με αφορά όμως είναι θέμα αισθητικής η παρουσίας σας εδώ. Συγγνώμη!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Οι άνδρες είναι εκ φύσεως χαμένοι όταν μπλέκουν με γυναίκες, ασχέτως IQ.

Και με τί να μπλέκουμε studian; :2funny: με τραβέλια με προσόντα; :2funny: :2funny:

Εγώ μπλέκω; Μήπως δίνω αυτή την εντύπωση άθελα μου; Φίλε Μπλου τις κυρίες που εμφανίζονται εδώ με εξαίρεση τις Κατερίνα69 και Ντάρια, όπως προανέφερα τις έχω γραμμένες εκεί που δεν παίρνει μελάνι, μόνο και μόνο εκ του γεγονότος ότι εμφανίζονται εδώ. Πως να το πω βρε αδελφέ! Προσβάλουν την αισθητική μου όσον αφορά τις γυναίκες!!

Δεν ξέρω, η αισθητική μου προσβάλεται από την αγένεια και την ασχετοσύνη no matter the sex

OP
OP
S

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Και με τί να μπλέκουμε studian; :2funny: με τραβέλια με προσόντα; :2funny: :2funny:

Δεν ξέρω, η αισθητική μου προσβάλεται από την αγένεια και την ασχετοσύνη no matter the sex

Να μπλέκουμε, να μπλέκουμε, αλλά να μην νομίζουμε ότι είμαστε κερδισμένοι όταν τις ρίξαμε. Θέλανε και πέσανε.

Ως προς το δεύτερο συμφωνώ. Αλλά εδώ όλες να είναι έτσι; Αγενείς και άσχετες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom