Νέα

Οδηγός επιβίωσης σε στριπτιζάδικο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα studian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 435
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Tι εχει η υπογραφη μου ??? Θαρρεις πως ειναι ψεμα ?

Πλακα μας κανεις ? Φιλοσοφια ζωης ειναι η υπογραφη σου..

Τώρα αν πω ότι φιλοσοφικά - τουλάχιστον - είναι λάθος και ότι οι απόψεις μου τείνουν περισσότερο προς τα θετικά πρότυπα;

Αλλά εδώ όλες να είναι έτσι; Αγενείς και άσχετες;

:2funny: :2funny: :2funny: αφοριστικό λίγο

OP
OP
S

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Όχι λίγο, πολύ!! αλλά έτσι μ' αφήνουν ήσυχο!!

Τώρα πρόσεξα το "αινιδα οτι ουδενιδα" πραγματικά. Ούτε ο Μποστ δεν θα το έγραφε έτσι. Ο Πίτσι είναι μέγιστος μόνο γι' αυτό!! Τέτοιος σουρεαλισμός!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όχι λίγο, πολύ!! αλλά έτσι μ' αφήνουν ήσυχο!!

Τώρα πρόσεξα το "αινιδα οτι ουδενιδα" πραγματικά. Ούτε ο Μποστ δεν θα το έγραφε έτσι. Ο Πίτσι είναι μέγιστος μόνο γι' αυτό!! Τέτοιος σουρεαλισμός!!!

Δεν παίζεται ρε το άτομο! Δεν το πίστευα όταν το είδα. Και ακόμα μου φαίνεται εκπληκτικό σαν επίτευμα :cheesy:

OP
OP
S

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δεν παίζεται ρε το άτομο! Δεν το πίστευα όταν το είδα. Και ακόμα μου φαίνεται εκπληκτικό σαν επίτευμα :cheesy:

Πραγματικά! Και να προσπαθήσεις να το γράψεις ανορθόγραφα δεν πρόκειται να το γράψεις έτσι!!

Επισκέπτης
Tωρα που η marriana2004 ποσταρισε και στον "Οδηγο επιβιωσης στα στριπτηζαδικα" αισθανομαι πως ηρθε η ωρα να αποχωρησω..να κρεμασω τα παπουτσια και παρεα με τις αναμνησεις μου να παω να αραξω σε καμμια Νισυρο... 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ʼμα πόσταρε η Grace όμως;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έχει άλλα, δεν πειράζει :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σε σχέση με το χρόνο το solarium???

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
δηλαδη ποιος ο λογος να κλειστεις σε ενα στριπτιτζαδικο που ολα τα μουνια θα θελουν να στα φανε και να καταστραφεις.. ενω μπορεις να πας καπου αλλου με πιο λιγα λεφτα και να περασεις καλα....

και σαν μπουρδελοκατασταση να το δεις παλι δεν αξιζει... γιατι για να πεις οτι κατι κανεις σε στριπ. θελεις 100+ ευρω.. που με 100+ ευρω κανεις τσαρκα φυλης με ραδιοταξι (το εχω κανει) να μην κουραστεις να παρκαρεις αλλα ουτε να ψαχνεις και ταξι, και να κανεις 3 καταθεσεις!!!!
μπορεις να γαμησεις την σονια,νταρια (οποια θες) 2 φορες καπακια στο στουντιο και να τα δεις ολα.... μπορεις να κανεις μασαζακι.... μπορεις να ψαξεις να βρεις κωλο σε στουντιο και να γαμησεις μια μουναρα με κουλουρακι!!!

αλλα στο στριπ ,που ειναι η μεγαλητερη κοροιδια απο ολες τις μορφες αγοραιου ερωτα, οταν ερχεται ο μουναρος και σου την πεφτει υποσυνειδητα νομιζεις οτι στην πεφτει στ'αληθεια... ασε που και η φραπεδια σιγα την μαλακια.. πηγαινε να σου τραβηξει η μιλανα με 25? να σε τρελανει και στα γλωσσοφιλα και να σου κανει και κανα τρομπονι!!!!

βεβαια ειναι και το αλλο ειναι η παρεα λοιπον παροτι χωρισα και τωρα δεν εχω μουνι, παλι θεωρω υποτιμιτικο για τον εαυτο μου να αγοραζω παρεα... δηλαδη τι ειμαι καθηστερημενος? αν δεν μπορω να βρω γυναικια παρεα δεν προκειτε να την αγορασω... απο αξιοπρεπεια δηλαδη να δωσω σε ενα μουνι μια 100αρα για να μου μιλησει!!!!! η μαλακια.... αν δεν θελει μην σωσει..... αλλο να γαμησεις, στο γαμησι καταλαβαινω οτι δεν μπορω να βρω μουνι σαν την νταρια οποτε πληρωνω να την γαμησω... επεισης τωρα που δεν εχω κοπελα και θα μου λειπει το σεξ, θα γαμαω και απο αναγκη....

