Nudist_player40
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2022
- Like
- 166
- Πόντοι
- 0
Είστε κι εσείς από αυτούς που όταν οδηγείτε με το ένα χέρι κρατάτε το τιμόνι και με το άλλο τον παίζετε αδιαφορώντας αν σας βλέπουν απ'εξω;
Αδερφέ είναι 8:10Είστε κι εσείς από αυτούς που όταν οδηγείτε με το ένα χέρι κρατάτε το τιμόνι και με το άλλο τον παίζετε αδιαφορώντας αν σας βλέπουν απ'εξω;
με ποιό χέρι κρατάς το τιμόνι τύπε ;Είστε κι εσείς από αυτούς που όταν οδηγείτε με το ένα χέρι κρατάτε το τιμόνι και με το άλλο τον παίζετε αδιαφορώντας αν σας βλέπουν απ'εξω;
Κυριακη.... καλοκαίρι...εντάξει είπαμε να βγει κανά νήμα να περάσει η ώρα ....εσύ το τερματισες....αααα και ταυτόχρονα τσιγάρο να πέσει η καύτρα πάνω !!!!!!!!Είστε κι εσείς από αυτούς που όταν οδηγείτε με το ένα χέρι κρατάτε το τιμόνι και με το άλλο τον παίζετε αδιαφορώντας αν σας βλέπουν απ'εξω;
Eλπιζω να μην φοράς κράνος για να φαίνεται η αυτοσυγκέντρωση στο εργόχειρο σου...Εγω το κανω πανω στο μηχανάκι αυτο.Σε βλέπουν καλυτερα.....Ειδικα κατι καριολιτσες κοιτάζουν και γελανε και καβλωνω περισσοτερο
Τότε προφανώς είσαι...μαλακας με περικεφαλαία στην κυριολεξία όμως.Οι πιο πολλοί είναι μεταφορικά...αλλά εσύ είσαι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.Φοραω κράνος για να μη με γνωρίζουν.Εννοειτε χωρις πινακιδα
Τότε προφανώς είσαι...μαλακας με περικεφαλαία στην κυριολεξία όμως.Οι πιο πολλοί είναι μεταφορικά...αλλά εσύ είσαι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.
Ίσως έχεις βάλει σκοπό να γνωρίσεις τίποτα αστυνομικινες αλλά αν σε πιάσουν χωρίς πινακίδα δεν νομίζω να σε γουστάρουν δεν πα να είσαι και φτυστος ο Αλέν Ντελόν.
Και μετά θα τραγουδάνε αγκαλιά το "Μπελα Τσάο" έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ....και θα ανοίξουν ένα ωραίο γραφείο εμπορίας φιδιών για να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.Να δείτε που θα έχει και συνέχεια με πορνοπρωταγωνίστρια μπατσίνα τροχαίας, που τον σταμάτησε για να του κόψει κλήση, αλλά τελικά λιγουρεύτηκε την ψωλή του, και τον πλάκωσε στα τσιμπούκια.
ΣτανταράκιΝα δείτε που θα έχει και συνέχεια με πορνοπρωταγωνίστρια μπατσίνα τροχαίας, που τον σταμάτησε για να του κόψει κλήση, αλλά τελικά λιγουρεύτηκε την ψωλή του, και τον πλάκωσε στα τσιμπούκια.
Και μέσα σε όλα αυτά (οδηγάς,,τον παίζεις,,, και ταυτόχρονα τσιγάρο να πέσει η καύτρα πάνω στον πουτσο σου ) να σε περνουν και τηλ.....Κυριακη.... καλοκαίρι...εντάξει είπαμε να βγει κανά νήμα να περάσει η ώρα ....εσύ το τερματισες....αααα και ταυτόχρονα τσιγάρο να πέσει η καύτρα πάνω !!!!!!!!
Είστε κι εσείς από αυτούς που όταν οδηγείτε με το ένα χέρι κρατάτε το τιμόνι και με το άλλο τον παίζετε αδιαφορώντας αν σας βλέπουν απ'εξω;
Αυτά που βγάζεις, πρέπει να τα τρως, όμως.τυπε εχω βεσπα δε γινεται αυτο
ομως ξυνω τη μυτη μου που και που
Αυτά που βγάζεις, πρέπει να τα τρως, όμως.
Γιατί μια φορά, ήμουν πίσω από μια βέσπα και γέμισε το αυτοκίνητο μου μυγάκια (νόμιζα) λες και είχα κάνει 500 χλμ στην εθνική.