εγω εχω να πω πως επειδη τα στριπ ειναι μεγαλο κολλημα και δεν αξιζει οποιος δεν το εχει δοκιμασει ας μην το δοκιμασει εκτος και αν ειναι ματσο και εχει και κονε να τις γαμαει μετα το μαγαζι... γιατι στην πραγματικοτητα στο στριπ ζεις την ψευδαισθηση οτι αυτο που ζεις ειναι αληθεια και το μουνακι σε γουσταρει!!!!!!!! για αυτο μακρια μην κολλησετε... γιατι το μουνακι δεν σε γουσταρει.... και χαλας λεφτα σαν μαλακας......

Φίλε, achro1416, σωστός και σεβαστός ο προβληματισμός σου, όμως η απάντηση, όσον αφορά εμένα τουλάχιστον, είναι δύο λέξεις όλες κι όλες:

"ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ", κι αυτό δεν έχει να κάνει με τα χρήματα... :) :) :)

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
πες το χασιμο χρηματων...πες το ψευδαισθηση...πες το κοροιδια...ωστοσο εγω ρε φιλε προσωπικα προτιμω να σκαω ενα 30αρικο για ενα χορο και να κερασω μια ομορφη κοπελα παρα να παω να τα δωσω πλεον(γιατι το εκανα παλια και μετανοιωνω)στα βρωμομπουρδελα που αν σκεφτεις καλα σε λιγοτερα απο 5-6 λεπτα εχεις πεταξει το ιδιο ποσο με το οποιο περνας ενα υπεροχο χρονο σε ενα ομορφο καθαρο χωρο με μια ομορφη γυναικα....και φυσικα ποτε δεν ξερεις οτι μπορει να σου προκυψει και κανα τυχερο στο στριπ και μετα να μην χρειαζεσαι να σκας 20αρια σε μπουρδελα αλλα να γαμας ενα θεομουνο.........τεσπα  ο καθενας εχει τις ορεξες του τις αποψεις του και τον τροπο να την βρισκει.....

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
πες το χασιμο χρηματων...πες το ψευδαισθηση...πες το κοροιδια...ωστοσο εγω ρε φιλε προσωπικα προτιμω να σκαω ενα 30αρικο για ενα χορο και να κερασω μια ομορφη κοπελα παρα να παω να τα δωσω πλεον(γιατι το εκανα παλια και μετανοιωνω)στα βρωμομπουρδελα που αν σκεφτεις καλα σε λιγοτερα απο 5-6 λεπτα εχεις πεταξει το ιδιο ποσο με το οποιο περνας ενα υπεροχο χρονο σε ενα ομορφο καθαρο χωρο με μια ομορφη γυναικα....και φυσικα ποτε δεν ξερεις οτι μπορει να σου προκυψει και κανα τυχερο στο στριπ και μετα να μην χρειαζεσαι να σκας 20αρια σε μπουρδελα αλλα να γαμας ενα θεομουνο.........τεσπα  ο καθενας εχει τις ορεξες του τις αποψεις του και τον τροπο να την βρισκει.....

Σωστό σε βρίσκω θα έλεγα...

Εγγρ.
1 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τα γραφόμενα μου, για τούτο το θέμα, απευθύνονται περισσότερο σε φρεσκοενδιαφερόμενους στο είδος.

Βασικά τα στριπκλαμπς, είναι μια καλή επιλογή για άτομα που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν (γι'αυτούς που δυστυχώς δεν το 'χει φέρει η τύχη, να αισθανθούν, να αγγίξουν ...να ξετρίξουν εν πάση περιπτώσι) μια σχετική άνεση με το άλλο φύλλο, -και έχει έρθει η ώρα που ακούν το καμπανάκι :boobies:- (στην περιπτωσή μας ας επικεντρωθούμε στο πανήσχυρο φύλο  :grin:).

Είναι ένα καλό πρώτο βήμα πρωτού περάσουμε-πέσουμε στα βαθειά (όπως μπορντ, σθούντιο... άντε και καμιά σχέση :cheesy:), διότι δεν ενδιαφέρονται όλοι για <<χαδέματα>> αμέσως αμέσως... μένοντας σε ένα πιο ανάλαφρη κατάσταση. Προτιμήστε τα περισσότερο από οπισθόμπαρα και λοιπά, διότι εκεί λιγότερα θα λάβεις σε τελική ανάλυση.

Τώρα σχετικά με το πως να κινηθείται σε αυτούς τους χώρους θα πρότεινα να κάνεται μια έρευνα αγοράς (πολλά από αυτά έχουν sites!), ώστε να δείτε που κυμαίνονται οι τιμές των ποτών (των δικών σας έτσι ;)) καθώς και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Να θυμάστε πηγαίνετε για διασκέδαση και τίποτα παραπέρα (οι κοπέλες βρίσκονται στον χώρο εργασίας τους, μην το ξεχνάται ποτέ αυτό αν θέλεται να βγείτε αλώβητοι και ευτυχισμένοι).

Δεν αξίζει να κερνάτε ποτά τις κοπέλες για πολλούς και διαφόρους λόγους (πολλές φορές τα σφινάκια είναι νεράκι..., επίσης διαρκεί για κάνα 10λεπτό! , μετά είναι και ασύμφορο αν σκεφτείται ότι π.χ με 15? έχετε πριβέ χωρό -που άλλωστε αυτό αποζητάμε σε τέτοιο χώρο, επαφή με τις κοπέλες ετσι;-, ενώ με 25? νεράκι για την κοπέλα οπού και καλά την κρατάτε στο τραπέζι για κουβέντα (ανάθεμα και τα Ελληνικά που μιλάνε μερικές φορές :headbang:  ...οπότε τι να πεις?).

ʼλλο σημαντικό... πληρώστε πρώτα τα ποτά σας και μετά προχωρήστε στον χορό (έτσι για να μην χάνεται τον λογαριασμό ;)) α και να πληρώνετε τον χορό κάθε φορά (καλό είναι να έχετε και τα χρήματα γκρουπαρισμένα, π.χ για 5 χορούς 5 * 15?).

Α και όπως είπαμε πάμε για να αποκτήσουμε άνεση με τις κορασίδες οπότε κάντε καμιά πεντάδα χορούς... και καλύτερα με διαφορετικές κοπέλες, είναι ευκαιρία  :grin:.

Επίσης κάντε και λίγο τον ντροπαλό αρχικά τους αρέσει...

Και φυσικά μην είστε ευκολόπιστοι με το παραμικρό τους φλέρτ, θέλουν να σας ξαναδουν.... στο μαγαζί :cheesy:.

ʼντε καλές εξορμήσεις... και είμαστε έδω για να τα λέμε!

*** Α και αν σας πρήζουν με χορούς και τέτοια πείτε φράσεις του τύπου, 'εδώ θα με δεν θα φύγω', 'να δω όλες τις κοπέλες πρώτα', α και αν αρχίσουν για τα ποτά... 'κούκλα μου ήρθα δω για να σας απολαύσω και να με απολαύσετε και όχι για ποτά ;)'

frankiest

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τα στριπ , αναφορικά με το πάθος αυτών που τα γυρίζουν , είναι σαν το ουίσκι! Το μεγαλύτερο ποσοστό , αυτών  που κυκλοφορούν , ως μάρκες-επωνυμίες , είναι και πάντα θα είναι "πετρέλαιο" . Και λογικό κάποιοι που πρωτοξεκινούν γευστικά με αυτά να ξενερώσουν. Κάποιοι όμως , μεσω , της συχνότητας καταφέρνουν να ωριμάσουν και να αντιλαμβάνονται διαφορετικά την όλη φάση! Και όσο περνάν τα χρόνια γίνονται ακόμα καλύτεροι!!!! Εγω προσωπικά ας πούμε τον εαυτό μου τον έχω κατατάξει και ακούσει σε ένα 7ο επίπεδο, (χρόνο) ωρίμανσης! JIM BEAM κάτι δηλαδή  :grin: :idiot:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
:boobies:αν καταφερεις να βγαλεις εξω μωρο για ποτακι και ''συζητηση'' τοτε ολα καλα.σε 3 χρονια εχω βγαλει 4 γκομενακια και πραγματι τα αξιζαν τα λεφτα τους.εχω χαλασει πολλα εκει μεσα(οχι οτι βγαζω και πολλα),αλλα ρε μαγκες εχω να λεω οτι εχω πηδηξει 4 γυναικαρες και το ευχαριστηθηκα :dancing:

anarchymits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
0
είναι κανείς μέσα να ρωτήσω κάτι διψάω για γνώση

Stories

Νέο!

Stories